Siemens EQ.9 Plus Connect s500

Siemens EQ.9 Plus Connect s500

(4.5)

1418 recensioner

perfekt för två kaffe to-go

Vi tror att Siemens EQ.9 Plus Connect s500 är en pålitlig espressomaskin, hyllad av experter för dess praktiska funktioner och läckra kaffe. Vad vi gillar med denna produkt är dess förmåga att snabbt och tyst brygga kaffe. Den är känd för sin användarvänliga drift, och den kan skötas antingen direkt via maskinen eller i en app, och har en automatisk avstängningsfunktion. Dessutom tillåter maskinen också personliga kaffeinställningar, vilket ger en touch av anpassning.

Pris:

15.994 kr.

Gå för bästa pris I samarbete med Pricerunner
Gå för bästa pris
I samarbete med Pricerunner

Specifikationer

Vattentankens kapacitet 2,3 L
Ström 1500 W
Tryck 19 bar
Mått 31,6 x 39,2 x 47 cm
Inbyggd kaffekvarn check-icon
Inbyggd mjölkskummare check-icon

För-och nackdelar

Fördelar

  • TFT-display med interaktiv meny
  • Två malnings- och bryggningsprocesser
  • Helautomatisk ångrengöring
  • Hög prestanda
  • Enkel kontroll med Smart-appen

Nackdelar

  • Kan vara svårt att rengöra mjölksystemet
  • Högre prisklass

FAQ

Vad är storleken och kapaciteten på Siemens EQ.9 Plus Connect s500?
Siemens EQ.9 Plus Connect s500 har en vattentankkapacitet på 2,3 liter och dimensioner på 31,6 x 39,2 x 47 cm.
Vad är bartrycket för Siemens EQ.9 Plus Connect s500 och har den en temperaturkontrollfunktion?
Siemens EQ.9 Plus Connect s500 har ett bartryck på 19. Maskinen tillåter olika inställningar att justeras enligt personlig preferens, inklusive sensoFlow-systemet som säkerställer att bryggtemperaturen förblir idealisk hela tiden.
Vilka ytterligare funktioner erbjuder Siemens EQ.9 Plus Connect s500 jämfört med andra liknande produkter?
Siemens EQ.9 Plus Connect s500 erbjuder flera extrafunktioner jämfört med liknande produkter. Det är en helautomatisk espressomaskin som kan brygga kaffe snabbt med bara ett knapptryck. Maskinen har även en inbyggd mjölkskummare, och den tillåter personliga kaffeinställningar och har en automatisk avstängningsfunktion. Den kan användas antingen direkt eller via en app. Den har också kapacitet att brygga två koppar kaffe samtidigt.
Vad säger både användar- och expertrecensioner om prestanda och funktionalitet för Siemens EQ.9 Plus Connect s500?
Både användar- och expertrecensioner ger Siemens EQ.9 Plus Connect s500 höga betyg för dess prestanda och funktionalitet. Den har fått högt betyg på 4,5/5 på TrustedReviews och Amazon, och 4,3/5 stjärnor från den tyska tidningen Chip.de. Den rekommenderas också av tyska kaffeexperter på Coffeeness.de.

Recensioner och tester av Siemens EQ.9 Plus Connect s500

4.5

Baserat på 1418 recensioner

Vår recension

En bra espressomaskin med dubbla bönbehållare

För att sammanfatta är Siemens EQ.9 Plus Connect s500 en högkvalitativ espressomaskin med åtta olika program att välja mellan, dubbla bönbehållare med separata kvarnar samt erbjuder ljudlös användning tack vare SuperSilent-funktionen. Även om den här espressomaskinen tillhör en högre prisklass anser vi att dess många funktioner, som bland annat SensoFlow System för perfekt bryggtemperatur, AromaDouble Shot för extra kaffe och AutoMilk Clean för enkelt underhåll av mjölksystemet, rättfärdigar priset.

Den medföljande appen är kanske egentligen inte nödvändig för vardagligt bruk, men kan ändå underlätta för dig genom att förbereda dina kaffebehov på distans. Sett på det stora hela kan vi fastställa att den här modellen är ett utmärkt alternativ att överväga om du vill ha tillgång till två kaffesorter snabbt och smidigt samt önskar att anpassa kaffet efter dina egna önskemål.

Milana Cvijanovic-Kajkut Recension av: Milana Cvijanovic-Kajkut

Användarrecensioner

Amazon är världens största e-handelsplattform med ett sortiment som omfattar miljontals produkter inom nästan alla tänkbara kategorier. Amazon tillhandahåller även ett praktiskt system för användarrecensioner där användare kan lämna stjärnbetyg och detaljerade kommentarer om produkterna de köpt.


Google Shopping presenterar en sammanställning av produkter från olika återförsäljare samt ger en omfattande översikt av tidigare användares erfarenheter. Användarna kan även betygsätta produkterna på en skala mellan 1 och 5.


Expertrecensioner och tester

Trusted Reviews, som grundades år 2003 i Storbritannien, tillhandahåller opartiska och objektiva bedömningar av ett brett utbud av konsumenttekniska produkter. Deras grundvärderingar omfattar ärlighet och integritet i all affärsverksamhet, prioritering av läsarnas behov, ständig förbättring av innehåll och testmetoder, engagemang för miljömässig hållbarhet samt främjande av jämställdhet och delaktighet på arbetsplatsen. Trusted Reviews strävar efter att skapa innehåll som kan hjälpa potentiella kunder att fatta välgrundade köpbeslut, samtidigt som de vill ta ett etiskt och samhälleligt ansvar. Siemens EQ.9 Plus Connect s500 har fått 4.5 stjärnor på Trusted Reviews.


Siemens EQ.9 Plus Connect s500 har fått 4.5 stjärnor på Coffeeness.


Videorecension

Siemens EQ.9 Plus Connect s500 jämfört med andra espressomaskinerna

Se hela tabellen

Läs mer i artikeln