Airfryer Test 2019 – Hitta de bästa luftfritöserna – Bäst i Test guide

0

Den här artikeln handlar om airfryers, som även kallas luftfritöser eller varmluftsfritöser. De är ett hälsosammare alternativ till traditionella fritöser som använder stora mängder olja i tillagningen. Airfryers tillagar istället maten med varmluft och mycket mindre olja än traditionella modeller.

Observera att det är skillnad på “airfryer” och “actifry”. Airfryer är ett samlingsnamn för fritöser som använder sig av varmluft och mindre olja, medan Actifry är en teknik som är framtagen av Tefal. I den här artikeln har vi både inkluderat några av Tefals Actifry-modeller och airfryers från andra märken, bland annat från Philips.

I det här testet av airfryers vill vi, baserat på experternas bedömning i olika tester samt användarnas egna erfarenheter, gå igenom airfryers en och en för att komma fram till vad som gör varje modell till ett bra köp. Vi har undersökt tester från bland annat Råd & Rön och det danska konsumentrådet Tænk, testsajterna trustedreviews.com och dinside.no samt tidningarna The Independent och Daily Mail.

Syftet med den här artikeln är att ge dig en översikt över de airfryers som experterna anser vara bäst. Vi samlar alltså testresultat i den här artikeln, men vi visar dig även vilka återförsäljare som säljer modellerna billigast.

Om du vill läsa mer finns det en lista över länkar till de undersökningar vi hänvisar till längst ner i artikeln.

Den här artikeln innehåller:
🔸 Översikt över marknadens bästa airfryers
🔸 Information om vad en airfryer är för något
🔸 Tips på vad man bör tänka på när man köper en airfryer
🔸 Genomgång av olika tester som vi har undersökt och analyserat

Observera att Konsumentmagasinet inte testar produkter själva. Vi samlar däremot resultaten från opartiska tester för att du lätt ska kunna få en överblick över de bästa produkterna på marknaden.


Philips HD9220 Airfryer

✅ 4,5 av 5 stjärnor hos trustedreviews.com
✅ 4,5 av 5 stjärnor hos Amazon – baserat på 2261 kundomdömen
✅ Rekommenderas av den brittiska tidningen The Independent
✅ Rekommenderas av norska dinside.no
✅ Utsedd till bästa airfryer hos Råd & Rön

 Philips HD9220 Airfryer

Butik Pris Frakt Totalpris Läs mer
1 452,00 Kr. 0,00 Kr. 1 452,00 Kr. Läs mer
1 490,00 Kr. 0,00 Kr. 1 490,00 Kr. Läs mer
1 490,00 Kr. 0,00 Kr. 1 490,00 Kr. Läs mer
1 725,00 Kr. 0,00 Kr. 1 725,00 Kr. Läs mer

 

Philips HD9220 Airfryer har testats av ett antal erkända källor, och alla experter är överens om att Philips HD9220 Airfryer är en riktigt bra modell som tillagar goda pommes frites och är enkel att arbeta med.

Experterna påpekar att Philips HD9220 Airfryer känns lite som ett mellanting mellan en ugn och en fritös, och resultatet påminner om det man kan få i en bra ugn och har en mycket god smak.

Rapid Air-teknik

Anledningen till att Philips HD9220 Airfryer uppfattas som detta mellanting är att modellen inte tillagar pommes frites som dryper av fett. Det är faktiskt mycket lite fett på pommes fritesen som görs i Philips HD9220 Airfryer, men experterna bedömer att smaken blir riktigt god även om man använder betydligt mindre fett än i en traditionell fritös.

Modellen är utrustad med Philips unika Rapid Air-teknik som kombinerar snabbt cirkulerande varmluft med ett grillelement. Detta gör att man behöver upp till 80 % mindre fett till pommes fritesen och man ska faktiskt bara tillsätta en eller två skedar olja vid varje fritering.

En annan stor fördel med Rapid Air-tekniken är att luften kan cirkulera fritt i grytan, vilket gör att alla pommes frites får frasiga kanter.

Mer än bara pommes frites

Även om tillagning av pommes frites hör till huvudfunktionerna hos Philips HD9220 Airfryer kan modellen även användas för tillagning av både kyckling och kött – som då också får spröda kanter.

Temperaturen kan justeras och man kan alltså ställa in önskad temperatur utifrån vad man ska tillaga, dock max 200 grader. För att användaren ska komma igång snabbt med Philips HD9220 Airfryer kommer modellen med ett recepthäfte som innehåller 30 olika rätter och massor av tips och tricks.

