Artikeln innehåller annonslänkar och är därför sponsrad. Läs mer här.

Stekpannor från ONYX Cookware™ – Guide till de bästa ONYX Cookware™ stekpannorna

Enligt vår research och analys Vi har valt ut produkter som har fått höga betyg i de parametrar som vi utvärderat dem på, och tillhandahåller alltså inte en komplett lista bestående av alla produkter på marknaden.

SENAST ÄNDRAD april 8, 2024.

Stekpannor från ONYX Cookware™ – Guide till de bästa ONYX Cookware™ stekpannorna

Urvalet av produkter görs baserat på forskning..., men vi begränsar oss främst till produkter tillgängliga på prisportaler eller annonsplattformar. Våra artiklar innehåller i huvudsak externa tester och recensioner snarare än egna tester. Listan är inte en ranking av produkter, och annonsavtal kan påverka placeringen och urvalet av våra produkter – läs mere her. Läs mer

Det kan vara svårt att veta vilken stekpanna som är bäst för just dig och dina behov – alla stekpannor är nämligen inte avsedda för alla ändamål. Vissa är bättre lämpade för matlagning vid höga temperaturer, medan andra har en non-stick-yta som möjliggör enklare rengöring. Stekpannor från ONYX Cookware™ erbjuder dock det bästa av båda världar!

Stekpannor från ONYX Cookware™ är kokkärl dig som vill ha högkvalitativa produkter med non-stick-yta, och som samtidigt klarar matlagning vid höga temperaturer. Med sina patenterade beläggning är ONYX:s stekpannor perfekt för både vardagsmatlagning och mer utmanande recept. Om du letar efter en stekpanna som kommer att revolutionera din matlagning behöver du alltså inte leta längre – ONYX Cookware™ kommer garanterat att ha produkten för dig.

Läs vidare i vårt test av ONYX:s stekpannor för att ta reda på vilken stekpanna som är rätt val för dig.

Senast ändrad:

Vi har genomfört omfattande research och analys av produkternas specifikationer och funktioner för att kunna ge en detaljerad jämförelse. På så vis har vi kunnat utöka artikeln med en jämförelsetabell som ger en djupgående översikt över viktiga produktfunktioner, specifikationer och användar- och expertrecensioner. Jämförelsetabellen finns till för att ge dig en grundlig och omfattande förståelse av stekpannorna från ONYX Cookware™ i vår artikel, så att du kan fatta ett mer informerat och välgrundat beslut.

Tidigare ändringar:

28. juli 2023

Idag har vi flyttat över den här artikeln till vår nya design för att förbättra din användarupplevelse på vår hemsida. I linje med denna förändring har vi gått igenom och förbättrat våra produktrecensioner för att kunna ge dig en ännu bättre och mer skräddarsydd användarupplevelse.

test-guiden

En test-guide är en artikel likt den här, där vi analyserar produkter genom att undersöka t.ex. recensioner och tester.

Onyx cookware™ stekpanna Bäst i test-guiden 2024:

Så bedömer vi och väljer ut produkter

Vi jämför en rad erkända produkter och varumärken. Vi har partnerskap med många stora återförsäljare, och även om detta kan påverka urvalet av produkter till våra artiklar bygger våra rekommendationer på redaktionens professionella bedömning av vilka produkter som presterar bäst.

Vårt research-team bedömer produkterna utifrån parametrar som exempelvis:

  1
 • Produkttester från olika expertkällor och konsumentmagasin
 • 2
 • Kundrecensioner av produkten
 • 3
 • Produktens funktioner och specifikationer
 • 4
 • Återförsäljarens garantier, kundservice och omdömen
 • 5
 • Kunskap och data kring våra läsares preferenser

Ovanstående parametrar jämförs sedan med produktens pris och kvalitet. Det är viktigt att nämna att ordningen inte representerar en rangordning av produkter, utan snarare en genomgång av några av de bästa produkterna för olika behov.

