Vitlökspress – Bäst i test: Vår guide till bästa vitlökspressarna

Enligt vår research och analys Vi har gjort ett urval av produkter som fått höga poäng på de parametrar vi bedömt dem på, vilket betyder att vi inte tillhandahåller en uttömmande lista över alla produkter på marknaden.

Artikeln är en annons

I den här artikeln får du en översikt över marknadens fem bästa vitlökspressar.

Det rör sig om fem modeller från olika märken, och alla dessa har hamnat bland experternas favoriter. 

I den här testartikeln om vitlökspressar går vi igenom produkterna var för sig. Vi börjar med att berätta vilka för- och nackdelar experterna har lyft fram, och därefter beskriver vi hur den aktuella apparaten fungerar.

Efter genomgången av modellerna i den här testartikeln hittar du en lista över alla expertkällor vi hänvisar till samt länkar till deras tester. Därefter finns det även ett par tips på andra relevanta tester och artiklar som kanske också kan vara av intresse 

Den här testartikeln innehåller:
Överblick över marknadens fem bästa vitlökspressar
Genomgång av vad experterna anser om varje modell
Ytterligare information om vad de olika apparaterna kan göra
Genomgång av olika tester som vi har undersökt och analyserat
Tips på andra relevanta tester och artiklar

Observera att Konsumentmagasinet inte testar några produkter själva. Vi samlar istället resultaten från oberoende tester. På så vis kan du snabbt och enkelt få en överblick över de mest välfungerande modellerna på marknaden.

Vitlökspress bäst i test 2021 – Dessa 5 modeller är bäst enligt experterna

Här nedanför hittar du en genomgång av fem av marknadens bästa vitlökspressar. För att skapa en större variation har vi inkluderat både testvinnare, favoriter och andra modeller som har fått höga betyg av experterna. Här finns något för varje budget och smak.

Vid de gröna rutorna under produktnamnen kan du se vad experterna framhäver hos varje apparat. Du hittar även en prisjämförelse för varje modell. På så vis kan du snabbt och enkelt se var du får bäst pris.


OXO Good Grips Vitlökspress

Bästa vitlökspress i test

Testvinnare hos det norska konsumentmagasinet Klikk.no
5 av 6 stjärnor hos det danska veckomagasinet Familie Journal
4 av 5 stjärnor hos det danska konsumentmagasinet Idenyt
Utnämnd till ”topprodukt” hos det tyska testmagasinet Test-vergleiche.com
4 av 5 stjärnor hos det svenska veckomagasinet Icakuriren

OXO Good Grips Hvidløgspresser

Vi är läsarfinansierade och får provision på köp som görs via länkar i våra artiklar.

OXO Good Grips Vitlökspress har testats av fem olika expertkällor. Dessa inkluderar konsumentmagasinen Klikk.no och Idenyt, veckomagasinen Familie Journal och Icakuriren samt testmagasinet Test-vergleiche.com. Alla expertpaneler blev väldigt imponerade – särskilt Klikk.no, som har utnämnt den här vitlökspressen till bäst i test.

Klikk.no skriver att modellen pressar vitlöken riktigt bra och att man får ut väldigt mycket saft och kött ur klyftorna. Pressen är mycket enkel att rengöra och ligger dessutom fint i handen. Experterna menar även att handtaget är fast och bekvämt.

Danska Idenyt har också berömt den här produkten och gav den i slutändan ett betyg på 4 av 5 stjärnor. De berättar att det här är en gedigen produkt som fick höga poäng inom både rengöring och ergonomi tack vare den bekväma gummibeläggningen på handtaget. Det blir dessutom ganska lite spill, och trots den lilla storleken kan modellen pressa flera vitlöksklyftor på en gång. Experterna sammanfattar upplevelsen på följande sätt: ”Det här är en riktigt bra vitlökspress som får en 4 i betyg. Den har en stor yta med många hål och skapar därför inte mycket spill.”

Hos Icakuriren har modellen också fått 4 av 5 stjärnor. Experterna därifrån förklarar först och främst att vitlökspressen har ett riktigt bra handtag som är bekvämt att hålla i. De menar även att modellen är lätt att pressa med samt att den känns robust och stabil. Som en bonus är den även enkel att rengöra. Vad gäller nackdelar skriver Icakuriren att modellen är ganska tung och dyr samt att den pressar vitlöken ganska grovt.

