Philips HD9650/90 XXL Avance

Philips HD9650/90 XXL Avance

(4.6)

4501 recensioner

airfryer med Twin Turbo Star-teknik för mindre behov av matlagingsfett

Philips HD9650/90 XXL Avance Airfryer är en premiumklassad airfryer som kombinerar elegant design med enkel rengöring. Dessutom är den inte endast begränsad till att fritera, utan fungerar också som en grill, bakugn och brödrost. Den medföljande appen erbjuder ett brett utbud av recept och matlagningstips. Airfryern har också en praktisk håll-varm funktion som gör att du kan skjuta upp serveringen av din måltid i upp till 30 minuter. Höga betyg från pålitliga källor som Testberichte.de, T3.com, Bbcgoodfood och Google Shopping gör definitivt Philips HD9650/90 XXL Avance Airfryer till ett pålitligt val.

  • Turbo Star-tekniken avlägsnar fett från maten
  • Familjevänlig kapacitet för sex portioner
  • Diskmaskinsäker Quick Clean-korg

Pris:

2.495 kr.

Gå för bästa pris I samarbete med Pricerunner
Gå för bästa pris
I samarbete med Pricerunner

Detaljerad beskrivning av Philips HD9650/90 XXL Avance

Specifikationer

Kapacitet 7,3 L
Effekt 2225 W
Vikt 8,1 kg
Mått 43,3 x 32,2 x 31,5 cm
Manuellt/digitalt Manuellt
Timer check-icon
Automatisk avstängning check-icon

Nyttig fritering
Med Philips HD9650/90 Airfryer XXL Avance har man möjlighet att fritera mat på ett nyttigt sätt tack vare att modellen använder varmluft för att tillaga maten med antingen lite eller ingen olja alls. Modellen är dessutom försedd med Twin Turbo Star-teknik som säkerställer att den varma luften cirkulerar runt i hela airfryern vilket gör maten krispig på utsidan och saftig inuti.

På den digitala displayen hittar man fem förinställda program så att man med en enda knapptryckning kan välja om man vill tillaga pommes frites, kött, fisk eller kyckling. Med QuickControl-reglaget kan man dessutom ställa in både tillagningstid och temperatur om man skulle vill justera detta manuellt.

Multifunktionell airfryer
Philips HD9650/90 Airfryer XXL Avance är en multifunktionell airfryer som kan användas till annat än bara fritering, den kan nämligen även grilla, baka och rosta mat. I den tillhörande appen kan man dessutom hitta både recept och goda råd för sin matlagning.

Philips HD9650/90 Airfryer XXL Avance erbjuder också en varmhållningsfunktion, och tack vare denna kan man vänta med att servera maten om det skulle behövas då den här funktionen håller maten varm i upp till 30 minuter. Quick Clean-korgen har en kapacitet på 1,4 kilogram och rymmer därmed stora mängder mat och är utrustad med ett non-stick-belagt galler som kan diskas i diskmaskinen. Alla andra löstagbara komponenter tål också maskindisk.

För-och nackdelar

Fördelar

  • Varmhållningsfunktion
  • Quick Clean-korg
  • Multifunktionell modell
  • Fem förinställda program

Nackdelar

  • Tar upp ganska mycket plats
  • Tung konstruktion

FAQ

Vad är kapaciteten för Philips HD9650/90 XXL Avance airfryer?
Philips HD9650/90 XXL Avance airfryer har en kapacitet på 7,3 liter.
Vilken effekt (i watt) har Philips HD9650/90 XXL Avance airfryer?
Philips HD9650/90 XXL Avance airfryer har en effekt på 2225 W.
Vilka är funktionerna hos Philips HD9650/90 XXL Avance airfryer?
Philips HD9650/90 XXL Avance airfryer har fem förinställda program för att tillaga pommes frites, kött, fisk eller kyckling med en enda knapptryckning. Den har också en QuickControl-funktion för manuell justering av tillagningstid och temperatur. Dessutom kan den användas för grillning, bakning och rostning, och har en funktion för att hålla maten varm i upp till 30 minuter.
Vilka är de övergripande betygen och recensionerna för Philips HD9650/90 XXL Avance från både kunder och experter?
Philips HD9650/90 XXL Avance har fått positiva betyg och recensioner från både kunder och experter. Den har fått betyget 4,5/5 stjärnor på Testberichte.de, 4/5 stjärnor på T3.com, 4,5/5 stjärnor på Bbcgoodfood och 4,7/5 stjärnor på Google Shopping. Dessutom har den utsetts till testvinnare 2021 på T3.com och fått betyget 4,5/5 stjärnor på Amazon.