Våra beteckningar som "Bästa budgetval", "Bästa trådlösa alternativ", "Prisvärd" etc. är framtagna enligt individuella, oberoende bedömningar utförda av forskningsledare, och är baserade på samma metod som nämnts ovan.

Översikt: Stor jämförelse av de utvalda stekpannorna från onyx cookware™

Vänligen observera att vi i nuläget inte har kunnat hitta några opartiska tester inom detta ämne, utan vi har i första hand analyserat kundernas egna omdömen av produkten i jämförelse med produktdata och pris.

ONYX Cookware™ Hybrid Non-Stick 3 st - ONYX-stekpannor med patenterad hexagonal-mönstrad yta

Bästa uppsättning av ONYX-stekpannor för allround-användning

Dessa beteckningar är individuella, oberoende bedömningar utförda av forskningsledare, och är baserade på samma metod som nämnts ovan.

test-guiden

Dagens bästa priser och erbjudanden på ONYX Cookware™ Hybrid Non-Stick 3 st:

Vi är läsarfinansierade och får provision på köp som görs via länkar i våra artiklar.
 • Konstruktion i tre lager
 • Uppsättning av tre stekpannor i olika storlekar
 • Utmärkta non-stick-egenskaper

Konsumentmagasinets omdöme

Enligt oss är detta set, bestående av tre stekpannor i olika storlekar, ett genomtänkt tillskott för alla kök. Stekpannorna säkerställer att din köksutrustning är mångsidig och hållbar, och eliminerar därmed behov av frekventa byten.

Stekpannornas robusta konstruktionen i tre lager med non-stick-beläggning underlättar inte bara tillagning och rengöring, utan tål även ugnstemperaturer på upp till 260 °C. Detta breddar utbudet av rätter som du kan tillaga.

Trots att stekpannorna är benägna att få fingeravtryck och fläckar, anser vi att detta är en obetydlig nackdel som varken minskar deras övergripande praktiska egenskaper eller enkla underhåll. Stekpannorna tål dessutom maskindisk, vilket förminskar detta smärre bekymmer ytterligare.

Fördelar

 • Keramisk non-stick-beläggning
 • Ugnssäkra upp till 260 °C
 • Handtagen blir inte varma
 • Diskmaskinsäkra

Nackdelar

 • Mottagliga för fingeravtryck och fläckar

Stekpannorna i denna uppsättning är en bra investering i alla kök. Setet innehåller tre stekpannor i olika storlekar, vilket gör att du kan laga i olika sorters maträtter i många år framöver utan att behöva byta ut din utrustning.

Recension: En detaljerad recension av ONYX Cookware™ Hybrid Non-Stick set med 3 stekpannor

Specifikationer

 • Diameter: 24 / 26 / 28 cm
 • Material: Tri ply
 • Typ av ytbeläggning: PTFE eller keramik
 • Vikt: ?

Konstruktion bestående av tre lager
Dessa stekpannorna består av tre lager som skapar en jämn värmefördelning och säkerställer att maten inte bränner fast på ytan. Det första lagret består av rostfritt stål som gör stekpannorna hållbara och enkla att rengöra; de andra består av aluminium som garanterar en jämn värmefördelning. Det sista lagret är en högkvalitativ PFOA-beläggning som gör att maten inte bränner fast på ytan. Det underlättar även stekpannornas rengöring ytterligare.

Stekpannorna har även några andra funktioner som gör dem ännu mer användarvänliga. För det första är handtagen på stekpannorna värmeresistenta, vilket gör att du kan använda pannorna på alla typer av hällar utan att bränna dig. För de andra kan de användas tillsammans med metallredskap utan att ta skada. Detta innebär att du kan använda vilken typ av stekspade eller sked som helst utan att skada stekpannornas non-stick-beläggning.