Bekvämt handtag med non-slip

OXO Good Grips Vitlökspress är ett bra alternativ om man värderar användarvänlighet. Den här produkten har nämligen ett väldigt bekvämt handtag med en non-slip-yta som ger ett bättre grepp. Detta säkerställer samtidigt att vitlökspressen inte glider ur handen när man använder den.

Den här modellen är dessutom tillverkad av robusta material. Den är nämligen gjord av kraftigt zink som håller väldigt bra. Den rymliga kammaren innebär dessutom att även stora vitlöksklyftor kan pressas snabbt och enkelt utan att det blir kvar några rester. Det går även att pressa flera klyftor åt gången.

Snygg design och enkel rengöring

Den här vitlökspressen har en genomtänkt design. Den är både elegant och funktionell, och det finns bland annat ett effektivt hålmönster på baksidan. Detta underlättar både själva pressningen och efterföljande rengöring.

En inbyggd rensare gör dessutom att pressen blir väldigt enkel att rengöra. Man behöver bara föra ihop handtagen åt motsatt håll för att trycka ut eventuella rester från hålen. Modellen tål även maskindisk och har slutligen ett överkomligt pris.

Specifikationer för OXO Good Grips Vitlökspress – basfakta
Tillverkare: OXO
Typ: Vitlökspress
Material: Zink och silikon
Diskmaskinssäker: Ja
Vikt: 366 gram

Fördelar med OXO Good Grips Vitlökspress
Testvinnare i test av vitlökspressar
Non-slip-handtag
Snygg design
Överkomligt pris
Inbyggd rensare


Rösle 12895 Vitlökspress

Bästa vitlökspress i premiumklassen

Utmärkelsen ”Bästa byggkvalitet” hos det amerikanska teknikmagasinet Techgearlab.com
Testvinnare hos det tyska testmagasinet Test-vergleiche.com
19 av 25 poäng hos det svenska testmagasinet Smartson.se
4 av 5 stjärnor hos det norska konsumentmagasinet Klikk.no

Rösle 12895 Hvidløgspresser

Vi är läsarfinansierade och får provision på köp som görs via länkar i våra artiklar.

Rösle 12895 Vitlökspress har testats av fyra olika expertpaneler. Dessa kommer från teknikmagasinet Techgearlab.com samt de tre testmagasinen Test-vergleiche.com, Smartson.se och Klikk.no. Alla experter verkar överens om att det här är en väldigt välfungerande produkt. Modellen har nämligen blivit bäst i test hos Test-vergleiche.com och fått fina betyg hos resten av källorna.

Techgearlab.com har gett den här modellen utmärkelsen “Bästa byggkvalitet”, och de skriver bland annat att den har en snygg design och att den är väldigt välbyggd. Den pressas ihop lätt och smidigt, och det tunga handtaget gör det faktiskt lättare att pressa vitlöksklyftorna.  Experterna nämner ett par nackdelar också. De skriver bland annat att produkten är ganska dyr och att den runda kammaren gör det svårt att skrapa bort resterna från de pressade klyftorna. Sammantaget sett beskriver de upplevelsen på följande sätt: ”With its sturdy, stainless steel build and lifetime warranty, it is guaranteed to be a long-lasting press that looks good in your kitchen”.

Enligt Test-vergleiche.com är den här vitlökspressen bäst i test, vilket de motiverar med att den är väldigt enkel att rengöra och att den inte lämnar kvar någon vitlök i kammaren efter användning. Den har dessutom ett bekvämt handtag och en pålitlig prestation varje gång. Experterna summerar upplevelsen på följande sätt: ”The comparison winner in our comparison of garlic presses convinces both in press results and in cleaning”.

Klikk.no är också förtjusta i den här modellen, och de framhäver att produkten pressar klyftorna effektivt utan att lämna kvar några rester. Vitlökspressen har dessutom en design som gör det väldigt enkelt att rengöra kammaren. Experterna menar slutligen att handtaget fungerar bra och att vitlökspressen känns stabil när man använder den.

Kraftig och gedigen

Om du är ute efter en kraftig och robust modell som verkligen är byggd för att hålla bör du ta en titt på Rösle 12895 Vitlökspress. Den här vitlökspressen kommer från det berömda märket Rösle, vilket vittnar om kvalitet och styrka, och detta gäller även den här modellen. Pressen är tillverkad av rostfritt stål och har en konstruktion som kan användas i många år.