Recensioner och tester av Philips HD9650/90 XXL Avance

4.6

Baserat på 4501 recensioner

Vår recension

Bästa airfryer i premiumklassen

Philips luftfritös HD9650/90 är försedd med Turbo Star-teknik som tar bort fett från maten och rengörs snabbt tack vare den användarvänliga korgen samt har tillräckligt med plats för sex portioner; egenskaper som utmärker en mycket funktionell och rymlig airfryer. Vi måste dock nämna några nackdelar, såsom dess skrymmande och tunga design och något höga ljudnivå.

Förutom sina högkvalitativa egenskaper har Philips HD9650/90 XXL Avance en mycket hög kapacitet för att vara en airfryer med en endast en låda, vilket gör att den tillhör en något dyrare prisklass. Bortsett från att det är en dyrare modell bland de vi granskat har den enastående och testvinnande resultat från experter över hela webben, och därför tyckte vi att den förtjänade en hög plats på vår lista.

Milana Cvijanovic-Kajkut Recension av: Milana Cvijanovic-Kajkut

Användarrecensioner

Amazon er verdens største netthandelsplattform med millioner av varer i nesten alle produktkategorier. Plattformen er spesielt kjent for sin mekanisme for brukeranmeldelser, som omfatter både stjernerangeringer og detaljerte kommentarer om produktene.


Google Shopping samler produkter fra ulike forhandlere og gir en omfattende oversikt over produktanmeldelser og erfaringer blant forbrukerne på en skala fra 1 til 5.


Expertrecensioner och tester

TechRadar, med avdelningar i USA, Storbritannien och Australien, levererar omfattande nyheter och recensioner av de senaste teknikprylarna. De fokuserar på praktiska utvärderingar och detaljerade analyser, och erbjuder tillförlitliga insikter om tekniktrender och produkter. Den internationella profilen ger aktuellt och relevant innehåll för teknikintresserade världen över – oavsett om intresset är för den senaste utvecklingen eller produktrecensioner. Philips HD9650/90 XXL Avance har fått 4 stjärnor på TechRadar.


T3.com är en ansedd webbplats för teknikrecensioner som utvärderar och testar ett brett utbud av konsumentelektronik och prylar. Deras rigorösa testprocess omfattar praktiska bedömningar, expertanalyser och omfattande benchmarking. Detta tillvägagångssätt ger värdefulla insikter till köpare och hjälper dem att fatta välgrundade köpbeslut genom att erbjuda opartiska och detaljerade recensioner. T3.coms engagemang för grundlig produktutvärdering säkerställer att konsumenter kan lita på deras rekommendationer för de senaste teknikprodukterna. Philips HD9650/90 XXL Avance har fått 4 stjärnor på T3


BBCGoodFood är en känd kulinarisk tidning som rigoröst testar och granskar livsmedelsprodukter för kvalitet och smak. Deras expertpanel utvärderar produkter genom blinda smaktester, näringsanalyser och granskning av ingredienser. Denna noggranna process säkerställer att konsumenter kan fatta välgrundade beslut och välja högkvalitativa och smakrika produkter. BBC Good Foods engagemang för grundliga tester ökar förtroendet för köpare och hjälper dem att fatta tillfredsställande och hälsomedvetna köpbeslut. Philips HD9650/90 XXL Avance har fått 4.5 stjärnor på BBCGoodFood


Testberichte.de är en tysk webbplats som sammanställer produktrecensioner och testresultat från olika källor. De tillhandahåller omfattande utvärderingar av produkter genom att analysera tester utförda av oberoende organisationer och användarrecensioner. Detta grundliga tillvägagångssätt hjälper konsumenterna att fatta välgrundade köpbeslut genom opartiska och detaljerade produktinsikter. Philips HD9650/90 XXL Avance har fått 4.1 stjärnor på Testberichte.de.


Philips HD9650/90 XXL Avance jämfört med andra airfryers

Se hela tabellen

Läs mer i artikeln