Enkel rengöring
Stekpannornas non-stick-beläggning gör som sagt att maten som tillagas inte bränner fast i deras yta, vilket i sin tur underlättar rengöringen av dem. De är dessutom diskmaskinssäkra för ännu enklare underhåll och rengöring.

Mer om ONYX Cookware™ Hybrid Non-Stick 3 st

Specifikationer

 • Diameter: 24 / 26 / 28 cm
 • Material: Tri ply
 • Typ av ytbeläggning: PTFE eller keramik
 • Vikt: ?

ONYX Cookware™ Hybrid Non-Stick stekpanna 28 cm - hållbar stekpanna med non-stick-beläggning

Bäst ONYX-stekpanna för daglig användning

Dessa beteckningar är individuella, oberoende bedömningar utförda av forskningsledare, och är baserade på samma metod som nämnts ovan.

test-guiden

Dagens bästa priser och erbjudanden på ONYX Cookware™ Hybrid Non-Stick stekpanna 28 cm:

Vi är läsarfinansierade och får provision på köp som görs via länkar i våra artiklar.
 • Överlägsen non-stick-beläggning
 • Finns i fyra olika storlekar
 • Ugnssäker upp till 260 °C

Konsumentmagasinets omdöme

Stekpannan ONYX Cookware™ Hybrid utmärker sig med sin högkvalitativa non-stickbeläggning och konstruktion av aluminium och rostfritt stål. Stekpannan är ett utmärkt val för dig som letar efter ett vardagsverktyg, och kan användas för att steka, rosta, baka och grilla. Den är dessutom ugnssäker upp till 260 °C, vilket breddar dess användningsområden ytterligare.

Stekpannan är visserligen inte utrustad med en värmeindikator, men enligt oss är detta ingen betydande avsaknad. Vi anser snarare att stekpannans nöjdhetsgaranti på 100 dagar och det faktum att den kan användas med metallredskap garanterar att du får ett kokkärl som kan använda i många år framöver.

Fördelar

 • Kan användas med metallredskap
 • Fungerar på alla typer av spishällar
 • Testad av redaktörerna: goda erfarenheter
 • Diskmaskinsäker
 • Enkel att rengöra

Nackdelar

 • Ingen värmeindikator

Denna stekpannan har en non-stick-beläggning som är PFOA-fri, vilket innebär att den inte avger några skadliga kemikalier vid upphettning. Detta gör den till ett säkert alternativ för matlagning – även vid mycket höga temperaturer.

Recension: En detaljerad recension av ONYX Hybrid stekpanna

Specifikationer

 • Diameter: 28 cm
 • Material: Tri ply
 • Vikt: 1,3 kg
 • Typ av ytbeläggning: PTFE och keramik

Fyra olika storlekar
ONYX hybrid-stekpanna kommer i fyra olika storlekar: 24, 26, 28 och 30 centimeter. Du kommer alltså garanterat att hitta den perfekta stekpannan för dina behov – oavsett om du behöver en liten stekpanna för enklare måltider eller en stor för familjemiddagar. Tack vare stekpannans non-stick-egenskaper gör den i princip all matlagning och rengöring till en barnlek.

Slitstarkt material 
Den här stekpannan är tillverkad av högkvalitativa material, närmare bestämt aluminium och rostfritt stål. Aluminium är en lättmetall som är mycket hållbar, medan rostfritt stål är korrosionsbeständig. Kombinationen av dessa två metaller gör stekpannan stark och hållbar. Stekpannans non-stick-egenskaper kommer från beläggningen på stekpannan där du kan välja mellan två olika: original och keramisk.

Båda beläggningarna är PFOA-fria, vilket gör dem säkra att använda. Stekpannans aluminiumbeläggning överträffar de flesta, främst tack vare dess värmeledningsförmåga. Detta innebär även att pannan värms upp snabbt och konsekvent och att dina ingredienser därmed tillagas jämnt. Aluminium är som sagt mycket lätt, vilket gör produkten smidiga att både använda och förvara.

