Sage Bambino Plus

Sage Bambino Plus

(4.6)

2232 recensioner

kompakt halvautomatisk espressomaskin 

Enligt oss utgör Sage Bambino Plus en högkvalitativ espressomaskin som, tack vare dess helautomatiska mjölkskummare, erbjuder en unik upplevelse. Maskinen låter dig justera både temperaturen och konsistensen på din skummade mjölk, vilket möjliggör både fluffigt och lätt skum. Detta gör maskinen särskilt lämplig för tillredning av kaffedrycker som café au lait, cappuccino och latte. Vi gillar maskinens PID-reglering som garanterar en konsekvent, smakrik espresso såväl som dess ThermoJet-värmesystem som når optimal temperatur på bara tre sekunder.

  • ThermoJet-värmesystem
  • PID-reglering för optimal smakextrahering 
  • Helautomatisk mjölkskumning

Pris:

5.999 kr.

Gå för bästa pris I samarbete med Pricerunner
Gå för bästa pris
I samarbete med Pricerunner

Specifikationer

Vattentankens kapacitet 1,9 L
Ström 1600 W
Tryck 15 bar
Mått 19,5 x 31 x 32 cm
Inbyggd mjölkskummare check-icon

För-och nackdelar

Fördelar

  • Inbyggd droppbricka för enkel rengöring
  • Kompakt storlek
  • Optimalt vattentryck
  • Snabb uppvärmningstid
  • Justerbar mjölkskummare

Nackdelar

  • Saknar inbyggd kaffekvarn
  • Saknar manuella temperaturinställningar

FAQ

Hur stor är Sage Bambino Plus och vad är dess kapacitet?
Sage Bambino Plus mäter 19,5 x 31 x 32 centimeter, vilket gör den kompakt och lämpad för alla kök. Maskinen har en vattentank som rymmer 1,9 liter samt en integrerad mjölkskummare.
Vad är bartrycket för Sage Bambino Plus och har den en temperaturkontroll?
Sage Bambino Plus har ett tryck som kan applicera 15 bar under bryggprocessen. Det rekommenderade trycket ligger däremot på 8 till 9 bar. Maskinen har ett PID-reglage som säkerställer en konstant vattentemperatur under bryggningen samt ett ThermoJet-värmesystem som uppnår optimal temperatur på bara tre sekunder. Sage Bambino Plus saknar emellertid manuella temperaturinställningar.
Erbjuder Sage Bambino Plus några utmärkande funktioner som andra liknande espressomaskiner inte har?
Sage Bambino Plus erbjuder en helautomatisk mjölkskummare som låter dig justera både temperaturen och konsistensen på ditt mjölkskum. Maskinen har också ett PID-reglage för konsekvent smak och arom på det bryggda kaffet, ett ThermoJet-värmesystem som når optimal temperatur på bara tre sekunder och en justerbar ångstång med automatisk mikroskuminställning. Sage Bambino Plus stängs av automastiskt efter bryggning och tillhandahåller en automatisk rengöring.
Vad säger användare och experter om Sage Bambino Plus:s användarvänlighet och övergripande kaffekvalitet?
Sage Bambino Plus är högt rankad för sin användarvänlighet och övergripande kaffekvalitet. Den har fått toppbetyg på bland annat Google Shopping och Amazon. Den är dessutom utsedd till den "Bästa mellanklass-espressomaskin" på BBCGoodFood.com och "Bästa mindre espressomaskinen" på GoodHouseKeeping.com.

Recensioner och tester av Sage Bambino Plus

4.6

Baserat på 2232 recensioner

Vår recension

Espressomaskin bäst i test hos NyTimes.com

Sage Bambino Plus är kåret espressomaskin bäst i test hos NyTimes.com. Allt som allt är Sage The Bambino Plus en kompakt espressomaskin som står upp mot några mycket exklusiva rivaler. Tack vare snabb uppvärmningstid, optimerat vattentryck och en justerbar ångstång gör Bambino Plus att du kan utvecklas som barista, samtidigt som den brygger riktigt god espresso, ger bra skummad mjölk och är smart utformad för en övergripande användarvänlig upplevelse. Modellen saknar dock en inbyggd kaffekvarn och manuell temperaturinställning.

Vi anser dock att dessa nackdelar är av mindre vikt, eftersom PID-temperaturregleringen håller maskinen på rätt bryggtemperatur och med en separat kvarn får du alltid nymalda bönor. NYTimes.com konstaterade att “den här maskinen kommer att imponera på både nybörjare och erfarna baristas med jämnt resultat, god espresso och silkeslent mjölkskum”.

Milana Cvijanovic-Kajkut Recension av: Milana Cvijanovic-Kajkut

Användarrecensioner

Google Shopping presenterar en sammanställning av produkter från olika återförsäljare samt ger en omfattande översikt av tidigare användares erfarenheter. Användarna kan även betygsätta produkterna på en skala mellan 1 och 5.


Amazon är världens största e-handelsplattform med ett sortiment som omfattar miljontals produkter inom nästan alla tänkbara kategorier. Amazon tillhandahåller även ett praktiskt system för användarrecensioner där användare kan lämna stjärnbetyg och detaljerade kommentarer om produkterna de köpt.


Expertrecensioner och tester

Tom's Guide är en webbplats som testar och recenserar en mängd olika produkter, bland annat TV-apparater, elsparkcyklar, smartphones och vitvaror. De använder olika testmetoder för olika typer av produkter och kombinerar laboratorietester med praktisk användning. Syftet med deras tester är att kontrollera huruvida produkter lever upp till tillverkarnas anspråk. För att göra detta granskar de produkternas design, användarvänlighet och funktionalitet samt pris jämfört med liknande produkter. Sage Bambino Plus är utsedd till Testvinnare och har fått 4.5 stjärnor på Tom's Guide.


Sage Bambino Plus är utsedd till Testvinnare och har fått 5 stjärnor på T3.


Sage Bambino Plus har fått 4.5 stjärnor på BBCGoodFood.


Sage Bambino Plus jämfört med andra espressomaskinerna

Se hela tabellen

Läs mer i artikeln