Miele WSG 663 WCS

Miele WSG 663 WCS

(4.6)

442 recensioner

tvättmaskin som möjliggör kortare stryktid

Miele WSG 663 WCS är en tvättmaskin som skiljer sig från mängden tack vare dess TwinDos doseringssystem som garanterar optimal rengöring och fläckborttagning. Detta uppnås genom två separata flytande tvättmedel som automatiskt doseras vid rätt tidpunkt under tvättcykeln. Det vi gillar med denna produkt är dess långvariga prestanda och kostnadseffektiva användning. Tvättmaskinen är testad för 10 000 driftstimmar och erbjuder smart anslutning med Miele@home-appen för flexibel kontroll och bekvämlighet.

  • TwinDos-doseringsteknik
  • 50 % kortare tid till strykning tack vare programmet för förstrykning.
  • Enkel kontroll med Miele-appen

Pris:

14.990 kr.

Gå för bästa pris I samarbete med Pricerunner
Gå för bästa pris
I samarbete med Pricerunner

Specifikationer

Kapacitet 9 kg
Ljudnivå 48 dB
Energiklass A
Centrifugeringshastighet 1400 rpm
Mått (hxbxd) 85 x 59,6 x 64,6 cm
Smart uppkoppling check-icon
Fördröjd start check-icon
Sensorteknik check-icon

För-och nackdelar

Fördelar

  • Enkel att styra tack vare sensorknapparna
  • Ekonomisk och tyst Mieles ProfiEco-motor
  • Testad för 10 000 drifttimmar
  • Tvätten kommer ut relativt torr

Nackdelar

  • Tvättmedlet till TwinDos-tekniken är något dyrt
  • Normala program tar relativt lång tid

FAQ

Vilken kapacitet har tvättmaskinen Miele WSG 663 WCS? Är den lämplig för en stor familj på fem eller fler personer?
Miele WSG 663 WCS har en kapacitet på nio kilogram, vilket gör den lämplig för större familjer, inklusive de med fem eller fler medlemmar. Tvättmaskinen har avancerade funktioner och en användarvänliga design som säkerställer enkel och bekväm användning. Detta gör den lämplig även för upptagna hushåll.
Vilka tvättprogram och funktioner erbjuder tvättmaskinen Miele WSG 663 WCS för att säkerställa optimal rengöring och energi- och vattenförbrukning, samt för att tillgodose olika behov av textilvård?
Tvättmaskinen Miele WSG 663 WCS erbjuder olika funktioner och program för optimal rengöring samt energi- och vattenförbrukning. Den är utrustad med en ProfiEco-motor för effektiv drift, har energimärkning A och erbjuder fjärrstyrning via Miele@home-appen. Tvättmaskinen har även AddLoad-, AllergoWash- och ComfortSensor-funktioner för att tillgodose olika textilvårdsbehov. Slutligen har den en förstrykningsfunktion för att reducera skrynklor.
Hur effektiv energi- och vattenförbrukning har Miele WSG 663 WCS, enligt det uppdaterade EU-märkningssystemet?
Miele WSG 663 WCS har en mycket effektiv energi- och vattenförbrukning. Tvättmaskinen tillhör den högsta energiklassen, det vill säga A, enligt det uppdaterade EU-märkningssystemet. Den har en ProfiEco-motor, som är kraftfull, tyst och extremt ekonomisk. Motorn gör även tvättmaskinen till ett hållbart val för långvarig användning.
Vad säger användare och experter om tvättmaskinen Miele WSG 663 WCS?
Miele WSG 663 WCS har fått höga betyg från både användare och experter, bland annat en oberoende dansk testpanel. Detta indikerar utmärkt prestanda och tillfredställelse. Tvättmaskinen har 4,7/5 stjärnor på Amazon och 4,6/5 stjärnor på Google Shopping, vilket tydligt visar att den är mycket uppskattad av användarna.

Recensioner och tester av Miele WSG 663 WCS

4.6

Baserat på 442 recensioner

Vår recension

Tvättmaskin med bäst automatisk dosering

Enligt vår bedömning är Miele WSG 663 WCS en fantastisk tvättmaskin – främst på grund av dess TwinDos-doseringssystem. Detta unika system garanterar rena och fläckfria resultat för alla typer av kläder, och har dessutom visat sig vara överlägset andra flytande tvättmedelslösningar – oavsett om det gäller vit- eller färgtvätt. Vidare är ProfiEco-motorn, som är känd för sin kraftfulla inverterdrift, ett bevis på maskinens ekonomiska och tysta drift. Den placerar dessutom maskinen i energiklass A.

Trots att standardprogram har en relativt lång varaktighet, kompenserar Miele WSG 663 WCS detta med dess utmärkta funktioner – inte minst med förstrykningsfunktionen. Denna geniala funktion använder ånga för att mjuka upp tygfibrerna, vilket reducerar uppkomsten av skrynklor och därmed behovet av ytterligare strykning.

Sammantaget anser vi att Miele WSG 663 WCS är en tvättmaskin för dig som värdesätter bekvämlighet och användarvänlig design.

Milana Cvijanovic-Kajkut Recension av: Milana Cvijanovic-Kajkut

Användarrecensioner

Amazon är världens största e-handelsplattform med ett sortiment som omfattar miljontals produkter inom nästan alla tänkbara kategorier. Amazon tillhandahåller även ett praktiskt system för användarrecensioner där användare kan lämna stjärnbetyg och detaljerade kommentarer om produkterna de köpt.


Google Shopping presenterar en sammanställning av produkter från olika återförsäljare samt ger en omfattande översikt av tidigare användares erfarenheter. Användarna kan även betygsätta produkterna på en skala mellan 1 och 5.


Miele WSG 663 WCS jämfört med andra tvättmaskinerna

Se hela tabellen

Läs mer i artikeln