Artikeln innehåller länkar och är därför sponsrad. Läs mer här.

Urvalet av produkter görs baserat på forskning..., men vi begränsar oss främst till produkter tillgängliga på prisportaler eller annonsplattformar. Våra artiklar innehåller i huvudsak externa tester och recensioner snarare än egna tester. Listan är inte en ranking av produkter, och annonsavtal kan påverka placeringen och urvalet av våra produkter – läs mere her. Läs mer

Bästa frysbox – Guide till bästa frysboxarna

Marknaden för frysboxar är stor, och det kan vara svårt att välja rätt modell. Nedan har Konsumentmagasinet samlat ett antal av de bästa och mest prisvärda modellerna på marknaden just nu, så att du lättare kan hitta den frys som passar just dig och ditt hushåll.

I denna artikeln får du:

  • En genomgång av de bästa och mest testvinnande frysboxarna
  • Tips om vad olika märkningar innebär för din elräkning
  • Översikt över de tester vi har granskat

Observera att Konsumentmagasinet inte själva testar produkter, utan vi samlar resultaten från opartiska tester, så att du kan få hjälp att välja bland de bästa produkterna på marknaden.

test-guiden

En test-guide är en artikel likt den här, där vi analyserar produkter genom att undersöka t.ex. recensioner och tester.

De 3 bästa frysboxarna i testguiden 2024:

Vårt tillvägagångssätt

icon

Så bedömer vi och väljer ut produkter

Vi jämför en rad erkända produkter och varumärken. Vi har partnerskap med många stora återförsäljare, och även om detta kan påverka urvalet av produkter till våra artiklar bygger våra rekommendationer på redaktionens professionella bedömning av vilka produkter som presterar bäst.

Vårt research-team bedömer produkterna utifrån parametrar som exempelvis:

    1
  • Produkttester från olika expertkällor och konsumentmagasin
  • 2
  • Kundrecensioner av produkten
  • 3
  • Produktens funktioner och specifikationer
  • 4
  • Återförsäljarens garantier, kundservice och omdömen
  • 5
  • Kunskap och data kring våra läsares preferenser

I vår research har vi konstaterat att även om kvaliteten förstås inte är densamma hos alla sängar på den svenska marknaden, finns det ofta större skillnader i pris mellan olika modeller jämfört med skillnaderna i material, konstruktion och kvalitet. Detta eftersom många funktioner och egenskaper ofta är lika mellan olika modeller och prisklasser, då många sängvarumärken använder samma tillverkare. Därför kan det finnas riktigt bra - och dyra - sängar som inte finns med på vår lista. En stor del av vår analys fokuserar alltså på att hitta bästa värde för pengarna.

Våra beteckningar som "Bästa budgetval", "Bästa trådlösa alternativ", "Prisvärd" etc. är framtagna enligt individuella, oberoende bedömningar utförda av forskningsledare, och är baserade på samma metod som nämnts ovan.

Omdömen

  1. Bauknecht GT 400 A2+ » 7.953 Kr. hos Compumail just nu (samarbete med Pricerunner)

    Bauknecht GT 400 A2+
    Vi är läsarfinansierade och får provision på köp som görs via länkar i våra artiklar.

    star4.9 /5

    close

    Specifikationer

    • Kapacitet: 394 L
    • Mått: 91,6 x 140,5 x 69,8 cm
    • Energimärkning: E
    • Ljudnivå: 42 dB
    • Vikt: ?
    • snabbfrysning
    Gå till den billigaste forhandleren
  2. Electrolux LCB3LE31W0 » 5.999 Kr. hos Tretti just nu (samarbete med Pricerunner)

    Electrolux LCB3LE31W0
    Vi är läsarfinansierade och får provision på köp som görs via länkar i våra artiklar.

