Sage Barista Touch Test – Här kan du läsa experternas bedömning

Enligt vår research och analys Vi har gjort ett urval av produkter som fått höga poäng på de parametrar vi bedömt dem på, vilket betyder att vi inte tillhandahåller en uttömmande lista över alla produkter på marknaden.

Artikeln är en annons

I den här artikeln fokuserar vi på espressomaskinen Sage Barista Touch. Vi presenterar maskinens funktioner och specifikationer och går även igenom vad olika experter tycker om den här modellen.

Efter genomgången av Sage Barista Touch hittar du ett avsnitt om en alternativ espressomaskin från samma märke, närmare bestämt modellen Sage The Oracle Touch. Vi går igenom den alternativa modellen på samma sätt som Sage Barista Touch för att ge läsaren en bredare överblick över Sages olika espressomaskiner.

För att kunna skapa en överblick över för- och nackdelarna med de här modellerna har vi gått igenom en mängd olika framstående expertkällor. I den här artikeln har vi nämligen använt oss av följande källor: Trustedreviews.com, Expertreviews.co.uk, Good Housekeeping Institute, T3.com, The Independent, Techradar.com och Wired.com.

Om du vill läsa mer hittar du en lista över länkar till alla undersökningar som vi hänvisar till längst ner i artikeln.

Den här artikeln om Sage Barista Touch innehåller:

Presentation av espressomaskinen Sage Barista Touch
Presentation av ett alternativ till Sage Barista Touch
Instruktioner för att brygga en bra espresso
Genomgång av fördelar med att dricka kaffe
Genomgång av alla testkällor

Observera att Konsumentmagasinet inte testar några produkter själva. Vi samlar däremot resultaten från oberoende tester för att du lätt ska kunna få en överblick över de bästa produkterna på marknaden. 


Sage Barista Touch

✅ 4 av 5 stjärnor hos den stora testsajten Trustedreviews.com
✅ 5 av 5 stjärnor hos testsajten Expertreviews.com
✅ 72 av 100 poäng hos brittiska Good Housekeeping Institute
✅ Rekommenderas av det amerikanska teknikmagasinet T3.com
✅ Rekommenderas av den engelska tidningen The Independent

sage-barista-touch-test

 

.
Espressomaskinen Sage Barista Touch har granskats och recenserats av fem olika expertkällor. Modellen imponerar på samtliga experter och får därför fina betyg i alla undersökningar.

Experterna från Trustedreviews.com och Expertreviews.co.uk fokuserar framförallt på att den här espressomaskinen är enkel att använda. T3.com och Good Housekeeping Institute framhäver istället att mjölkskummaren fungerar bra samt att användaren har många valmöjligheter med den här modellen.

Ingen av experterna hittar särskilt många nackdelar med Sage Barista Touch. The Independent påpekar dock att espressomaskinen är ganska dyr, vilket de andra expertkällorna också verkar hålla med om.

Experterna: Användarvänlig espressomaskin

Sage Barista Touch är en helautomatisk espressomaskin som sköter hela bryggningen enligt inställningarna som man har valt. Maskinen har en rå och stilren design och kan därför utan problem stå framme på köksbänken. Den här maskinen är dessutom ganska stor och har en vattenbehållare som rymmer upp till 2 liter vatten.

Sage Barista Touch är dessutom utrustad med en teknik som kallas för Thermo Jet. Denna teknik ser både till att kaffet bryggs snabbt och att temperaturen hålls jämn och exakt genom hela bryggningen.

Enligt experterna är det här dessutom en enkel espressomaskin som är lätt att komma igång med trots att den har 18 olika inställningar. Trustedreviews.com skriver till exempel att modellen är otroligt enkel att använda, och Expertreviews.co.uk nämner att maskinen är lätt att förstå samt att den har en användarvänlig touchskärm.

Touchskärmen sitter högst upp på maskinen, och där kan man till exempel välja mellan förprogrammerade drycker som americano, espresso, cappuccino, latte och flat white.

