Electrolux EW6S5404E1

Electrolux EW6S5404E1

(4.6)

2702 recensioner

tvättmaskin med ångfunktion och snabbprogram

Electrolux EW6S5404E1 är en kompakt tvättmaskin, framtagen för dig med som behöver hantera dina tvättcykler och utrymme. Tvättmaskinen passar i lägenheter eller semesterbostäder och erbjuder alla nödvändiga funktioner. Det vi uppskattar med produkten är dess allergivänliga program – perfekt för dig som är allergiker. Tvättmaskinen har även en SoftPlus-funktion för jämn fördelning av sköljmedel och en ChildLock-funktion som garanterar säkerhet för dina barn. Trots sin mindre trumkapacitet på fyra kilogram är den tillräcklig för dig som söker en kompakt apparat.

  • Eco Time Management-system
  • Anti-allergiprogram
  • Platsbesparande design

Pris:

5.983 kr.

Gå för bästa pris I samarbete med Pricerunner
Gå för bästa pris
I samarbete med Pricerunner

Specifikationer

Kapacitet 4 kg
Ljudnivå 58 db
Energiklass F
Centrifugeringshastighet 1000 rpm
Mått (hxbxd) 84,5 x 59,5 x 34 cm
Smart uppkoppling check-icon
Fördröjd start check-icon
Sensorteknik check-icon

För-och nackdelar

Fördelar

  • Enkel användarmanual
  • Rengör noggrant kläderna
  • Inget dropp efter centrifugering
  • Automatiserat system för att automatisera klädmängden

Nackdelar

  • Liten kapacitet
  • Inte den mest energieffektiva modellen

FAQ

Vilken kapacitet har tvättmaskinen Electrolux EW6S5404E1? Är den lämplig för en stor familj på fem eller fler personer?
Tvättmaskinen Electrolux EW6S5404E1 har en trumkapacitet på fyra kilogram. Detta är mindre än genomsnittliga tvättmaskiner och räcker förmodligen inte till en stor familj på fem eller fler personer.
Vilka tvättprogram erbjuder Electrolux EW6S5404E1KDMF för att tillgodose varierande behov av textilvård och olika livsstilar?
Tvättmaskinen Electrolux EW6S5404E1KDMF erbjuder ett allergiprogram – perfekt för dig som är allergiker eller känslig för vissa tyger. Tvättmaskinen har även en SoftPlus-funktion som säkerställer att tvättmedlet fördelas jämnt för optimal rengöring. Vidare har den ett barnlåst som förhindrar oavsiktlig användning av barn.
Vilken energimärkning har tvättmaskinen Electrolux EW6S5404E1 enligt det uppdaterade EU-märkningssystemet?
Electrolux EW6S5404E1 har energimärkning F enligt det uppdaterade EU-märkningssystemet. Tvättmaskinen erbjudet bland annat ett anti-allergiprogram och ett barnlås för optimal säkerhet.
Vad säger användare och experter om tvättmaskinen Electrolux EW6S5404E1?
Enligt de användar- och expertrecensioner som vi tagit del av är Electrolux EW6S5404E1 mycket uppskattad. Tvättmaskinen har för tillfället 4,6/5 stjärnor på Google Shopping, där användare skriver att den är pålitlig och effektiv. Experterna uppskattar maskinens prestanda, design och teknologiska funktioner.

Recensioner och tester av Electrolux EW6S5404E1

4.6

Baserat på 2702 recensioner

Vår recension

Bästa kompakta tvättmaskin

Electrolux EW6S5404E1 är en relativt kompakt tvättmaskin med ett djup på endast 40 centimeter, vilket gör att enheten passar även i mindre lägenheter eller utrymmen med ont om plats. Tvättmaskinen är försedd med SoftPlus-teknik som säkerställer att sköljmedlet når varje del av tvättlasten, vilket bibehåller mjukheten och hållbarheten hos dina plagg.

Trots att tvättmaskinen inte håller en utmärkt energieffektivitet och har en något mindre kapacitet, kompenserar den för detta med dess många användbara funktioner. Maskinen är dessutom relativt budgetvänlig, vilket gör den till ett tillgängligt val för ett bredare spektrum av konsumenter.

Sammanfattningsvis är Electrolux EW6S5404E1 en prisvärd tvättmaskin för dig med begränsat utrymme eller som söker en praktisk lösning för en sommarstuga.

Milana Cvijanovic-Kajkut Recension av: Milana Cvijanovic-Kajkut

Användarrecensioner

Google Shopping presenterar en sammanställning av produkter från olika återförsäljare samt ger en omfattande översikt av tidigare användares erfarenheter. Användarna kan även betygsätta produkterna på en skala mellan 1 och 5.


Electrolux EW6S5404E1 jämfört med andra tvättmaskinerna

Se hela tabellen

Läs mer i artikeln