Bäddmadrass 180 × 200 – Läs vår guide om bäddmadrasser i storleken 180 × 200 centimeter

0

I den här guiden kommer du att kunna läsa om vad som är viktigt att tänka på när du köper en bäddmadrass. Vi ger dig även några förslag på bra bäddmadrasser på 180 x 200 centimeter som vi kan rekommendera.

Ny bäddmadrass: Vad ska jag tänka på?

När du ska välja en ny bäddmadrass finns det några grundläggande saker att ta ställning till. Det finns en mängd olika bäddmadrasser i storleken 180 x 200 centimeter på marknaden.

Vilken madrass du bör välja beror till stor del på dina egna personliga preferenser.

Om du är ute efter en bäddmadrass som verkligen gör skillnad för din sömn rekommenderar vi att du väljer en madrass som är tillverkad av antingen latex eller memoryskum.

Båda dessa bäddmadrasser är väldigt bekväma, men de är även väldigt olika.

En bäddmadrass av latex är bra för dig som tycker om att ligga på fasta underlag. Latex har en fast yta som ger en bra stabilitet.

En latexmadrass är dessutom väldigt andningsbar och är därför otroligt bra under varma nätter.

Om du föredrar att ligga mjukt är en bäddmadrass av memoryskum att föredra. Det här materialet gör nämligen att du sjunker ner bekvämt i madrassen när du lägger dig på den.

En bäddmadrass av memoryskum använder din kroppsvärme för att forma sig efter din kropp, och sedan ligger du nästan i en låst position.

Emma Bäddmadrass – För optimalt stöd och stabilitet

Emma Topmadras – Den optimale støtte og stabilitet

i samarbete med PriceRunner

 

Emma bäddmadrass har testats och recenserats av över 300 personer, och vet du vad de säger? De älskar den!

Sammantaget har madrassen fått ett betyg på 4,59 av 5 stjärnor. Dick, som är en verifierad köpare, skriver till exempel följande i sin recension: ”Köpte bäddmadrassen till min son, men tyckte själv om den så köpte en till mig också.”

Här får du en vändbar bäddmadrass som är utformad för att tillfredsställa så många kunder som möjligt. Om du ligger bäst på en hårdare madrass med ett bra stöd ska du ha sidan med HRX-skum vänd uppåt. Om du föredrar en mjukare madrass bör du däremot ligga på sidan med Airgocell-skum. Om du är osäker kan du dessutom vara helt lugn. Du kan nämligen prova madrassen riskfritt i 100 dagar innan du måste göra ett slutligt val och vända madrassen för sista gången.

Tack vare det speciella HRX-skummet får du en väldigt speciell komfort och ett optimalt stöd för kroppen med den här bäddmadrassen. Den formar sig efter din kropp och kan användas av alla kroppstyper.

Bäddmadrassen är dock inte bara bekväm, den är även praktisk! Överdraget till madrassen är tillverkat av ett speciellt, fuktreglerande material. Detta säkerställer att du får en sval och bekväm sömn även när nätterna är som varmast. Överdraget kan dessutom tas av och tvättas vid behov.

Anledningar att välja den här madrassen

🔴Kan användas av alla
🔴Stark, stödjande och stabil
🔴100 dagars riskfri provperiod
🔴Fri frakt och retur med full återbetalning

Emma Bäddmadrass vs. Marknaden

Detta är en av marknadens mest populära bäddmadrasser. Den smarta och bekväma designen gör att madrassen skiljer sig från många andra populära bäddmadrasser på marknaden. Det är framförallt det speciella HRX-skummet samt att madrassen är vändbar som gör den här bäddmadrassen till något alldeles unikt.

Wonderland Superior bäddmadrass

Wonderland Superior topmadras

Läs mer om Wonderland Superior bäddmadrass här.

Den här bäddmadrassen på 180 x 200 centimeter heter Wonderland Superior. När det gäller bäddmadrasser är det viktigt att madrassen har en optimal tryckavlastning och en bra liggkomfort. Eftersom att Wonderland Superior bäddmadrass är tillverkad av Pulse latex får man just detta med den här modellen. Det här är en mjuk och flexibel typ av latex som anpassar sig till kroppens konturer.

Pulse latex är dessutom ett hållbart material med en optimal ventilation och andningsbarhet. Detta innebär att du får en bäddmadrass som bidrar till en ren och fräsch sovmiljö. Wonderland Superior har dessutom ett temperaturreglerande tyg som anpassar sig till kroppens temperatur och håller den på rätt nivå.

Wonderland Superior bäddmadrass har en kärntjocklek på fem centimeter. Detta är en fördel eftersom att en genomsnittlig bäddmadrass brukar ha en kärna på ungefär fyra centimeter. Det går även att tvätta bäddmadrassen i tvättmaskinen på 60 grader. Bäddmadrassen har en total tjocklek på åtta centimeter.

Tempur Topper

tempur_topper_topmadrasLäs mer om bäddmadrassen Tempur Topper här.

Den här bäddmadrassen på 180 x 200 centimeter heter Tempur Topper. Detta är en tryckavlastande bäddmadrass med ett fast stöd och en optimal liggkomfort. Med den här modellen får du därför en bäddmadrass som bidrar till sängens stöd och avlastning.