Individanpassat kaffe

Med Sage Barista Touch kan man även ändra inställningar för att anpassa kaffet till sina egna preferenser och önskemål. Man kan nämligen justera både tjockleken på mjölkskummet, temperaturen och kaffestyrkan.

sage-barista_touch När man väl har kommit fram till de perfekta inställningarna kan man dessutom spara sin egna personliga kaffedryck med hjälp av maskinens minnesfunktion. Om man sedan vill dricka exakt samma kaffe igen behöver man därför bara leta upp den sparade drycken istället för att ändra alla inställningar på nytt.

Experterna från T3.com förklarar att den här maskinen är byggd för att man ska kunna vara kreativ med sitt kaffe. Expertreviews.co.uk skriver dessutom att espressomaskinen på sätt och vis fungerar som en “lärare” eftersom att den hjälper dig att hitta och brygga ditt favoritkaffe.

Maskin med mjölkskummare och kaffekvarn

Sage Barista Touch är gjord för att klara av många olika uppgifter själv och är därför utrustad med både kaffekvarn och mjölkskummare.

Med den automatiska mjölkskummaren kan man ställa in både temperatur och textur på mjölken. Allt man behöver göra är därför att ställa mjölkkannan under ångröret, och sedan sköter maskinen resten. Experterna från T3.com är förtjusta i mjölkskummaren och skriver att den är helt fantastisk.

Den inbyggda kaffekvarnen har dessutom också olika inställningar som gör det möjligt att anpassa både malningsgrad och dosering.

Tack vare espressomaskinens uppvärmningssystem blir den varm på ett ögonblick. Man behöver därför inte vänta särskilt länge på sitt kaffe, vilket experterna från The Independent är väldigt glada över. De skriver nämligen i sin recension att man inte behöver kliva upp tidigare eftersom att kaffet blir klart på nolltid. Maskinen har dessutom ett pumptryck på 15 bar.

Utvalda fördelar med Sage Barista Touch:
Helautomatisk modell som sköter allt själv
Flera justerbara inställningar
Utrustad med Thermo Jet-teknik och touchskärm
Automatisk mjölkskummare och inbyggd kaffekvarn
Minnesfunktion

Här kan du se en videorecension där amerikanska “Seattle Coffee Gear” diskuterar de olika egenskaperna hos Sage Barista Touch. I USA marknadsförs Sage under namnet Breville, och i videon kallar de därför maskinen för Breville Barista Touch:


Alternativ till Sage Barista Touch

I det här avsnittet tar vi en närmare titt på ett alternativ till Sage Barista Touch, och för att skapa en så enkel överblick som möjligt går vi igenom den här maskinen på samma sätt som den förra. Detta gör det lättare att jämföra expertutlåtanden, funktioner och specifikationer hos de olika modellerna.


Sage The Oracle Touch

✅ 4,5 av 5 stjärnor hos teknikmagasinet Techradar.com
✅ 8 av 10 stjärnor hos den amerikanska tidningen Wired.com

sage-oracle_touch

Vi är läsarfinansierade och får provision på köp som görs via länkar i våra artiklar.

.
Sage The Oracle Touch har granskats och recenserats av både Techradar.com och Wired.com. Maskinen blir omtyckt i båda undersökningarna och får ett betyg på 4,5 av 5 stjärnor hos Techradar.com och 8 av 10 stjärnor hos Wired.com.

Experterna från Techradar.com tycker bäst om maskinens design och kaffeegenskaper. Wired.com framhäver däremot att maskinen är lätt att hantera och att den brygger fantastiskt kaffe.

Ingen av experterna hittar särskilt många nackdelar med Sage The Oracle Touch. Båda påpekar dock att priset är högt och att modellen är ganska stor.

Användarvänlig espressomaskin med touchskärm

Sage The Oracle Touch är en helautomatisk espressomaskin som sköter allt jobb själv. Maskinen har även en TFT-touchskärm där man enkelt kan anpassa och justera de olika inställningarna.