Stekpannan kan användas till allt från stekning och rostning till bakning – till och med grillning. Detta gör den till ett mångsidigt verktyg som passar i alla kök. Stekpannans högkvalitativa material och konstruktion säkerställer att den är ugnssäker upp till 260 °C, vilket innebär att du kan använda den för alla dina matlagningsbehov.

Mer om ONYX Cookware™ Hybrid Non-Stick stekpanna 28 cm

Specifikationer

 • Diameter: 28 cm
 • Material: Tri ply
 • Vikt: 1,3 kg
 • Typ av ytbeläggning: PTFE och keramik

ONYX Hybrid Non-stick Wok+Sautér set - uppsättning av stekpannor för varierad matlagning

Bästa uppsättning av ONYX-stekpannor för varierad matlagning

Dessa beteckningar är individuella, oberoende bedömningar utförda av forskningsledare, och är baserade på samma metod som nämnts ovan.

test-guiden

Dagens bästa priser och erbjudanden på ONYX Hybrid Non-stick Wok+Sautér set:

Vi är läsarfinansierade och får provision på köp som görs via länkar i våra artiklar.
 • Uppsättning av en wok- och en sautérpanna
 • Fungerar på alla spishällar
 • Testad av redaktörerna: goda erfarenheter

Konsumentmagasinets omdöme

I det här setet får du en wok- och en sauterpanna med unika konstruktioner. Kokkärlen är försedda med ONYX innovativa, keramiska non-stickbeläggning som underlättar såväl matlagning som diskning. Non-stickbeläggningen låter dig bland annat smälta ost och steka ägg med minimala mängder olja.

Med de här stekpannorna kan du tillaga flera olika måltider. Med wokpannan kan du woka grönsaker, kött och nudlar, medan du med sauterpannan kan sautera rätter, till exempel såser och pasta. Det är emellertid viktigt att observera att stekpannorna levereras utan lock och deras svarta yta är känslig för fingeravtryck och fläckar. Med tanke på pannornas non-stickprestanda och högkvalitativa konstruktion, anser vi emellertid att dessa potentiella nackdelar är obetydliga.

Sammantaget tycker vi att stekpannesetet ONYX Hybrid Non-stick Wok+Sautér är en bra investering för dig som strävar efter problemfri och mångsidig matlagning.

Fördelar

 • PFOA-fri non-stickbeläggning
 • Ugnssäkra upp till 260 °C
 • Konstruktion av rostfritt stål
 • Enkel rengöring

Nackdelar

 • Levereras inte med lock
 • Den svarta ytan är mottaglig för fingeravtryck och fläckar

Detta set består av en wok- och en sautérpanna med unik design. Båda stekpannorna har en yta med ONYX:s unika non-stick-egenskaper, vilket innebär att du aldrig behöver oroa dig för att maten ska bränna fast i pannan. Detta underlättar i sin tur även rengöring och underhåll.

Recension: En detaljerad recension av Hybrid Non-stick ONYX Wok+Sautér set

Specifikationer

 • Diameter: 26 / 30 cm
 • Material: Tri ply
 • Vikt: ?
 • Typ av ytbeläggning: Keramik

Keramisk non-stick-beläggning
Stekpannorna i detta set är utrustade med ONYX:s senaste innovation – den keramiska non-stick-beläggningen. Denna beläggning är naturlig och miljövänlig och kommer att ta din matlagning till nya nivåer; du kan smälta ost direkt på pannan eller stekta ägg i princip helt utan matfett. Med denna banbrytande innovation kan du förvänta dig utmärkta non-stick-egenskaper och två otroligt högkvalitativa stekpannor.

Enkel rengöring
Stekpannorna är diskmaskinssäkra, vilket gör dem otroligt enkla att rengöra. Non-stick-beläggningen säkerställer dessutom att maten inte bränner fast i pannan – något som underlättar rengöring och underhåll ytterligare.