Det finns både recept på hemmagjorda kycklingnuggets, fiskkakor och tapas samt rekommenderade tillagningstider och temperaturer som är bra att ha som utgångspunkt de första gångerna man använder maskinen.

Användarvänlig modell

Philips HD9220 Airfryer är även mycket användarvänlig och enkel att arbeta med. I de olika testerna nämns det upprepade gånger att inställningarna fungerar bra och enkelt samt att indikatorerna är lätta att förstå.

Modellen värms upp på bara några minuter, och eftersom att man har tänkt på säkerheten blir utsidan av modellen aldrig så varm att det kan orsaka problem.

Philips HD9220 Airfryer har ett integrerat luftfilter som stoppar matos från att komma ut i köket och håller luften ren och fräsch. När maskinen ska rengöras kan den löstagbara lådan och matkorgen diskas i diskmaskin, och båda delarna är dessutom försedda med en non stick-beläggning.

Philips HD9220 Airfryer mäter 32 cm (H) x 29 cm (B) x 39 cm (D) och väger 7 kg.

Utvalda fördelar med Philips HD9220 Airfryer:
🔵 Med Rapid Air-teknik
🔵 Varmluft kombineras med grillelement, vilket ger 80 % mindre fett
🔵 Kan användas till både pommes frites och kött
🔵 Recepthäfte med 30 rätter ingår
🔵 Integrerat luftfilter håller luften i köket ren

Här kan du se när amerikanska bestkitchenreviews.com testar och går igenom HD9220:

https://www.youtube.com/watch?v=iaVTCu54bKI

Tefal Actifry 2in1

4,4 av 5 stjärnor hos Amazon – baserat på 291 omdömen
”A very good airfryer” enligt den brittiska testsajten which.co.uk

 Tefal Actifry 2in1

Butik Pris Frakt Totalpris Läs mer
1 829,00 Kr. 0,00 Kr. 1 829,00 Kr. Läs mer
4 135,00 Kr. 0,00 Kr. 4 135,00 Kr. Läs mer
4 353,00 Kr. 0,00 Kr. 4 353,00 Kr. Läs mer
4 354,00 Kr. 0,00 Kr. 4 354,00 Kr. Läs mer

 

Tefal skapade Tefal Actifry 2in1 efter framgången med Tefal Actifry 1 kg. Tefal Actifry 2in1 tar tekniken vidare och kan tillaga två rätter samtidigt för att skapa en fullständig måltid. Tefal Actifry 2in1 har testats av den brittiska konsumentsajten which.co.uk som tycker att modellen är en riktigt bra airfryer.

Konsumenterna tycker dessutom också riktigt bra om modellen och på Amazon har den fått 4,4 av 5 stjärnor. De framhäver särskilt modellens multifunktionalitet, goda mat och låga fetthalt.

Två i en

Många airfryers är främst skapade för att göra hemlagade pommes frites, men Tefal Actifry 2in1 är, som namnet antyder, en multifunktionell airfryer som kan laga en hel måltid på en gång. Det gör man i den medföljande skålen för pommes frites samt plattan för biff, fisk eller fågel.

Skålen kan omvandla rå och hård potatis till krispiga pommes frites som är goda och mjuka inuti, medan brickan gör att köttet blir mört och får en spröd skorpa.

Eftersom att man bara behöver en matsked olja till en omgång pommes frites får de en mycket låg fetthalt på under 3 %. Tefal Actifry 2in1 har dessutom en hög kapacitet och rymmer 1 500 gram pommes frites åt gången.

Fyra olika program

Tefal Actifry 2in1 är utrustad med Tefals speciella Actifry-teknik som garanterar en spröd fritering. För en flexibel användning har modellen fyra olika tillagningsprogram som passar till olika typer av rätter.

Den här mångsidigheten är något som konsumenterna nämner som en stor fördel och man kan använda Tefal Actifry 2in1 till mycket mer än middagen – allt från bakning av frysta portionsbröd till soppor och desserter.

Actifry-tekniken gör dessutom att modellen har en bra värmefördelning som säkerställer ett jämnt resultat. För att vara säker på att rätten tillagas på rätt sätt har Tefal Actifry 2in1 en timer som gör att den stänger av när tiden går ut. Tefal Actifry 2in1 är därmed en säker modell som inte bara fortsätter gå, och eftersom att maskinen är stängd under tillagningen kommer ingen till skada i köket.

