Bosch WAU28UE9SN

Bosch WAU28UE9SN

(4.5)

2525 recensioner

tvättmaskin med praktiskt styrning

Tvättmaskinen Bosch WAU28UE9SN är utrustad med en EcoSilence Drive-motor för tyst drift. Den erbjuder dessutom många praktiska program, inklusive SpeedPerfect för snabba tvättar. Vi uppskattar tvättmaskinens stora kapacitet på nio kilogram, vilket är högre än den genomsnittliga kapaciteten på sju till åtta kilogram. Vi vill även framhålla dess effektiva vattenförbrukning på endast 66 liter per cykel. Tvättmaskinen justerar automatisk vattenförbrukningen samt har en speciell anti-vibrationsdesign som säkerställer en stabil och tyst drift. Enligt oss är Bosch WAU28UE9SN en utmärkt tvättmaskin med funktioner som inte vanligtvis återfinns i denna prisklass.

 • Ordentlig och skonsam tvätt med VarioDrum
 • SpeedPerfect-program för mycket snabb tvätt
 • Många program och funktioner för optimal tvättning

Pris:

5.916 kr.

Gå för bästa pris I samarbete med Pricerunner
Gå för bästa pris
I samarbete med Pricerunner

Specifikationer

Kapacitet 9 kg
Ljudnivå 48 db
Energiklass C
Centrifugeringshastighet 1400 rpm
Mått (hxbxd) 84,8 x 59,8 x 59 cm
Fördröjd start check-icon
Energiklassificering C
Mått 84.8x59.8x59 cm
Fördröjd start check-icon

För-och nackdelar

Fördelar

 • Flera olika temperaturinställningar
 • Mycket tyst drift
 • Krymper inte ömtåliga plagg
 • Enkel manövrering
 • Möjlighet att anpassa programmen efter behov
 • Motorn har en tioårig garanti

Nackdelar

 • Saknar ultrakort program på 15-30 minuter
 • Längden på avloppsröret är något kort

FAQ

Vilken kapacitet har Bosch WAU28UE9SN? Är den lämplig för en stor familj med fem eller fler personer?
Bosch WAU28UE9SN har en kapacitet på nio kilogram, vilket gör den lämplig för en stor familj på fem eller fler personer. Tvättmaskinen har effektiv vattenförbrukning och hög centrifugeringshastighet, samt erbjuder möjligheten att lägga till mer kläder efter att cykeln har startat.
Vilka tvättprogram och funktioner erbjuder Bosch WAU28UE9SN för att tillgodose varierande behov för olika typer av textilier, smutsnivåer och livsstilar?
Bosch WAU28UE9SN erbjuder en mängd funktioner, inklusive en stor kapacitet på nio kilogram och effektiv vattenförbrukning. Tvättmaskinen inkluderar även automatisk justering av vattenförbrukningen, en anti-vibrationsdesign och möjlighet att lägga till mer kläder efter cykelstart. Vidare har den en användarvänlig kontrollpanel med lättlästa ikoner och en stor LCD-skärm som visar programstatus, temperaturval, maximal centrifugeringshastighet och återstående tid.
Hur bidrar energi- och vatteneffektiviteten hos Bosch WAU28UE9SN till långsiktiga besparingar på hushållsräkningar?
Bosch WAU28UE9SN:s effektiva energi- och vattenförbrukning bidrar till långsiktiga ekonomiska besparingar genom sin automatiska justering av vattenförbrukningen. Detta säkerställer att rätt mängd vatten används för varje tvätt. Tvättmaskinen har dessutom en hög kapacitet och använder endast 66 liter vatten per cykel, vilket är mindre än genomsnittlig förbrukning. Denna effektiva användning, i kombination med dess effektiva drift, gör tvätmaskinen kostnadseffektiv på lång sikt.
Vad säger användare och experter om Bosch WAU28UE9SN?
Användar- och expertrecensioner lyfter fram Bosch WAU28UE9SN som en högpresterande och pålitlig tvättmaskin. Den har för tillfället 4,5/5 stjärnor på Google Shopping, vilket bevisar användarnas tillfredställelse med tvättmaskinens funktionalitet, effektivitet och övergripande kvalitet.

Recensioner och tester av Bosch WAU28UE9SN

4.5

Baserat på 2525 recensioner

Vår recension

Bästa tvättmaskin för allround-användning

Vi anser att Bosch WAU28UE9SN är en tvättmaskin för dig som värdesätter en lugn hemmamiljö. Detta är främst tack vare dess EcoSilence Drive-motor som avsevärt minskar buller och garanterar en drift utan störningsmoment. Vidare är tvättmaskinens breda utbud av program och funktioner otroligt imponerande. Vi vill särskilt framhålla SpeedPerfect-programmet som minskar varaktigheten med 65 % – utan att kompromissa med resultatet. Bosch WAU28UE9SN har dessutom en generös kapacitet på hela nio kilogram, vilken överträffar genomsnittet på sju till åtta kilogram.

Trots Bosch WAU28UE9SN:s övergripande funktionalitet har vi noterat ett par mindre fördelaktiga aspekter. Dessa inkluderar bland annat det något korta avloppsröret samt avsaknaden av ett ultrakort program. Vi anser emellertid att maskinen kompenserar för dessa mindre olägenheter med dess praktiska funktioner, däribland den fördröjda starten och möjligheten att pausa en cykel, samt den intuitiva kontrollpanelen.

Enligt vår bedömning är Bosch WAU28UE9SN ett mycket kostnadseffektivt alternativ. Detta anser vi eftersom tvättmaskinen tillhandahåller flera avancerade funktioner som vanligtvis saknas hos modeller i samma prisklass.

Milana Cvijanovic-Kajkut Recension av: Milana Cvijanovic-Kajkut

Användarrecensioner

Google Shopping presenterar en sammanställning av produkter från olika återförsäljare samt ger en omfattande översikt av tidigare användares erfarenheter. Användarna kan även betygsätta produkterna på en skala mellan 1 och 5.


Bosch WAU28UE9SN jämfört med andra tvättmaskinerna

Se hela tabellen

Läs mer i artikeln