DeLonghi ECAM21.117.B

DeLonghi ECAM21.117.B

(4.4)

3283 recensioner

modell med användarvänliga kontroller

I vår recension av DeLonghi ECAM21.117.B fann vi att denna helautomatiska espressomaskin utmärker sig för sin förmåga att producera fint kaffe med en rik arom. Vi uppskattar dess topprankade espressotemperatur och enkelhet i drift. Vad vi också gillar med denna produkt är dess användarvänliga display och tydliga manual.

Pris:

3.620 kr.

Gå för bästa pris I samarbete med Pricerunner
Gå för bästa pris
I samarbete med Pricerunner

Specifikationer

Vattentankens kapacitet 1,8 L
Ström 1450 W
Tryck 15 bar
Mått 43 x 23,8 x 35,1 cm
Inbyggd kaffekvarn check-icon
Inbyggd mjölkskummare check-icon

För-och nackdelar

Fördelar

  • Energibesparande funktion
  • Justerbar kaffedispenser
  • Enkel och effektiv drift
  • Justerbar malning och dosering
  • Enkel rengöring

Nackdelar

  • Plastig konstruktion

FAQ

Vad är storleken och kapaciteten på DeLonghi ECAM21.117.B?
DeLonghi ECAM21.117.B är en kompakt espressomaskin, som mäter 24 cm i bredd och höjd, vilket gör den lämplig för de flesta kök. Maskinen har också en 1,8 L vattentank, en inbyggd kaffekvarn och en mjölkskummare. Den väger 9 kilo.
Vad är bartrycket för DeLonghi ECAM21.117.B och har den en temperaturkontrollfunktion?
DeLonghiECAM21.117.B fungerar vid ett bartryck på 15.
Vilka ytterligare funktioner erbjuder DeLonghi ECAM21.117.B jämfört med andra liknande produkter?
DeLonghi ECAM21.117.B erbjuder en kompakt design som inte tar upp mycket bänkyta, vilket gör den lämplig för de flesta kök. Den har också ett lättrengjort system, en inbyggd kaffekvarn och en inbyggd mjölkskummare. Dessutom fungerar den vid ett tryck på 15 bar. Dessutom erbjuder den dessa funktioner till ett lägre pris jämfört med andra liknande produkter.
Vad säger både användar- och expertrecensioner om prestanda och tillförlitlighet för DeLonghi ECAM21.117.B?
Både användar- och expertrecensioner ger DeLonghi ECAM21.117.B höga betyg för dess prestanda och tillförlitlighet. Den har fått höga betyg på olika plattformar, inklusive 4,5/5 på PriceRunner, 4,6/5 på Google Shopping och 4,5/5 på Amazon, vilket indikerar konsekvent tillfredsställelse bland användare.

Recensioner och tester av DeLonghi ECAM21.117.B

4.4

Baserat på 3283 recensioner

Vår recension

Mest användarvänliga espressomaskin som brygger kaffe från grunden

Enligt oss är DeLonghi Ecam 21.117.B ett utmärkt alternativ för dig som letar efter en automatisk espressomaskin som kombinerar enkelhet med effektivitet. Den har en energisparande funktion som säkerställer en miljövänlig drift, samtidigt som den drar ner på elräkningarna. Den justerbara kaffedispensern passar olika koppstorlekar, vilket förebygger spill.

Den enkla användningen i kombination med möjligheten att justera malning och dosering låter dig finjustera din bryggning efter personlig smak med minimalt krångel. Maskinen är dessutom mycket enkel att rengöra, vilket minskar underhållsarbetet.

Medan espressomaskinens plastiga konstruktion möjligtvis inte tilltalar alla, anser vi inte att den försämrar maskinens robusta funktionalitet eller tillförlitliga prestanda. Vi tycker att DeLonghi Ecam 21.117.B passar utmärkt för vardaglig och simpel kaffebryggning.

Milana Cvijanovic-Kajkut Recension av: Milana Cvijanovic-Kajkut

Användarrecensioner

Google Shopping presenterar en sammanställning av produkter från olika återförsäljare samt ger en omfattande översikt av tidigare användares erfarenheter. Användarna kan även betygsätta produkterna på en skala mellan 1 och 5.


Amazon är världens största e-handelsplattform med ett sortiment som omfattar miljontals produkter inom nästan alla tänkbara kategorier. Amazon tillhandahåller även ett praktiskt system för användarrecensioner där användare kan lämna stjärnbetyg och detaljerade kommentarer om produkterna de köpt.


Expertrecensioner och tester

Pricerunner är en webbplats som erbjuder jämförelser och recensioner av produkter inom en rad olika kategorier, bland annat elektronik och hushållsapparater. Pricerunner kombinerar expertutlåtanden med användarrecensioner, vilket ger varje bedömning ett verklighetsbaserat perspektiv. Denna kombination förser potentiella kunder med värdefulla insikter som kan hjälpa dem att fatta välgrundade köpbeslut utan att utsättas för överdriven reklam. DeLonghi ECAM21.117.B har fått 4.5 stjärnor på PriceRunner.


DeLonghi ECAM21.117.B jämfört med andra espressomaskinerna

Se hela tabellen

Läs mer i artikeln