    star4.7 /5

    close

    Specifikationer

    • Kapacitet: 308 L
    • Energimärkning: E
    • Ljudnivå: 42 dB
    • Mått: 112 x 70 x 84,5 cm
    • Vikt: 44,5 kg
    • snabbfrysning
    Gå till den billigaste forhandleren
  3. award

    Whirlpool WHS 2121 Vit » 4.288 Kr. hos Gränsbygdens Köpcentrum just nu (samarbete med Pricerunner)

    Frysbox med bra förhållande mellan storlek och kapacitet

    Whirlpool WHS 2121 Vit
    Vi är läsarfinansierade och får provision på köp som görs via länkar i våra artiklar.
    savier

    Hitta och testa rabattkoder i kassan

    Savier har +9.000 rabattkoder och lägger till den bästa i kassan

    star4.7 /5

    close

    Konsumentmagasinets omdöme

    Efter vår omfattande undersökning av Whirlpool WHS 2121 frysbox, kan vi med säkerhet bekräfta att den ger mycket valuta för pengarna, med ett antal framstående funktioner. Med en kapacitet på 204 liter passar den bra för små till medelstora hushåll, och kan också fungera som ett värdefullt extra frysutrymme för små företag. Dessutom gör den kompakta storleken den till ett perfekt val för begränsade utrymmen, och dess vattendräneringssystem utlovar enkelt underhåll.

    Det finns dock ett litet förbehåll. WHS 2121 levereras med bara en korg, vilket innebär att det krävs lite grävande för att nå föremål längst ned. Trots denna lilla nackdel anser vi att den rymliga interiören som Space+-funktionen ger, i kombination med ett bra förhållande mellan storlek och pris, mer än väl kompenserar för detta. Efter vår analys ansluter vi oss till de många nöjda kunderna och rekommenderar den som en solid, pålitlig och kostnadseffektiv fryslösning.

    Fördelar

    • pros Utrymmesbesparande design
    • pros Snabbfrysfunktion
    • pros Kan enkelt flyttas runt
    • pros Tyst drift
    • pros Enkel och begriplig bruks- och installationsanvisning

    Nackdelar

    • cons Endast en korg
    • cons Lampa saknas

    Specifikationer

    • Kapacitet: 204 L
    • Energimärkning: F
    • Ljudnivå: 41 dB
    • Mått: 86.5x80.6x64.2 cm
    • Vikt: 27.9 kg
    • snabbfrysning

    Whirlpool WHS 2121 är konstruerad med ett unikt Power Outage Standby som flitigt övervakar interna temperaturer och varnar dig med en blinkande röd lampa om den stiger över -8°C. Frysboxen klarar dessutom av att hålla kylan i hela 32 timmar när strömmen går, vilket bevarar matens kvalitet och säkerhet.


    En detaljerad recension av Whirlpool WHS 2121

    Stor kapacitet och praktiska funktioner i kompakt design
    Med en nettovolym på 204 liter kan denna frysbox bekvämt rymma en mängd olika frysta varor, och är ett effektivt tillskott för medelstora hushåll eller som ett värdefullt extra frysutrymme för kaféer och restauranger. Den är utformad för att hantera allt från fryst frukt och kött till färdiglagade måltider. När det gäller fryskapacitet kan den frysa upp till 16 kilo mat inom 24 timmar, med en snabbinfrysningsfunktion som aktiveras med en enkel knapptryckning. Tillsammans med en elektronisk temperaturkontroll med LED-panel och Space+ interiör ger den dig den bekvämlighet du behöver och allt det utrymme du vill ha.

    Dessutom gör den kompakta storleken på Whirlpool WHS 2121 den idealisk för begränsade utrymmen, inklusive enrumslägenheter eller trånga kök. Dessutom gör dess driftstemperaturområde (10 till 43 grader) det till ett mångsidigt tillskott till okonventionella utrymmen som ditt skjul eller garage.

