Om oss

Vår mission

Vårt mål med konsumentmagasinet.se är att göra det enkelt för dig att få en överblick över vilka produkter på marknaden som har blivit korade till de bästa genom olika tester. Vi önskar att du som konsument kan ta ett tryggt och säkert val när du ska bege dig ut i de stora och ofta komplexa varusortimenten. Vi hjälper dig med att utpeka de bästa produkterna inom en lång rad kategorier, så att du kan välja just den produkt som passar till ditt behov.

Hur fungerar Konsumentmagasinet.se

Baserat på en rad olika tester baserar vi en grundlig genomgång och jämförelse av olika produkter och samlar all information i våra artiklar här på sidan. Konsumentmagasinet visar dig både vilka produkter som är testvinnare, hur dom olika produkterna skiljer sig från varandra och vilka funktioner man ska vara uppmärksam på när man företager ett köp. Därmed får du enkelt en praktisk överblick på allt som är värt att veta innan du köper din nya dammsugare eller stavmixer. Vårt underlag består normalt av 3-8 produkttester allt efter hur många tester produkten har gått igenom. Efter en genomgående analys och jämförelse av dom olika testerna så samlar vi den relevantaste informationen i våra artiklar som du helt gratis kan läsa är på sidan.

Vem är vi? 

Bakom Konsumentmagasinet.se står två engagerade free-lance journalister som har som föremål att göra det enklare för dig som konsument genom att ge dig ett enkel och snabb överblick över dom bästa produkterna på marknaden.