AIVIQ Design Aromatico AFC-2101

AIVIQ Design Aromatico AFC-2101

()

recensioner

kaffebryggare med kapacitet för 10-12 koppar kaffe

Som en robust automatisk kaffebryggare som kan brygga 10-12 koppar kaffe på bara åtta minuter, har AIVIQ Design Aromatico AFC-2101 förtjänat en plats på listan över de bästa kaffebryggarna i testet. Enheten har en rostfri stålbas och topp, samt en kapacitet på 1,25 liter, och automatiska anti-droppfunktion. Den har också en auto-avstängning efter 40 minuter för ökad säkerhet och energibesparing. Dess avtagbara filterhållare är lätt att rengöra och rymlig nog för en generös mängd kaffe. Med två värmelägen ger kaffebryggaren dig chansen att välja mellan olika styrka på ditt kaffe.

  • Snabb koktid – åtta minuter för tio till tolv koppar
  • Bas och topp i rostfritt stål
  • Automatisk anti-dropp-funktion

Detaljerad beskrivning av AIVIQ Design Aromatico AFC-2101

Specifikationer

Vattenbehållarens kapacitet 1,25 L
Effekt 1500 W
Automatisk avstängning check-icon
Mått ?
Vikt ?

AIVIQ Design Aromatico Automatic Coffee Maker AFC-2101 av rostfritt stål är med sin kapacitet på 1,25 liter ett utmärkt val för större grupper. Den här kaffebryggaren har en effekt på 1500 W och kan brygga 10 koppar kaffe på cirka 8 minuter. Kaffebryggaren har dessutom en nedräkningstimer som ger en signal när kaffet är klart. Automatisk avstängning efter 40 minuter gör att du kan sova gott om natten utan att behöva oroa dig för att din kaffebryggare står påslagen.

Den avtagbara filterbehållaren är enkel att rengöra och dessutom tillräckligt stor för att rymma en generös mängd kaffe, så du kan brygga en hel kanna utan att behöva fylla på filterbehållaren flera gånger. AIVIQ Design Aromatico Automatic Coffee Maker AFC-2101 har dessutom två olika värmeinställningar att välja mellan. Den låga värmeinställningen kan användas när du vill brygga kaffe med en lättare smak, medan den höga inställningen ger en starkare smak.

För-och nackdelar

Fördelar

  • På/av-knapp med ljusindikator
  • Återanvändbart filter ingår
  • Automatisk avstängning
  • Enkel att rengöra

Nackdelar

  • Ingen signal när kaffet är klart

FAQ

Vad är kapaciteten för AIVIQ Design Aromatico AFC-2101?
Kapaciteten för AIVIQ Design Aromatico AFC-2101 är 1,25 liter.
"Vad är effektutgången för AIVIQ Design Aromatico AFC-2101?"
Strömutmatningen för AIVIQ Design Aromatico AFC-2101 är 1500 watt.
Kommer AIVIQ Design Aromatico AFC-2101 med några ytterligare funktioner eller program?
AIVIQ Design Aromatico AFC-2101 kommer med flera extrafunktioner. Den har en vattenkapacitet på 1,25 liter, en effektutgång på 1500 W och en automatisk avstängningsfunktion för säkerhet.

Recensioner och tester av AIVIQ Design Aromatico AFC-2101

Baserat på recensioner

Vår recension

Bästa kaffebryggare för priset

Några utmärkande aspekter med AIVIQ Design Aromatico AFC-2101 är knappen med ljusindikator, filtret som är enkelt att rengöra samt apparatens övergripande hållbarhet. Lampan på knappen tänds när kaffebryggaren är påslagen, och kommer att lysa till kaffet är klart. Detta är innebär att du inte behöver hålla koll på kaffebryggaren själv för att se när kaffet är klart. Filtret är viktigt eftersom det bidrar till kaffebryggarens funktionalitet och säkerställer att kaffet smakar som det ska.

Kaffebryggaren har ingen ljudsignal när kaffet är klart, vilket innebär att du behöver vara i närheten för att märka det. Vi anser emellertid att ljusindikatorn är tillräcklig. Sammantaget är AIVIQ Design Aromatico AFC-2101 enligt oss en prisvärd kaffebryggare med många användbara funktioner.

Milana Cvijanovic-Kajkut Recension av: Milana Cvijanovic-Kajkut

AIVIQ Design Aromatico AFC-2101 jämfört med andra kaffebryggarna

Se hela tabellen

Läs mer i artikeln