    Genomsnittlig energieffektivitet
    Energiklass F för denna frysbox kan verka alarmerande, men det är viktigt att förstå de senaste förändringarna i märkningsstandarderna. De mest effektiva frysarna, tidigare klassificerade som A+++, faller nu under D-klassificeringen. Detta innebär att den F-klassade Whirlpool WHS 2121 fortfarande anses vara ett energieffektivt alternativ, i linje med prestandan hos många populära frysar på marknaden.

    Enkelt underhåll och mobilitet
    Underhållet av denna Whirlpool frysbox är en barnlek tack vare dess intuitiva vattenavrinningssystem. Detta gör frysen enkel att avfrosta och att rengöra, vilket hjälper dig att hålla frysen i optimalt skick. Är du inte helt nöjd med var du har placerat den, har frysen hjul på undersidan, så att du enkelt kan flytta runt den tills du hittar en perfekt plats.

    Tips: Vattenavrinningssystemet betyder inte att du inte behöver avfrosta frysen. Eftersom den inte har någon funktion för att förhindra isbildning rekommenderar vi att du avfrostar frysboxen fem till sex gånger per år.

    Läs mer om Whirlpool WHS 2121 Vit

Översikt: Stor jämförelse av de utvalda 3 bästa frysboxarna

Whirlpool WHS 2121 Vit
Bauknecht GT 400 A2+
Electrolux LCB3LE31W0
check-specif
Använd rabatt med savier
Savier är vårt verktyg som automatiskt hittar rabattkoder och lägger till dem i kassan.
Ladda ner Savier gratis
check-specif
Använd rabatt med savier
Savier är vårt verktyg som automatiskt hittar rabattkoder och lägger till dem i kassan.
Ladda ner Savier gratis
check-specif
Använd rabatt med savier
Savier är vårt verktyg som automatiskt hittar rabattkoder och lägger till dem i kassan.
Ladda ner Savier gratis

Användarbetyg

Testvinnare

Kapacitet

Energimärkning

Ljudnivå

Mått

Vikt

question-specif

snabbfrysning

check-specif
check-specif
check-specif

automatisk avfrostning

no-specif
no-specif
no-specif

Saker att tänka på innan du köper frysbox

Storlek och kapacitet

Frysar finns i olika storlekar och typer, från kompakta modeller som passar bra i små utrymmen till större modeller som passar bra för större hushåll eller kommersiella miljöer. Det är viktigt att lämna ett utrymme på 3-7 cm på alla sidor för att få en bra luftcirkulation, så när du mäter det tillgängliga utrymmet ska du se till att ta hänsyn till omgivningen. Frysarnas kapacitet varierar från 40 till 300 liter. För hushåll med 1-2 personer bör en frys med en kapacitet på 40-150 liter räcka gott. För familjer med 3-4 personer är en frys med en kapacitet på 100-300 liter optimalt. För hushåll med 5 eller fler personer som ofta förbereder måltider i förväg behövs en frys med en kapacitet på minst 300 liter.

Energieffektivitet

En frys förbrukar vanligtvis i genomsnitt 244 kWh el per år, medan kompakta modeller kan förbruka så lite som 170 kWh per år. För att säkerställa optimal energieffektivitet är det lämpligt att välja en frys med Energy Star-certifiering. Energieffektivitetsklassificeringarna sträcker sig från A till F, där E- och F-klassificeringarna nu indikerar hög effektivitet enligt det nuvarande systemet, medan en F-klassning ansågs vara extremt ineffektivt enligt det gamla systemet. Om du planerar att använda frysen året runt rekommenderas det att du väljer en frys med en energieffektivitetsklassning på A eller högre för att hålla din elräkning under kontroll.