Mer om ONYX Hybrid Non-stick Wok+Sautér set

Specifikationer

 • Diameter: 26 / 30 cm
 • Material: Tri ply
 • Vikt: ?
 • Typ av ytbeläggning: Keramik

ONYX Cookware™ Hybrid Non-stick Wokpanna 30 cm - stekpanna för hälsosam matlagning

Bästa ONYX-stekpanna för wok

Dessa beteckningar är individuella, oberoende bedömningar utförda av forskningsledare, och är baserade på samma metod som nämnts ovan.

test-guiden

Dagens bästa priser och erbjudanden på ONYX Cookware™ Hybrid Non-stick Wokpanna 30 cm:

Vi är läsarfinansierade och får provision på köp som görs via länkar i våra artiklar.
 • Kan användas med metallverktyg
 • Fungerar på alla typer av spishällar
 • Ugnssäker upp till 260 °C

Konsumentmagasinets omdöme

Denna produkt är utrustad med en non-stick-beläggning, samtidigt som den är hållbar och tål användning av metallredskap. Den enda nackdelen vi fann var att stekpannan inte har någon värmeindikator. Sammantaget är det dock en utmärkt wokpanna för dig som vill ha en non-stick-panna med flera användningsområden.

Fördelar

 • Diskmaskinsäker
 • Kan användas med metallredskap
 • Ugnssäker upp till 260 °C
 • Högkvalitativ non-stick-beläggning

Nackdelar

 • Saknar en värmeindikator

Denna ONYX-stekpanna är faktiskt en wokpanna, och en fantastisk sådan eftersom den klarar ugnstemperaturer på upp till 260 °C. Oavsett om du vill steka, baka eller grilla din mat, klarar den här wokpannan allt.

Recension: En detaljerad recension av ONYX Cookware™ HYBRID NON-STICK WOK PAN

Specifikationer

 • Diameter: 30 cm
 • Material: Tri-ply
 • Vikt: 1,4 kg
 • Typ av ytbeläggning: PTFE eller keramik

PFOA-fri
Den här wokpannan är PFOA-fri, vilket innebär att den är fri från farliga kemikalier. Detta är en viktig detalj eftersom många andra stekpannor på marknaden innehåller PFOA, till exempel de som är tillverkade av teflon, som har visat sig vara skadligt för hälsan.

Hållbara material
Stekpannan är tillverkad av aluminium och rostfritt stål, vilket gör den hållbar och robust. Aluminiumet garanterar jämn uppvärmning, medan det rostfria stålet förhindrar rost och korrosion.

Stekpannans konstruktion som består av flera lager säkerställer den jämna värmefördelningen och förstärker samtidigt non-stick-egenskapen. Det första lagret är ett lager av rostfritt stål, vilket bidrar till dess hållbarhet. Därefter följer ett lager av aluminium, som säkerställer en jämn värmefördelning. Det sista lagret är en högkvalitativ PFOA-beläggning som förhindrar att maten bränner fast – det underlättar även rengöringen av kokkärlet.

Mer om ONYX Cookware™ Hybrid Non-stick Wokpanna 30 cm

Specifikationer

 • Diameter: 30 cm
 • Material: Tri-ply
 • Vikt: 1,4 kg
 • Typ av ytbeläggning: PTFE eller keramik

ONYX Cookware™ Hybrid Non-stick 26 cm - stekpanna med ugnssäkert handtag

Bästa stora ONYX-stekpanna

Dessa beteckningar är individuella, oberoende bedömningar utförda av forskningsledare, och är baserade på samma metod som nämnts ovan.

test-guiden

Dagens bästa priser och erbjudanden på ONYX Cookware™ Hybrid Non-stick 26 cm:

Vi är läsarfinansierade och får provision på köp som görs via länkar i våra artiklar.
 • Kan användas med metallredskap
 • Tre lager metall och non-stick-beläggning
 • Stor volym

Konsumentmagasinets omdöme

Denna stekpanna har en utmärkt design och är tillverkad av hybridmaterial med non-stick-teknik som gör den fantastiskt enkel att laga mat med. Den enda nackdelen är att den inte har någon värmeindikator, vilket gör att du själv måste hålla ett öga på maten medan den tillagas. Sammantaget anser vi definitivt att det är en stekpanna väl värd sitt pris.

