Emma Madrass – Högkvalitativa sängar, schyssta villkor och prisbelönta madrasser

Senast uppdaterad Artikeln är en annons 0

Om Emma Madrass

Den omtyckta webbutiken Emma Madrass har med sina prisbelönta produkter, generösa villkor och återkommande reor lyckats att bli Europas snabbaste start-up. De slog upp sina portar i Tyskland år 2015 och har inom enbart några år brett ut sig till 20 olika länder. Kunder uppskattar bland annat de högkvalitativa madrasserna och deras 100 nätters provsömn med pengarna-tillbaka garanti.

Med ett stort team på omkring 500 personer och produkter som har utsetts till Bäst i Test enligt Testfakta var det bara en tidsfråga innan Emma Madrass fångade uppmärksamheten av konsumenter världen över.

I denna artikel har vi samlat information kring Emma Madrass för att förse dig med en överblick av vilka produkter Emma Madrass erbjuder, vad kunder tycker om webbutiken samt vilka rabattkoder du kan använda dig av när du lägger en beställning hos Emma.

Telefon: +46 8 446 838 90

Mån - Fre: 09:00 - 13:00 / 14:00 - 17:00100 nätters provsömn
Fri frakt och retur
10 års garanti
Klarna-betalning

Gå till återförsäljaren

Vad erbjuder Emma Madrass?

I det breda sortimentet hos Emma Madrass finner du både sängar, madrasser, bäddmadrasser, kuddar och diverse tillbehör för att fullända ditt sovrum. Produkterna hos Emma tillverkas i Tyskland och levereras därefter till kunder i Sverige inom några dagar.

De 24 hälso- och sömnexperterna inom Emmas FoU-team arbetar tillsammans för att designa de olika sängarna, madrasserna och kuddarna som du finner inom deras produktsortiment.

Därtill lyssnar de på kunders feedback samt kunskapen som deras konstruktörer, produktdesigners och ingenjörer har för att förbättra deras madrasser ytterligare, och resultaten talar för dig själva. Med tusentals positiva kundomdömen samt priser såsom Bäst i Test och Årets Produkt under bältet fortsätter Emma Madrass att bjuda på ergonomi, komfort, hållbarhet och kvalitet.

Prisbelönta madrasser

För en god natts sömn är det av yttersta vikt att ha en lämplig madrass som förser dig med det perfekta stödet för just din kroppstyp. Inom flera Emma Madrass test har deras två madrasser mottagit rikligt med lovord, och särskilt Emma Original Madrass. Den här produkten har blivit utsedd till Bäst i Test enligt Testfakta två år i rad 2020 och 2021.

Enligt testet är Emma Madrass trycktålig, har förmågan att leda bort fukt och är framställd med elastiska material. Den ger ett utomordentligt stöd till alla kroppens delar och är därtill Öko-Tex certifierad: med andra ord har inga farliga ämnen använts vid tillverkningen av Emma Madrass.

Det är inte bara Testfakta som har mycket gott att säga om Emma Original Madrass, utan den har också utsetts till den bästa madrassen i 10 olika europeiska länder, där Sverige är ett av dem. Expertrecensenterna testar bland annat användarvänligheten, hållbarheten och prestandan för att ta reda på vilka madrasser som lever upp till kvalitetskraven.

Emma Original Madrass

Emma Original Madrass kan beställas till antingen en enkelsäng eller en dubbelsäng och är tillverkad av ett temperaturreglerande Airgocell®-material tillsammans med ett viskoelastiskt material och ett HRX-material.

Madrassen är indelad i olika komfortzoner för att säkerställa att varje kroppsdel får ett lämpligt stöd, och för att hålla hygienen på topp kan du avlägsna och tvätta klädseln. Med en praktisk blandning av polyester, spandex, och polypropen får du en madrass som med omsorg har designats för komfort och tryckavlastning.

Emma Diamond Resårmadrass

För härlig premiumkomfort kan det vara Emma Diamond Resårmadrass som fångar ditt intresse. Den här madrassen är uppdelad i fem komfortzoner och är utrustad med ett temperaturreglerande skumlager som leder bort fukt.

Dess 300 pocketresårer syftar på ett fjädringssystem där varje fjäder är inlindad i sin egen tygpåse. Fjädrarna arbetar på så sätt oberoende av varandra och förser dig med det optimala stödet där du behöver det som mest. Du kan förvänta dig ett Diamond Degree-skum, ett komfortskum samt ett HRX-skum tillsammans med en avtagbar klädsel som kan tvättas.

Mysiga sängar med diverse smarta designval

En Emma Madrass säng kan se ut på olika sätt: antingen tar du beslutet att satsa på Emma Säng, Emma Träsäng eller Emma Kontinentalsäng. Den förstnämnda inkluderar Emma Madrass som har kammat hem priset Bäst i Test enligt Testfakta. Emma Säng imponerar även på konsumenter med sin tidlösa skandinaviska design, sin ergonomiska konstruktion, optimala tryckfördelning och härliga ventilation.

Om du hellre föredrar en mer minimalistisk design som bjuder på en elegant känsla kan Emma Träsäng bli rätt för dig. Monteringen tar endast en kvart, du bjuds på utmärkt stöd och sängen är även tillverkad av FSC-certifierad europeisk ek. Med andra ord är det både stil och komfort som står på menyn.