På skärmen kan man faktiskt välja mellan 45 olika inställningar, bland annat förprogrammerade kaffedrycker som espresso, cappuccino, flat white, long black och latte.

Båda experterna verkar eniga om att Sage The Oracle Touch är en användarvänlig maskin som är väldigt enkel att använda. De förklarar bland annat att man kan spara inställningarna när man har knappat in hur man vill ha sitt kaffe. Maskinen kan dessutom spara upp till åtta olika skräddarsydda drycker.

Sage The Oracle Touch kan brygga två koppar kaffe samtidigt och har ett pumptryck på 15 bar.

Helautomatisk espressomaskin med många funktioner

Sage The Oracle Touch har en mängd användbara funktioner och kan till exempel både mala, dosera och tampa kaffet automatiskt.

På toppen av espressomaskinen sitter det en lufttät bönbehållare som rymmer upp till 280 gram kaffebönor. När maskinen ska brygga en kopp kaffe förs bönorna direkt från behållaren till kvarnen där de sedan mals och tampas.

Sage The Oracle Touch har även ett portafilter som ser till att man alltid får en optimal dosering på mellan 19 och 22 gram kaffe. Maskinens PID temperaturkontroll gör dessutom att bryggningen alltid sker inom en grads marginal från den valda temperaturen.

Den här modellen kommer även med en kanna som är bra att ha när man skummar mjölk. Med den här maskinen kan man dessutom brygga en espresso och skumma mjölk på samma gång. Sage The Oracle Touch har slutligen en automatisk mjölkskummare som låter användaren justera temperaturen på mjölken.

Experterna: Anpassningsbar maskin

Sage The Oracle Touch har en enkel och stilren design, vilket är något som experterna framhäver upprepade gånger. De skriver dock även att maskinen är ganska stor och nämner att man bör tänka på detta om man vill ställa maskinen i köket.

Både Wired.com och Techradar.com är dessutom förtjusta i alla inställningar och valmöjligheter som gör att man kan anpassa kaffet till sina egna önskemål. Techradar.com skriver till exempel att maskinen är flexibel och att man kan få sitt kaffe precis som man vill ha det.

Enligt experterna är detta möjligt eftersom att man kan justera allt från dosering till kaffestyrka och temperatur med den här maskinen.

Sage The Oracle Touch benämns som en helautomatisk espressomaskin, men Wired.com skriver att maskinen är så anpassningsbar att den lika gärna skulle kunna beskrivas som manuell också. Enligt experterna hos Wired.com är detta en stor fördel i och med att användaren får fler valmöjligheter i kaffebryggningen.

Techradar.com verkar också hålla med om detta och skriver till exempel att Sage The Oracle Touch skapar en baristakänsla i hemmet. De påpekar även att maskinen brygger en god kopp kaffe varje gång oavsett vilka inställningar man väljer.

Utvalda fördelar med Sage The Oracle Touch:
Anpassningsbar maskin
45 olika inställningar
Automatisk mjölkskummare
Användarvänlig espressomaskin med touchskärm
Kan brygga två koppar kaffe samtidigt

I den här videon från Sage Appliances kan du se en presentation av Sage The Oracle Touch:


Guide: Så här lyckas du med espressobryggningen  

Saadan laver du en god espresso med din espressomaskine Om du vill brygga en bra espresso är det inte bara en espressomaskin du behöver. Du måste även lära dig rätt teknik och veta vad du egentligen ska vara uppmärksam på. Det kan kanske kännas omöjligt att göra en perfekt espresso, men enligt experterna från Which.co.uk och The Guardian kan man faktiskt hitta rätt teknik genom att helt enkelt ta hänsyn till följande faktorer:

Förbered espressomaskinen
Först och främst bör du se till att espressomaskinen är redo att användas. Börja därför med att fylla vattentanken med fräscht vatten och ställ en tom kopp under utloppet innan du startar maskinen. När du startar maskinen sköljs den då igenom med rent vatten som tar med sig alla rester från tidigare bryggningar. Genom att börja med detta blir det lättare att uppnå rätt smak och arom när du sedan brygger din espresso. Det är viktigt att du upprepar sköljningen tills vattnet som kommer ut är helt rent och klart.

