Electrolux EW6F6248G7

Electrolux EW6F6248G7

(0)

0 recensioner

tvättmaskin med SensiCare-system för skonsam behandling

Electrolux EW6F6248G7 är en tvättmaskin utrustad med den innovativa Eco TimeManager-funktionen, vilket gör att du kan anpassa tvättprogrammets längd efter ditt schema. Denna energieffektiva apparat, som tillhör energiklass A, inkluderar även SensiCare-systemet och SoftPlus-funktionen för optimal vård av dina kläder. Denna produkt är ett utmärkt val för dig som söker flexibilitet och miljövänlighet i din vardag. Vad vi särskilt gillar med den här produkten är dess förmåga att leverera kvalitetsresultat samtidigt som den är energisnål.

 • SensiCare-system
 • Anti-allergiprogram
 • Eco TimeManager

Pris:

6.490 kr.

Gå för bästa pris I samarbete med Pricerunner
Gå för bästa pris
I samarbete med Pricerunner

Specifikationer

Kapacitet 8 kg
Ljudnivå 75 db
Energiklass A
Centrifugeringshastighet 1400 rpm
Mått (hxbxd) 85 x 60 x 60 cm
Fördröjd start check-icon
Sensorteknik check-icon

För-och nackdelar

Fördelar

 • Borstlös motor
 • Många olika tvättprogram, till exempel Anti-Allergi
 • Eco Time Manager
 • Fördröjd start
 • SensiCare-system
 • Energisnål

Nackdelar

 • Saknar automatisk dosering av tvättmedel
 • Ingen smart styrning

FAQ

Vad är kapaciteten på Electrolux EW6F6248G7 tvättmaskin och är den lämplig för ett stort hushåll på fem eller fler personer?
Electrolux EW6F6248G7 tvättmaskin har en kapacitet på 8 kg, vilket gör den lämplig för ett stort hushåll på fem eller fler personer. Dess SensiCare-system justerar tvättprogrammet efter mängden tvätt, vilket säkerställer att kläderna inte tvättas för länge samt att de behåller sin form och sitt utseende.
Har Electrolux EW6F6248G7 tvättmaskin specialiserade tvättprogram för olika typer av tyg och smutsnivåer, och inkluderar den smarta resurshanteringsegenskaper?
Ja, Electrolux PerfectCare 600 EW6F6248G7 tvättmaskin har specialprogram för olika typer av tyger inklusive bomull, syntet, fintvätt, täcken, silke, ull, sportkläder, friluftskläder och denim. Den erbjuder också ett SensiCare-system som justerar tvättprogrammet baserat på mängden tvätt. Maskinen inkluderar smarta resurshanteringsegenskaper som Fuzzy Logic och Eco TimeManager för att optimera energi-, vatten- och tvättmedelsförbrukning.
Vad är energiklassificeringen för Electrolux EW6F6248G7 tvättmaskin enligt EU:s uppdaterade energimärkningssystem?
Electrolux EW6F6248G7 tvättmaskin har en energieffektivitetsklassificering på A enligt det uppdaterade EU:s energimärkningssystem. Detta indikerar att maskinen är mycket energieffektiv.
Vilka insikter kan man få från användar- och expertrecensioner om prestanda och funktionalitet hos Electrolux EW6F6248G7 tvättmaskin?
Baserat på användar- och expertrecensioner presterar Electrolux EW6F6248G7 tvättmaskin effektivt och är tyst vid drift. Tvättmaskinen har en utmärkt centrifugeringshastighet och lastkapacitet. Maskinens funktionalitet hyllas för dess variation av program och lättanvända gränssnitt. Dock rapporterade vissa användare problem med långa tvättprogram.

Recensioner och tester av Electrolux EW6F6248G7

0

Baserat på 0 recensioner

Vår recension

Tvättmaskin med bäst anpassningsmöjligheter

Enligt vår bedömning framstår Electrolux EW6F6248G7 som en exemplarisk modell i mellanprisklassen. Det är en tvättmaskin som erbjuder en mängd funktioner som är utformade för att förlänga livslängden på dina plagg. Trots att den inte erbjuder smart kontroll eller automatisk dosering av tvättmedel, kompenserar dess praktiska funktionalitet mer än väl för dessa utelämnanden – särskilt med tanke på dess överkomliga priss.

Vi anser att Electrolux EW6F6248G7, tack vare kapaciteten på åtta kilogram, passar perfekt för familjer på fyra eller fem personer. Maskinen är dessutom relativt tyst under drift, vilket säkerställer en fridfull hushållsmiljö. Vi vill även framhålla SensiCare-systemet som justerar cykelns varaktighet baserat på tvättbelastningen. Detta sparar inte bara energi och vatten, utan ser också till att dina kläder behåller sin kvalitet längre.

Enligt oss erbjuder Electrolux EW6F6248G7 en balans mellan pris och funktionalitet. Det är en tvättmaskin med en rad användbara funktioner som utlovar effektivitet, bekvämlighet och skonsam klädvård.

Milana Cvijanovic-Kajkut Recension av: Milana Cvijanovic-Kajkut

Electrolux EW6F6248G7 jämfört med andra tvättmaskinerna

Se hela tabellen

Läs mer i artikeln