Miele WCG670 WCS

Miele WCG670 WCS

(0)

0 recensioner

Pris:

19.251 kr.

Gå för bästa pris I samarbete med Pricerunner
Gå för bästa pris
otroligt smart tvättmaskin

Miele WCG670 WCS är en tvättmaskin som är designad med användarens bekvämlighet i åtanke. Det vi uppskattar med den här maskinen är dess Ironing Ready-funktion som lovar att minska klädernas skrynklor och veck, och därmed din stryktid med upp till 50%. Vi vill även framhålla dess EXPRESS 20-program för snabba tvättar och TwinDos-funktion som dispenserar den perfekta mängden tvättmedel. Tvättmaskinen är otroligt energieffektivt eftersom den beräknar optimal vatten- och elanvändning per tvättcykel. Sist, men inte minst, kan du styra tvättmaskinen med din telefon genom Miele @ Home-systemet.

  • En unik ekonomisk och tyst ProfiEco-motor
  • Ironing Ready-funktion
  • Smart uppkoppling Miele @ Home-appen
I samarbete med Pricerunner

Dagens priser

Vi är läsarfinansierade och får provision på köp som görs via länkar i våra artiklar.

Specifikationer

Kapacitet 8 kg
Ljudnivå 70 db
Energiklass A
Centrifugeringshastighet 1400 rpm
Mått (hxbxd) 85 x 59,6 x 63,6 cm
Smart uppkoppling check-icon
Fördröjd start check-icon
Sensorteknik check-icon

För-och nackdelar

Fördelar

  • Twindos-teknik med CapDosing för optimal dosering
  • Mycket enkel hantering med DirectSensor-styrning
  • Automatisk vatten- och elförbrukning baserad på kvantitet
  • EXPRESS 20-program som möjliggör tvätt och torkning på rekordtid
  • Watercontrol-system som upptäcker eventuella vattenläckor

Nackdelar

  • Ingen belysning inuti trumman
  • Icke-vändbar lucka

FAQ

Vilken kapacitet har Miele WCG670 WCS? Är den lämplig för en stor familj på fem eller fler personer?
Miele WCG670 WCS tvättmaskin har en kapacitet på åtta kilogram, vilket gör den lämplig för en stor familj på fem eller fler personer. Tvättmaskinens energieffektiva A-märkning, robusta konstruktion och praktiska funktioner, däribland EXPRESS 20-programmet för snabba tvättar, i kombination med dess TwinDos-system för optimalt tvättmedelsanvändning, gör den till ett högkvalitativt och effektivt val.
Vilka typer av tvättprogram erbjuder Miele WCG670 WCS för att tillgodose olika behov av textilvård?
Miele WCG670 WCS tvättmaskin erbjuder en mängd olika tvättprogram för att tillgodose olika behov av textilvård. Ett av dessa är EXPRESS 20-programmet, som kan tvätta och torka kläder på 20 till 30 minuter. Detta program är perfekt för snabba tvättar när du inte hinner köra ett vanligt program. Tvättmaskinen har dessutom automatisk dosering av tvättmedel och speciella tvättmedelsalternativ för specifika textilier och fläckar.
Hur effektiv energi- och vattenförbrukning har Miele WCG670 WCS enligt det uppdaterade EU-märkningssystemet?
Miele WCG670 WCS erhåller energimärkning A enligt det uppdaterade EU-märkningssystemet. Tvättmaskinen har en låg energiförbrukning på 47 kW/h, vilket bidrar till dess höga effektivitet. Den optimerar dessutom mängden vatten och el som används i varje tvättcykel.
Vad säger användare och experter om Miele WCG670 WCS:s prestanda och funktionalitet?
Både användar- och expertrecensioner framhäver Miele WCG670 WCS:s utmärkta prestanda och funktionalitet. Den har erkänts av ansedda testpaneler som ett förstahandsval när det gäller tvättmaskiner. Många användare uppskattar tvättmaskinens effektivitet, hållbarhet och avancerade funktioner, medan experter berömmer dess överlägsna rengöringsförmåga, innovativa design och användarvänlighet.

Recensioner och tester av Miele WCG670 WCS

Vår recension

Bästa premium-tvättmaskin

Enligt oss är Miele WCG670 WCS en tvättmaskin i absolut toppklass – både när det gäller prestanda och funktioner. Vi anser därmed att den är värd dess något högre pris.

Vi vill särskilt framhålla tvättmaskinens anmärkningsvärda centrifugeringshastighet på 1400 rpm, vilken placerar den bland de snabbaste maskinerna på marknaden. Denna höga hastighet reducerar avsevärt torktiden. Vidare är vi imponerade av TwinDos-systemet; ett innovativt system som doserar exakt rätt mängd tvättmedel. Även den rymliga kapaciteten på åtta kilogram är värd att nämna.

Trots avsaknaden av trumbelysning och den icke-vändbara luckan, anser vi att Miele WCG670 WCS:s är en otroligt högpresterande tvättmaskin med otaliga fördelar. Vi är övertygade om att dessa mindre nackdelar är en liten kompromiss för maskinens övergripande hållbarhet och kvalitet.

Milana Cvijanovic-Kajkut Recension av: Milana Cvijanovic-Kajkut

0

Baserat på 0 recensioner

Miele WCG670 WCS jämfört med andra tvättmaskinerna

Se hela tabellen

Läs mer i artikeln