Välj högkvalitativa kaffebönor  
Vaer opmaerksom på kaffeboennernes kvalitetDu bör även vara uppmärksam på kvaliteten på kaffebönorna. Högkvalitativa bönor är nämligen helt avgörande för kvaliteten på den färdiga espresson. Det är dessutom viktigt att du väljer rätt malningsgrad eftersom att det kan påverka resultatet en hel del om kaffet är för fin- eller grovmalet.

Om du har en helautomatisk espressomaskin sköter den detta automatiskt. Med en sådan maskin behöver du därför inte göra särskilt mycket själv med varken malningen eller doseringen.

Den rekommenderade dosen för en espresso är 14 till 18 gram kaffe. Detta kan dock variera beroende på vad du har för maskin samt dina egna preferenser och önskemål.

Använd en varm kaffekopp
Ett annat bra tips är att alltid brygga kaffet i en varm kopp för att espresson ska hålla temperaturen längre. Vissa espressomaskiner har till och med en specifik funktion för att värma koppen. Om du inte har tillgång till en sådan funktion kan du istället värma koppen med kokande vatten innan du brygger kaffet i den.

Lär dig hela processen
Den sista viktiga punkten är att bekanta sig med processen som krävs för att göra en espresso. Om du har en helautomatisk espressomaskin behöver du inte veta vad som egentligen händer eftersom att maskinen sköter allt automatiskt. Om detta inte är fallet måste du dock brygga espresson manuellt. Här nedanför hittar du en steg för steg-instruktion som kan hjälpa dig att brygga en perfekt espresso:

Steg 1: Mal bönorna 

Börja med att mala de de färska kaffebönorna innan bryggningen. För en så bra smak som möjligt är det viktigt att du maler bönorna precis innan du brygger kaffet.

Mal boennerne Steg 2: Kaffedosering

Nu är det dags att dosera kaffet i filtret. Hur mycket kaffe du ska använda beror både på din maskin och dina personliga preferenser, men som vi nämnde tidigare är en vanlig dos ungefär 14 till 18 gram.

Steg 3: Tampning

Nu ska du pressa kaffet med en tamper, och detta måste göras med rätt tryck för att det inte ska påverka resultatet negativt. Om du använder ett för lågt tryck kommer vattnet till exempel att rinna igenom kaffet för snabbt. En för hård tampning innebär å andra sidan att det blir svårare att pressa vattnet genom de malda kaffebönorna.

Steg 4: Brygg kaffet

Utöver dosering och tryck är det även viktigt att använda rätt vattentemperatur. Den optimala temperaturen ligger på ungefär 92 till 96 grader, och en espresso ska dessutom bryggas med ett tryck på cirka 9 bar. För ett perfekt resultat ska bryggtiden heller inte vara längre än 22 till 25 sekunder.

Om du vill veta mer om att brygga en bra espresso kan du titta på den här videon från Howcast:


Fördelar med att dricka kaffe

Fordele ved at drikke kaffe Är kaffe nyttigt eller onyttigt? De flesta har nog hört hur många historier som helst om kaffe, vilket kan göra det svårt att komma fram till om den här drycken är bra för kroppen eller inte. Kaffe påverkar faktiskt kroppen både positivt och negativt, men här kommer vi framförallt att fokusera på just fördelarna med att dricka kaffe.

Värt att tänka på

Enligt Videnskab.dk och Telegraph.co.uk finns det flera fördelar med att dricka kaffe. Kaffe kan nämligen ha en hel del hälsofrämjande effekter, men glöm inte bort att dessa effekter baseras på tre till fem koppar kaffe om dagen. Du bör därför ha i åtanke att kaffe bara är nyttigt i rimliga mängder. Det är alltså inte någon bra idé att hälla i sig hur mycket som helst varje dag.

