AEG L7FBM862E

AEG L7FBM862E

(0)

0 recensioner

Pris:

9.494 kr.

Gå för bästa pris I samarbete med Pricerunner
Gå för bästa pris
tvättmaskin med användarvänliga funktioner

Tvättmaskinen AEG L7FBM862E har en viktsensor och ett program för snabbtvätt, vilket ökar dess effektivitet. Den har dessutom en motorgranati på tio år – något som tyder på lång hållbarhet. Med en trumma som rymmer upp till åtta kilogram tvätt, ger den grundlig rengöring samtidigt som kläderna har gott om utrymme att röra sig fritt. AEG L7FBM862E har användarvänliga funktioner och hög centrifugeringshastighet, i syfte att uppfylla alla dina tvättbehov.

  • Viktsensor för automatisk justering av tvätt
  • Motor med en garanti på tio år
  • ProSense-funktion som sparar vatten och energi
I samarbete med Pricerunner

Dagens priser

Vi är läsarfinansierade och får provision på köp som görs via länkar i våra artiklar.

Specifikationer

Kapacitet 8 kg
Ljudnivå 87 db
Energiklass C
Centrifugeringshastighet 1600 rpm
Mått (hxbxd) 85 x 60 x 57 cm
Smart uppkoppling check-icon
Fördröjd start check-icon
Sensorteknik check-icon

För-och nackdelar

Fördelar

  • Mycket rymlig och tyst i drift
  • Energieffektiv
  • Många tvättprogram att välja mellan
  • Avlägsnar effektivt fukt efter tvättcykeln är färdig
  • Användarvänliga funktioner

Nackdelar

  • Ångfunktionen hade kunnat vara bättre

FAQ

Vilken kapacitet har tvättmaskinen AEG L7FBM862E? Är den lämplig för en stor familj på fem eller fler personer?
Tvättmaskinen AEG L7FBM862E har en stor kapacitet på åtta kilogram, vilket gör den lämplig för ett hushåll med fem eller fler personer. Tvättmaskinen erbjuder dessutom användarvänliga funktioner, bland annat ett program för snabbtvätt, hög centrifugeringshastighet och fördröjd start, vilket skapar flexibilitet i tvättningen.
Erbjuder AEG L7FBM862E några program och funktioner för att tillgodose effektiv vatten- och energiförbrukning, olika behov av textilvård och varierande livsstilar?
Tvättmaskinen AEG L7FBM862E erbjuder en stor kapacitet på åtta kilogram, vilket säkerställer noggrann rengöring även av stora tvättlaster. Den erbjuder ett program för snabbtvätt och en funktion för fördröjd start, vilket garanterar belväm och flexibel användning. Vidare använder tvättmaskinen sensorteknik för optimal dosering av tvättmedel och fördelning av tvätt, såväl som en hög centrifugeringshastighet på 1 600 varv per minut för effektiv torkning.
Vilken energimärkning har AEG L7FBM862E enligt det uppdaterade EU-märkningssystemet?
Tvättmaskinen AEG L7FBM862E har energimärkning C enligt det uppdaterade EU-märkningssystemet.
Vilka insikter och potentiella problem nämner användare och experter om tvättmaskinen AEG L7FBM862E?
Tvättmaskinen AEG L7FBM862E har mottagit blandade recensioner. De flesta användare berömmer dess energieffektivitet, tysta drift och avancerade funktionalitet. En del rapporterar dock problem med maskinens långa cykeltider och komplexa kontroller. Experter har även noterat potentiella hållbarhetsproblem, trots dess övergripande solida prestanda.

Recensioner och tester av AEG L7FBM862E

Vår recension

Mest prisvärda tvättmaskin

I vår granskning av AEG L7FBM862E fann vi att maskinen erbjuder en rad funktioner som tillgodoser de varierande behoven i ett modernt hushåll. En av tvättmaskinens främsta fördelar är dess viktsensor; en intelligent sensor som säkerställer att varje last är balanserad och att rätt mängd tvättmedel doseras. Tack vare denna sensor optimeras tvättresultaten och skötseln av plaggen.

Trots att en del användare har påpekat att ångfunktionen skulle kunna förbättras, anser vi att denna mindre nackdel överskuggas av maskinens andra funktioner, bland annat snabbprogrammet som kan leverera ren tvätt på bara 29 minuter. Den generösa trumkapaciteten på åtta kilogram, i kombination med den hög centrifugeringshastigheten på 1 600 rpm, är också värda att nämna eftersom de säkerställer att maskinen inte bara rengör utan också extraherar ordentligt med vatten ur tvätten. Detta minskar torktiden och bevarar livslängden på dina plagg.

Milana Cvijanovic-Kajkut Recension av: Milana Cvijanovic-Kajkut

0

Baserat på 0 recensioner

AEG L7FBM862E jämfört med andra tvättmaskinerna

Se hela tabellen

Läs mer i artikeln