Emma Kontinentalsäng är det extra lyxiga valet med en 7-zonsmadrass och tre olika färger att välja mellan. Med en läcker bäddmadrass, en stödjande och bekväm resårmadrass samt en sänggavel som pricken över i:et kan en Emma Kontinentalsäng beskrivas som ett fullständigt sängpaket. Glöm inte att sängen är miljömärkt av Öko-Tex och att det finns tre olika storlekar att välja mellan.

Kuddar inom olika prisklasser

Om du är intresserad av en kudde till din Emma Madrass har du tre olika varianter att välja mellan: Emma Original Kudde, Emma Moln och Emma Diamond Kudde. Den förstnämnda ger dig möjligheten att få ett skräddarsytt huvudstöd tack vare tre anpassningsbara lager. Fodralet reglerar temperaturen samt leder bort fukt, och hypergelskummet bidrar till komforten. Med en standardstorlek på 70 x 40 cm passar kudden i de flesta sovrummen.

Emma Moln är det optimala valet för dig som eftersöker en mycket mjuk och viktlös känsla. Den har en storlek på 60 x 70 cm, är tillverkad av Öko-Tex certifierade material och kan anpassas med hjälp av de två uttagbara lagren. Tack vare dess UltraDry-teknik leds fukten bort, och med AEROSoft-fyllning förses du med ett ypperligt stöd för både rygg, nacke och huvud.

Sist bland kuddutbudet har vi Emma Diamond Kudde som uppmäter 70 x 40 cm. Dess temperaturreglerande Diamond Degree skum, mjuka Airgocell-skum och tryckavlastande gel arbetar tillsammans för att ge dig bästa möjliga komfort. Likt de tidigare nämnda kuddarna till Emma Madrass använder fodralet en UltraDry-teknik för att leda bort fukt, och materialen som har dragits nytta av är Öko-Tex certifierade.

Emma Madrass recension: Detta säger konsumenterna

Kundernas åsikter är av yttersta vikt då det just är konsumenterna som provar på produkterna och ger ärliga yttranden kring för- och nackdelar. När vi bedömer huruvida varor lever upp till förväntningarna eller inte säkerställer vi därför att kundernas åsikter alltid tas hänsyn till.

Hos Trustpilot har Emma Madrass för närvarande ett betyg på 4,6 av 5 efter att 1 370 tidigare kunder har lämnat ett Emma Madrass omdöme. 76 % av kunderna anser att produkterna och köpupplevelsen hos Emma förtjänar ett ”Utmärkt” omdöme, 17 % ligger på ”Bra” och enbart 1 % ligger på ”Dåligt”.

Bland de positiva omdömena lyfter konsumenterna fram hur produkterna lindrar ryggont, hur Emma Madrass är utomordentligt bekväm och hur kundtjänsten alltid har ett vänligt och professionellt bemötande. Bland de negativa omdömena nämner tidigare kunder hur leveranstiden ibland är en aning lång. När allt kommer till kritan ser det positivt ut på Emma Madrass Trustpilot fronten.

Expertrecensenterna har även mycket gott att säga om webbutikens produkter inom långt fler än en och annan Emma Madrass recension. Emma Original Madrass har utsetts till Bäst i Test enligt Testfakta två år i rad, och även 10+ olika europeiska länder har utsett produkten till Den Bästa Madrassen där två av dessa länder är Danmark och Sverige.

Emma Madrass rabattkod

Utöver de omtyckta produkterna som erbjuds hos Emma Madrass är det dessutom väl värt att nämna de olika villkoren samt återkommande reor som du stöter på hos Emma. Du kan bland annat förvänta dig en 100 nätters provsömn där du får testa på Emma Madrass under denna tidsperiod och därefter få alla dina pengar tillbaka om du inte är nöjd. Även en 10 års garanti tillsammans med fri frakt och retur är villkor som erbjuds hos Emma.

Om du besöker webbutiken vid rätt tidpunkter har du möjligheten att ta del av en och annan Emma Madrass rea. Dessa tillåter dig att beställa sängar, madrasser och kuddar upp till 50 % billigare. Se dessutom till så att du får en Emma Madrass rabatt genom att dra nytta av en Emma Madrass rabattkod. Ange ASNRL5 vid kassan för 5 % rabatt.

FAQ

Emma Madrass: Är den bra?
Emma Madrass har blivit utsedd till Bäst i Test enligt Testfakta år 2021 och har dessutom ett betyg på 4,8 av 5 hos Emma.se. Som Europas mest prisbelönta madrass är det därför lätt att påstå att Emma Madrass lever upp till förväntningarna.
Var kan man köpa en Emma Madrass?
Emma Madrass går att beställa hos Emma.se. Här väljer du mellan en rad olika storlekar och får därefter madrassen levererad hem till dig inom 1–5 arbetsdagar. De erbjuder 100 nätters provsömn tillsammans med fri frakt och fri retur.
Hur mycket kostar en Emma Madrass?

Ett Emma Madrass pris varierar beroende på vilken storlek du är intresserad av. Du kan förvänta dig att en madrass hos Emma.se har ett pris som ligger på omkring 6 000 – 14 000 kronor beroende på vilken storlek du är ute efter. Det är dock inte ovanligt med reor som förser dig med en rabatt på upp till hela 55 %.

Betygsätt den här artikeln

Klicka på en stjärna för att betygsätta