Caso AF 200

Caso AF 200

(4.4)

100 recensioner

stor airfryer med hög kapacitet

Caso AF 200 är en välrenommerad airfryer med en imponerande kapacitet på 2,5 kg. Detta gör den särskilt lämplig för större hushåll och för dig som ofta arrangerar middagsbjudningar. Airfryern tillagar utsökta pommes, vilket gör att vi dessutom tror att den kan bli en stor favorit bland barnfamiljer. Vi anser att Caso AF 200 är perfekt för dig som prioriterar bekvämlighet och hälsosam matlagning. Apparaten som friterar maten med varmluft och minimala mängder olja säkerställer nyttig och näringsrik mat. Varmluftscirkluationen är dessutom mycket effektivt för bästa möjliga resultat.

  • Inredning i rostfritt stål
  • Teknik för stora volymer
  • Praktisk och rymlig korg

Pris:

1.133 kr.

Gå för bästa pris I samarbete med Pricerunner
Gå för bästa pris
I samarbete med Pricerunner

Detaljerad beskrivning av Caso AF 200

Specifikationer

Kapacitet 2,5 L
Effekt 1200 W
Vikt 5,6 kg
Mått 28 x 33,5 x 31,5 cm
Manuellt/digitalt Digitalt
Timer check-icon
Automatisk avstängning check-icon

Mycket rymlig modell
Storleken är bland det mest anmärkningsvärda med Caso AF 200, samt dess kapacitet på hela 2,5 kilogram som gör det möjligt för dig att laga stora mängder mat, till exempel mer än tio portioner pommes frites.

Caso AF 200 passar alltså i stora hushåll och för de som ofta har middagsgäster på besök, och barn i synnerhet kommer att älska de hemlagade pommes fritesen man kan laga med denna apparat. Caso AF 200 använder sig av varmluft för att fritera ingredienserna och man behöver endast tillsätta en gnutta olja, vilket gör att man inte behöver oroa sig för att maten är ohälsosam.

För bästa möjliga resultat är Caso AF 200 dessutom utrustad med en otroligt snabb varmluftscirkulation.

Ställ in timer och temperatur
För en så mångsidig användning som möjligt kan man ställa in timer och temperatur på Caso AF 200. Temperaturen går att ställa in mellan ett intervall på 60-200 °C med 5 °C skillnad för varje steg, vilket är ett mycket brett temperaturspann. Timern kan ställas in på mellan 1-60 minuter.

Caso AF 200 har dessutom sex automatiska program för specifika ingredienser vilket gör att valmöjligheterna är många på Caso AF 200. Som pricken över i:et har apparaten även automatisk avstängning som tillför extra säkerhet.

LCD-display och touch-kontroll
Caso AF 200 liknar en stor rund kula där korgen sitter längst ner och panelen ovanför. Högst upp i mitten sitter displayen, och knapparna som är placerade nedanför denna används för att kontrollera apparaten.

Airfryern har en LCD-display som visar tid och temperatur, och knapparna är utrustade med High End Sensor Touch-kontroll. Man kan låsa reglagen så att man inte råkar ändra processen medan den är igång samt att säkerhetslåset säkerställer  att inga barn skadas.

Modellen är isolerad och värmebeständig, vilket gör att värmen invändigt hålls jämn och stabil medan dess utsida förblir sval. Insidan består av rostfritt stål och är framtagen för att vara enkel att rengöra.

För-och nackdelar

Fördelar

  • Hög kapacitet på 2,5 kilogram
  • Utrustad med en otroligt snabb varmluftscirkulation
  • Temperaturintervall på 60-200 °C
  • Sex automatiska program
  • LCD-display och High End Sensor Touch-kontroll

Nackdelar

  • Har ett något svagt pip-ljud

FAQ

Vilken effekt har Caso AF 200?
Caso AF 200 har en effekt på 1 200 watt.
Är Caso AF 200 utrustad med en digital timer?
Ja, Caso AF 200 är utrustad med en digital timer.
Vad säger användare och experter om användarvänligheten, funktionerna och effektiviteten hos Caso AF 200?
Såväl användare som experter berömmer Caso AF 200 för dess användarvänlighet, omfattande funktioner och effektivitet. Den har fått toppbetyg på Testberichte.de och 4,7/5 stjärnor på Google Shopping, vilket tyder på övergripande tillfredsställelse med apparaten.

Recensioner och tester av Caso AF 200

4.4

Baserat på 100 recensioner

Vår recension

Bästa enkla airfryer

Caso AF 200 är ett bra alternativ för dig som söker användarvänliga funktioner och praktiska egenskaper. Med en anmärkningsvärd storlek och en kapacitet på 2,5 kg är den lämplig för stora hushåll och underhållande gäster. Apparaten använder varm luft med en touch av olja och garanterar hälsosammare måltider med sin snabba varmluftscirkulation som garanterar utmärkta resultat. Du kan ställa in timern och temperaturen inom ett brett intervall, vilket ger mångsidighet. LCD-displayen och touchkontrollerna gör den lätt att använda, och säkerhetsfunktioner som automatisk avstängning och ett lås ger extra bekvämlighet. Även om den har ett lite svagt pipljud gör Caso AF 200:s fördelar, inklusive dess stora kapacitet och användarvänlighet, den till en värdefull investering.

Milana Cvijanovic-Kajkut Recension av: Milana Cvijanovic-Kajkut

Användarrecensioner

Google Shopping presenterar en sammanställning av produkter från olika återförsäljare samt ger en omfattande översikt av tidigare användares erfarenheter. Användarna kan även betygsätta produkterna på en skala mellan 1 och 5.


Expertrecensioner och tester

Testberichte.de är en tysk webbplats som sammanställer produktrecensioner och testresultat från olika källor. De tillhandahåller omfattande utvärderingar av produkter genom att analysera tester utförda av oberoende organisationer och användarrecensioner. Detta grundliga tillvägagångssätt hjälper konsumenterna att fatta välgrundade köpbeslut genom opartiska och detaljerade produktinsikter. Caso AF 200 har fått 4.4 stjärnor på TestBerichte.de.


Caso AF 200 jämfört med andra airfryers

Se hela tabellen

Läs mer i artikeln