Ninja AF160UK

Ninja AF160UK

(4.8)

11124 recensioner

Pris:

1.229 kr.

Gå för bästa pris I samarbete med Pricerunner
Gå för bästa pris
bästa airfryer i test

Med en kapacitet på 5,2 liter är Ninja AF160UK airfryer en toppklassig köksapparat som är större än den genomsnittliga airfryern på marknaden. Vi anser att denna airfryer är idealisk för enskilda personer eller familjer som vill ha större kapacitet utan att behöva offra för mycket bänkyta. Denna modell har en kraftfull 1750 W motor, vilket gör den till en av de mest kraftfulla airfryers som finns tillgängliga. Den maximala temperaturen på 240 °C är också högre än genomsnittet.

  • Unik Max Crisp-teknik
  • Automatisk justering av fläkten
  • Upp till 50 % snabbare än traditionella ugnar
I samarbete med Pricerunner

Detaljerad beskrivning av Ninja AF160UK

Specifikationer

Kapacitet 5,2 L
Effekt 1750 W
Mått 25 x 32 x36 cm
Manuellt/digitalt Digitalt
Timer check-icon
Automatisk avstängning check-icon
Vikt 5 kg

Kompakt storlek
Ninja AF160UK airfryer är en köksapparat i toppklass med en kapacitet på 5,2 liter, vilket är större än den genomsnittliga storleken på airfryers på marknaden. Dess konstruktion är relativt kompakt, och tar därför inte upp allt för mycket plats på din bänkskiva. Med sin vikt på fem kilogram är detta en relativt tung airfryer som säljs till ett medelhögt pris.

Tillagning i 240 °C
Denna modell har en kraftfull motor på 1750 W, vilket gör den till en av de mest kraftfulla airfryers som finns på marknaden. Maxtemperaturen på 240 °C är också högre än genomsnittet. Tack vare dessa egenskaper, plus den extra stora korgen som även tål att diskas i diskmaskin, är Ninja AF160UK ett utmärkt alternativ om du vill tillaga stora mängder mat snabbt och smidigt.

Enkel att rengöra
När Ninja AF160UK startas har den en av de snabbaste uppvärmningstiderna på marknaden, vilket innebär att den kan användas nästan omedelbart. Ninja AF160UK har också ett praktisk dehydratiseringsprogram som kan torka färsk frukt, grönsaker och örter. Droppbrickan dessutom är avtagbar, och är därför mycket enkel att rengöra, och faller inte ut ur korgen när den vänds upp och ner, vilket underlättar både själva matlagningen och serveringen.

För-och nackdelar

Fördelar

  • Kompakt storlek
  • Snabb uppvärmning
  • Extra stor korg
  • Avtagbar bricka
  • Program för dehydratisering

Nackdelar

  • Något högljudd jämfört med andra modeller på marknaden
  • Inte lämplig för att tillaga pizza

FAQ

Vad är kapaciteten för Ninja AF160UK airfyer?
Ninja AF160UK airfryer har en kapacitet på 5,2 liter.
Vilken effekt (i watt) har Ninja AF160UK airfryer?
Ninja AF160UK airfryer har en effekt på 1750 W.
Vad är kapaciteten för Ninja AF160UK airfryer och har den en digital timer?
Ninja AF160UK airfryer har en kapacitet på 5,2 liter och den har en digital timer.
Vilka är de övergripande betygen och rekommendationerna för Ninja AF160UK baserat på användar- och expertrecensioner?
Ninja AF160UK har fått toppbetyg och rekommendationer från olika källor, inklusive att vara en testvinnare på Goodhousekeeping och BBC Good Food, toppbetyg på Homesandgardens och rekommenderas med 5/5 stjärnor av TrustedReviews. Den har också fått betyget 4,5/5 på Techradar och 4,7/5 på Amazon.

Recensioner och tester av Ninja AF160UK

Vår recension

Lämplig för snabb matlagning

Den här digitala airfryer:n gör det enkelt att anpassa tillagningstider och temperaturer för olika typer av maträtter, samtidigt som de tillagas effektivt och utan större ansträngning av dig. Tack vare Max Crisp-läget kommer AF160UK att tillaga kycklingvingar och pommes frites på nolltid, och fungerar även utmärkt för att tillaga frysta livsmedel.