Extra funktioner

Dagens frysar har olika funktioner som en automatisk avfrostningsfunktion som minskar frostuppbyggnad, ett temperaturlarm som låter dig veta när frysens temperatur stiger och gör att du enkelt kan kontrollera den, eller en snabbfrysningsfunktion som driver ner temperaturen, vilket är utmärkt för att kyla ner stora mängder mat. De flesta av dem har också innerbelysning som hjälper till att hitta föremålen lättare. Låsmekanismen är idealisk om du är orolig för att barn i huset ska komma åt frysen eller lämna dörren öppen. Se till att du får en frys med alla de funktioner du behöver, men vet också vad som inte är värt att spendera dina pengar på.

Pris

Priset på en frys kan variera kraftigt beroende på typ, storlek och tillgängliga funktioner. De avancerade modellerna, som vanligtvis erbjuder en stor lagringskapacitet tillsammans med praktiska funktioner som automatisk avfrostning och snabbfrysning, kan kosta runt 10 000 kronor. Å andra sidan finns budgetvänliga alternativ för cirka 2 500 kronor, som vanligtvis har en mindre lagringskapacitet och färre funktioner. De kan dock fortfarande vara ett lämpligt val för mindre hushåll.

Användar- och expertgranskningar

Andras åsikter kan hjälpa dig att ta reda på om frysboxen passar dina behov. Du kan ta reda på om det finns några nackdelar att vara medveten om och om de specifika funktionerna i en frysbox fungerar korrekt och effektivt. Expertrecensioner visar dig hur väl produkten är betygsatt jämfört med liknande modeller på marknaden, hur användbara funktionerna är och om de rekommenderar den utifrån sina tester.

Vilken typ av frys ska jag välja?

Alla hushåll har användning av en frys för att kunna frysa ner mat som ska användas vid senare tillfällen. Några matvaror måste alltid förvaras i frysen, men att även kunna frysa ner annan mat är både smart och många gånger mer ekonomiskt. Ta till exempel de tillfällen när man har gjort ett storkok som man fryser in som matlådor för att ta upp vid ett senare tillfälle.

Det finns generellt sett 4 olika lösningar med en frys, den kombinerade kylen och frysen, frysboxen, side-by-side kyl/frys och en frysskåpet.

Den kombinerade kylen och frysen

Den kombinerade kylen och frysen är en bra lösning om man inte har så mycket plats i hemmet eller om man inte är så många i hushållet. En kombinerad kyl och frys är en vitvara som ofta har en frys underst och kylskåpet överst. Ofta är frysen utrustad med ett frysfack där maten kan förvaras.

Nackdelen är att det inte finns särskilt mycket plats för att frysa in matvaror i en kombinerad kyl och frys. Kylskåpet är heller inte lika stort som ett standardkylsskåp.

Om du vill titta närmare på kombinerade kyl och frysskåp, kan du läsa kyl- och -frysskåps test. Här är hittar du en guide till de bästa modellerna som finns på marknaden.

Frysboxarna

Whiteaway.com uppger att många anser att frysboxen är lite gammalmodig men en frysbox har faktiskt många fördelar.

En frysbox är ett särskilt bra val om man vill ha en frys med största möjliga kapacitet. De allra största frysboxarna kan nämligen rymma upp till 600 liter, i jämförelse med de största frysskåpen som bara har en kapacitet på ungefär 400 liter.

Du kan även utnyttja platsen ordentligt inuti frysboxen eftersom hyllorna är flexibla och du kan välja mellan att flytta runt dem efter behov, alternativt plocka bort dem helt. Det innebär även att frysboxen är perfekt för större matvaror med ojämna kanter. Som en extra bonus är frysboxar riktigt bra på att hålla kylan, ofta mycket bättre än frysskåp, om det skulle bli strömavbrott.

En nackdel med frysboxar är att större modell som är mer eller mindre fulla av matvaror kan bli en aning svåra att se innehållet i. I det fallet är frysskåpet lättare att organisera. Man behöver också ha en del plats hemma – en frysbox får knappast plats i köket, så du behöver till exempel en källare, förråd eller ett garage att ställa den i.

