ONYX Cookware™ airfryer

ONYX Cookware™ airfryer

()

recensioner

kompakt modell med unik luftteknik

Gillar du att laga mat utan överdrivna mängder olja? Då bör du överväga ONYX Cookware™:s airfryer. Denna apparat har en unik teknologi som säkerställer jämn och effektiv varmluftcirkulation, vilket garanterar optimala matlagningsresultat. Trots sin kompakta storlek är airfryern utrustad med en behållare som rymmer upp till fem liter. Den har dessutom automatisk avstängning. Vi anser att airfryern är perfekt för dig som vill laga hälsosamma måltider utan att kompromissa med smaken.

  • Effektiv cirkulation av varmluft tack vare dess unika teknologi
  • Varierande och multifunktionell matlagning
  • Fem liters kapacitet i en kompakt design

Detaljerad beskrivning av ONYX Cookware™ airfryer

Specifikationer

Kapacitet 5 L
Effekt 1500 W
Vikt 4,3 kg
Mått 27 x 28 x 31 cm
Manuellt/digitalt Digitalt
Timer check-icon
Automatisk avstängning check-icon

Stor kapacitet i kompakt design
ONYX Cookware™ airfryer har en praktiskt design som inte tar upp mycket plats på köksbänken, men invändigt utnyttjas utrymmet optimalt då dess korg har en maxkapacitet på totalt fem liter. Detta är därför en relativt stor airfryer jämfört med många andra modeller på vår lista.

Korgen är lätt att rengöra tack vare non-stick-beläggningen som även ser till att det inte finns någon risk att maten bränner fast i botten. Korgen tål även att diskas i diskmaskin och själva maskinen kan torkas av med en fuktig trasa.

Smart digital display och effektiv luftcirkulation
Tack vare maskinens åtta olika program är det möjligt att tillaga flera olika sorters maträtter. ONYX Cookware™ airfryer är alltså både mångsidig och enkel att använda för alla.

Med en effekt på 1500 W har denna airfryer en snabb och enkel användning, och med hjälp av den digitala displayen kan du själv ställa in och hålla koll på tiden och tillagningen. Airfryern kan nå en temperatur på 200 °C, och den unika teknologin säkerställer en optimal värmefördelning genom luftcirkulation.

När tillagningen är klar har maskinen en automatisk avstängningsfunktion som förhindrar att maten bränns, ser till så att maskinen inte drar onödig elektricitet samt förebygger brandrisk. Detta tillför en extra trygghet om du exempelvis gör annat i köket medan airfryern tillagar krispiga potatisklyftor eller en köttbit.

För-och nackdelar

Fördelar

  • Användarvänlig digital display
  • Effektiv och enkel att använda
  • Jämn värmefördelning
  • Åtta olika program
  • Behållare med slitstark non-stick-beläggning

Nackdelar

  • Finns endast att köpa via tillverkarens egen webbplats

FAQ

Vilken effekt har ONYX Cookware™:s airfyrer?
ONYX Cookware™:s airfryer har en effekt på 1 500 watt
Vad är den maximala kapaciteten för ONYX Cookware™:s airfryer? Har den en digital timer?
ONYX Cookware™:s airfryer har en maximal kapacitet på fem liter och är utrustad med en digital timer.

Recensioner och tester av ONYX Cookware™ airfryer

Baserat på recensioner

Vår recension

Konsumentmagasinet rekommenderar

Vi rekommenderar ONYX Cookware™ airfryer till dig som söker en modell med en relativt hög kapacitet då dess behållare har en maxvolym på fem liter, vilket är tillräckligt stort för att du ska kunna laga flera olika maträtter.

Den effektiva cirkulationen av varmluft garanterar jämn tillagning, som du dessutom kan följa och kontrollera med hjälp av den smarta displayen. Korgen i Onyx airfryer är belagd med en non-stick-yta för enkel rengöring. En nackdel är dock att denna modell endast finns att köpa direkt via Onyx egna webbplats.

Milana Cvijanovic-Kajkut Recension av: Milana Cvijanovic-Kajkut

ONYX Cookware™ airfryer jämfört med andra airfryers

Se hela tabellen

Läs mer i artikeln