Tänk även på att inte tillsätta massor av socker, fet mjölk och annat onyttigt i ditt kaffe. Så länge du undviker socker i kaffet och håller dig till en måttlig konsumtion förknippas kaffe idag med flera hälsorelaterade fördelar.

Skyddar mot sjukdomar

Till att börja med kan kaffe verka hälsofrämjande genom att skydda mot flera olika sjukdomar. Man har bland annat upptäckt att kaffe kan skydda mot olika typer av cancer samt Parkinsons och diabetes.

Flera studier skriver till exempel att kaffe kan minska risken för att drabbas av Parkinsons med 25 % samt minska risken för en blodpropp med 10 %.

Minskar inflammation

Forskning visar även att kaffe kan hjälpa till att minska inflammationer i kroppen. Kaffe gör det lättare för kroppen att reducera inflammatoriska tillstånd och kan även neutralisera ämnen som orsakar en typ av inflammation i kroppens celler.

Fullpackat med antioxidanter

Kaffe är dessutom fullt av antioxidanter som är bra för kroppen. Antioxidanter kan annars hittas i till exempel frukt och grönsaker, och de kan både skydda kroppens celler och hjälpa till att hålla kroppen frisk och pigg.

Kaffe är bra för hjärnan

Kaffe kan även vara bra för hjärnan och bidra till att stärka minnet. Kaffe kan dessutom minska risken för att drabbas av Alzheimers och demenssjukdomar. Det finns nämligen studier som visar att kaffe kan påverka det centrala nervsystemet på ett sätt som till exempel förbättrar minnet.

Kaffe gör dig gladare

Kaffe goer dig gladere Kaffe kan även bidra till ett bättre humör och har visat sig kunna påverka bland annat depression och allmänt dåligt humör. Detta beror på att kaffedrickande kan öka kroppens nivåer av både dopamin och serotonin, vilket kan göra att du känner dig gladare och lyckligare.

Det är dock viktigt att lägga märke till att kaffe faktiskt kan förvärra ångesttillstånd, så om du lider av ångest är kaffe troligtvis inte lösningen på problemet.

Ökar förbränningen

Även om kaffe inte är någon direkt bantningskur som ser till att du tappar en massa fett kan det faktiskt öka din förbränning. Detta är möjligt eftersom att adrenalinhalten i kroppen stiger när man dricker kaffe, vilket i sin tur gör att förbränningen skjuter i höjden.

Nackdelar med att dricka kaffe

Eftersom att vi nu har gått igenom många fördelar med att dricka kaffe vill vi även berätta lite snabbt om vilka negativa effekter det kan ha. Kaffe innehåller koffein och kan därför till exempel orsaka sömnproblem. Det kan dock även höja blodtrycket.

Om du lider av högt blodtryck eller är genetiskt mottaglig för det är det därför bäst att dricka kaffe med varsamhet.

Blodtrycket kan nämligen öka när adrenalinhalten i kroppen stiger. Det extra adrenalinet kan dessutom leda till illamående, kallsvettningar och frossa.


Kaffets historia

Kaffets historia

Kaffets historia sträcker sig långt tillbaka i tiden och omskrivs i flera legender. Enligt en av dessa upptäcktes kaffebönorna på 900-talet av en fåraherde i Etiopien. Han märkte att fåren blev energiska och “dansade” efter att de ätit röda frukter från ett par låga träd. Herden bestämde sig för att prova äta frukten själv och blev snart lika energisk som fåren.

Mer säkra dokument berättar däremot att kaffe härstammar från 1500-talets Jemen och att det redan från början rådde skilda meningar om drycken. På grund av de stimulerande effekterna blev kaffe förbjudet flera gånger, bland annat i Mekka år 1511 och i Kairo år 1532.

Kaffet kommer till Europa

På 1600-talet hade kaffet spridits till hela mellanöstern och drycken började då även intressera besökare från väst. Kaffebönan nådde Europa genom handel mellan Venedig och Egypten. Katolikerna kunde först inte bestämma sig för om drycken skulle vara tillåten eller inte, men dessa debatter tog slut när påven tillät kaffe som dryck år 1600. Samma år öppnades Europas första kaffehus i Venedig.

