Miele WSG 363 WCS

Miele WSG 363 WCS

(4.9)

315 recensioner

mycket energisnål tvättmaskin

Tvättmaskinen Miele WSG 363 WCS, som tillhör energiklass A, är framtagen för dem med hektisk vardag som behöver tvätta ekonomiskt och flexibelt. Det vi gillar med tvättmaskinen är dess intelligenta avläsning av varje tvättlast och dess breda programutbud. Tvättmaskinen är särskilt lämplig för stora laster, vilket gör den idealisk för familjehushåll. Ändå förbrukar den betydligt mindre vatten än genomsnittet. Slutligen vill vi framhålla tvättmaskinens Wi-Fi-kompatibilitet som erbjuder styrning via smartphone eller surfplatta, vilket tillför ytterligare bekvämlighet.

  • Hög energieffektivitet oavsett mängden tvätt
  • CapDosing-teknik för optimal dosering och resultat
  • Skonsam textilvård med Mieles specialkonstruerade trumma

Pris:

18.389 kr.

Gå för bästa pris I samarbete med Pricerunner
Gå för bästa pris
I samarbete med Pricerunner

Specifikationer

Kapacitet 9 kg
Ljudnivå 48 db
Energiklass A
Centrifugeringshastighet 1400 rpm
Mått (hxbxd) 85 x 59,6 x 64,3 cm
Smart uppkoppling check-icon
Fördröjd start check-icon
Sensorteknik check-icon

För-och nackdelar

Fördelar

  • Låg vattenförbrukning
  • Låg restfuktighet i kläderna
  • Snabbt 20-minutersprogram som fräschar upp kläderna på nolltid
  • Modern och praktisk styrning
  • Flexibel omladdning

Nackdelar

  • Kan krävas ett par försök för att ansluta telefonen till maskinen
  • Tillhör en högre prisklass

FAQ

Vilken kapacitet har tvättmaskinen Miele WSG 363 WCS? Är den lämplig för en stor familj på fem eller fler personer?
Tvättmaskinen Miele WSG 363 WCS har en kapacitet på nio kilogram, vilket gör den lämplig för familjer på fem eller fler personer. Tvättmaskinen är effektiv och använder endast 48 liter vatten per cykel. Den erbjuder dessutom många olika tvättprogram och kan styras på dina smarta enheter via en smart WiFi-anslutning.
Erbjuder Miele WSG 363 WCS några program och funktioner för att tillgodose olika behov av textilvård och varierande livsstilar?
Tvättmaskinen Miele WSG 363 WCS erbjuder en rad program och funktioner. Den justerar automatiskt vatten- och energiförbrukningen baserat på tvättlasten. Den har en AddLoad-funktion samt SingleWash- och QuickPowerWash-program, såväl som en CapDosing-funktion för specialbehandling av kläder. Tvättmaskinen har även Wi-Fi-anslutning för fjärrstyrning via smartphone eller surfplatta.
Vilken energimärkning har Miele WSG 363 WCS? Är den kostnadseffektiv på lång sikt?
Miele WSG 363 WCS har energimärkning A. Tvättmaskinens intelligenta avläsning av den aktuella tvättlasten justerar vatten- och energiförbrukningen baserat på mängden kläder, vilket bidrar till effektiv tvättning och potentiella långsiktiga besparingar. Maskinens kapacitet på nio kilogram, såväl som dess låga vattenförbrukning, bidrar också till dess energieffektivitet.
Vad säger användare och experter om tvättmaskinen Miele WSG 363 WCS:s prestanda och funktionalitet?
Tvättmaskinen Miele WSG 363 WCS är högt rankad av både användare och experter. Den har fått höga poäng på Amazon och Google Shopping, vilket indikerar utmärkt prestanda och funktionalitet. Användare uppskattar dess effektivitet, hållbarhet och avancerade funktioner, medan experter berömmer dess högkvalitativa konstruktion och innovativa teknologi.

Recensioner och tester av Miele WSG 363 WCS

4.9

Baserat på 315 recensioner

Vår recension

Konsumentmagasinets rekommendation

Miele WSG 363 WCS har en generös kapacitet på nio kilogram, vilket gör den till en utmärkt tvättmaskin för familjehushåll med upp till fyra medlemmar. Tvättmaskinen tillhör energiklass A och säkerställer därmed ekonomisk användning över tid. Tack vare den borstlösa motorn utgör tvättmaskinen ett minimalt störningsmoment.

Medan det kan ta några försök att ansluta din telefon till maskinen via den tillhörande appen, fungerar den trådlösa kommunikationen problemfritt när detta väl är fixat. Maskinens lucka som är något mindre än genomsnittet kan till en början upplevas som något begränsande – något vi emellertid anser att man bara behöver en viss tillvänjningsperiod till. Därefter kommer man att uppskatta SoftCare-trumman som säkerställer att kläderna får en skonsam behandling, glider på en tunn film av vatten och undviker skador.

Sammantaget anser vi att Miele WSG 363 WCS är en utmärkt tvättmaskin för dig som letar efter en enhet av hög kvalitet och som är redo att spendera en något högre summa på den.

Milana Cvijanovic-Kajkut Recension av: Milana Cvijanovic-Kajkut

Användarrecensioner

Google Shopping presenterar en sammanställning av produkter från olika återförsäljare samt ger en omfattande översikt av tidigare användares erfarenheter. Användarna kan även betygsätta produkterna på en skala mellan 1 och 5.


Google Shopping presenterar en sammanställning av produkter från olika återförsäljare samt ger en omfattande översikt av tidigare användares erfarenheter. Användarna kan även betygsätta produkterna på en skala mellan 1 och 5.


Miele WSG 363 WCS jämfört med andra tvättmaskinerna

Se hela tabellen

Läs mer i artikeln