DeLonghi La Specialista EC9335.M

DeLonghi La Specialista EC9335.M

(4.6)

111 recensioner

bra alternativ till Sage

Vi anser att Delonghi La SpecialistaEC9335.M är designad för att förenkla din kaffebryggningsupplevelse. Den säkerställer hög smakkvalitet genom att fokusera på viktiga bryggfunktioner. Vad vi gillar med denna produkt är dess precision i malning av bönor, vilket säkerställer en konsekvent kaffetextur. Den har också ett automatiskt Smart Tamping System för konsekvent kvalitet och Active Temperature Control-teknologi för optimal bryggtemperatur. Dessutom är den utrustad med ett avancerat Latte System för perfekt mjölkskum, och tillåter dig att spara personliga kafferecept.

Pris:

8.239 kr.

Gå för bästa pris I samarbete med Pricerunner
Gå för bästa pris
I samarbete med Pricerunner

Specifikationer

Vattentankens kapacitet 2,5 L
Ström 1450 W
Tryck 15 Bar
Mått 37,3 x 39,2 x 45,5 cm
Inbyggd kaffekvarn check-icon
Inbyggd mjölkskummare check-icon

För-och nackdelar

Fördelar

  • Enkel att rengöra och avkalka
  • Dubbelt värmesystem
  • Snabbstart på en sekund
  • Användarvänlig
  • Praktisk mjölkskummare

Nackdelar

  • Skrymmande konstruktion

FAQ

Vad är storleken och kapaciteten på Delonghi La SpecialistaEC9335.M?
Delonghi La Specialista EC9335.M har en storlek på 39 x 35 x 45 cm och en vattentankkapacitet på 2,5 L.
Har Delonghi La Specialista EC9335.M justerbart bartryck och temperaturkontrollfunktioner?
Delonghi La Specialista EC9335.M har justerbart bartryck och temperaturkontrollfunktioner. Den använder ett automatiskt Smart Tamping System för att säkerställa konstant tryck och Active Temperature Control-teknologi för att upprätthålla en konstant bryggtemperatur.
Vilka ytterligare funktioner erbjuder Delonghi La Specialista EC9335.M jämfört med andra espressomaskiner?
Delonghi La Specialista EC9335.M erbjuder ytterligare funktioner som ett Smart Tamping System för konsekvent kvalitet, Active Temperature Control-teknologi för konstant bryggtemperatur och ett avancerat Latte System för perfekt mjölkskum. Den låter också användare skapa och spara sina egna kafferecept, justera koppstorlekar och använda varmvattenpipan individuellt, vilket gör att du också kan använda maskinen för att brygga te.
Vad säger användar- och expertrecensioner om prestanda och tillförlitlighet för Delonghi La Specialista EC9335.M?
Användar- och expertrecensioner indikerar att Delonghi La Specialista EC9335.M är högt rankad för sin prestanda och tillförlitlighet. Den har fått 4,5/5 stjärnor på Google Shopping, ett totalt testresultat på 80/100 på Coffeeness.de, och blev utnämnd till "Bästa köp" på which.co.uk.

Recensioner och tester av DeLonghi La Specialista EC9335.M

4.6

Baserat på 111 recensioner

Vår recension

Bästa semi-automatiska espressomaskin

Om du är en modern kaffeälskare som ständigt är på språng kan värdet av en bra espressomaskin som prioriterar bekvämlighet, utan att kompromissa med kvaliteten, inte överskattas. Du bör leta efter en maskin som är enkel att rengöra och avkalka och utrustad med ett dubbelt värmesystem; en maskin som garanterar en snabb och effektiv kaffebryggning och ett lika snabbt och effektivt underhåll. Du bör med andra ord vända dig till DeLonghi La Specialista EC9335.M.

Denna espressomaskin kan brygga espresso på bara en sekund och har en högkvalitativ mjölkskummare som producerar krämighet på baristanivå med bara en knapptryckning. Det användarvänliga gränssnittet avrundar maskinens betydande fördelar. Avvägningen för sådan effektivitet och kvalitet är dess större konstruktion – vi anser emellertid att detta är ett mindre pris att betala för den dagliga njutningen av en perfekt espresso.

Milana Cvijanovic-Kajkut Recension av: Milana Cvijanovic-Kajkut

Användarrecensioner

Google Shopping presenterar en sammanställning av produkter från olika återförsäljare samt ger en omfattande översikt av tidigare användares erfarenheter. Användarna kan även betygsätta produkterna på en skala mellan 1 och 5.


Expertrecensioner och tester

DeLonghi La Specialista EC9335.M är utsedd till "" och har fått 4 stjärnor på Coffeeness.


DeLonghi La Specialista EC9335.M jämfört med andra espressomaskinerna

Se hela tabellen

Läs mer i artikeln