Cosori Premium Airfryer

Cosori Premium Airfryer

(4.8)

53564 recensioner

Pris:

1.489 kr.

Gå för bästa pris I samarbete med Pricerunner
Gå för bästa pris
airfryer med prisbelönt design

Cosori Premium är en elegant och välrenommerad airfryer tillverkad av hållbara material. Airfryern har vunnit det prestigefyllda “Red Dot Design Award” – en internationell designutmärkelse som en särskild jury tilldelar produkter med stilfulla konstruktioner. Modellens design, i kombination med dess praktiska funktioner, gör den till en utmärkt apparat för dig som värdesätter såväl estetik som funktionalitet.

  • Snabb tillagning med upp till 90 % mindre fett än traditionell fritering
  • 11 förprogrammerade inställningar anpassade till olika rätter
  • Erbjuder 100 välsmakande och unika recept för luftfriter
I samarbete med Pricerunner

Detaljerad beskrivning av Cosori Premium Airfryer

Specifikationer

Kapacitet 5,5 L
Effekt 1700 W
Vikt 5,4 kg
Mått 32 x 30 x 30 cm
Manuellt/digitalt Digitalt
Timer check-icon

Snygg design i en praktisk utstyrsel
Tack vare en vinklad pekskärm har du som användare möjlighet att smidigt styra alla funktioner, oftast med bara ett enda touch-tryck. För sin storleksklass har Cosori Premium dessutom en bra kapacitet på hela 2,2 kilogram, vilket inte är illa för en till synes nätt och smidig airfryer.

En uppsjö av smarta inställningar
För att se till att du får ut mesta möjliga av din matlagning kommer Cosori Premium med hela elva stycken förhandsinställningar som förenklar din vardag; bland annat har den en snabblagningsfunktion som gör din mat knaprig och god på betydligt kortare tid än den vad det skulle tagit med en traditionell ugn.

Utöver detta erbjuder denna airfryer även möjligheten att förvärma maten samt hålla maten varm när det behövs. Den kommer även med en smart funktion som säger till när det är dags att antingen vända på innehållet eller skaka om korgen.

Lätt att använda – lätt att rengöra
Det finns nog ingen som tycker om att diska längre än nödvändigt efter en god middag, och därför är det ju mycket smidigt att korgarna i airfryern Cosori Premium är utrustade med en non-stick-beläggning som hindrar matrester från att bränna fast. Du kan allstå enkelt diska dessa för hand.

Det går även alldeles utmärkt att diska korgarna i en diskmaskin; det är bara att ställa in dem och sätta igång ett diskprogram. Ett annat smart knep som många använder för att minska mängden disk är att använda aluminiumfolie eller smörpapper när de använder airfryern.

För-och nackdelar

Fördelar

  • Snabblagningsfunktion gör maten spröd och välsmakande
  • Möjlighet att förvärma samt hålla maten varm
  • Enkel att rengöra i både vask och diskmaskin
  • Platsbesparande
  • Digital LED-display

Nackdelar

  • Tillhör en hög prisklass
  • Ingen automatisk avstängning

FAQ

Vilken kapacitet har Cosori Premium?
Cosori Premium har en kapacitet på 5,5 liter.
Vilken effekt har Cosori Premium?
Cosori Premium har en effekt på 1 700 watt.
Vilka inställningar och program erbjuder Cosori Premium?
Cosori Premium har elva förinställda program. Dessa inkluderar bland annat ett snabbprogram för krispiga och utsökta resultat på minimal tid samt ett förvärmningsprogram samt ett program som håller maten varm. Airfryern indikerar dessutom när det är dags att vända eller röra om maten.
Vilket är det övergripande betyget för Cosori Premium baserat på användar- och expertrecensioner?
Cosori Premium har fått höga betyg av flera källor: 4,5/5 stjärnor på BBCgoodfood, 4,5/5 stjärnor på Realhomes, 4,8/5 stjärnor på Amazon och 4,7/5 stjärnor på Google Shopping. Airfryern har dessutom blivit utsedd till "Årets köksapparat" av norska Elektronikkbransjen.no och "Bäst i test 2022" av Anbefaler.com.

Recensioner och tester av Cosori Premium Airfryer

Vår recension

Prisvärd airfryer

Cosori Premium airfryer är bäst i test hos Anbefaler.com. Med 11 måltidsprogram, en imponerande kapacitet på 5,5 liter, användarvänliga tillagningsfunktioner samt förinställda temperaturer och tider för olika rätter är denna Cosori-modell verkligen en airfryer som förtjänar att hyllas. Som många användare på Amazon intygade är det en fantastisk och lättanvänd maskin som vi tycker förtjänar en hög plats på vår lista. Denna airfryer utsågs till ‘bäst i test air fryer’ av flera testpaneler.

Eftersom energipriserna för tillfället stiger är det ett bra och mycket användarvänligt alternativ att byta till en airfryer som denna eftersom den gör det möjligt för dig att tillaga en mängd olika rätter till dina vänner och din familj. Cosori Premium tillhör dock en något högre prisklass och har en relativt hög ljudnivå, men dess många fördelar samt de testresultat som vi tagit del av anser vi kompensera dess kostnad.

Milana Cvijanovic-Kajkut Recension av: Milana Cvijanovic-Kajkut

4.8

Baserat på 53564 recensioner

Användarrecensioner

Amazon är världens största e-handelsplattform med ett sortiment som omfattar miljontals produkter inom nästan alla tänkbara kategorier. Amazon tillhandahåller även ett praktiskt system för användarrecensioner där användare kan lämna stjärnbetyg och detaljerade kommentarer om produkterna de köpt.


Google Shopping presenterar en sammanställning av produkter från olika återförsäljare samt ger en omfattande översikt av tidigare användares erfarenheter. Användarna kan även betygsätta produkterna på en skala mellan 1 och 5.


Expertrecensioner och tester

RealHomes.com är en pålitlig onlineplattform som noggrant testar och granskar produkter för hemmet. Deras opartiska utvärderingar hjälper köpare att fatta välgrundade beslut, säkerställa kvalitet och tillfredsställelse med sina inköp, allt medan de undviker algoritmupptäckt. Cosori Premium Airfryer har fått 4.5 stjärnor på RealHomes


BBCGoodFood är en känd kulinarisk tidning som rigoröst testar och granskar livsmedelsprodukter för kvalitet och smak. Deras expertpanel utvärderar produkter genom blinda smaktester, näringsanalyser och granskning av ingredienser. Denna noggranna process säkerställer att konsumenter kan fatta välgrundade beslut och välja högkvalitativa och smakrika produkter. BBC Good Foods engagemang för grundliga tester ökar förtroendet för köpare och hjälper dem att fatta tillfredsställande och hälsomedvetna köpbeslut. Cosori Premium Airfryer har fått 4.5 stjärnor på BBCGoodFood


Cosori Premium Airfryer jämfört med andra airfryers

Se hela tabellen

Läs mer i artikeln