Den har dessutom en stor pondus tack vare en ganska hög vikt på 370 gram. Handtagen är runda, släta och ganska tjocka. Detta gör att man får ett bättre grepp, vilket är en förutsättning för en enkel och problemfri pressning.

Med ögla för upphängning

Rösle 12895 Vitlökspress trycker ut så mycket saft och kött som möjligt ur vitlöksklyftorna. Den pressade vitlöken kommer då lätt ut genom hålen i kammaren. Kammaren är dessutom utformad så att det inte blir kvar rester från vitlöken, vilket underlättar rengöringen. På tal om rengöring tål produkten även maskindisk, och man slipper alltså rengöra den för hand.

Möjligheten att maskindiska vitlökspressen innebär en bättre användarvänlighet, och det finns faktiskt ytterligare en detalj som också bidrar till användarvänligheten: en liten ögla längst ut på handtaget. Denna ögla kan användas för upphängning och innebär därmed att vitlökspressen inte behöver ligga och skramla i en kökslåda.

Specifikationer för Rösle 12895 Vitlökspress – basfakta
Tillverkare: Rösle
Typ: Vitlökspress
Material: Rostfritt stål
Diskmaskinssäker: Ja
Vikt: 370 gram

Fördelar med Rösle 12895 Vitlökspress
Testvinnare i test av vitlökspressar
Robust
Tillverkad av rostfritt stål
Tål maskindisk
Med ögla för upphängning


Eva Solo Vitlökspress

Bästa vitlökspress med stilren design

Testvinnare hos det danska veckomagasinet Familie Journal
3 av 5 stjärnor hos det danska konsumentmagasinet Idenyt
3 av 5 stjärnor hos det svenska bostadsmagasinet Viivilla.se

Eva Solo Hvidløgspresser

Vi är läsarfinansierade och får provision på köp som görs via länkar i våra artiklar.

 

Eva Solo Vitlökspress har testats av tre olika expertpaneler. Dessa kommer från det danska veckomagasinet Familie Journal, det danska konsumentmagasinet Idenyt samt det svenska bostadsmagasinet Viivilla.se. Vitlökspressen imponerade på alla experter, och särskilt mycket på experterna från Familie Journal.

Familie Journal blev som sagt väldigt imponerade av Eva Solo Vitlökspress, och de utnämnde i slutändan modellen till testvinnare i sitt test av vitlökspressar. Experterna har gett den ett betyg på 6 av 6 stjärnor och förklarar att den är väldigt effektiv. Den lämnar inte kvar någon vitlök alls efter första pressningen, och designen är också något alldeles speciellt. Experterna kommenterar även att vitlökspressen ligger bra i handen och att den är enkel att rengöra. Den utsågs därför till bäst i test. De noterar dock att den är väldigt dyr.

Det danska konsumentmagasinet Idenyt har gett modellen ett betyg på 3 av 5 stjärnor. Vad gäller fördelar framhäver de att vitlökspressen är otroligt fin och att den ligger bra i handen. Den har även en pressyta som kan vikas upp. När det kommer till nackdelar menar Idenyt att pressen är ganska tung samt att den är svår att rengöra. De sammanfattar upplevelsen genom att skriva att det här är en superbra och vacker vitlökspress, men att rengöringen lämnar en del att önska.

Ett litet konstverk

Om man älskar konst, arkitektur och estetik och vill spegla detta i sina produktval är Eva Solo Vitlökspress ett bra alternativ. Den här vitlökspressen är nämligen ett helt litet konstverk som kommer att dra många blickar till sig. Den ser helt annorlunda ut jämfört med andra vitlökspressar och består av en droppformad press som står i en glasbehållare. Designen skapar till och med en silhuett av just en vitlök, vilket blir pricken över i. Man kan även förvara sin vitlök i glasbehållaren.

Utöver att vara otroligt fin att se på är vitlökspressen kraftig och högkvalitativ. Själva pressen är tillverkad av rostfritt stål medan skålen är gjord av munblåst glas.

Kan köras i diskmaskinen

Eva Solo Vitlökspress förenar elegans med funktionalitet. Vitlökspressen är nämligen gjord för att ligga bra i handen när man pressar vitlök. Den är användarvänlig och ger ett starkt tryck. Eftersom att pressen är välskapt vad gäller både utformning och material följer priset samma spår. Det betyder att det här inte direkt är marknadens mest budgetvänliga modell.