Användarvänlig

Det kan låta besvärligt att laga flera rätter samtidigt genom att använda både skålen och brickan, men Tefal Actifry 2in1 får faktiskt beröm av konsumenterna för att vara oerhört enkel att använda och kontrollera.

Det är även Tefals vision att deras produkter ska vara lätta att använda och att alla ska kunna använda dem. Det mesta av arbetet med Tefal Actifry 2in1 sköter sig självt och modellen klarar nästan allt på egen hand.

För att maskinen ska vara enkel att rengöra kan flera av delarna köras i diskmaskinen, och eftersom att Tefal Actifry 2in1 är försedd med en non stick-beläggning fastnar varken olja, matrester eller smuts särskilt lätt.

Utvalda fördelar med Tefal Actifry 2in1:
🔵 Med Tefals patenterade Actifry-teknik
🔵 Två i en-modell med både en skål för pommes frites och en platta för kött
🔵 Hög kapacitet med plats för 1 500 gram pommes frites
🔵 Utrustad med fyra olika tillagningsprogram
🔵 Med non stick-beläggning för en bättre hygien

Här kan du se en introduktionsvideo för Tefal Actifry 2in1. Videon är gjord av Tefal:

https://www.youtube.com/watch?v=9ju3K-buEg0

Philips HD9240 Airfryer XL

Testvinnare hos det danska konsumentrådet Tænk

philips-hd-9240-90-airfryer-xl

Butik Pris Frakt Totalpris Läs mer
2 199,00 Kr. 0,00 Kr. 2 199,00 Kr. Läs mer
2 319,00 Kr. 0,00 Kr. 2 319,00 Kr. Läs mer
2 369,00 Kr. 0,00 Kr. 2 369,00 Kr. Läs mer
2 495,00 Kr. 0,00 Kr. 2 495,00 Kr. Läs mer
2 495,00 Kr. 0,00 Kr. 2 495,00 Kr. Läs mer
2 690,00 Kr. 0,00 Kr. 2 690,00 Kr. Läs mer
2 792,00 Kr. 0,00 Kr. 2 792,00 Kr. Läs mer

 

Det danska konsumentrådet Tænk har provat 12 fritöser, både traditionella fritöser och hälsosammare airfryers. I testet ingick bland annat airfryern Philips HD9240 Airfryer XL som undersöktes på flera testpunkter. Tænk bedömer att Philips HD9240 Airfryer XL är en så bra modell att den koras till testvinnare.

Fettsnåla och goda pommes frites

Philips HD9240 Airfryer XL ger en nyttigare fritering av ingredienser – särskilt pommes frites – med sin unika Rapid Air-teknik. Den här tekniken kombinerar cirkulerande varmluft med ett grillelement, vilket ger både goda och spröda rätter.

Det är därmed främst varmluft som används för tillagningen och man tillsätter bara en enda sked olja, vilket är ungefär 80 % mindre än i normala fritöser.

Korgen har en maxkapacitet på 1 200 gram, och till detta räcker det alltså med en sked olja. Fetthalten blir således bara några procent, men smaken framhävs eftersom att särskilt pommes frites inte blir lika genomvåta av fett, och de blir spröda istället för slappa.

Intelligenta sensorer

För att skapa bästa möjliga resultat i Philips HD9240 Airfryer XL är modellens teknik försedd med sensorer som själv bedömer om rätten är färdig.

Modellen har även en timerfunktion på den digitala touch-skärmen, där man kan välja både tid och temperatur.

När man har ställt in maskinen sköter den så gott som sig själv och den digitala skärmen gör det enkelt för användaren att hålla ett öga på var i processen man är.

För ytterligare komfort signalerar Philips HD9240 Airfryer XL när den är klar att användas, och den automatiska avstängningen gör maskinen säker och ser till att maten inte tillagas för länge.

Robust och halksäker

Philips HD9240 Airfryer XL är ingen lättviktare och med sina 7 kg hör den hemma bland de tyngre modellerna. Den höga vikten ger dock även styrka och robusthet.

Philips HD9240 Airfryer XL är dessutom försedd med halksäkra fötter med anti-slip som gör att den står helt still på köksbänken.

För att säkerställa en hög hygiennivå har Philips HD9240 Airfryer XL ett bra luftfilter som förhindrar att hela köket fylls av matos.