Fördelar

 • Handtag i aluminium
 • Diskmaskinsäker
 • Ugnssäker upp till 260 °C
 • Utan skadliga ämnen

Nackdelar

 • Ingen värmeindikator

En stor fördel med den här stekpannan är att den är rymlig. Man kan alltså laga mycket mat på en gång, vilket är perfekt för hushåll med en hektisk vardag eller för dem som gärna lagar större måltider åt gången.

Recension: En detaljerad recension av ONYX Cookware™ Hybrid Non-stick 26 cm

Specifikationer

 • Diameter: 26 cm
 • Material: Tri-ply
 • Vikt: 1,2 kg
 • Typ av ytbeläggning: PTFE eller keramik

Utan skadliga ämnen
ONYX hybridpanna med non-stick-beläggning är PFOA-fri, vilket innebär att den är fri från skadliga kemikalier. Detta är en stor fördel eftersom många andra stekpannor av teflon innehåller PFOA, vilket kan vara skadligt för hälsan.

Stekpannan är dessutom ugnssäker upp till 260 °C, vilket innebär att du kan använda den till en flera olika typer av matlagning. Det är inte alla stekpannor som är ugnssäkra och som därmed har begränsade användningsområden – något som alltså inte gäller denna variant.

ONYX hybridpanna är tillverkad av aluminium och rostfritt stål, vilket gör den både robust och hållbar. Aluminiumet gör att kokkärlet värms upp jämnt, medan det rostfria stålet förhindrar rost och korrosion. Stekpannan har en garanti på två år för att du ska vara säker på att den kommer att hålla i lång tid framöver.

Ugnssäkert handtag
Stekpannans handtag är tillverkat av rostfritt stål och aluminium, vilket gör det hållbart och robust. Detta är en annan viktig och utmärkande detalj eftersom det gör stekpannan helt ugnssäker. Många andra stekpannor på marknaden har handtag av material som kan vara skadliga för din hälsa eller av plast. Dessa kan inte användas i ugn på grund av hälso- och smältrisker.

Mer om ONYX Cookware™ Hybrid Non-stick 26 cm

Specifikationer

 • Diameter: 26 cm
 • Material: Tri-ply
 • Vikt: 1,2 kg
 • Typ av ytbeläggning: PTFE eller keramik

5 saker att tänka på innan du köper onyx cookware™ stekpanna

 • Storlek 

  När du ska välja hur stor stekpanna du vill ha bör du tänka på vilken typ av mat du vill laga och hur många personer du lagar till. Med mindre stekpannor, med en diameter på 20 till 24 centimeter, kan du nå högre temperaturer snabbare vilket lämpar sig bra för att laga frukost eller olika mindre tillbehör. I en 20 centimeter bred stekpanna kan du exempelvis göra en omelett eller steka en mindre biff, och i en 24 centimeter bred stekpanna kan du steka tre ägg, ett paket frysta grönsaker eller en normalstor laxfilé.

  Med medelstora stekpannor, med en diameter på 26 till 28 centimeter, kan du laga mer mat med på en gång utan att kompromissa tillagningen av de andra ingredienserna. De är perfekta för pastasåser och grönsaksberedning. Stora stekpannorna, med en diameter på cirka 30 centimeter, passar bäst för att tillaga större portioner mat eftersom de tillhandahåller bäst värmekapacitet. I en stor stekpanna kan du exempelvis steka tre till fyra ägg, större köttbitar, fisk, skaldjur och mycket mer.

