Melitta Caffeo Varianza CSP

Melitta Caffeo Varianza CSP

(4)

104 recensioner

Pris:

6.204 kr.

Gå för bästa pris I samarbete med Pricerunner
Gå för bästa pris
espressomaskin med tio kaffesorter

Melitta Caffeo Varianza CSP erbjuder en anmärkningsvärd grad av flexibilitet, vilket gör den till en berömvärd espressomaskin. Vad vi särskilt uppskattar med denna produkt är dess förmåga att skapa ett brett utbud av drycker, med gott om utrymme för personlig anpassning. Den stoltserar med 10 kaffevarianter, inklusive de fyra klassikerna: espresso, cappuccino, latte macchiato och café crème.

I samarbete med Pricerunner

Specifikationer

Vattentankens kapacitet 1,2 L
Ström 1450 W
Tryck 15 bar
Mått 25,3 x 38 x 40,5 cm
Inbyggd kaffekvarn check-icon
Inbyggd mjölkskummare check-icon

För-och nackdelar

Fördelar

  • Tio förinställda kafferecept
  • Smart My Bean Select-funktion
  • Mjölkbehållaren kan förvaras i kylskåpsdörren
  • Extern mjölkbehållare värms snabbt upp

Nackdelar

  • Lite svårt att tömma överflödigt vatten och kaffesump

FAQ

Vad är storleken och kapaciteten på Melitta Caffeo Varianza CSP kaffemaskin?
Melitta Caffeo Varianza CSP kaffemaskin har en vattentankkapacitet på 1,2 liter och dimensioner på 25,3 x 38 x 40,5 cm.
Vad är bartrycket för Melitta Caffeo Varianza CSP och har den en temperaturkontrollfunktion?
Melitta Caffeo Varianza CSP har ett bartryck på 15, men erbjuder inte temperaturkontroll.
Har Melitta Caffeo Varianza CSP några extra funktioner som en inbyggd kvarn eller mjölkskummare?
Melitta Caffeo Varianza CSP har ytterligare funktioner. Den har en inbyggd kvarn som låter dig justera grovheten på kaffebönorna. Den har också ett mjölkskumningssystem som kan rengöras med ånga. Dessutom har den funktionen My Bean Select, som låter dig använda andra bönor än de som redan finns i maskinen.
Vad säger både användar- och expertrecensioner om prestandan och tillförlitligheten för Melitta Caffeo Varianza CSP?
Både användar- och expertrecensioner berömmer Melitta Caffeo Varianza CSP för dess prestanda och tillförlitlighet. Den har fått höga betyg, inklusive en 5/5 stjärnors rekommendation från ExpertReviews, vilket indikerar dess överlägsna kvalitet och pålitliga funktionalitet.

Recensioner och tester av Melitta Caffeo Varianza CSP

Vår recension

Konsumentmagasinet rekommenderar: Allt-i-ett-alternativ

Melitta Caffeo Varianza CSP är en helautomatisk espressomaskin, utformad med bekvämlighet och användarvänlighet i fokus. Med tio förinställda kafferecept tillgodoser maskinen en mängd olika preferenser, vilket gör den till ett mångsidigt val för alla kaffeälskare. Den innovativa My Bean Select-funktionen personaliserar anpassningen ytterligare genom att låta dig justera förinställningarna vid varje bryggning, däribland malningsgraden.

Espressomaskinens praktiska design omfattar även en mjölkbehållare som kan förvaras i kylskåpsdörren. Den externa mjölkbehållaren är dessutom mycket effektiv med snabb uppvärmning av din valfria mjölkdryck; den lämnar dig heller aldrig med ljummet skum.

Trots att en del har upplevt tömningen av kaffesump och överflödigt vatten som något komplicerad, är detta maskinens enda faktiska underhållsproblem. Vi tycker därför att det kan förbises. De resterande komponenterna är nämligen enkla att demontera, vilket möjliggör enkel rengöring.

Sammantaget tycker vi att Melitta Caffeo Varianza CSP är ett utmärkt alternativ för dig som letar efter en allt-i-ett-espressomaskin som kan brygga en mängd olika kaffedrycker.

Milana Cvijanovic-Kajkut Recension av: Milana Cvijanovic-Kajkut

4

Baserat på 104 recensioner

Användarrecensioner

Google Shopping presenterar en sammanställning av produkter från olika återförsäljare samt ger en omfattande översikt av tidigare användares erfarenheter. Användarna kan även betygsätta produkterna på en skala mellan 1 och 5.


Expertrecensioner och tester

ExpertReviews.co.uk är en brittisk testsida som tillhandahåller djupgående analyser och bedömningar av en rad olika konsumentprodukter, däribland teknikprylar och hushållsapparater. Webbplatsen är känd för sina utförliga testmetoder, i vilka produkter noggrant utvärderas utifrån prestanda, design, användarvänlighet och prisvärdhet. ExpertReviews.co.uk erbjuder omfattande guider och köpråd, vilket gör webbplatsen till en värdefull resurs för konsumenter. Melitta Caffeo Varianza CSP har fått 5 stjärnor på Expert Reviews.


Videorecension

Melitta Caffeo Varianza CSP jämfört med andra espressomaskinerna

Se hela tabellen

Läs mer i artikeln