Melitta Barista T Smart

Melitta Barista T Smart

(4.6)

419 recensioner

espressomaskin med en snygg TFT-skärm

Melitta Barista T Smart är en mångsidig espressomaskin. Det vi gillar med denna produkt är dess flexibilitet att kunna brygga en mängd olika kaffedrycker och dess lättrengjorda design. Espressomaskinen erbjuder snabb bryggning, justerbara inställningar och möjligheten att brygga två koppar samtidigt, vilket gör den till ett anmärkningsvärt val för kaffeentusiaster.

Pris:

8.639 kr.

Gå för bästa pris I samarbete med Pricerunner
Gå för bästa pris
I samarbete med Pricerunner

Specifikationer

Vattentankens kapacitet 1,8 L
Ström 1400 W
Tryck 15 bar
Mått 25,9 x 46,7 x 37,2 cm
Inbyggd kaffekvarn check-icon
Inbyggd mjölkskummare check-icon

För-och nackdelar

Fördelar

  • Dubbel behållare för kaffebönor
  • Kraftfull kaffearom
  • "My Coffee"-funktion för att spara personliga drycker
  • Utmärkt mjölkskummare
  • Italiensk design

Nackdelar

  • Plastig konstruktion

FAQ

Vad är storleken och kapaciteten på Melitta Barista T Smart kaffemaskin?
Melitta Barista T Smart kaffemaskinen har en vattentankkapacitet på 1,8 liter. Den väger 10,4 kilo och har en integrerad kaffekvarn och mjölkskummare, medan maskinens dimensioner är 25,9 x 46,7 x 37,2 cm.
Vad är bartrycket för Melitta Barista T Smart och har den en temperaturkontrollfunktion?
Melitta Barista T Smart har ett bartryck på 15 och erbjuder temperaturkontroll, även genom Melitta Connect App.
Vilka ytterligare funktioner erbjuder Melitta Barista T Smart kaffemaskin jämfört med andra liknande produkter?
Melitta Barista T Smart kaffemaskin erbjuder flera extra funktioner jämfört med andra liknande produkter. Den är otroligt flexibel och kan göra 18 olika typer av kaffe, både med och utan mjölk. Den tillåter också manuella eller app-baserade justeringar av kaffestyrka, malningsstorlek och mängd. Maskinen har en automatisk avstängningsfunktion, en Double Cup-funktion för att brygga två koppar kaffe samtidigt, och en My Coffee Memory-funktion för att spara föredragna kaffesinställningar.
Vad säger både användar- och expertrecensioner om prestanda och funktionalitet hos Melitta Barista T Smart kaffemaskin?
Både användar- och expertrecensioner berömmer högt prestandan och funktionaliteten hos Melitta Barista T Smart kaffemaskin. Den har fått ett högt betyg på 5/5 stjärnor från ExpertReviews och 4,6/5 stjärnor från Google Shopping, vilket indikerar utmärkt prestanda och användarnöjdhet.

Recensioner och tester av Melitta Barista T Smart

4.6

Baserat på 419 recensioner

Vår recension

Konsumentmagasinet rekommenderar

Melitta Barista T Smart är, enligt vår bedömning, en prisvärd automatisk espressomaskin som erbjuder något för alla – oavsett om du önskar en mörk espresso eller en krämig latte. Den dubbla behållaren för kaffebönor möjliggör ett varierat sortiment av bönor, vilket bibehåller integriteten hos kaffets robusta arom. Vidare främjar den innovativa “My Coffee”-funktionen bekväm användning eftersom den memorerar individuella dryckesinställningar, vilket säkerställer konsekventa resultat vid varje användning.

Maskinen är utrustad med en mjölkskummare som skapar krämigt mjölkskum och brygger därmed utsökta cappuccinos. Trots att plasthöljet kan upplevas som ett mindre elegant material, anser vi inte att det försämrar maskinens prestanda eller eleganta italienska design. Vi tycker snarare att espressomaskinen ger en touch av elegans till alla köksbänkar. Sammantaget är Melitta Barista T Smart en mycket bra automatisk modell som garanterat kommer att imponera på ivriga kaffedrickare.

Milana Cvijanovic-Kajkut Recension av: Milana Cvijanovic-Kajkut

Användarrecensioner

Google Shopping presenterar en sammanställning av produkter från olika återförsäljare samt ger en omfattande översikt av tidigare användares erfarenheter. Användarna kan även betygsätta produkterna på en skala mellan 1 och 5.


Expertrecensioner och tester

ExpertReviews.co.uk är en brittisk testsida som tillhandahåller djupgående analyser och bedömningar av en rad olika konsumentprodukter, däribland teknikprylar och hushållsapparater. Webbplatsen är känd för sina utförliga testmetoder, i vilka produkter noggrant utvärderas utifrån prestanda, design, användarvänlighet och prisvärdhet. ExpertReviews.co.uk erbjuder omfattande guider och köpråd, vilket gör webbplatsen till en värdefull resurs för konsumenter. Melitta Barista T Smart är utsedd till Bästa köp och har fått 5 stjärnor på Expert Reviews.


Melitta Barista T Smart har fått 5 stjärnor på Real Homes.


Videorecension

Melitta Barista T Smart jämfört med andra espressomaskinerna

Se hela tabellen

Läs mer i artikeln