Fritel SnackTastic 4202

Fritel SnackTastic 4202

(4.8)

28 recensioner

Pris:

599 kr.

Gå för bästa pris I samarbete med Pricerunner
Gå för bästa pris
kompakt airfryer

Fritel SnackTastic 4202 är den perfekta airfryern för små hushåll. Med en kapacitet på två liter är den lämplig för mindre portioner, vilket gör den till ett utmärkt val för dig som bara behöver laga mat för en eller två personer. Vi anser att den är idealisk för enskilda personer eller par som vill förbereda hälsosamma måltider. Denna modell använder en begränsad mängd fett vid tillagning, upp till 80 procent mindre än en vanlig fritös. Detta gör inte bara maten hälsosammare, utan eliminerar också eventuella obehagliga lukter i köket under användning.

  • Kompakt konstruktion för alla bänkskivor
  • Handtag med Cool Touch
  • Komponenterna tål diskmaskin
I samarbete med Pricerunner

Detaljerad beskrivning av Fritel SnackTastic 4202

Specifikationer

Kapacitet 2 L
Effekt 1000 W
Vikt 2,5 kg
Mått 21 x 26 x 32 cm
Vikt 2,5 kg
Timer check-icon
Automatisk avstängning check-icon
Manuellt/digitalt Manuellt

Lämplig för små portioner
Den här modellen använder en begränsad mängd fett i matlagningen – upp till 80 procent mindre fett än en vanlig fritös. Detta gör inte bara maten mer hälsosam utan orsakar dessutom ingen otrevlig os i köket vid användning.

Kompakt airfryer
Med Fritel SnackTastic 4202 får man en kompakt airfryer som är mycket enkel att göra plats för i köket och kan därför utan problem lämnas framme på köksbänken. Om man istället vill gömma undan modellen är det även enkelt att hitta plats för den i ett köksskåp eller annan förvaring.

Fritel SnackTastic 4202 har en kombinerad låda och korg som ser till att utrymmet utnyttjas på ett optimalt sätt. När man har använt airfryern är det dessutom enkelt att rengöra den eftersom man kan diska korgen i diskmaskin.

Airfryer med timerfunktion
Fritel SnackTastic 4202 har en praktisk timerfunktion som kan ställas in från 1 till 60 minuter vilket innebär att man kan anpassas den efter olika rätter och dess individuella tillagningstider.

Utöver tiden kan man även ställa in temperaturen manuellt från 80 till 200 °C vilket möjliggör tillagning av maten precis som man vill ha den.

Fritel SnackTastic 4202 mäter 32 (H) x 21 (B) x 26 (D) centimeter och väger 3 kilogram.

För-och nackdelar

Fördelar

  • Justerbar tid
  • Enkel rengöring
  • Använder upp till 80% mindre fett
  • Praktisk timerfunktion
  • Enkel att hantera och användarvänlig

Nackdelar

  • Har ingen display

FAQ

Vad är kapaciteten på Fritel SnackTastic 4202 airfryer?
Fritel SnackTastic 4202 airfryer har en kapacitet på två liter. Det är en kompakt men effektiv airfryer – perfekt för tillagning av en mängd olika snacks och måltider. Den manuella driften och den automatiska avstängningsfunktionen garanterar säker och enkel användning.
Vilken effekt har Fritel SnackTastic 4202 airfryer?
Fritel SnackTastic 4202 airfryer har en effekt på 1000 W.
Vilka är timer- och temperaturkontrollfunktionerna hos Fritel SnackTastic 4202 airfryer?
Fritel SnackTastic 4202 airfryer har en timerfunktion som kan ställas in från 1 till 60 minuter, vilket möjliggör anpassning baserat på olika rätter och deras individuella tillagningstider. Dessutom kan temperaturen manuellt justeras från 80 till 200 °C, vilket möjliggör exakt tillagning enligt personliga preferenser.
Vilka vanliga klagomål eller problem nämns av användare och experter angående Fritel SnackTastic 4202?
Användare och experter har nämnt att Fritel SnackTastic 4202 tenderar att ha en liten tillagningskapacitet, vilket resulterar i behovet av flera satser för större kvantiteter.

Recensioner och tester av Fritel SnackTastic 4202

Vår recension

Bästa airfryer för små hushåll

Fritel SnackTastic är ett bra kompakt alternativ för personer eller par som behöver laga mat till en eller två personer. Med en kapacitet på två liter lämpar den sig bäst för mindre portioner. Den här luftfritösen erbjuder ett hälsosammare matlagningsalternativ med upp till 80 procent mindre fett än traditionella metoder och minimerar obehagliga lukter under användning. Den praktiska kompakta storleken gör att den enkelt passar in i alla kök, oavsett om den står på bänken eller i ett skåp. Den kombinerade låd- och korgdesignen optimerar utrymmet och den diskmaskinssäkra korgen garanterar enkel rengöring. Även om den saknar display, möjliggör den praktiska timerfunktionen exakta tillagningstider från 1 till 60 minuter, och den manuella temperaturjusteringen ger kontroll från 80 till 200 °C. På det hela taget tycker vi att Fritel SnackTastic är en praktisk och effektiv luftfritös för småskalig matlagning.

Milana Cvijanovic-Kajkut Recension av: Milana Cvijanovic-Kajkut

4.8

Baserat på 28 recensioner

Fritel SnackTastic 4202 jämfört med andra airfryers

Se hela tabellen

Läs mer i artikeln