Korgen kan köras i diskmaskinen, och delarna är försedda med en non stick-beläggning som hindrar matrester och olja från att fastna.

Förutom korgen till pommes frites följer det med en Philips grillpanna, som med fördel kan användas för att tillaga kött, samt ett recepthäfte med inspiration, tips och tricks.

Philips HD9240 Airfryer XL mäter 30 cm (H) x 32 cm (B) x 43 cm (D) och väger 7 kg.

Utvalda fördelar med Philips HD9240 Airfryer XL:
🔵 Med Rapid Air-teknik
🔵 Använder 80 % mindre fett än normala fritöser
🔵 Sensorer bedömer maten
🔵 Med halkfria fötter
🔵 Non stick-beläggning

Här kan du se en genomgång av Airfryern från Philips. Videon är gjord av Kitchenone:

https://www.youtube.com/watch?v=pmccE8ovxuE

Caso AF 200

✅ Toppbetyg hos tyska testberichte.de

Caso AF 200

Butik Pris Frakt Totalpris Läs mer
2 521,00 Kr. 0,00 Kr. 2 521,00 Kr. Läs mer
2 521,00 Kr. 0,00 Kr. 2 521,00 Kr. Läs mer
2 521,00 Kr. 0,00 Kr. 2 521,00 Kr. Läs mer

 

Den tyska testsajten testberichte.de har provat ett urval av airfryers, bland annat modellen Caso AF 200. Märket är mindre välkänt i hemmen, men det håller en hög kvalitet och de tyska experterna ger modellen en topplacering i testet.

Mycket rymlig modell

Storleken är bland det mest anmärkningsvärda med Caso AF 200, och den har en kapacitet på hela 2,5 kg. Detta innebär att man kan göra riktigt mycket åt gången med Caso AF 200, till exempel mer än tio portioner pommes frites.

Caso AF 200 passar därför i stora hushåll och när man får gäster, och barn i synnerhet kommer att älska de hemlagade pommes fritesen. Caso AF 200 använder sig av varmluft för att fritera ingredienserna och man tillsätter bara en gnutta olja, vilket gör att man inte behöver oroa sig för att pommes fritesen är onyttiga.

För bästa möjliga resultat är Caso AF 200 utrustad med en otroligt snabb varmluftscirkulation.

Ställ in timer och temperatur

För en så mångsidig användning som möjligt kan man ställa in timer och temperatur på Caso AF 200. Man väljer temperatur med 5 graders intervall från 60-200 grader, vilket är ett mycket brett temperaturspann. Timern kan ställas in på 1-60 minuter.

Caso AF 200 har dessutom sex automatiska program för specifika ingredienser. Alla dessa inställningar gör att valmöjligheterna är många på Caso AF 200, och modellen har även automatisk avstängning för en extra säkerhet.

LCD-display och touch-kontroll 

Caso AF 200 liknar en stor rund kula där korgen sitter längst ner och panelen ovanför. Högst upp i mitten sitter displayen, och knapparna där under används för att kontrollera maskinen.

Displayen är en LCD-display som visar tid och temperatur, och knapparna har High End Sensor Touch-kontroll. Här kan man även låsa maskinen så att man inte råkar ändra processen medan den är igång. Säkerhetslåset ser dessutom till att inga barn skadas.

Modellen är även isolerad och värmebeständig, vilket gör att värmen invändigt hålls jämn och stabil medan utsidan förblir sval. Insidan består av rostfritt stål och är gjord för att vara enkel att rengöra.

Utvalda fördelar med Caso AF 200:
🔵Hög kapacitet på 2,5 kilo
🔵Utrustad med en otroligt snabb varmluftscirkulation
🔵Man kan ställa in temperaturen på 60-200 grader
🔵Sex automatiska program
🔵LCD-display och High End Sensor Touch-kontroll

Här kan du se en kort introduktionsvideo för Caso AF 200:

https://www.youtube.com/watch?v=2gPDc82PbeE

Vad är en airfryer?

Hewise.com skriver att en airfryer i grunden är en köksmaskin som tillagar ingredienser genom att cirkulera varmluft med hjälp av en mekanisk fläkt med hög hastighet. Detta tillagar maten med en exakt och jämn temperatur och garanterar en spröd skorpa. Här tillsätts sedan lite olja, ofta bara en enda sked, och maten tillagas i en korg över en droppbricka. Man kan själv ställa in timer och temperatur efter vilken typ av mat det handlar om.

