ONYX Cookware: Köksredskap av hög kvalitet med bra recensioner

SENAST ÄNDRAD: april 8, 2024.
Observera att artikelns årtal anger när innehållet senast uppdaterades och inte nödvändigtvis när olika produkttester publicerades.
featured image

Danska ONYX tillverkar stekpannor, kastruller och andra köksredskap och passar särskilt dig som vill ha fantastisk kvalitet i stilren design. Vi har tittat närmare på recensioner från tidigare konsumenter för att ge dig en mer komplett bild av varför ONYX köksredskap är populära i skandinaviska kök.

ONYX Cookware

Kontakt:

service@onyxcookware.se  • Fri Frakt
  • 100 Dagars Nöjdhetsgaranti

SE ALLA ERBJUDANDEN HÄR

De allra flesta lagar mat på något sätt varje dag, och bra utrustning är avgörande för att matlagningen ska vara enkel och okomplicerad. ONYX Cookware både utvecklar sin egen design och står bakom produktionen, för att skapa slitstark utrustning för matlagning utan att kompromissa med varken kvalitet eller design.

SE ALLA ERBJUDANDEN HÄR

Från unik stekpanna till hel kollektion

Början på ONYX resa var en en unik, hybrid stekpanna med non-stick-beläggning, som säljs än idag i en uppdaterad modell. Stekpannan har utvecklats med hjälp av modern och innovativ teknik, och det karaktäristiska graverade mönstret med hexagoner är ett lätt igenkännligt designval. Den speciella gravyrtekniken med laser är patenterad och hybridpannan med non-stick-beläggning är fortfarande en av ONYX mest sålda produkter.

Med tiden har ONYX utvecklat sitt sortiment till ett brett urval av köksredskap som ger dig den bästa matlagningsupplevelsen, oavsett om det är till vardags eller till fest.

Återförsäljare av ONYX Cookware

För dig som vill få tag på några av ONYX produkter kan du besöka deras egen webbplats. ONYX har valt att minimera distributionskedjan genom att själva sälja produkterna på deras egen webbplats, till lägsta möjliga pris. Vanligtvis kan du gå till din lokala butik som säljer köksutrustning, men oftast betyder det att du även behöver betala för kostnader kopplade till distribution och återförsäljning. Därför blir priserna oftast högre om produkten behöver gå igenom flera steg innan du kan köpa den. När du däremot köper dina produkter direkt från tillverkaren finns inga extra kostnader för transport och återförsäljning.

Bra köpvillkor

När du väljer att köpa din köksutrustning från ONYX står kvaliteten i centrum. Du kan alltid få hjälp av deras kundtjänst om du har frågor om produkterna, och du kan enkelt hitta mer information om respektive produkt direkt på hemsidan. När du köper en produkt hos ONYX får du dessutom 2 års garanti på alla produkter och 100 dagars fri retur. Om du inte är nöjd med din nya köksutrustning kan du byta den till en annan produkt eller få pengarna tillbaka.

Upptäck hela kollektionen från ONYX Cookware här

Vad erbjuder ONYX?

Hos ONYX hittar du en mängd olika produkter för köket. Tillverkarens produktion har utvecklats under åren till att särskilt fokusera på högkvalitativa köksredskap och köksknivar.

Med tiden har dock många andra artiklar tillkommit i sortimentet, så att du ska kunna hitta i princip alla de redskap du behöver hos en och samma tillverkare.

ONYX stekpanna

ONYX började med en stekpanna, vilket fortfarande är en av de produkter som tillverkaren är mest känd för idag. ONYX erbjuder ett brett sortiment av stekpannor, med olika val av storlek, material och design.

Oavsett vilken ONYX stekpanna du väljer får du en kombination av innovativ non-stick-yta med hög hållbarhet från bra och solida material som rostfritt stål och gjutjärn. Detta gör det enkelt att laga mat utan att bränna pannan och utan att behöva rengöra den extra efter matlagning.

Alla grytor, stekpannor, wokpannor och andra köksredskap är gjorda för att användas på alla typer av värmekällor: keramik, gas och induktion.

Upptäck ONYX innovativa stekpannor här

ONYX kastruller

En Onyx stekpanna är bra i många sammanhang, men det är svårt att klara sig utan en kastrull. Hos ONYX hittar du allt från mindre kastruller för att koka ägg till större soppgrytor som kan mätta hela familjen. För dig som behöver byta ut alla dina gamla kastruller och stekpannor erbjuder ONYX några smarta set. Med en komplett uppsättning kan du spara pengar på att köpa högkvalitativa produkter genom att du byter ut alla dina gamla kastruller och stekpannor på en gång.