När kaffet väl hade kommit till Europa tog det inte länge innan det spreds till flera olika länder, och år 1675 fanns det över 3000 kaffehus i England. Kaffehusen blev snabbt en plats där det diskuterades både politik, handel och religion.

Ett land som spelade en stor roll i kaffeproduktionens utveckling är Nederländerna. År 1616 lyckades en holländsk handelsman komma över ett par kaffeträd från Mocka. Dessa planterades i Amsterdams botaniska trädgård och utvecklades i sinom tid till arten Coffea Arabica. Efter några år transporterades ättlingar av dessa träd till de nederländska kolonierna Java och Surinam. Dessa kolonier blev snabbt Europas främsta kaffeleverantörer, och ättlingar till de första träden står för nästan 80 % av dagens kaffeproduktion.

I Nordamerika fick kaffe sitt stora genomslag efter Boston Tea Party år 1773. Eftersom att det då ansågs opatriotiskt att dricka te drack de amerikanska soldaterna istället kaffe som odlats i Sydamerika och Karibien. I slutet av 1700-talet hade kaffe blivit en vanlig dryck i så gott som hela världen.

Kaffets historia

Kaffets historia i Sverige

Här i Sverige började vi inte importera kaffe förrän 1680. Då rörde det sig dessutom bara om små mängder som såldes på apotek. Vår kärlek till kaffe startade troligtvis med att kung Karl XII blev förtjust i drycken under sina många resor till Turkiet. Det var dock först i mitten av 1800-talet som kaffet verkligen bredde ut sig i Sverige, först som måltidsdryck och sedan till fikat.

Även i Sverige har vi haft debatter om kaffe. På grund av den stora kaffeimporten oroade sig riksdagen för att stora mängder svenska pengar skulle hamna i utlandet. På grund av detta var det förbjudet att dricka kaffe under flera perioder mellan 1756 och 1823.

Under andra världskriget gällde ransonering av vissa varor, bland annat kaffe. Eftersom att många fortfarande ville ha sin dagliga kopp blev det vanligt med kaffesubstitut under den här tiden.

Idag är Sverige ett av de länder som dricker mest kaffe i världen. Hur vi dricker kaffet har dock ändrats med åren: Kaffe på fat var populärt ända från 1700-talet till 1960, något som även utvecklades vidare till kaffe på bit. Idag skippar vi fatet, och vi slänger sockerbiten direkt i koppen istället för att hålla den mellan tänderna. Numera är det även vanligt med italienska kaffevarianter som espresso, cappuccino och latte.

I den här artikeln från Kaffeguide.se kan du läsa mer om kaffets historia i världen. Om du är intresserad av hur kaffet kom till Sverige kan du även läsa den här artikeln från Ica.se.


FAQ – Vanliga frågor

Vilka källor har testat Sage Barista Touch?

Trustedreviews.com, Expertreviews.com, Good Housekeeping Institute, T3.com och den engelska tidningen The Independent.

Hur har experterna testat Sage the Barista Touch?

Man har bland annat undersökt hur användarvänlig maskinen är vad gäller till exempel påfyllning, finjustering av inställningar och rengöring. Man har även bedömt kvaliteten på espresson, temperaturen samt enhetligheten i resultatet om man brygger flera koppar efter varandra. Slutligen har man testat maskinens förmåga att skumma mjölk samt bedömt energiförbrukningen.

Hur väljer jag rätt maskin?

Till att börja med måste du komma fram till vilken typ av kaffemaskin som passar dina behov. Det finns egentligen fem olika typer att välja mellan: kaffebryggare med filter, halvautomatiska espressomaskiner, automatiska espressomaskiner, helautomatiska espressomaskiner och kapselbryggare. När du vet vilken typ du vill ha bör du även fundera på saker som funktioner, storlek, användarvänlighet och pris.