Det finns många olika typer av olja i affären och man kan egentligen använda alla, men olivolja, rapsolja och solrosolja sägs ofta fungera bäst i airfryers. Man kan även använda en olja med smak om man är ute efter en specifik smakvariant.

De olika modellerna rymmer olika mycket, men en kapacitet på 1 kg eller mer är vanligt. Man kan alltså utan problem laga en måltid till en hel familj i en airfryer, och vissa modeller rymmer faktiskt över 2 kg.

Vissa modellen sköter hela arbetet själv, medan andra kräver att man skakar korgen för att oljan ska täcka ingredienserna. Oftast är det inte nödvändigt att förvärma maskinen, och många moderna modeller har löstagbara delar som kan köras i diskmaskinen.

De flesta modellerna har även ett internt kylsystem som kyler ner airfryern direkt efter användning eftersom att maskinen kan bli extremt varm under användningen – upp till 200 grader.

Som en extra bonus kommer en airfryer inte att skita ner i köket. Det förekommer inga oljestänk och luften i köket hålls fri från matos.

airfryer

Hälsosamt och säkert alternativ

Metoden i en airfryer är en hälsosam kontrast till traditionella fritöser som tillagar maten med stora mängder olja. Man kan enkelt minska fettmängden med ca 80 % genom att använda en airfryer.

Att tillaga pommes frites i en airfryer har blivit särskilt populärt eftersom att man då får en fetthalt på under 3 %. Som jämförelse innehåller samma rätt tillagad i en vanlig ugn 9 % fett, i en mikrovågsugn 13 % fett och i en fritös 14 % fett, så det är definitivt en märkbar skillnad.

airfryer-mad

Man kan, utöver pommes frites, även tillaga många andra typer av ingredienser i de flesta airfryers. Det kan till exempel vara kyckling, kött, fisk, grönsaker, bakverk och soppor. Man kan även krydda rätten i airfryern med de kryddor och örter man vill ha.

Att använda en airfryer är dessutom en säker tillagningsmetod. Het olja som sprättar kan snabbt ge upphov till brännskador för användaren, men när man inte använder mycket olja kan den heller inte sprätta. De flesta airfryers är dessutom stängda under tillagningen och relativt svala på utsidan, vilket innebär att man inte kommer att bränna sig av misstag.


Actifry eller airfryer?

Det kan vara svårt att skilja på begreppen ”actifry” och ”airfryer”.

Airfryer är samlingsnamnet för alla modeller som använder varmluft och en gnutta olja, medan Actifry är en teknik som skapades av Tefal 2007. Därför kallas många airfryers från Tefal just “Tefal Actifry”, och över åtta miljoner familjer världen över har en modell från Tefal Actifry.

Andra märken – till exempel Philips – har också en egen teknik. Philips har Rapid Air-tekniken som garanterar den bästa möjliga kombinationen av cirkulation av varmluft, en matsked olja och värmeelementet.

Om du vill läsa en hel artikel om Tefal Actifry kan du läsa vårt Tefal Actifry test. Där hittar du en grundlig genomgång av den här modellen.


Vad ska man tänka på när man köper en airfryer?

Baserat på en artikel från den brittiska konsumentsajten which.co.uk listar vi här några tips på vad man bör tänka på innan man köper en airfryer:

📏 Storlek/kapacitet:
Hur många personer ska airfryern laga mat till? De minsta har en kapacitet på ca 800 gram, vilket räcker till ungefär fyra portioner pommes frites, medan de största kan rymma över 1 700 gram, vilket motsvarar ungefär åtta portioner pommes frites. Ju högre kapaciteten är, desto mer utrymme kommer airfryern behöva.

💰 Pris:
Priset för airfryers varierar kraftigt. Det finns både modeller som kostar några hundra kronor och de som kostar ett par tusen kronor, från såväl kända som okända märken. Tänk på att de billigare modellerna ofta har en lägre kapacitet och många av dem kommer även att laga mat av sämre kvalitet. Dyra modeller kan dock också svika, så läs gärna tester av modellerna innan du köper någon.

⏱ Timer:
De flesta airfryers har en digital timer men vissa har en manuell. Vilket man föredrar är en smaksak, men en digital timer ger ofta en bättre översikt.

🌡 Temperatur:
Man kan ställa in temperaturen efter vilket typ av mat man lagar. Vissa modeller kan ställas så lågt som 30 grader, men ett vanligt temperaturspann är ca 80-200 grader. Observera även intervallerna – många modeller har fem graders intervaller.