Frysskåp

Whiteaway.com skriver att man i regel kan få ett frysskåp som en fristående vitvara eller som en integrerad modell, allt beroende på hur köket ser ut.

Ett frysskåp har fördelen att det inte tar så mycket plats jämfört med frysbox, och med sin höga och stilrena design är ett frysskåp förhållandevis lätt att placera. Av den anledningen är frysskåpet perfekt för till exempel lägenheter där man inte har så mycket plats.

Ett frysskåp har också fördelen att det är lätt att skapa en struktur och få en överblick av matvarorna. Modellerna är ofta utrustade med lådor som ger en bra och lättöverskådlig indelning så att man inte behöver leta igenom hela frysen för att hitta det man letar efter.

I motsats till frysboxen kan frysskåpet lätt placeras i köket och det betyder också att man har frysvaror nära till hands under matlagningen.

Ett minus med frysskåpet i förhållande till frysboxen är att det inte har lika stor volym.

Om du vill läsa mer om frysskåp kan du läsa Konsumentmagasinets frysskåps test om ämnet.

Vad innebär frysboxens placering för din elräkning?

En faktor som kan ha stor betydelse för din elräkning, är var du placerar din frysbox. Många väljer att ställa sin frysbox i exempelvis ett skjul, eller ett garage, där det ofta är svalt. Detta kan dock få stor inverkan på din elräkning och kosta dig upp till 1000 kr mer per år, än om frysen var placerad mer fördelaktigt.

Att placera din frysbox kyligt kan vara en dyr lösning, då frysarna är gjorda att fungera i en temperatur över 16°C. Frysboxens kompressor fungerar helt enkelt inte optimalt om rumstemperaturen är för låg, och kommer därför att förbruka mer energi, och i värsta fall förstöras, då den måste arbeta mycket hårdare för att hålla rätt tryck. Även om en frys är kall på insidan, tål inte mekaniken som driver frysen kyla.

Står din frys för kallt, kan oljan i frysens kompressor bli så tjock att den inte smörjer kompressorn, som den annars ska göra. Det betyder att kolvringen i kompressorn inte blir smord, och därför slits. Sker detta så riskerar man att få läckor i kompressorn, vilket då också bidrar till att den måste arbeta hårdare för att uppnå samma tryck, och på det sättet slits kompressorn ut.

Danska TV2 har gjort ett litet inslag om vikten i att placera sin frys rätt. Du kan se och läsa mycket mer här.

Tips och råd innan du köper en frys

Det finns många fördelar med en frysbox, om man behöver ytterligare förvaringsmöjligheter. Innan du köper en frysbox finns det dock några saker som kan vara bra att känna till och överväga.

Har jag plats för en frysbox?

Whiteaway.com skriver att du bör börja med att tänka igenom om det finns tillräckligt med plats i hemmet, eftersom en frysbox sällan får plats i köket. Därför måste man ha ett annat utrymme att ställa frysboxen i, till exempel i ett grovkök, källare, eller kanske ett förråd eller garage, om de är ordentligt isolerade.

Var kan jag placera frysboxen?

Om du överväger att placera frysboxen i ett förråd eller i ett garage, bör du ta med den så kallade klimatklassen i beräkningen. Olika frysboxar har olika klimatklasser och klimatklassen anger i vilken temperatur frysboxen rent fysiskt kan placeras.

På varje enskild frysbox står det alltså angivet ett temperaturspann, till exempel 16–32, vilket är den temperatur där frysen fungerar optimalt. I exemplet med 16–32 ska frysboxen alltså placeras på ett ställe där temperaturen håller sig mellan 16 och 32 grader.

I ett kyligt klimat som Sveriges kan särskilt den nedre temperaturen vara ett problem om man vill till exempel vill ställa frysen i ett förråd. I ett utomhusförråd kan det vara svårt att hålla minimumtemperaturen på 16 grader hela året runt. Så antingen får man ställa frysboxen på ett annat ställe eller välja en klimatklass som har en lägre minimumtemperatur.

