Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk

Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk

(4.5)

413 recensioner

espressomaskin med mjölkskummare

Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk är en robust, kompakt modell designad för daglig användning. Vad vi gillar med denna produkt är dess inkluderade mjölkskummare, vilket förhöjer din kaffebryggning. Vi tycker att dess hållbarhet och kompakta design gör det till ett praktiskt val för alla kaffeälskare.

Pris:

3.819 kr.

Gå för bästa pris I samarbete med Pricerunner
Gå för bästa pris
I samarbete med Pricerunner

Specifikationer

Vattentankens kapacitet 1,2 L
Ström 1400 W
Tryck 15 bar
Mått 20 x 46 x 33 cm
Inbyggd kaffekvarn check-icon
Inbyggd mjölkskummare check-icon

För-och nackdelar

Fördelar

  • Praktiska, utrymmessnåla mått med en kapacitet på 1,2 liter.
  • Automatiskt rengöringsprogram
  • Lätt åtkomst till vattenbehållaren och bönförrådet
  • Justerbar styrka på ångutgången
  • Höjdjusterbar kaffetut

Nackdelar

  • Alternativet för mjölkskumning kunde vara bättre

FAQ

Vad är storleken och kapaciteten på Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk kaffemaskin?
Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk kaffemaskin är en helautomatisk espressomaskin med en vattenkapacitet på 1,2 liter och en kapacitet för kaffebönor på 125 gram. Dessutom har den en integrerad mjölkskummare.
Vad är bartrycket för Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk och har den en temperaturkontrollfunktion?
Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk fungerar vid ett tryck på 15 bar. Maskinen har inte explicit en temperaturkontrollfunktion, men den har en inbyggd koppvärmare för att hålla kaffet varmt. Den tillåter också justeringar av kaffestyrka och vattenhårdhet.
Vilka ytterligare funktioner erbjuder Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk jämfört med andra kaffemaskiner?
Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk erbjuder ytterligare funktioner som en inbyggd mjölkskummare, möjligheten att brygga två koppar kaffe eller espresso samtidigt, och en Auto Cappuccinatore-funktion för att förbereda varm mjölk, varmt vatten och skumma mjölk. Den har också en inbyggd koppvärmare, en automatisk avstängningsfunktion och ett automatiskt rengöringsprogram.
Vad säger både användar- och expertrecensioner om prestanda och funktionalitet för Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk kaffemaskin?
Både användar- och expertrecensioner betygsätter Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk kaffemaskin högt, med ett betyg på 4,5/5 stjärnor på både den tyska kaffesidan coffeeness.de och Google Shopping. Detta tyder på att maskinen presterar bra och har god funktionalitet.

Recensioner och tester av Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk

4.5

Baserat på 413 recensioner

Vår recension

Mycket bra valuta för pengarna

Kort sagt är Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk en kompakt och prisvärd espressomaskin. Modellen har en avtagbar bricka i metall för enkel rengöring, en så kallad Auto-Cappucinatore-funktion som utför automatisk mjölkskumning och är enkel att styra med dess knappar och rattar som gör det möjligt att anpassa din dryck efter dina önskemål.

Den största nackdelen med den här espressomaskinen är att den saknar olika sorters program för att brygga specifika kaffesorter – något som vissa av de andra dyrare maskinerna har. Däremot anser vi att denna modell är bra och prisvärd som är lämplig för de som har grundläggande kaffebehov. Den kommer dessutom att passa utmärkt för de som uppskattar en ordentliga cappuccino då den kan skumma och värma vilken typ av mjölk som helst.

Milana Cvijanovic-Kajkut Recension av: Milana Cvijanovic-Kajkut

Användarrecensioner

Google Shopping presenterar en sammanställning av produkter från olika återförsäljare samt ger en omfattande översikt av tidigare användares erfarenheter. Användarna kan även betygsätta produkterna på en skala mellan 1 och 5.


Expertrecensioner och tester

Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk har fått 4.5 stjärnor på Coffeeness.


Videorecension

Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk jämfört med andra espressomaskinerna

Se hela tabellen

Läs mer i artikeln