Som vi nämnde i sektionen ovan är flera olika testsidor nöjda med de snabba matlagningsresultaten som den här modellen erbjuder, vilket är anledningen till att vi inkluderade den i vår lista som en rekommendation till alla som vill ha effektiv och smidig matlagning. Trots modellens stora kapacitet på 5,2 liter, vilket är en genomsnittligt stolek på en airfryer som passar en medelstor familj, tyckte vissa användare att korgens diameter var något liten, så se till att ta hänsyn till detta om du har för avsikt att tillaga stora mängder mat.

Milana Cvijanovic-Kajkut Recension av: Milana Cvijanovic-Kajkut

4.8

Baserat på 11124 recensioner

Användarrecensioner

Amazon är världens största e-handelsplattform med ett sortiment som omfattar miljontals produkter inom nästan alla tänkbara kategorier. Amazon tillhandahåller även ett praktiskt system för användarrecensioner där användare kan lämna stjärnbetyg och detaljerade kommentarer om produkterna de köpt.


Google Shopping presenterar en sammanställning av produkter från olika återförsäljare samt ger en omfattande översikt av tidigare användares erfarenheter. Användarna kan även betygsätta produkterna på en skala mellan 1 och 5.


Expertrecensioner och tester

BBCGoodFood är en känd kulinarisk tidning som rigoröst testar och granskar livsmedelsprodukter för kvalitet och smak. Deras expertpanel utvärderar produkter genom blinda smaktester, näringsanalyser och granskning av ingredienser. Denna noggranna process säkerställer att konsumenter kan fatta välgrundade beslut och välja högkvalitativa och smakrika produkter. BBC Good Foods engagemang för grundliga tester ökar förtroendet för köpare och hjälper dem att fatta tillfredsställande och hälsomedvetna köpbeslut. Ninja AF160UK har nominerats till Testvinnare och har fått 5 stjärnor på BBCGoodFood


TechRadar, med avdelningar i USA, Storbritannien och Australien, levererar omfattande nyheter och recensioner av de senaste teknikprylarna. De fokuserar på praktiska utvärderingar och detaljerade analyser, och erbjuder tillförlitliga insikter om tekniktrender och produkter. Den internationella profilen ger aktuellt och relevant innehåll för teknikintresserade världen över – oavsett om intresset är för den senaste utvecklingen eller produktrecensioner. Ninja AF160UK har fått 4.5 stjärnor på TechRadar.


Trusted Reviews, som grundades år 2003 i Storbritannien, tillhandahåller opartiska och objektiva bedömningar av ett brett utbud av konsumenttekniska produkter. Deras grundvärderingar omfattar ärlighet och integritet i all affärsverksamhet, prioritering av läsarnas behov, ständig förbättring av innehåll och testmetoder, engagemang för miljömässig hållbarhet samt främjande av jämställdhet och delaktighet på arbetsplatsen. Trusted Reviews strävar efter att skapa innehåll som kan hjälpa potentiella kunder att fatta välgrundade köpbeslut, samtidigt som de vill ta ett etiskt och samhälleligt ansvar. Ninja AF160UK har fått 5 stjärnor på TrustedReviews.


Homes & Gardens är en välkänd livsstils- och renoveringsplatform som ger information, inspiration och recensioner relaterade till hemprodukter och design. Hemsidan recenserar produkter genom att bedöma deras kvalitet, funktioner och design, och erbjuder experttips och rekommendationer för att hjälpa läsare att fatta välgrundade beslut. Deras recensioner lyfter ofta fram produkternas estetiska och funktionella aspekter och vänder sig till individer som söker snygga och funktionella inredningslösningar. Ninja AF160UK har fått 4 stjärnor på HomesAndGardens.


GoodHousekeeping är en välkänd konsumenttidning som är känd för att noggrant testa ett brett utbud av produkter för att kunna ge tillförlitliga recensioner. Deras experter genomför omfattande utvärderingar och bedömer faktorer som prestanda, hållbarhet, säkerhet och användarvänlighet. Denna noggranna testprocess hjälper köpare att fatta välgrundade beslut genom att säkerställa att de investerar i högkvalitativa, pålitliga produkter som uppfyller deras behov. Ninja AF160UK har nominerats till på GoodHouseKeeping


Ninja AF160UK jämfört med andra airfryers

Se hela tabellen

Läs mer i artikeln