 • Material

  Stekpannor kommer i en mängd olika material och med olika beläggningar. Stekpannor med non-stick-beläggning är enkla att rengöra och erbjuder en hälsosammare matlagning eftersom du inte behöver lika mycket matfett när du lagar mat. Stekpannor med naturlig beläggning lämpar sig bättre för högre temperaturer och är särskilt bra för stekning av kött.

  Andra typer av material som stekpannor kan vara tillverkade av är aluminium, som ger utmärkt värmeledning, men som inte kan användas på induktionshällar; och rostfritt stål som fungerar på alla värmekällor och är korrosionsbeständigt, men utan särskilt värmeledande egenskaper. Det finns även kombinationer av olika material, däribland av just aluminium och rostfritt stål.

 • Tjocklek

  Stekpannor mäts i regel i millimeter. Tjockleken kan variera från 35 millimeter på en stekpanna med en diameter på 160 millimeter, till 50 millimeter på en stekpanna med en diameter på 500 millimeter.

  Tjockare stekpannor tar längre tid att nå den önskade temperaturen, men håller den bättre när den väl är uppnåd. En tjockare stekpanna är normalt sett ett bättre alternativ eftersom det är mindre troligt att den bucklas och slits med tiden.

 • Pris 

  Dyrare stekpannorna kostar cirka 1 500 kronor eller mer. De är vanligtvis tillverkade av koppar eller rostfritt stål, det vill säga material med utmärkt värmeledningsförmåga. Budgetalternativ finns tillgängliga för cirka 100-300 kronor och är vanligtvis tillverkade av stansad aluminium.

  Tänk på att dyrare stekpannor ofta håller längre och är enklare att rengöra. De billigare alternativen kan dock vara lämpliga om du bara tänkt använda kokkärlet vid enstaka tillfällen eller om du har en begränsad budget.

 • Användar- och expertrecensioner

  Det är alltid fördelaktiga att läsa recensioner från flera källor innan du genomför ett köp. Recensioner kan ge dig en bättre uppfattning om vad du ska leta efter i en stekpanna och vilka funktioner som är viktigast i praktiken. Expertrecensioner erbjuder en detaljerad beskrivning av hur en viss stekpanna presterar i olika tester, medan användarnas kommentarer kan ge en insikt om produktens och varumärkets kvalitet samt hur produkten presterat i vardagen.

arrow-more

FAQ

Var kan jag köpa ONYX:s stekpannor?
ONYX säljer endast sina stekpannor på sin webbplats. Detta innebär att du måste köpa deras stekpannor direkt från ONYX Cookware. Observera att det kan tillkomma extra kostnader.
Tillverkar ONYX Cookware™ bra stekpannor?
Det korta svaret är ja. ONYX:s stekpannor är tillverkade av ett unikt material som är specifikt framtaget med non-stick-egenskaper. Det innebär att du kan laga mat med mycket lite matfett utan att maten bränner fast i pannan. Materialet är slitstarkt, vilket garanterar att stekpannan kommer att hålla i många år. ONYX:s produkter har dessutom fått många positiva recensioner på Trustpilot.
Fungerar ONYX-stekpannor på alla spishällar?
ONYX:s stekpannor är speciellt utformade för att fungera på alla typer av spishällar, inklusive induktions-, el-, gas- och keramikhällar.

Är ONYX:s stekpannor bra?

ONYX är ett relativt nytt varumärke för köksredskap som har fått mycket uppmärksamhet på sistone – det är särskilt tack vare deras stekpannor med unik non-stick-teknik. ONYX:s non-stick stekpannor har PTFE-beläggning som skiljer sig från den vanliga teflonbeläggningen. PTFE är mindre benägen att spricka vid höga temperaturer, vilket gör det till ett säkrare val för matlagning. PTFE står för polytetrafluoreten och är även känt som teflon.