Andra relevanta artiklar

Här på Konsumentmagasinet.se kan du även läsa artiklarna Siemens espressomaskin test och DeLonghi espressomaskin test. Dessa två tillverkare är framstående inom marknaden för espressomaskiner, och i både Siemens- och Delonghi-artikeln presenterar vi en sammanställning av de modeller som har fått bäst betyg i flera olika granskningar.

Vi vill slutligen nämna vår artikel om helautomatiska espressomaskiner. I den artikeln hittar du en översikt över marknadens bästa helautomatiska espressomaskiner från flera olika tillverkare. Alla modeller i artikeln har klarat sig bra i olika experttester, och precis som i alla andra artiklar hittar du även prisjämförelser för alla produkter.


Genomgång av testkällor

Expertreviews.co.uk
Den brittiska testsajten Expertreviews.co.uk utför oberoende tester av ett brett utbud av elektroniska produkter för hemmet. Detta kan till exempel vara tv-apparater, datorer, mobiltelefoner och kameror. Utöver dessa produkter granskar Expertreviews.co.uk även espressomaskiner, och de har bland annat provat och recenserat modellen Sage Barista Touch. Modellen får i slutändan 5 av 5 stjärnor av experterna. Du kan läsa hela artikeln här.


Good Housekeeping Institute
Brittiska Good Housekeeping Institute testar och skriver om en mängd olika produkter för både hem och trädgård. De har bland annat recenserat espressomaskinen Sage Barista Touch och ger i slutändan modellen ett betyg på 72 av 100 poäng. Du kan läsa hela recensionen från Good Housekeeping Institute på deras hemsida.


Techradar.com
Den brittiska tekniksajten Techradar.com fokuserar på olika tekniska konsumentprodukter, och på deras hemsida kan man hitta allt från nyheter till guider och tips. Techradar.com testar och recenserar även olika teknikprodukter och har bland annat provat espressomaskinen Sage The Oracle Touch. Modellen får i slutändan ett betyg på 4,5 av 5 stjärnor av experterna. Klicka på den här länken om du vill läsa hela recensionen från Techradar.com.


The Independent
Den engelska tidningen The Independent är en av Storbritanniens största tidningar. De skriver om både in- och utrikesnyheter och behandlar bland annat politik, kultur, underhållning och sport. The Independent testar och recenserar även olika konsumentprodukter och har bland annat provat Sage Barista Touch i en granskning av totalt 11 olika espressomaskiner. Du hittar hela artikeln från The Independent på deras hemsida.


Trustedreviews.com
Den amerikanska testsajten Trustedreviews.com publicerar expertgranskningar och recensioner av olika konsumentprodukter dagligen. De testar en mängd olika produkter och har bland annat recenserat kylskåp, dammsugare, blendrar och espressomaskiner. Här rör det som om en granskning av espressomaskinen Sage Barista Touch som slutar med att modellen får ett betyg på 4 av 5 stjärnor. Om du vill läsa hela recensionen från Trustedreviews.com kan du klicka här.


T3.com
 Den amerikanska tekniksajten T3.com är en av de ledande nättidningarna inom gadgets och teknik. På deras hemsida kan man hitta både nyheter, guider, tips och mer djupgående artiklar, och T3.com testar och recenserar även olika produkter. De har till exempel provat espressomaskinen Sage Barista Touch, en modell som de i slutändan rekommenderar till sina läsare. Du hittar hela artikeln från T3.com här.


Wired.com
Wired.com är en amerikansk tidning som fokuserar på både IT, tele, kommunikation, data och teknik. Tidningen finns både online och som tryckt upplaga. Wired.com fokuserar i första hand på hur tekniken påverkar kultur, ekonomi och politik. De skriver dock även om en mängd andra ämnen och recenserar dessutom olika konsumentprodukter. Här rör det sig om en granskning av espressomaskinen Sage The Oracle Touch, och modellen får i slutändan ett betyg på 8 av 10 stjärnor av experterna hos Wired.com. Om du vill läsa hela recensionen från Wired.com kan du besöka deras hemsida.

Betygsätt den här artikeln

Klicka på en stjärna för att betygsätta