Som en extra bonus tål den här vitlökspressen maskindisk. Detta främjar rengöring och hygien och gör det enklare för användaren att diska pressen.

Specifikationer för Eva Solo Vitlökspress – basfakta
Tillverkare: Eva Solo
Typ: Vitlökspress
Material: Rostfritt stål och munblåst glas
Diskmaskinssäker: Ja
Vikt: 344 gram

Fördelar med Eva Solo Vitlökspress
Testvinnare i test av vitlökspressar
Riktigt snygg design
Unik utformning som skapar silhuetten av en vitlök
Integrerad glasbehållare för förvaring
Tål maskindisk


WMF Profi Plus Vitlökspress

Bästa vitlökspress i allround-modell

Testvinnare hos det svenska veckomagasinet Icakuriren

WMF Profi Plus Hvidløgspresser

Vi är läsarfinansierade och får provision på köp som görs via länkar i våra artiklar.

WMF Profi Plus Vitlökspress har testats av det svenska veckomagasinet Icakuriren i ett stort test av vitlökspressar. Experterna blev väldigt imponerade av den här modellen och utsåg den i slutändan till testvinnare.

Icakuriren skriver att modellen är lätt att pressa ihop, vilket gör den enkel att använda. Den pressar riktigt bra och utvinner mycket saft och kött ur vitlöksklyftorna. Pressen känns även stabil och robust, och experterna berömmer dessutom den enkla rengöringen och de små upphängningsöglorna. Den här vitlökspressen utsågs därför till bäst i test av experterna. Det nämns även att den har en löstagbar kammare, som man bör vara försiktig med så att den inte försvinner, samt att modellen inte direkt är billig.

Exklusiv design i Cromargan-stål

Är du ute efter en effektiv vitlökspress som gärna får vara något av det bästa marknaden har att erbjuda? I så fall bör du ta en titt på WMF Profi Plus Vitlökspress. Den här modellen är gjord av det tyska kvalitetsmärket WMF, som tillverkar en mängd olika köksredskap av exklusiv kvalitet. Deras priser är därför inte heller särskilt låga.

Detta gäller även Profi Plus-modellen, som håller en mycket hög kvalitet. Precis som många av deras andra köksredskap är vitlökspressen tillverkad av så kallat Cromargan rostfritt stål. Detta material är skapat för att ge en ännu längre hållbarhet. Cromargan-stål är nämligen starkare än vanligt rostfritt stål, och det är även utformat för att vara mer motståndskraftigt mot repor och annat slitage.

Slipp vitlökslukten

Förutom funktionalitet fokuserar WMF Profi Plus Vitlökspress även på design. Den här modellen ser riktigt fin ut och utmanar därför idén om att köksredskap bara ska vara användbara. Den utstrålar stil och elegans, och om man värderar estetik finns det även över 100 andra produkter i WMF Profi Plus-serien. Dessa har samma läckra stil och är alla tillverkade av det starka Cromargan-stålet. Utformningen på den här modellen har även en praktisk funktion: den ser till att man inte får någon vitlökssaft på fingrarna. Man slipper alltså den skarpa lukten.

En annan stor fördel med modellen är att den tål maskindisk. Detta underlättar rengöringen för användaren och ger dessutom en högre nivå av renhet. Hygiennivån är nämligen högre i diskmaskinen än när man diskar för hand.

Specifikationer för WMF Profi Plus Vitlökspress – basfakta
Tillverkare: WMF
Typ: Vitlökspress
Material: Cromargan rostfritt stål
Diskmaskinssäker: Ja
Vikt: 335 gram

Fördelar med WMF Profi Plus Vitlökspress
Testvinnare i test av vitlökspressar
Det exklusiva valet
Gjord av Cromargan-stål
Slipp vitlökslukt på fingrarna
Tål maskindisk


Westmark Vitlökspress

Bästa vitlökspress i budgetklassen

5 av 6 stjärnor hos det danska veckomagasinet Familie Journal

Westmark Hvidløgspresser

Vi är läsarfinansierade och får provision på köp som görs via länkar i våra artiklar.

 

Westmark Vitlökspress har varit med i ett test av vitlökspressar hos det danska veckomagasinet Familie Journal. Experterna provade totalt åtta olika modeller. Den här modellen klarade sig riktigt bra i undersökningen och blev nästan bäst i test med ett betyg på 5 av 6 stjärnor.

