Ninja AG551UK

Ninja AG551UK

(4.8)

3662 recensioner

airfryer med högkvalitativ konstruktion

Den mest framträdande funktionen hos Ninja AG551UK är den digitala matlagningstermometern som gör att du kan tillaga maten precis som du vill ha den, utan att behöva oroa dig för att den ska över- eller underkokas. Du behöver inte heller använda en manuell termometer eller förlita dig på förinställda inställningar. Vi anser att denna funktion är särskilt fördelaktig för hemmakockar som värdesätter precision och konsekvens i sin matlagning. Om du letar efter en högpresterande airfryer som kan hantera mer komplexa rätter är Ninja AG551UK en köksapparat för dig. Med en effekt på 2 460 watt kan den utan problem tillaga tjockare köttbitar eller fiskfiléer. Modellen överträffar de flesta airfryers när det gäller temperaturkontroll och når upp till 260 °C – något som säkerställer perfekta resultat vid varje användning. Vi anser att detta gör airfryern perfekt för dig som gillar att experimentera med olika recept och som behöver en kraftfull apparat för att uppnå optimala resultat.

  • Två-i-ett - grill och airfryer
  • Unik Cyclonic Air-teknik
  • Mångsidig matlagning med sex program

Pris:

1.736 kr.

Gå för bästa pris I samarbete med Pricerunner
Gå för bästa pris
I samarbete med Pricerunner

Detaljerad beskrivning av Ninja AG551UK

Specifikationer

Kapacitet 3,8 L
Effekt 2460 W
Vikt 10,8 kg
Mått 39 x 41 x 27 cm
Manuellt/digitalt Digitalt
Timer check-icon
Automatisk avstängning check-icon

Effekt på 2460 W
Om du letar efter en högpresterande luftfritös som även kan tackla mer komplicerade maträtter bör du överväga Ninja AG551UK eftersom den har en effekt på 2460 W som klarar av att tillaga även tjockare kött- eller fiskfiléer. Denna modell är mer kraftfull än de flesta airfryers när det gäller temperatur, och når upp till 260 grader för perfekt tillagad mat varje gång.

Cyklonisk luftteknik
Den här kraftfulla apparaten har Cyclonic Air -teknin, som ser till att maten tillagas snabbt och jämnt utan att du behöver själv behöver vända på den. Ninja AG551UK erbjuder många funktioner och är utrustad med program för grillning, luftfritering, stekning, bakning, dehydratisering och återuppvärmning samt olika temperaturkontroller.

Kontrollpanelen är modern och enkel, och programmeringen av apparaten är inte alltför komplicerad vilket gör den relativt användarvänlig för alla. Med enkla touchskärmskontroller kan du snabbt välja ett program och mellan förinställda tillagningstemperaturer eller ställa in dina egna.

Stor korg och grillplatta
AG551UK har en hyfsat stor kapacitet, vilket innebär att du kan laga mycket mat på en gång till både vänner och familj. Modellen har en 3,8 liters kokgryta, 3,8 liters Crisper Basket och en generös 740 kvadratcentimeters stor grillplatta – perfekt för matlagning upp till sex personer.

För-och nackdelar

Fördelar

  • 2 460 W effekt möjliggör korta matlagningstider
  • De avtagbara delarna är diskmaskinsäkra
  • Högkvalitativ konstruktion
  • Program för dehydratisering

Nackdelar

  • Saknar sladdförvaring
  • Något tyngre modell

FAQ

Vilken kapacitet har Ninja AG551UK?
Ninja AG551UK har en kapacitet på 3,8 liter, vilket motsvarar ungefär sex portioner.
Vilken effekt har Ninja AG551UK?
Ninja AG551UK har en effekt på 2460 watt.
Vad är det övergripande betyget för Ninja AG551UK baserat på användar- och expertrecensioner?
Ninja AG551UK har fått 4,5/5 stjärnor av Which.co.uk, TechAdvisor och TechRadar samt 5/5 stjärnor av Bbcgoodfood. Av användarna på amazon har den fått 4,8/5 stjärnor.

Recensioner och tester av Ninja AG551UK

4.8

Baserat på 3662 recensioner

Vår recension

Bästa multifunktionella airfryern

Vi anser att Ninja AG551UK är ett bra alternativ för alla som letar efter en praktiskt airfryer med flera olika funktioner för sin matlagning. Den levereras med en smart matlagningstermometer som låter airfryern kontrollera temperaturen på din mat så att den kan anpassa tillagningstiden och på så sätt optimera tillagningen. Modellen har dessutom en effekt på 2460 W, vilket gör att den har den högsta effekten bland alla de modeller vi har undersökt. Den höga effekten är mycket uppskattad av användarna som berättar att man kan göra frukost på drygt tio minuter.

Förutom luftfritering kan den här modellen även baka, steka, dehydratisera och återuppvärma mat. Den har utsetts till testvinnare i flera olika tester och fått mycket beröm och rekommendationer från dess många användare, vilket är anledningen till varför vi rankade den mycket högt i vår lista. Vad du måste ta hänsyn till om du överväger att investera i en i Ninja AG551UK är att det är en tyngre modell som saknar förvaring till dess sladdar, vilket annars är en praktiskt egenskap hos den här typen av köksredskap.

Milana Cvijanovic-Kajkut Recension av: Milana Cvijanovic-Kajkut

Användarrecensioner

Amazon är världens största e-handelsplattform med ett sortiment som omfattar miljontals produkter inom nästan alla tänkbara kategorier. Amazon tillhandahåller även ett praktiskt system för användarrecensioner där användare kan lämna stjärnbetyg och detaljerade kommentarer om produkterna de köpt.


Google Shopping presenterar en sammanställning av produkter från olika återförsäljare samt ger en omfattande översikt av tidigare användares erfarenheter. Användarna kan även betygsätta produkterna på en skala mellan 1 och 5.


Expertrecensioner och tester

Tech Advisor är en ansedd teknikwebbplats som noggrant utvärderar prylar och programvara genom praktiska tester av experter. Deras opartiska recensioner ger värdefulla insikter och hjälper köpare att fatta välgrundade beslut, fria från algoritmiska fördomar. Ninja AG551UK har nominerats till Redaktörens val och har fått 4.5 stjärnor på TechAdvisor


BBCGoodFood är en känd kulinarisk tidning som rigoröst testar och granskar livsmedelsprodukter för kvalitet och smak. Deras expertpanel utvärderar produkter genom blinda smaktester, näringsanalyser och granskning av ingredienser. Denna noggranna process säkerställer att konsumenter kan fatta välgrundade beslut och välja högkvalitativa och smakrika produkter. BBC Good Foods engagemang för grundliga tester ökar förtroendet för köpare och hjälper dem att fatta tillfredsställande och hälsomedvetna köpbeslut. Ninja AG551UK har fått 5 stjärnor på BBCGoodFood


TechRadar, med avdelningar i USA, Storbritannien och Australien, levererar omfattande nyheter och recensioner av de senaste teknikprylarna. De fokuserar på praktiska utvärderingar och detaljerade analyser, och erbjuder tillförlitliga insikter om tekniktrender och produkter. Den internationella profilen ger aktuellt och relevant innehåll för teknikintresserade världen över – oavsett om intresset är för den senaste utvecklingen eller produktrecensioner. Ninja AG551UK har fått 4 stjärnor på TechRadar.


Ninja AG551UK jämfört med andra airfryers

Se hela tabellen

Läs mer i artikeln