Bosch WAXH2E0LSN

Bosch WAXH2E0LSN

(4.7)

130 recensioner

Pris:

(Produktet er udgået) kr.

Gå för bästa pris
Gå för bästa pris
högautomatisk tvättmaskin

Vi anser att Bosch WAXH2E0LSN är en välutrustad tvättmaskin tack vare Bosch:s revolutionerande i-DOS-system. Detta system förenklar din tvättning genom att automatiskt dosera tvättmedel och vatten, vilket garanterar optimala resultat varje gång. Tvättmaskinen erbjuder dessutom högteknologiska funktioner, bland annat kompatibilitet med Home Connect-appen för fjärrstyrning och AquaStop-teknologi för skydd mot läckage. Dess 4D Wash-system garanterar grundlig rengöring, medan EcoSilence Drive-motorn säkerställer en tyst men effektiv drift. Slutligen kan tvättmaskinen, med dess kapacitet på tio kilogram, utan problem tillgodose tvättbehoven för en familj på fem personer.

  • Smart uppkoppling med Home Connect
  • i-DOS-system för automatisk dosering av tvätt- och sköljmedel samt vatten
  • 4D Wash System för fläckfria resultat
Bosch WAXH2E0LSN

Pris:

(Produktet er udgået) kr.

Gå för bästa pris
Gå för bästa pris

Specifikationer

Kapacitet 10 kg
Ljudnivå 48 dB
Energiklass C
Centrifugeringshastighet 1600 rpm
Smart uppkoppling check-icon
Fördröjd start check-icon
Sensorteknik check-icon
Mått (hxbxd) 84,8 x 59,8 x 59 cm

För-och nackdelar

Fördelar

  • Hög stabilitet tack vare dess AntiVibration-design
  • Tydlig och användarvänlig display
  • AquaStop som skydd mot framtida vattenskador
  • Många program för fläckar och olika typer av tvätt
  • Välfungerande smart uppkoppling tack vare dess praktiska app

Nackdelar

  • Det går inte att lägga till sköljmedel manuellt
  • Något högljudd centrifugering

FAQ

Hur stor är tvättmaskinen Bosch WAXH2E0LSNK och vad är dess kapacitet? Är den lämplig för en stor familj på fem eller fler personer?
Tvättmaskinen Bosch WAXH2E0LSNK mäter 84,8 x 59,8 x 59 centimeter och har en kapacitet på tio kilogram. Denna kapacitet är lämplig för ett hushåll på fem personer eftersom den rymmer cirka 50 artiklar. Tvättmaskinen erbjuder dessutom smart-anslutning och är utrustad med en kraftfull motor, vilket gör den effektiv och praktisk för stora familjer.
Vilka tvättprogram och funktioner erbjuder tvättmaskinen Bosch WAXH2E0LSNK för att tillgodose olika behov av textilvård och livsstilar?
Bosch WAXH2E0LSNK erbjuder flera högteknologiska funktioner, inklusive smart-anslutning via Home Connect-appen, AquaStop-teknologi för skydd mot läckage och ett 4D Wash-system för noggrann rengöring. Tvättmaskinen har en kapacitet på tio kilogram, vilket är lämpligt för ett hushåll på cirka fem personer. Den är dessutom utrustad med en EcoSilence Drive-motor som garanterar effektiv och tyst drift.
Vilken energimärkning har tvättmaskinen Bosch WAXH2E0LSNK enligt det uppdaterade EU-märkningssystemet?
Bosch WAXH2E0LSNK har energimärkning C enligt det uppdaterade EU-märkningssystem. Den har dessutom avancerade teknologier för effektiv vattenanvändning, inklusive AquaStop- och AquaSensor-system.
Vad säger användare och experter om Bosch WAXH2E0LSNK:s prestanda och funktionalitet?
Både användare och experter har gett tvättmaskinen Bosch WAXH2E0LSNK höga betyg. På Google Shopping har den till exempel 4,7/5 stjärnor. Användare och experter berömmer tvättmaskinens prestanda och funktionalitet, och framhäver dess effektivitet, tysta drift och breda programutbud. De menar även att tvättmaskinen har ett användarvänliga gränssnitt, vilket gör den enkel att använda.

Recensioner och tester av Bosch WAXH2E0LSN

Vår recension

Bästa multifunktionella tvättmaskin

Med ett brett programutbud och högteknologiska funktioner, däribland AquaStop, AquaSensor och 4D Wash System, klarar tvättmaskinen Bosch WAXH2E0LSN alla typer av tvätt och garanterar därutöver problemfri drift under lång tid. Samtidigt ger den tydliga och användarvänliga displayen, tillsammans med den praktiska appen, en smidig och problemfri användning.

Trots att maskinen inte tillåter manuell dosering av sköljmedel, litar vi på att i-DOS-systemet alltid tillsätter rätt mängd automatiskt för att levererar rena och fräscha kläder varje gång. Vi är övertygade om att den här tvättmaskinen förtjänar en hög placering på vår lista tack vare dess innovativa funktioner och banbrytande teknik som gör tvättningen till en barnlek.

Milana Cvijanovic-Kajkut Recension av: Milana Cvijanovic-Kajkut

4.7

Baserat på 130 recensioner

Användarrecensioner

Google Shopping presenterar en sammanställning av produkter från olika återförsäljare samt ger en omfattande översikt av tidigare användares erfarenheter. Användarna kan även betygsätta produkterna på en skala mellan 1 och 5.


Bosch WAXH2E0LSN jämfört med andra tvättmaskinerna

Se hela tabellen

Läs mer i artikeln