Familie Journal motiverar det fina betyget med att produkten bara lämnar kvar lite vitlök efter pressningen. Den tar alltså tillvara på hela vitlöksklyftan. Utöver detta kommenterar de att produkten ligger bekvämt i handen och att den väger väldigt lite. Som en extra bonus är vitlökspressen väldigt användarvänlig. Experterna påpekar även att den är lätt att rengöra och att den har en enkel design.

Aluminiumpress av hög kvalitet

Westmark Vitlökspress är ett förnuftigt val om man vill ha ett överkomligt pris och en produkt som helt enkelt gör vad den ska. Priset är nämligen väldigt lågt, men detta har inte gått ut över kvaliteten.

Den här vitlökspressen har en tysk stil och är tillverkad av aluminium. Detta innebär att modellen är hållbar och robust, och eftersom att aluminium inte väger så mycket är den även väldigt lätt. Den har faktiskt en vikt på bara 117 gram, vilket är oerhört lågt. Utseendet är också väldigt “tyskt” i och med att man har fokuserat mer på funktion än finess. Den här produkten har därför inte marknadens mest eleganta design.

Användarvänlig och diskmaskinssäker

Westmark Vitlökspress är utformad för att vara lätt och enkel att använda. Tillverkaren har även säkerställt att man inte behöver skära vitlöksklyftorna i bitar innan man pressar dem – de kan nämligen läggas hela i kammaren. Modellen är försedd med stora hål som släpper igenom vitlöksköttet och saften när man pressar klyftorna. Enklare blir det inte.

Den här produkten har dessutom ytterligare en stor fördel: den tål maskindisk. Detta innebär att man helt enkelt kan sätta den i diskmaskinen efter användning. Om man föredrar att rengöra vitlökspressen för hand är detta också enkelt. Modellen har nämligen en utformning som gör att det inte fastnar särskilt mycket rester från vitlöken. Vitlöksresterna kan därför lätt sköljas ut genom hålen.

Specifikationer för Westmark Vitlökspress – basfakta
Tillverkare: Westmark
Typ: Vitlökspress
Material: Aluminium
Diskmaskinssäker: Ja
Vikt: 117 gram

Fördelar med Westmark Vitlökspress
Toppbetyg i test av vitlökspressar
Överkomligt pris
Lättviktsmodell
Tillverkad av aluminium
Tål maskindisk


FAQ – Vanliga frågor

Vitlökspress bäst i test: vilken vitlökspress är bäst?

Det finns många bra vitlökspressar på marknaden. Vissa är enkla medan andra fokuserar mer på design och nymodighet. Om du är ute efter hög kvalitet och ett modernt uttryck kan du ta en titt på WMF Profi Plus Vitlökspress, Rösle 12895 Vitlökspress eller Eva Solo Vitlökspress. Dessa har utnämnts till bäst i test i granskningar av vitlökspressar. De har fina utseenden men tillhör en lite högre priskategori. Om budgeten inte är så stor kan du istället överväga Westmark Vitlökspress eller OXO Good Grips Vitlökspress. Dessa är budgetvänliga men har ändå fått fina kommentarer i tester av vitlökspressar.

Vad ska jag tänka på när jag väljer en vitlökspress?

Det viktigaste är att du väljer en vitlökspress som är effektiv och pressar ut mycket vitlökskött och saft ur klyftorna. Titta gärna efter en modell som är enkel att rengöra och som ligger bra i handen. Material, design och pris kan också vara värt att ha i åtanke. Om modellen kan rengöras i diskmaskinen är det helt klart en fördel. Du kan även studera vad experterna har sagt när du ska välja en ny vitlökspress – en “Bäst i test”-utmärkelse vittnar till exempel om att det rör sig om en bra modell. Många produkter med toppbetyg har dock också fått övervägande positiva kommentarer.

Vad bedömer experterna i tester av vitlökspressar?

Experterna bedömer vitlökspressar baserat på flera olika testpunkter: Först och främst gäller det förmågan att pressa ut så mycket som möjligt ur vitlöksklyftorna. De tittar dock även på användarvänlighet, pris, design, rengöring och hanterbarhet. Om du vill läsa mer om något test av vitlökspressar hittar du mer information samt länkar till undersökningarna i listan över använda källor.