Notera även att du bör placera frysboxen på ett svalare ställe (dock inte för kallt i förhållande till klimatklassen) med hänsyn till energiförbrukningen. Whiteaway.com uppger att man sparar in mellan 2 och 5 % av frysens energiförbrukning för varje grad som rumstemperaturen sänks.

Hur stor frysbox bör jag välja?

En av frysboxarnas största fördelar är den stora kapaciteten och detta är ofta anledningen till att man överväger att köpa en frysbox. Om fryser in mycket matvaror är det en bra idé att köpa en modell som är lite större än vad man först kanske hade tänkt. En överfyll frys kan nämligen påverka energiförbrukningen och matens hållbarhet negativt. Därför kan man med fördel välja en modell som är minst 50 liter större än den modell man annars skulle ha valt.

Å andra sidan ska man inte bara köpa en stor frysbox för att vara på säker på att ha tillräckligt med plats. Du bör fundera över hur stor frysbox man verkligen behöver, eftersom en större modell drar mer ström än en mindre.

Frysboxarna finns i många olika storlekar och kan ha en kapacitet på från cirka 50 liter och upp till 600 liter.

Frysen förbrukar el hela året ♻

En frys är igång varje dag året runt så därför går det inte att komma ifrån att den använder mycket ström. Av den anledningen är det särskilt viktigt att köpa en frys som har en bra energiklass. Leta gärna efter en modell med märkningen E eller bättre.

En frys ger ifrån sig ljud

En frys som är igång låter, men modellernas ljudnivå varierar något. Om frysboxen ska stå i närheten av en plats i bostaden där man spenderar mycket tid, kan det vara nödvändigt att överväga att välja en modell som har låg ljudnivå. Om modellen däremot ska ställas i exempelvis garaget, är ljudnivån mindre väsentlig.

Hur mycket kan frysen frysa ner?

Whiteaway.com anser att man även ska vara observant på frysarnas stjärnmärkning. Alla frysar märks nämligen med en speciell stjärnmärkning som anger hur effektiv frysen är när det kommer till nedfrysning.

Frysarna märks med 1–4 stjärnor efter effektivitet och om man vill kunna frysa in matvaror under en längre tid, längre än en månad, ska man alltid titta på modeller med fyra stjärnor.

Detta betyder stjärnorna:

  • Frys med 1 stjärna: Den här frysen är avsedd för korrtidsfrysning – 3–4 dagar. Modeller med en stjärna kan hålla en temperatur på ner till minus 6 grader.
  • Frys med 2 stjärnor: Den här frysen är avsedd för korrtidsfrysning – 1–2 veckor. Modeller med två stjärnor kan hålla en temperatur på ner till minus 12 grader.
  • Frys med 3 stjärnor: Den här frysen är avsedd för lite längre nedfrysning – 1 månad eller mer. Modeller med tre stjärnor kan hålla en temperatur på ner till minus 18 grader.
  • Frys med 4 stjärnor: Den här frysen är avsedd för korrtidsfrysning. Modeller med fyra stjärnor kan hålla en temperatur på ner till minus 18 grader, eller kallare.

Varierande infrysningskapacitet

Lägg dessutom märke till att om man vill frysa in matvaror, det vill säga frysa ner matvaror som inte redan är frusna, till exempel överbliven middagsmat, krävs det en frys med fyra stjärnor.

Varor som redan är frusna, till exempel frysvaror från matbutiken som glass eller grönsaker, blir i jämförelse inte infrusna.

Om en frys har fyra stjärnor och kan frysa in matvaror anges det även hur hög infrysningskapacitet modellen har, det vill säga hur många kilo modellen klarar av att frysa ner per dygn.

Man bör vara särskilt uppmärksam på att infrysningskapaciteten, om man vill frysa in en större mängd på samma tid, till exempel om man har jagat och fällt ett villebråd, så kräver det en frys med hög infrysningskapacitet.