Non-stick-beläggningen på stekpannorna från ONYX Cookware™ är förstärkt med keramiska partiklar som gör den mer motståndskraftig mot repor än vanliga teflonbeläggningar. Den keramiska förstärkningen gör dessutom stekpannorna säkrare att använda vid höga temperaturer, vilket gör att de även kan användas i ugnen.

På Trustpilot har ONYX:s stekpannor fått mycket beröm. De har ett betyg på 4,7/5 stjärnor, varav över 90 % av konsumenterna har gett dem en positiv recension. En av de många nöjda konsumenterna lämnade följande kommentar:
“Den bästa stekpannan jag någonsin använt.”

En annan skrev:
“Den gör helt enkelt det den ska. Jag har aldrig haft en bättre stekpanna.”

Detta är bara två av de otaliga positiva recensioner som stekpannorna från ONYX Cookware™ har fått.

Om du är på jakt efter en ny stekpanna är en ONYX-stekpanna definitivt värd att överväga. Deras unika non-stick-beläggning och jämna värmefördelning gör dem till ett utmärkt komplement i alla kök.

Vilka stekpannor från ONYX Cookware™ bör jag överväga?

ONYX-stekpannor finns i flera olika storlekar och stilar. De finns med både original- och keramisk beläggning; originalbeläggningen innehåller diamantdamm för optimal hållbarhet, medan den keramiska är ONYX:s senaste innovation. Den keramiska beläggningen är naturlig och miljövänlig och sägs vara en förbättrad version av originalbeläggningen.

ONYX har stekpannor i flera olika former och storlekar, varav den mest populära är den med en diameter på 28 centimeter. De finns också stekpannor med diametrar på 24, 26 och, den mycket stora, 30 centimeter. Vilken storlek du behöver på din stekpanna beror på hur mycket mat du vill tillaga på en gång.

ONYX erbjuder också uppsättningar med flera stekpannor om du har behov för fler kokkärl en bara ett. De har till exempel en uppsättning som består av tre stekpannor i storlekarna 24, 26 och 28 centimeter. Detta är perfekt om du inte är helt säker på vilken storlek du behöver, eller om du behöver olika storlekar för olika matlagningsbehov.

Förutom vanliga stekpannor erbjuder ONYX även en wokpanna med samma PFOA-fria non-stick-beläggning som deras stekpannor har. De har också en ONYX-sauteurpanna, som är en blandning av en stekpanna och en kastrull. Detta kokkärl är utrustad med höga sidor så att du till exempel kan bryna kött eller grönsaker och sedan hälla på vin eller buljong för att göra en fantastisk sås.

Den främsta faktorn du ska tänka på när du ska välja vilken ONYX-stekpanna som är lämplig för dig och dina behov är kokkärlets storlek. Detta är avgörande för hur mycket mat du kan laga åt gången och vilken typ av mat du vill laga.

Vad har ONYX:s stekpannor för fördelar?

ONYX:s stekpannor har ett antal fördelar jämfört med andra typer av stekpannor. De är tillverkade av ett patenterat, högkvalitativt non-stick-material som gör att maten inte bränner fast, vilket gör dem idealiska för fettsnål matlagning. Tack vare non-stick-beläggningen kan du dessutom använda metallredskap utan att riskera att skada pannans yta.

Alla ONYX-stekpannor fungerar på alla typer av spishällar, inklusive gas och induktion. Du kan dessutom använda alla ONYX-stekpannor i ugnen eftersom de är ugnssäkra upp till 260 °C. Stekpannorna är utrustade med en mycket slät yta, vilket gör dem enkla att diska för hand, men de tål även diskmaskin.

ONYX:s stekpannor är utformade för att fördela värmen jämnt, så att maten tillagas jämnt. Pannorna finns i olika storlekar och former för att passa alla tänkbara matlagningsbehov. ONYX erbjuder dessutom en 100-dagars nöjdhetsgaranti och gratis frakt på alla sina stekpannor. De utlovar även femårig garanti på alla produkter.

Betygsätt denna artikel

Klicka på en stjärna för att betygsätta