Vitlökspress Test 2021: Dessa källor har vi använt

Familie Journal

Familie Journal är ett danskt veckomagasin som har nästan 150 år på nacken. Magasinet ges ut av Aller Medier, som även publicerar ett antal andra tidningar och magasin. Familie Journal fokuserar på det som är nära: familjen och det mysiga. De har en hel del läsmaterial i form av artiklar, information, noveller, romaner, recept och guider. Veckomagasinet har här genomfört ett test av vitlökspressar där de bland annat provade modellerna OXO Good Grips Vitlökspress, Eva Solo Vitlökspress och Westmark Vitlökspress. Läs hela testet hos Familie Journal.

Icakuriren / Hemtrevligt.se

Icakuriren är ett av Sveriges ledande veckomagasin som fokuserar på hem, livsstil och mat. Hos dem hittar man många artiklar inom matlagning, bakning, hälsa, livsstil, resor och tester. Den här gången har Icakuriren utfört ett test av vitlökspressar som bland annat inkluderade modellerna OXO Good Grips Vitlökspress och WMF Profi Plus Vitlökspress. Läs mer om testet hos Icakuriren.

Idenyt

Idenyt är ett danskt magasin som tidigare delades ut med posten till alla husägare i Danmark. Magasinet fokuserar på hus och trädgård, och idag har de Danmarks största hemsida med tips och tricks för just hus, trädgård, mat och gör-det-själv. I det sammanhanget har Idenyt genomfört ett test av vitlökspressar där de bland annat provade OXO Good Grips Vitlökspress och Eva Solo Vitlökspress. Läs experternas omdömen för alla modeller hos Idenyt.dk.

Klikk.no

Klikk.no är ett norskt konsumentmagasin som fokuserar på tester och information inom både motor, bostad, hälsa, mat och teknik. De norska experterna testar därför olika konsumentprodukter och har bland annat genomfört ett test av vitlökspressar. Undersökningen inkluderade modellerna OXO Good Grips Vitlökspress och Rösle 12895 Vitlökspress. Läs hela testet hos Klikk.no.

Techgearlab.com

Techgearlab.com är ett amerikanskt teknikmagasin som förser sina läsare med fakta, information, guider, tester och tips om tekniska konsumentprodukter. Detta inkluderar både elektroniska produkter för hemmet och sådant som ska tas med på språng. Den här gången har Techgearlab.com granskat vitlökspressar i ett test som bland annat inkluderade modellen Rösle 12895 Vitlökspress. Läs mer hos Techgearlab.com.

Test-vergleiche.com

Test-vergleiche.com är ett tyskt test- och konsumentmagasin som fokuserar på tester av konsumentprodukter. Syftet är att ge läsarna den bästa möjliga informationen inför olika inköp. Här har de tyska experterna genomfört ett test av vitlökspressar där de bland annat provade modellerna OXO Good Grips Vitlökspress och Rösle 12895 Vitlökspress. Du kan läsa mer om testet och produkterna hos Test-vergleiche.com.

Viivilla.se

Viivilla.se är ett svenskt konsumentmagasin som fokuserar på husägare och deras hem. Magasinet innehåller information, tips och tester av produkter för både hus och trädgård, och det går dessutom att ställa frågor till Viivillas experter. Den här gången har Viivilla.se genomfört ett test av vitlökspressar där de bland annat provade modellen Eva Solo Vitlökspress. Läs hela testet hos Viivilla.se.


Andra relevanta tester och artiklar

I den här artikeln har vi tagit en närmare titt på vitlökspressar: Bäst i test, favoriter samt modeller med toppbetyg eller höga betyg.

Det kan även vara så att du behöver en mindre maskin som bara ska användas någon gång emellanåt. I så fall kan du med fördel ta en titt på vår artikel minihackare test. Där går vi igenom marknadens bästa minihackare. I många fall kan det även räcka med en stavmixer om du bara vill mixa något då och då. Därför vill vi även tipsa om vår artikel stavmixer test.

Gemensamt för alla dessa artiklar är att du får en överblick över marknadens mest välfungerande modeller inom varje kategori. Du kan dessutom läsa om vad produkterna kan göra och vad experterna tycker om dem. Utöver detta hittar du även guider, information och tips som gör det lättare att hitta den bästa apparaten och sedan använda den på bästa sätt.

Betygsätt den här artikeln

Klicka på en stjärna för att betygsätta