Sage The Oracle Touch

Sage The Oracle Touch

(4.4)

644 recensioner

häpnadsväckande anpassningsbar helautomatisk espressomaskin

Sage The Oracle Touch är en helautomatisk espressomaskin som har fått positiva recensioner av experter från Techradar.com, Wired.com, Which.co.uk och Coffeeness.de. De uppskattar dess effektiva drift och kvaliteten på det kaffe maskinen brygger. Vad vi dessutom gillar med denna produkt är dess enkla hantering, precisa temperaturkontroll och dess förmåga att brygga kaffe och skumma mjölk samtidigt.

  • Touchdisplay med ''Swipe and Select''-funktion
  • PID-temperaturkontroll
  • Automatisk Micro Foam Milk Texturing

Pris:

24.995 kr.

Gå för bästa pris I samarbete med Pricerunner
Gå för bästa pris
I samarbete med Pricerunner

Specifikationer

Mått 37,3 x 39,2 x 45,4 cm
Inbyggd kaffekvarn check-icon
Inbyggd mjölkskummare check-icon
Ström 2400 W
Tryck 15 Bar
Vattentankens kapacitet 2,5 L

För-och nackdelar

Fördelar

  • Pre infusion-funktion
  • Dubbla värmeelement för snabb uppvärmning
  • Automatisk uppvägning, tampning och mjölkskumning
  • Snygg design
  • Fem förprogrammerade drycker

Nackdelar

  • Högt pris på grund av högautomatiserad konstruktion
  • Skrymmande design som kräva mer plats

FAQ

Vad är storleken och kapaciteten på Sage The Oracle Touch kaffemaskin?
Sage The Oracle Touch kaffemaskin mäter 37,3 x 39,2 x 45,4 cm. Vattentankens kapacitet är 2,5 liter.
Vad är bartrycket för Sage The Oracle Touch och har den en temperaturkontrollfunktion?
Sage The Oracle Touch verkar vid ett bartryck på 15. Den har också en PID-temperaturkontroll, vilket garanterar exakt och konstant bryggtemperatur.
Vilka ytterligare funktioner erbjuder Sage The Oracle Touch jämfört med andra liknande produkter på marknaden?
Sage The Oracle Touch erbjuder ytterligare funktioner som en lufttät bönhållare, inbyggd kaffekvarn, PID-temperaturkontroll och en ångpanna för mjölkskumning. Den har också lågtrycksförinfusion för bättre kaffekonsistens och smak. Maskinen är användarvänlig med en TFT-pekskärm, 45 justerbara inställningar och möjligheten att spara upp till åtta olika kaffedrycker. Den kan brygga två koppar kaffe samtidigt och levereras med en 2,5-liters vattentank.
Baserat på användar- och expertrecensioner, hur presterar Sage The Oracle Touch när det gäller användarvänlighet och övergripande kaffekvalitet?
Sage The Oracle Touch presterar exceptionellt bra när det gäller användarvänlighet och övergripande kaffekvalitet. Den har fått höga betyg från olika källor, inklusive Techradar.com, Wired.com, Which.co.uk, Coffeeness.de och Google Shopping, vilket indikerar en hög nivå av användar- och expertnöjdhet.

Recensioner och tester av Sage The Oracle Touch

4.4

Baserat på 644 recensioner

Vår recension

Bästa espressomaskin i premiumklassen

Sammanfattningsvis är Sage The Oracle Touch Espresso Machine ett premiumalternativ för dig som vill ha en högkvalitativ bryggupplevelse hemma. Dess avancerade funktioner, inklusive PID-temperaturkontroll, automatisk mjölktexturiserare och Smart Grinder, gör Oracle Touch till ett måste för kaffeälskare. Den har också mer automatisering än de flesta halvautomatiska modeller, vilket gör den attraktiv för dem som är oroliga för att de kan behöva några förstklassiga baristakunskaper för att hantera den här maskinen.

Om du inte har något emot att betala ett högre pris för den automatiserade designen och de utmärkta funktionerna, tycker vi att denna espressomaskin är ett smart val för dem som uppskattar högkvalitativt kaffe. Som t3.com noterade: “Den är enkel att använda och levererar utsökt espresso gång på gång.”

Milana Cvijanovic-Kajkut Recension av: Milana Cvijanovic-Kajkut

Användarrecensioner

Google Shopping presenterar en sammanställning av produkter från olika återförsäljare samt ger en omfattande översikt av tidigare användares erfarenheter. Användarna kan även betygsätta produkterna på en skala mellan 1 och 5.


Expertrecensioner och tester

TechRadar, med avdelningar i USA, Storbritannien och Australien, levererar omfattande nyheter och recensioner av de senaste teknikprylarna. De fokuserar på praktiska utvärderingar och detaljerade analyser, och erbjuder tillförlitliga insikter om tekniktrender och produkter. Den internationella profilen ger aktuellt och relevant innehåll för teknikintresserade världen över – oavsett om intresset är för den senaste utvecklingen eller produktrecensioner. Sage The Oracle Touch har fått 4.5 stjärnor på Tech Radar.


Sage The Oracle Touch har fått 5 stjärnor på BBCGoodFood.


Sage The Oracle Touch har fått 5 stjärnor på T3.


Sage The Oracle Touch har fått 4.5 stjärnor på Coffeeness.


Sage The Oracle Touch jämfört med andra espressomaskinerna

Se hela tabellen

Läs mer i artikeln