Onyx Cookware™ 4L

Onyx Cookware™ 4L

()

recensioner

kompakt airfryer med rymlig korg

Denna airfryer från Onyx Cookware™ är en kompakt och platsbesparande köksapparat med en volym på fyra liter och en bas på 24×24 centimeter. Korgens kapacitet gör den till ett lämpligt val för dig med ett mindre köksutrymmen men som vill laga större mängder mat på kort tid. Vi anser att denna airfryer är perfekt för personer med begränsat köksutrymme som vill förbereda hälsosamma måltider snabbt och effektivt.

  • Praktiska och platsbesparande dimensioner
  • Multifunktionell matlagning med sju förinställda program
  • Korg med non-stick-beläggning 

Dagens priser

Vi är läsarfinansierade och får provision på köp som görs via länkar i våra artiklar.

Detaljerad beskrivning av Onyx Cookware™ 4L

Specifikationer

Kapacitet 4 L
Effekt 1200 W
Vikt 3,4 kg
Mått 24 x 24 x 31 cm
Manuellt/digitalt Digitalt
Automatisk avstängning check-icon

Bra kapacitet i små dimensioner
Onyx Cookware™ airfryer har en korg med non-stick-beläggning, vilket gör den enkel att rengöra och använda för tillagning av en mängd olika rätter. Det är en mångsidig apparat som kan användas både som en ugn eller till fritering, vilket gör att du kan använda den till olika ändamål och tillaga hälsosamma måltider utan stora mängder olja.

Efter användningen kan du bara torka av korgen med en fuktig trasa eller svamp, eller lägga den i diskmaskinen om du vill spara tid. Hela korgen, inklusive handtaget, är nämligen diskmaskinssäkert, vilket gör rengöringen och underhållet av hela apparaten mycket enkelt och smidigt. Airfryern är dessutom försedd med glidskydd på dess fötter så att den står stabilt på köksbänken, även om du behöver flytta på den.

Användarvänlig design
Med den digitala touch-displayen kan du enkelt välja vilka inställningar du önskar att använda. De sju förinställda programmen och airfryerns medföljande fusklapp gör det enkelt att tillaga dina favoriträtter med minimal ansträngning, även för personer som inte har mycket erfarenhet i köket.

Du kan bland annat välja ett program för pommes frites eller kyckling, eller ställa in apparaten efter egenvalda temperaturer och tillagningstider med hjälp av fusklappen där du hittar 20 av de mest populära rätterna att tillaga i en airfryer.Dessutom ser den automatiska avstängningsfunktionen till att fritösen stängs av när matlagningen är klar, så att du inte behöver oroa dig för att maten ska bli överkokt eller brännas.

Skillnaden mellan denna modell och Onyx Cookware™ 5L är att den digitala displayen har flyttats från airfryerns framsida till ovansida. Detta är ganska praktiskt om du kommer att använda airfryern när du står bredvid köksbänken, men om dina köksskåp är lågt placerade kan du behöva flytta den till en mer öppen yta för att få bättre åtkomst till displayen.

För-och nackdelar

Fördelar

  • Digital touch-display
  • Medföljande fusklapp för enkel användning
  • Diskmaskinssäker korg
  • Automatisk avstängningsfunktion
  • Apparatens fötter har glidskydd

Nackdelar

  • Utan timerfunktion

FAQ

Vad är kapaciteten för airfryern Onyx Cookware™?
Kapaciteten för airfryern Onyx Cookware™ är fyra liter.
Vad är effektutgången för airfryern Onyx Cookware™?
Effektutgången för airfryern Onyx Cookware™ är 1200 W.
Vad är kapaciteten, effekten, vikten, dimensionerna, manuell/digital kontroll och den automatiska avstängningsfunktionen hos airfryern Onyx Cookware™?
Onyx Cookware™ 4L har en kapacitet på fyra liter, en effekt på 1200 watt, en vikt på 3,4 kilo och dimensioner på 24 x 24 x 31 cm. Den har en digital kontrollpanel och en automatisk avstängningsfunktion.
Vilka vanliga klagomål eller problem nämns av användare och experter angående Onyx Cookware™ 4L?
Användare och experter har nämnt problem med hållbarheten hos dess non-stick-beläggning, där vissa upplever att den slits ned efter några användningar.

Recensioner och tester av Onyx Cookware™ 4L

Vår recension

Mest praktiska airfryer

Onyx Cookware™ 4L är en lättanvänd och praktisk köksapparat med en kompakt design som enkelt får plats på alla bänkskivor. Trots sin mindre design, vilket innebär att vissa kanske kallar den en liten airfryer, har den en stor kapacitet som gör att du kan laga ännu större måltider i den. Touchdisplayen gör det enkelt att välja mellan de 7 förinställda programmen eller att själv ställa in tid och temperatur.

Den största skillnaden mellan denna modell och 5L är att Onyx Cookware™ har flyttat displayens placering från sidan till toppen. Vissa anser att det är en nackdel att man bara kan köpa produkten direkt från Onyx Cookware™ webbplats, men samtidigt bekräftar recensionerna på Trustpilot att deras leverans är snabb och kundservice är mycket pålitlig, så vi tror inte att detta är ett stort problem.

Milana Cvijanovic-Kajkut Recension av: Milana Cvijanovic-Kajkut

Baserat på recensioner

Onyx Cookware™ 4L jämfört med andra airfryers

Se hela tabellen

Läs mer i artikeln