Tempur Topper har ett avtagbart och tvättbart överdrag som gör det enkelt att bibehålla en ren och fräsch sovmiljö. Överdraget går därför att maskintvätta i 60 grader. Bäddmadrassen har en total tjocklek på ungefär sju centimeter.

Tempur Topper är tillverkad av Tempurs speciella material med en unik formula. Detta material utvecklades från början av NASA för att ge astronauter ett optimalt stöd under uppskjutningar. Du kan därför lugnt räkna med att du får ett optimalt stöd och en optimal liggkomfort om du köper Tempur Topper. Bäddmadrassen består bland annat av viskoelastiska celler som aktivt formar och anpassar sig till kroppens konturer och rörelser.

När du köper Tempur Topper får du en bäddmadrass med 15 års garanti. Bäddmadrassen består av Tempur-material med en tjocklek på sju centimeter. Detta formar sig efter kroppens temperatur och ger ett unikt och individanpassat stöd samt en bra komfort.

Nocturne Sleep Ultimate

Nocturne Sleep Ultimate topmadras 180x200Läs mer om bäddmadrassen Nocturne Sleep Ultimate här.

Den här bäddmadrassen på 180 x 200 centimeter heter Nocturne Sleep Ultimate. Namnet antyder att du kommer att få en bra nattsömn, vilket även är fallet med den här bäddmadrassen. Nocturne Sleep Ultimate har nämligen utvecklats för att bidra till sängens liggkomfort på ett så optimalt sätt som möjligt.

Med Nocturne Sleep Ultimate får du en bäddmadrass som är tillverkad av memoryskum. Den här typen av skum är lämplig om du brukar frysa om nätterna. Eftersom att skummet är mjukt och tryckavlastande får du dessutom en optimal liggkomfort och ett bra stöd. Madrassen har en kärntjocklek på fem centimeter, vilket är mer än genomsnittet på fyra centimeter.

Nocturne Sleep Ultimate har ett avtagbart och tvättbart överdrag. Du kan därför köra överdraget till madrassen i tvättmaskinen på 40 grader. Detta gör det enklare att upprätthålla en ren och fräsch sovmiljö hela tiden. Bäddmadrassen är ungefär åtta centimeter tjock.

PULSE Latex bäddmadrass

pulse-topmadras-180x200

Läs mer om bäddmadrassen PULSE Latex här.

Med PULSE Latex bäddmadrass får du lyx för hela slanten. Pulse latex är nämligen ett av de mest andningsbara latexmaterial du kan få tag i. Om du och din partner har problem med värme i sängen kan en investering i PULSE Latex bäddmadrass därför snabbt betala av sig i form av en bättre nattsömn.

Bäddmadrassen har en latexkärna på 60 millimeter och ett Tencelöverdrag som är tillverkat av FSC-certifierade träfibrer. Madrassen är dessutom Svanenmärkt för din hälsa.

På grund av en speciell tillverkningsmetod har latexkärnan en extra homogen cellstruktur. Detta gör att du får en helt jämn och slät bäddmadrass med en utmärkt fördelning av din kroppsvikt. Du får därför en bekväm sömn som inte resulterar i några besvär eller en ömmande kropp.

Wonderland Premium bäddmadrass

Wonderland Premium topmadras

Läs mer om Wonderland Premium bäddmadrass här.

Den här bäddmadrassen på 180 x 200 centimeter heter Wonderland Premium. Bäddmadrassen kan maskintvättas i 60 grader, vilket gör det möjligt att hålla madrassen ren och fräsch. Madrassen har en kärntjocklek på fyra centimeter.

Wonderland Premium bäddmadrass är gjord av det mjuka och flexibla materialet Pulse latex. Detta material anpassar sig perfekt till kroppens konturer på ett sätt som bidrar till ett optimalt stöd och avlastning. Pulse latex är dessutom ett hållbart material som hjälper till att ge madrassen en längre livslängd.

Den här bäddmadrassen är både andningsbar och ventilerande. Den leder därför snabbt bort svett, fukt och värme från kroppen. Wonderland Premium bäddmadrass är därför ett bra alternativ för dig som brukar bli för varm under natten. Wonderland Premium är även försedd med en Rapid Dry-textil. Tillsammans med latexen bidrar detta till en extra bra fukttransport som håller dig torr hela natten. Bäddmadrassen är ungefär sju centimeter tjock.

FAQ – Vanliga frågor

🤩 Vilka bäddmadrasser på 180 x 200 cm rekommenderas?

Emma bäddmaddras, PULSE Latex, Wonderland Superior, Wonderland Premium, Tempur Topper och Nocturne Sleep Ultimate

🤓 Vad är en latexmadrass?

Om en bäddmadrass är tillverkad av latex kommer den att ha en ganska jämn och fast yta. Detta innebär att du inte sjunker ner i en latexmadrass, vilket kan vara en fördel under sommaren eller om du brukar sova varmt i allmänhet.

🤔 Vad är en memoryskum-madrass?

En madrass som är tillverkad av memoryskum formar sig efter din kropp och blir mjukare när materialet värms upp av din kroppsvärme. Memoryskummet ger en känsla av att du sjunker ner i madrassen och gör att du får en väldigt rogivande sömn.

{{ reviewsOverall }} / 5   (1 Vurdering)
Vurdering
Anmeldelser Indsend anmeldelse
Order by:

Be the first to leave a review.

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Indsend anmeldelse