Några frysar är även utrustade md en snabbnedfrysnings-funktion som man kan aktivera om de färska matvarorna ska frysas ner snabbt.

Välj en frys som är självavfrostande

Ju större frys desto mer arbete med avfrostning. En stor frysbox kräver en stor arbetsinsats när det är dags att frosta av frysen och av den anledningen kan man med fördel överväga att köpa en modell som antingen har LowFrost- eller NoFrost-funktion.

En frys med NoFrost frostar av sig själv med hjälp av en automatisk avfrostnings-funktion som fungerar genom att frysens avdunstning regelbundet värms upp. Det gör att frosten smälter och försvinner av sig självt. En frys med NoFrost kräver därför inget manuellt avfrostningsarbete.

En frys med LowFrost innebär fortfarande manuellt arbete men LowFrost ser till att det bildas mindre frost i själva frysen. Det betyder i praktiken att man inte behöver frosta av frysen så ofta. Med en frys som har LowFrost behöver man alltså bara frosta av frysen en gång om året istället för de normala 3–5 gångerna.

FAQ

Vilka frysboxar är bäst i test?

Scandomestic SB300A++

Hur testas frysboxarna?

Testpanelerna undersöker hur snabbt frysarna kan frysa ner stora mängder mat, hur mycket energi de förbrukar, hur bra de fungerar med de rekommenderade inställningarna samt isoleringsförmåga. Frysarna bedöms även på aspekter som användarvänlighet, ljudnivå och avfrostning.

Vilken energiklass ska jag välja?

Energiskalan för frysar går från A till G. Energimyndigheten berättar att klass A är effektivast. Enligt experterna bör du dock jämföra den faktiska energiförbrukningen hos olika modeller och inte bara utgå från energiklasserna.

Tester och recensioner av frysboxarna som används i artikeln

Expert- och testkällor

Råd & Rön

Konsumentorganisationen Råd & Rön har genomfört ett test av 7 olika modeller av frysboxar. De olika modellerna har alla blivit testade vad gäller deras fryskapacitet, energiförbrukning, rekommenderade inställningar, användarvänlighet, isolering och stabilitet, samt ljudnivå och vibrationer. Du kan läsa hela Råd & Röns test här. Observera dock att det krävs en betald prenumeration för att komma åt hela artikeln.

Kundrecensioner

Skousen.dk / Whiteaway.com

Den här artikeln om frysboxar är baserad på recensioner från både expertkällor och konsumenter. Eftersom att det inte finns expertrecensioner att tillgå för alla frysboxar har vi även tagit en titt på användarrecensioner för vissa modeller. Genom att göra detta har vi kunnat ta reda på vilka för- och nackdelar användarna hittar hos de specifika modellerna.

Vi har läst kundomdömen hos återförsäljare som Skousen.dk och WhiteAway.com. Om du vill läsa recensionerna av de olika frysboxarna hittar du länkar till de omdömen vi har använt här nedanför.

Du kan läsa recensioner av Gram FB 3413-90 hos Skousen.dk och WhiteAway.com.

Google Shopping

Google Shopping är en mycket bekväm shoppingtjänst online som tillhandahålls av Google. Den hjälper användare genom att samla recensioner från olika online-återförsäljare, vilket ger ett brett perspektiv på produkter som ventilationsfläktar. Denna mångfacetterade vy hjälper till att urskilja produktens kvalitet, vilket gör det möjligt för användare att fatta mer informerade köpbeslut.

Whirlpool WHS 2121 Vit – Du kan se recensionerna här.
Gorenje FH451CW – Du kan se recensionerna här.

question

Har du några frågor eller funderingar?

Om du har några frågor om något i vår artikel är du mycket välkommen att skriva till oss på kontakt@obsidianmedia.dk

Betygsätt denna artikel

Klicka på en stjärna för att betygsätta