Upptäck ONYX sortiment av kastruller här

ONYX knivar

Med en knivuppsättning från ONYX saknar du aldrig en vass kniv för att skära eller hacka. Alla knivar finns att köpas separat för dig som bara behöver komplettera din samling, men du kan även välja att köpa en komplett uppsättning som innehåller alla nödvändiga köksknivar.

Om du väljer en komplett uppsättning knivar kan du även köpa till en av ONYX smarta knivställ. Med en knivlist undviker du att knivarna blir slöa av att ligga i en låda samtidigt som de är lätta att komma åt när du behöver dem.

Upptäck ONYX erbjudanden på knivar och knivtillbehör här

Tillbehör

Även om pannor, kastruller och köksredskap står i fokus hos ONYX har den danska tillverkaren många andra fantastiska produkter i sortimentet som kompletterar och förgyller ditt kök.

Sortimentet i ONYX webbutik innehåller bland annat:

  • Lock till kastruller och stekpannor
  • Bestick
  • Redskap

Om du behöver köpa en ny kastrull eller stekpanna kan fundera på om det även finns andra saker i ditt kök som behöver bytas ut. Alla produkter hos ONYX är tillverkade med samma höga kvalitet och med ett öga för snygg design, för en maximal matlagningsupplevelse. 

Recension av ONYX Cookware: tidigare kundomdömen

Innan du bestämmer dig för att köpa nya köksredskap är det alltid bra att läsa på om produkterna. Med så många olika tillverkare och produkter på marknaden kan det vara svårt att veta vad som faktiskt fungerar och vad som inte gör det – särskilt i längden.

På Trustpilot har konsumenter skrivit recensioner om ONYX Cookware som hjälper andra konsumenter. I recensionerna kan konsumenterna både ge ett antal stjärnor från 1 till 5 beroende på hur bra erfarenheter de hade av återförsäljaren, leveransen och själva produkten. Dessutom kan konsumenterna beskriva vad de upplevde i en kommentar om de vill utveckla sitt betyg.

Över 1 400 konsumenter har skrivit sina egna omdömen om ONYX Cookware, och återförsäljaren har fått i genomsnitt 4,4 stjärnor av 5 möjliga. De är därför i topp om du tar en titt på recensioner på nätet.

Vad skriver konsumenterna i sina recensioner?

I recensionerna har konsumenterna gjort egna tester av ONYX köksutrustning. I en ONYX-recension på Trustpilot skrev en konsument: “Helt fantastiska stekpannor som är lätta att rengöra och omöjliga att repa! Min man är en före detta kock och är helt mållös över kvaliteten”.

Det finns också beröm för andra produkter, t.ex. kastrullerna, med följande kommentar:

“Fantastiska kastruller. Handtagen blir inte för varma och de tål diskmaskin.”

På det hela taget är konsumenterna mycket nöjda, inte bara med sina nya produkter som fungerar och gör matlagningen enkel, utan även med ONYX kundservice och leverans. En konsument skriver:

“Superkvalitet till ett rimligt pris, bra service och snabb leverans – precis vad jag vill ha.”

Onyx Cookware rabattkod och erbjudanden

Om du också förälskat dig i ONYX enkla linjer och höga kvalitet behöver du inte nödvändigtvis spendera över budget. ONYX är inte dyrast på marknaden, och hos återförsäljaren på nätet kan du ofta hitta erbjudanden.

I nätbutiken använder de sig inte av rabattkoder, men du kan ändå spara pengar eftersom de ofta har kampanjer med extra bra erbjudanden.

Om du behöver nya stekpannor, grytor eller annan köksutrustning bör du hålla ett öga på ONYX webbshop eller anmäla dig till deras nyhetsbrev så att du vet när du kan göra ett extra bra köp. Du kan behöva vara snabb eftersom deras produkter är eftertraktade av både skandinaviska och internationella kunder.

Upptäck hela kollektionen från ONYX Cookware här

FAQ

Har ONYX bra produkter?
Ja, ONYX Cookware tillverkar bra produkter som konsumenterna överlag är nöjda med. På Trustpilot får märket 4,7 stjärnor av 5 möjliga från över 1 400 konsumenter på sajten, med hög tillfredsställelse med både design och kvalitet på produkterna.
Vad erbjuder ONYX?
På ONYX hittar du många av de vanligaste köksredskapen: knivar och knivhållare, kastruller och grytor med och utan lock. Det som gör ONYX speciella är att de använder sig av unik teknik och ständigt utvecklar sina produkter så att de är rustade för att användas i vardagen utan problem.
Hur mycket kostar ONYX-produkterna?
Även om hög kvalitet kan vara dyrt sparar du in på att handla produkterna i ONYX egen webshop. Istället för att betala extra för distributionskedjan har de minimerat kostnaderna genom att själva vara den direkta återförsäljaren.

Betygsätt denna artikel

Klicka på en stjärna för att betygsätta