🍟 Airfryer eller frituregryde:
Man bör även fundera på om man vill ha en airfryer eller en traditionell fritös. Fördelarna med en airfryer är att man får en mycket lägre fetthalt i maten och slipper fettdrypande pommes frites och kraftigt matos. Om man däremot vill ha pommes frites som smakar mer som de på hamburgerstället kan en traditionell fritös uppfylla förväntningarna bättre.

Här kan du se en kort video som visar ett enkelt sätt att göra hälsosamma pommes frites i din airfryer:

https://www.youtube.com/watch?v=dk32tPHPnTQ

Airfryer test – dessa källor har vi använt: 

Det danske forbrugerråd Tænk 🇩🇰

Det danska konsumentrådet Tænk genomför noggranna tester och jämförelser av vardags- och konsumentprodukter. Här har det testat 12 fritöser i alla prisklasser från både kända och mindre kända märken.

Du kan läsa mer om testet här. Full tillgång kräver dock att du antingen prenumererar eller köper tillgång till den enskilda undersökningen.


Det svenske forbrugerråd Råd & Rön 🇸🇪

Råd & Rön, det svenska konsumentrådet, genomför också tester av olika produkter som konsumenterna använder i vardagen. För den här artikeln har vi undersökt ett test där de har granskat 19 fritöser och bedömt modellerna på olika testpunkter.

Du kan läsa mer om testet här. Full tillgång kräver dock att du antingen prenumererar eller köper tillgång till den enskilda undersökningen.


Daily Mail 🇬🇧

Daily Mail är en brittisk tabloidtidning från 1896 som publiceras dagligen och är Storbritanniens näst mest sålda. De skriver om både nyheter, sport och underhållning, men även konsumentämnen har en plats i tidningen. Här har de testat en airfryer från Tefal. Du kan läsa mer här.


Dinside.no 🇳🇴

En norsk konsumentsajt som skriver allmänt om konsumentämnen, men som huvudsakligen behandlar motor, data, mobil och bostad. Här har sajten testat en airfryer från Philips. Du kan läsa mer här.


Goodhousekeeping.co.uk 🇬🇧

Den här brittiska hemsidan både testar och skriver om olika produkter som har med hus och trädgård att göra. De har inte genomfört något enkom test av fritöser, men sajten har regelbundet provat ett urval av olika köksprodukter. Här handlar det om ett test av en airfryer från Tefal. Du kan läsa mer här.


Smartson.se 🇸🇪

En svensk testsajt som testar olika konsumentprodukter. Konsumenterna själva kan dessutom också hjälpa till med att prova och recensera produkter. Här har smartson.se testat en airfryer från Tefal. Du kan läsa mer här.


Testberichte.de 🇩🇪

Den här tyska hemsidan samlar olika tester och kundomdömen och analyserar dem, varpå sajten skapar ett eget utlåtande och ger ett totalbetyg. Här handlar det om granskningar av airfryers från både Philips och Caso. Du kan läsa mer här.


The Independent 🇬🇧

Tidningen är en av de största och mest omfattande brittiska tidningarna. De skriver bland annat om nyheter, sport, politik och utland, men konsumentämnen har också en plats i tidningen. I den här undersökningen har tidningen provat nio airfryers. Du kan läsa mer här.


Trustedreviews.com 🇺🇸

Den här hemsidan publicerar dagligen detaljerade expertbedömningar av elektroniska konsumentprodukter och ytterligare analyser. Här har de testat en airfryer från Philips och skrivit en utförlig recension. Du kan läsa mer här.


Which.co.uk 🇬🇧

Englands största konsumenttidning med nästan 700 000 prenumeranter. Which? finns till för konsumenterna och målet är att göra en skillnad för konsumenterna. Which? provar regelbundet olika produkter för hushållet och här handlar det om ett test av en airfryer från Tefal. Du kan läsa mer här, men det krävs en prenumeration för att få full tillgång till undersökningen.


Forbrugeranmeldelser ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Förutom testerna här ovanför har vi även läst kundomdömen på amazon.co.uk. Vi har tittat närmare på ett par airfryers och undersökt vad de vanliga konsumenterna tycker om modellerna.

{{ reviewsOverall }} / 5   (1 Vurdering)
Vurdering
Anmeldelser Indsend anmeldelse
Order by:

Be the first to leave a review.

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Indsend anmeldelse