DeLonghi Dedica Deluxe EC685

DeLonghi Dedica Deluxe EC685

(4.5)

6745 recensioner

Pris:

1.780 kr.

Gå för bästa pris I samarbete med Pricerunner
Gå för bästa pris
perfekt för mindre hushåll

Vi anser att DeLonghi Dedica Deluxe EC685 kombinerar enkelhet med mångsidighet och funktionalitet. Vi uppskattar särskilt maskinens drift som tillåter bryggning med både ESE-pods och malet kaffe, vilket gör den till ett lämpligt val för dig som vill njuta av varierande kaffedrycker. Vidare säkerställer dess Thermoblock-värmesystem att ditt kaffe alltid bryggs vid optimal temperatur, medan dess kompakta design och användarvänliga kontrollpanel gör den till ett praktiskt tillskott i alla kök.

  • Thermoblock-teknik
  • Enkel kontrollpanel med 3 knappar
  • Kompatibel med ESE-poddar och malet kaffe
I samarbete med Pricerunner

Specifikationer

Vattentankens kapacitet 1,1 L
Ström 1300 W
Tryck 15 bar
Mått 14,9 x 33 x 30,3 cm
Inbyggd mjölkskummare check-icon

För-och nackdelar

Fördelar

  • Snygg och kompakt utformning
  • Fungerar med höga latteglas
  • Energisparande standby-läge
  • Antidropp-funktion
  • Användarvänlig

Nackdelar

  • Kapacitet är något låg
  • Kan vara svårt att få plats med två koppar under pipen

FAQ

Hur stor är DeLonghi Dedica Deluxe EC685 och vad är dess kapacitet?
DeLonghi Dedica Deluxe EC685 mäter 14,9 x 33 x 30,3 centimeter och har en vattentank som rymmer 1,1 liter vatten. Maskinen har en effekt på 1 300 W och ett tryck på 15 bar samt är utrustad med en inbyggd mjölkskummare.
Vad är bartrycket för DeLonghi Dedica Deluxe EC685 och har den en temperaturkontroll?
DeLonghi Dedica Deluxe EC685 har ett tryck på 15 bar. Den har en temperaturkontroll som låter dig justera kaffets temperatur enligt personliga preferenser.
Erbjuder DeLonghi Dedica Deluxe EC685 några utmärkande funktioner som andra liknande espressomaskiner inte har?
DeLonghi Dedica Deluxe EC685 erbjuder en rad extrafunktioner, bland annat bryggning med både ESE-pods och malet kaffe, ett Thermoblock-värmesystem som värmer vattnet på knappt 40 sekunder, en justerbar mjölkskummare samt en kontrollpanel med endast tre knappar. Maskinen låter dig även justera vattenhårdheten, kaffetemperaturen och kaffemängden. Den har en inbyggd koppvärmare, automatisk stoppfunktion och en avtagbar vattentank. Den har också ett energisparande standby-läge och automatisk avstängning.
Vad säger användare och experter om DeLonghi Dedica Deluxe EC685:s prestanda och hållbarhet?
Såväl användare som experter hyllar DeLonghi Dedica Deluxe EC685 för dess prestanda och hållbarhet. Maskinen är utsedd till "Bästa budgetalternativ" på Techradar och "Bästa mindre espressomaskin" på Forbes. Användarna på Google Shopping framhåller maskinens konsekventa kvalitet och effektiva drift och har gett den ett betyg på 4,5/5 stjärnor.

Recensioner och tester av DeLonghi Dedica Deluxe EC685

Vår recension

Bästa kompakta espressomaskin

Sammanfattningsvis är Dedica Deluxe en espressomaskin med kompakt konstruktion och snygg design med olika inställningar för mjölkskumning, 40 sekunders uppvärmningstid samt filter med kapacitet att hantera både enkel och dubbel espresso och som även fungerar med ESE-poddar.

Med en kapacitet på 1,1 liter har maskinen en mindre vattentank än många andra espressomaskiner på marknaden, men trots den mindre konstruktionen klarar maskinen av att generera ett tryck på 15 bar och brygger riktigt god espresso. Dessutom kan det minskade fotavtrycket ses som ett av dess försäljningsargument, särskilt för människor som inte har mycket utrymme i sina kök. Om du vill ha en espressomaskin till ett riktigt bra pris med en klassisk touch, bör De’Longhis Dedica Deluxe EC685.M stå högt upp på din lista.

Milana Cvijanovic-Kajkut Recension av: Milana Cvijanovic-Kajkut

4.5

Baserat på 6745 recensioner

Användarrecensioner

Google Shopping presenterar en sammanställning av produkter från olika återförsäljare samt ger en omfattande översikt av tidigare användares erfarenheter. Användarna kan även betygsätta produkterna på en skala mellan 1 och 5.


Expertrecensioner och tester

TechRadar, med avdelningar i USA, Storbritannien och Australien, levererar omfattande nyheter och recensioner av de senaste teknikprylarna. De fokuserar på praktiska utvärderingar och detaljerade analyser, och erbjuder tillförlitliga insikter om tekniktrender och produkter. Den internationella profilen ger aktuellt och relevant innehåll för teknikintresserade världen över – oavsett om intresset är för den senaste utvecklingen eller produktrecensioner. DeLonghi Dedica Deluxe EC685 har fått 4 stjärnor på Tech Radar.


DeLonghi Dedica Deluxe EC685 har fått 4.5 stjärnor på BBCGoodFood.


DeLonghi Dedica Deluxe EC685 har fått 4.5 stjärnor på Trusted Reviews.


DeLonghi Dedica Deluxe EC685 jämfört med andra espressomaskinerna

Se hela tabellen

Läs mer i artikeln