Ninja AF300UK

Ninja AF300UK

(4.8)

33891 recensioner

stor airfryer med två lådor

Ninja AF300UK airfryer är en högpresterande apparat som sticker ut från mängden när det kommer till specifikationer och funktioner. Med en imponerande effektkapacitet på 2400 W överträffar den genomsnittliga airfryern på marknaden (som vanligtvis ligger mellan 700 och 1500 W). Dessutom har den två separata lådor med avtagbara non-stick crisping-plattor, vilket ger en total kapacitet på 7,6 liter – tillräckligt för att rymma 500 gram sötpotatispommes frites eller ett kilo kyckling. Denna airfryer är ett utmärkt val för dig som vill effektivisera ditt arbete i köket.

 • Två separata lådor
 • Unik SYNC-funktion
 • Brett temperaturintervall på 40-240 grader

Pris:

2.054 kr.

Gå för bästa pris I samarbete med Pricerunner
Gå för bästa pris
I samarbete med Pricerunner

Detaljerad beskrivning av Ninja AF300UK

Specifikationer

Kapacitet 7,6 L
Effekt 2400 W
Vikt 8,2 kg
Mått 37,5 x 31,5 x 35 cm
Manuellt/digitalt Digitalt
Timer check-icon
Automatisk avstängning check-icon

Effekt på 2400 W
Ninja AF300UK airfryer är en högpresterande apparat som sticker ut från mängden både när det gäller specifikationer och funktioner. Den har en imponerande effektkapacitet på 2400 W, vilket är högre än den genomsnittliga airfryern på marknaden (som brukar ligga i ett intervall mellan 700 och 1500 W). Dessutom har den två separata lådor med avtagbara krisp-plattor med non-stick-beläggning som ger dig en total kapacitet på 7,6 liter – vilket generellt sett rymmer 500 gram sötpotatispommes eller ett kilogram kyckling.

Inställning för maximal krispighet för snabb stekning
Airfryern har också olika inställningar, exempelvis ett program som ger maximal krispighet för perfekt tillagade fiskpinnar, scampi & vegetariska nuggets, och ett annat som värmer upp rester igen. Andra användbara funktioner är rostnings-programmet som fungerar som en ugn, och baknings-programmet som passar bra till kakor och brownies. Dessutom kan den torka frukt och grönsaker genom att långsamt extrahera vattnet ur livsmedlen, så att de håller längre och smakar gott.

Till sist är det även värt att nämna att det även finns en synkroniserings- eller matchningsknapp så att du antingen kan tillaga samma mat samtidigt, eller synkronisera olika maträtter om de kräver olika tid, temperaturer eller program, för att tillaga dem tillsammans. Med 15 recept i den medföljande boken har du möjlighet att laga de mest vanliga rätterna till lunch och middag.

Till ett mycket förmånligt pris är Ninja AF300UK airfryer en fantastisk köksapparat och med dess rymliga kapacitet, höga effekt och breda utbud av inställningar kan du enkelt laga mat i restaurangstil i ditt eget hem.

För-och nackdelar

Fördelar

 • Digital och användarvänlig kontrollpanel
 • Enkel rengöringsprocess
 • Krispiga matlagningsresultat
 • Korgarna tål diskmaskin
 • Det krävs endast lite, eller ingen, extra olja
 • Funktionen för tillagning av frysta livsmedel är snabb

Nackdelar

 • Stora ingredienser och livsmedel passar inte i lådorna
 • Klumpig och något tung konstruktion

FAQ

Vad är kapaciteten på airfryern Ninja AF300UK?
Ninja AF300UK har en kapacitet på 7,6 liter, vilket är tillräckligt för att tillaga en mängd olika ingredienser. Detta gör airfryern till ett mångsidigt tillskott i alla kök.
Vilken effekt (i watt) har airfryern Ninja AF300UK?
Airfryern Ninja AF300UK har en effekt på 2400 W.
Vad är effektkapaciteten för airfryern Ninja AF300UK?
Ninja AF300UK airfryer har en imponerande effektkapacitet på 2400 W, vilket är högre än genomsnittet för airfryers på marknaden.
Vilka är några av de högsta betygen och rekommendationerna för Ninja AF300UK baserat på användar- och expertrecensioner?
Ninja AF300UK har fått högsta betyg och rekommendationer från flera källor, inklusive att bli utnämnd till "Bäst i test" av Testhut, vara en testvinnare på Idealhome.co.uk, få höga poäng på Tek.no, vara redaktörens val på TechRadar med en hög betyg på 5/5 stjärnor, en rekommendation från TrustedReviews med en betyg på 5/5 stjärnor, vara bästa köp enligt ExpertReviews med en betyg på 5/5 stjärnor, och få en betyg på 5/5 stjärnor på Bbcgoodfood och Realhomes.

