Rocket Appartamento

Rocket Appartamento

(4.7)

442 recensioner

Pris:

14.900 kr.

Gå för bästa pris I samarbete med Pricerunner
Gå för bästa pris
italiensk espressomaskin

Rocket Appartamento är en italiensk espressomaskin som kan jämföras med en Ferrari när det kommer till hastighet och kvalitet. Det vi verkligen gillar med denna produkt är att den handbyggs i Milano, vilket särskiljer den från de flesta marknadskonkurrenter. Vi anser att dess kvalitet är så hög att den kan jämföras med modeller som används av professionella baristas, vilket ger dig en överlägsen kaffeupplevelse hemma.

I samarbete med Pricerunner

Dagens priser

Vi är läsarfinansierade och får provision på köp som görs via länkar i våra artiklar.

Specifikationer

Vattentankens kapacitet 1,8 L
Ström 1200 W
Tryck 15 bar
Mått 27,4 x 42,5 x 36 cm
Inbyggd mjölkskummare check-icon

För-och nackdelar

Fördelar

  • Robust och professionell konstruktion
  • Stor ångkapacitet
  • Justerbar styrka och smak
  • Integrerad mjölkskumare

Nackdelar

  • Högre prisklass

FAQ

Vad är storleken och kapaciteten på Rocket Appartamento espressomaskin?
Rocket Appartamento är en manuell espressomaskin som väger 20 kilo. Den har en 1,8-liters HX-kopparkittel, vilket möjliggör simultan bryggning och ångning. Den har också en kraftfull mjölkskummare för mjölkbaserade drycker. Maskinen har en vattentank på 2,3 liter och mäter 42,9 cm på djupet, 36 cm på höjden och 27,4 cm på bredden.
Har Rocket Appartamento justerbar temperaturkontroll och vad är dess bartryck?
Rocket Appartamento nämner inte uttryckligen att den har justerbar temperaturkontroll. Den använder dock ett E-61-grupphuvud som säkerställer stabil värme genom vattencirkulation. Maskinen verkar vid ett tryck på 15 bar.
Vilka ytterligare funktioner erbjuder Rocket Appartamento jämfört med andra espressomaskiner i samma klass?
Rocket Appartamento erbjuder flera extrafunktioner jämfört med andra espressomaskiner i sin klass. Den är konstruerad med ett E-61-grupphuvud för stabil värme och vattencirkulation, en värmeväxlande kopparpanna som tillåter simultan bryggning och ångning, och en kraftfull ångare för snabb uppvärmning och skumning av mjölk. Den har också en varmvattenventil för att göra Americano eller te, en magnetisk droppbricka för ljudreducering och en stor 2,3-liters vattentank. Trots dess kompakta storlek kompromissar den inte med prestanda eller kvalitet.
Baserat på användar- och expertrecensioner, hur presterar Rocket Appartamento när det gäller funktionalitet och hållbarhet?
Rocket Appartamento presterar exceptionellt bra när det gäller funktionalitet och hållbarhet. Användar- och expertrecensioner lyfter fram dess högkvalitativa konstruktion, pålitliga prestanda och användarvänlighet. Den har fått toppbetyg på Coffeeness.de, Roasty Coffee och Google Shopping, vilket indikerar hög kundtillfredsställelse och lång livslängd.

Recensioner och tester av Rocket Appartamento

Vår recension

Enligt oss framstår Rocket Appartamento som ett premiumalternativ för kaffeentusiaster som söker en blandning av italienskt hantverk, exceptionell prestanda och stilfull design. Rockets maskiner är handgjorda i Milano, Italien och är jämförbara i kvalitet med de som används av professionella baristor. Appartamento-modellen har en solid konstruktion och finns som vit och kopparfärgad.

Med ett ikoniskt E-61-grupphuvud och en HX-kopparpanna levererar espressomaskinen stabil värme, vilket möjliggör exakt bryggning och samtidig ångning. Den kraftfulla ångkokaren och den extra kokventilen ger mångsidiga möjligheter att brygga såväl mjölkbaserade drycker som Americano.

Trots den kompakta konstruktionen tycker vi inte att Rocket Appartamento kompromissar med varken prestanda eller kvalitet; espressomaskinen brygger konsekvent espresso av högsta standard. Den är däremot något dyrare än genomsnittet och bullrig under drift – något vi emellertid väljer att förbise med tanke på dess exceptionella bryggkvalitet och anmärkningsvärda design.

Milana Cvijanovic-Kajkut Recension av: Milana Cvijanovic-Kajkut

4.7

Baserat på 442 recensioner

Användarrecensioner

Google Shopping presenterar en sammanställning av produkter från olika återförsäljare samt ger en omfattande översikt av tidigare användares erfarenheter. Användarna kan även betygsätta produkterna på en skala mellan 1 och 5.


Expertrecensioner och tester

Coffeeness.de är en webbplats som tillhandahåller omfattande recensioner och detaljerad information om diverse kaffemaskiner. Webbplatsen syftar till att hjälpa konsumenter att välja de bästa kaffemaskinerna på marknaden genom att erbjuda expertinsikter och grundliga analyser. Rocket Appartamento är utsedd till och har fått 5 stjärnor på Coffeeness.


Rocket Appartamento har fått 5 stjärnor på Roasty Coffee.


Videorecension

Rocket Appartamento jämfört med andra espressomaskinerna

Se hela tabellen

Läs mer i artikeln