Tefal Easy Fry Deluxe EY401D

Tefal Easy Fry Deluxe EY401D

(4.5)

1188 recensioner

airfryer med Air Pulse-teknik

Med tanke på funktionerna hos airfryern Tefal Easy Fry Deluxe EY401D, tror vi att den är ett bra val för medelstora familjer som värdesätter både hälsa och bekvämlighet i matlagningen. Denna airfryer utmärker sig genom dess förmåga att tillaga mat med lite eller ingen olja, tack vare dess Air Pulse-teknik, vilket gör den lämplig för hälsomedvetna individer. Dessutom lägger dess enkla rengöringsdesign och timerfunktion till en extra nivå av bekvämlighet.

  • 3D Air Pulse-teknik
  • XL-kapacitet
  • Hölje i rostfritt stål med stor digital kontrollpanel

Pris:

1.389 kr.

Gå för bästa pris I samarbete med Pricerunner
Gå för bästa pris
I samarbete med Pricerunner

Detaljerad beskrivning av Tefal Easy Fry Deluxe EY401D

Specifikationer

Kapacitet 1,2 L
Effekt 1500 W
Mått 27,8 x 33,8 x 33,3 cm
Manuellt/digitalt Digitalt
Timer check-icon
Automatisk avstängning check-icon
Vikt 4,5 kg

Njut av fettfri eller fettsnål mat
Med Tefal Easy Fry Deluxe EY401D får du en airfryer som tillagar maten med endast lite  eller ingen olja alls. Den har en kapacitet på upp till 4,2 liter och är därmed en av marknadens större modeller. Utöver fritering kan man även steka, grilla och baka i den här airfryern.

Air Pulse-tekniken skapar ett varmt luftflöde som säkerställer att maten blir krispig på utsidan och saftig inuti. Tefal Easy Fry Deluxe EY401D har hela åtta förinställda program som är till för pommes frites, kött, räkor, tårta, pizza, fisk, grill och stek vilket innebär att denna apparat har goda möjligheter att tillaga flera olika typer av mat. Temperaturen kan dessutom justeras från 80 och 200 °C.

Lättrengjord airfryer med timerfunktion
Tefal Easy Fry Deluxe EY401D har en timerfunktion på 60 minuter som även säkerställer att maskinen stängs av automatiskt efter en timme.

Sist men inte minst har Tefal Easy Fry Deluxe EY401D en löstagbar korg med non-stick-beläggning vilket innebär att korgen är enkel att rengöra efter att du använt airfryern. Precis som korgen kan alla andra löstagbara delar kan också diskas i diskmaskinen.

Tefal Easy Fry Deluxe EY401D mäter 27,8 (H) x 33,3 (B) x 32,85 (D) centimeter och väger 4,5 kilogram.

För-och nackdelar

Fördelar

  • De löstagbara komponenterna tål maskindisk
  • Timerfunktion
  • Många förinställda program
  • Kan användas till mer än bara fritering

Nackdelar

  • Kräver tillbehör som ska beställas separat

FAQ

Vad är kapaciteten på Tefal Easy Fry Deluxe EY401D airfryer?
Tefal Easy Fry Deluxe EY401D har en kapacitet på 1,2 liter. Den har dessutom automatisk avstängning för säker och bekväm anvädning. Apparaten mäter 27,8 x 33,8 x 33,3 centimeter och väger 4,5 kilogram.
Vad är effektkapaciteten för Tefal Easy Fry Deluxe EY401D airfryer?
Tefal Easy Fry Deluxe EY401D airfryer har en effektkapacitet på 1500 W.
Vilka förinställda program finns på Tefal Easy Fry Deluxe EY401D airfryer?
Tefal Easy Fry Deluxe EY401D airfryer har åtta förinställda program för att tillaga pommes frites, kött, räkor, kaka, pizza, fisk, grill och stek.
Vad är det generella omdömet för Tefal Easy Fry Deluxe EY401D baserat på användar- och expertrecensioner?
Tefal Easy Fry Deluxe EY401D har fått ett högt betyg på 4,5/5 på Testberichte.de, Google Shopping och Amazon.

Recensioner och tester av Tefal Easy Fry Deluxe EY401D

4.5

Baserat på 1188 recensioner

Vår recension

Bästa airfryer för medelstora familjer

I vår omfattande bedömning av Tefal Easy Fry Deluxe EY401D har vi granskat feedback från välrenommerade källor, och våra slutsatser överensstämmer med deras. För det första tycker vi att den här fritösen utmärker sig för sin användarvänlighet och problemfria rengöring – egenskaper som vi verkligen uppskattar. Dessutom säkerställer Air Pulse-tekniken att maten uppnår den eftertraktade balansen mellan att vara krispig på utsidan och mjuk på insidan. För det andra visar det stora utbudet av förinställda program, från pizza till biff, hur mångsidig denna fritös är för dina kulinariska strävanden. Men å andra sidan är en mindre hicka som vi har märkt att tillbehör måste köpas separat. Men med tanke på fritösens expansiva kapacitet på 4,2 liter och det konsekventa berömmet för dess prestanda känns detta som en liten kompromiss. Slutligen bör potentiella köpare väga apparatens större dimensioner mot deras köksutrymme, men vi tror att dess många fördelar gör det till ett bra alternativ för många hushåll som söker hälsosammare matlagningsalternativ.

Milana Cvijanovic-Kajkut Recension av: Milana Cvijanovic-Kajkut

Användarrecensioner

Google Shopping presenterar en sammanställning av produkter från olika återförsäljare samt ger en omfattande översikt av tidigare användares erfarenheter. Användarna kan även betygsätta produkterna på en skala mellan 1 och 5.


Amazon är världens största e-handelsplattform med ett sortiment som omfattar miljontals produkter inom nästan alla tänkbara kategorier. Amazon tillhandahåller även ett praktiskt system för användarrecensioner där användare kan lämna stjärnbetyg och detaljerade kommentarer om produkterna de köpt.


Expertrecensioner och tester

Testberichte.de är en tysk webbplats som sammanställer produktrecensioner och testresultat från olika källor. De tillhandahåller omfattande utvärderingar av produkter genom att analysera tester utförda av oberoende organisationer och användarrecensioner. Detta grundliga tillvägagångssätt hjälper konsumenterna att fatta välgrundade köpbeslut genom opartiska och detaljerade produktinsikter. Tefal Easy Fry Deluxe EY401D har fått 4.5 stjärnor på TestBerichte.de.


Tefal Easy Fry Deluxe EY401D jämfört med andra airfryers

Se hela tabellen

Läs mer i artikeln