Recensioner och tester av Ninja AF300UK

4.8

Baserat på 33891 recensioner

Vår recension

Bäst i test airfryer med möjlighet till dubbel tillagning

Med de två separata lådorna som Ninja AF300UK erbjuder kan du snabbt laga två olika måltider eller för att laga mer av samma rätt på en gång. Den är modellen är ett utmärkt alternativ för matlagningsentusiaster då den har en användarvänlig digital kontrollpanel, diskmaskinssäkra korgar och kräver lite eller ingen olja. Med alla dessa fördelaktiga egenskaper tyckte vi därför att den förtjänade en plats på den här listan.

Som de flesta experttester har noterat är det en något tyngre och klumpigare modell jämfört med andra airfryers på marknaden, främst på grund av den dubbla korgkonstruktionen. Trots de hyfsat stora lådorna kommer du tyvärr inte att kunna tillaga större livsmedel, till exempel en hel kyckling. Däremot tycker vi, med alla för- och nackdelar i åtanke, att de positiva väger tyngre. Därför avslutar vi med Techhut konstaterande som säger att “den här modellen är tillräckligt stor för att mätta en hel familj och tillräckligt enkel att använda för nästan vem som helst”.

Milana Cvijanovic-Kajkut Recension av: Milana Cvijanovic-Kajkut

Användarrecensioner

Google Shopping presenterar en sammanställning av produkter från olika återförsäljare samt ger en omfattande översikt av tidigare användares erfarenheter. Användarna kan även betygsätta produkterna på en skala mellan 1 och 5.


Amazon är världens största e-handelsplattform med ett sortiment som omfattar miljontals produkter inom nästan alla tänkbara kategorier. Amazon tillhandahåller även ett praktiskt system för användarrecensioner där användare kan lämna stjärnbetyg och detaljerade kommentarer om produkterna de köpt.


Expertrecensioner och tester

TechRadar, med avdelningar i USA, Storbritannien och Australien, levererar omfattande nyheter och recensioner av de senaste teknikprylarna. De fokuserar på praktiska utvärderingar och detaljerade analyser, och erbjuder tillförlitliga insikter om tekniktrender och produkter. Den internationella profilen ger aktuellt och relevant innehåll för teknikintresserade världen över – oavsett om intresset är för den senaste utvecklingen eller produktrecensioner. Ninja AF300UK är utsedd till Redaktörens val och har fått 5 stjärnor på TechRadar.


ExpertReviews.co.uk är en brittisk testsida som tillhandahåller djupgående analyser och bedömningar av en rad olika konsumentprodukter, däribland teknikprylar och hushållsapparater. Webbplatsen är känd för sina utförliga testmetoder, i vilka produkter noggrant utvärderas utifrån prestanda, design, användarvänlighet och prisvärdhet. ExpertReviews.co.uk erbjuder omfattande guider och köpråd, vilket gör webbplatsen till en värdefull resurs för konsumenter. Ninja AF300UK är utsedd till Bästa köp och har fått 5 stjärnor på ExpertReviews.


RealHomes.com är en pålitlig onlineplattform som noggrant testar och granskar produkter för hemmet. Deras opartiska utvärderingar hjälper köpare att fatta välgrundade beslut, säkerställa kvalitet och tillfredsställelse med sina inköp, allt medan de undviker algoritmupptäckt. Ninja AF300UK har nominerats till Guld och har fått 5 stjärnor på RealHomes


Trusted Reviews, som grundades år 2003 i Storbritannien, tillhandahåller opartiska och objektiva bedömningar av ett brett utbud av konsumenttekniska produkter. Deras grundvärderingar omfattar ärlighet och integritet i all affärsverksamhet, prioritering av läsarnas behov, ständig förbättring av innehåll och testmetoder, engagemang för miljömässig hållbarhet samt främjande av jämställdhet och delaktighet på arbetsplatsen. Trusted Reviews strävar efter att skapa innehåll som kan hjälpa potentiella kunder att fatta välgrundade köpbeslut, samtidigt som de vill ta ett etiskt och samhälleligt ansvar. Ninja AF300UK har fått 5 stjärnor på TrustedReviews.


BBCGoodFood är en känd kulinarisk tidning som rigoröst testar och granskar livsmedelsprodukter för kvalitet och smak. Deras expertpanel utvärderar produkter genom blinda smaktester, näringsanalyser och granskning av ingredienser. Denna noggranna process säkerställer att konsumenter kan fatta välgrundade beslut och välja högkvalitativa och smakrika produkter. BBC Good Foods engagemang för grundliga tester ökar förtroendet för köpare och hjälper dem att fatta tillfredsställande och hälsomedvetna köpbeslut. Ninja AF300UK har fått 5 stjärnor på BBCGoodFood


Ninja AF300UK jämfört med andra airfryers

Se hela tabellen

Läs mer i artikeln