Bosch WAXH2KOLSN

Bosch WAXH2KOLSN

(4.7)

513 recensioner

smart tvättmaskin för alla tvättbehov

Vi anser att tvättmaskinen Bosch WAXH2KOLSN utmärker sig med sitt 4D-tvättsystem som ger effektiv och grundlig rengöring. Det vi särskilt gillar med den här tvättmaskinen är dess EcoSilence Drive-motor som möjliggör tyst drift, samt den generösa garantin på tio år för reservdelar. Tvättmaskinen kan, tack vare kapaciteten på tio kilogram, hantera stora laddningar, samtidigt som den bibehåller en låg ljudnivå på bara 48 dB. Med en energiförbrukning på 67 kW/h erhåller den energimärkning C, vilket balanserar effektiv drift med kostnadseffektivitet.

  • 4D-tvättsystem
  • Stor kapacitet
  • Många automatiska och praktiska funktioner

Pris:

15.986 kr.

Gå för bästa pris I samarbete med Pricerunner
Gå för bästa pris
I samarbete med Pricerunner

Specifikationer

Kapacitet 10 kg
Ljudnivå 48 db
Energiklass C
Centrifugeringshastighet 1600 rpm
Mått (hxbxd) 85 x 60 x 59 cm
Smart uppkoppling check-icon
Fördröjd start check-icon
Sensorteknik check-icon

För-och nackdelar

Fördelar

  • LED-display
  • Live-notiser till din telefon tack vare dess smarta uppkoppling
  • i-Dos automatisk dosering
  • EcoSilence Drive
  • Snygg invändig belysning

Nackdelar

  • Icke-avtagbar toppskiva
  • Saknar ett bestämt allergiprogram

FAQ

Vilken kapacitet har tvättmaskinen Bosch WAXH2KOLSNK? Är den lämplig för en stor familj på fem eller fler personer?
Bosch WAXH2KOLSNK har en kapacitet på tio kilogram, vilket gör den lämplig för en stor familj på fem eller fler personer. Tvättmaskinens höga kapacitet möjliggör tvättning av stora laddningar snabbt och enkelt. Den har dessutom en tyst drift och energieffektiv prestanda samt flera automatiska program.
Vilka tvättprogram och funktioner erbjuder Bosch WAXH2KOLSNK för att säkerställa optimal rengöring och effektiv energi- och vattenförbrukning?
Bosch WAXH2KOLSNK erbjuder en mängd olika program och funktioner för optimal rengöring och effektiv energi- och vattenförbrukning. Tvättmaskinen har en kapacitet på tio kilogram, vilket tillåter stora laddningar. Den är dessutom utrustad med en EcoSilence Drive-motor som säkerställer tyst drift. Tvättmaskinen har energimärkning C samt en centrifugeringshastighet på 1600 varv per minut för effektiv torkning. Slutligen har den ett i-Dos-system som automatiskt justerar mängden tvättmedel baserat på tvättladdningen, vilket säkerställer optimala resultat varje gång.
Hur effektiv energi- och vattenförbrukning har Bosch WAXH2KOLSNK enligt det uppdaterade EU-märkningssystemet?
Tvättmaskinen Bosch WAXH2KOLSNK har effektiv energi- och vattenförbrukning, vilket bevisas med dess energimärkning C enligt det uppdaterade EU-märkningssystemet. Tvättmaskinen förbrukar 67 kW/h och har en hög centrifugeringshastighet på 1 600 varv per minut. Detta säkerställer relativt torra kläder utan behovet av ett ytterligare torkprogram. Tvättmaskinen använder också i-Dos-teknologi för optimal användning av tvättmedel.
Vad säger användare och experter om Bosch WAXH2KOLSNK:s prestanda och funktionalitet?
Tvättmaskinen Bosch WAXH2KOLSNK har fått positiva recensioner från både användare och experter. Den fick höga betyg i oberoende konsumenttidningstester, vilket indikerar utmärkt prestanda. Den har dessutom ett betyg på 4,7/5 stjärnor på Google Shopping, vilket tyder på hög tillfredställelse med maskinens funktionalitet och drift.

Recensioner och tester av Bosch WAXH2KOLSN

4.7

Baserat på 513 recensioner

Vår recension

Bästa tvättmaskin för större hushåll

Bosch WAXH2KOLSN är en testvinnande tvättmaskin som kombinerar avancerad teknik, effektiv drift och smart funktionalitet för överlägsen prestanda. Med sitt 4D-tvättsystem, möjlighet till fjärrstyrning och automatiska i-Dos-dosering erbjuder maskinen en perfekt balans mellan bekvämlighet och prestanda, vilket gör den till ett utmärkt val för alla hushåll. Fjärrövervakningen och fjärrstyrningen som bland annat redovisar energihantering och fjärrdiagnostik via Home Connect-appen ger dig dessutom full kontroll över hela driften.

Trots att tvättmaskinen saknar en avtagbar topplatta och ett extra allergiprogram, har Bosch kompenserat för detta med andra innovativa funktionerna som utmärker sig på andra områden. Detta gäller bland annat det automatiska doseringssystemet i-Dos som eliminerar doseringsfel och säkerställer optimal rengöringsprestanda.

Milana Cvijanovic-Kajkut Recension av: Milana Cvijanovic-Kajkut

Användarrecensioner

Google Shopping presenterar en sammanställning av produkter från olika återförsäljare samt ger en omfattande översikt av tidigare användares erfarenheter. Användarna kan även betygsätta produkterna på en skala mellan 1 och 5.


Bosch WAXH2KOLSN jämfört med andra tvättmaskinerna

Se hela tabellen

Läs mer i artikeln