Cosori Premium II Plus

Cosori Premium II Plus

(4.9)

18 recensioner

Pris:

2.190 kr.

Gå för bästa pris I samarbete med Pricerunner
Gå för bästa pris
Tystgående köksassistent med elva funktioner

Airfryern Cosori Premium II Plus anpassar sig efter dina unika matlagningsbehov tack vare dess ADAPTIQ-teknologi. Det vi gillar särskilt gillar med den här modellen är dess förvärmningsfunktion och 360°-luftcirkulation, vilket möjliggör jämnt tillagade måltider på nolltid. Det är en utmärkt airfryer för stora familjer eller dig som söker hälsosammare, oljefria måltider. Airfryerns generösa kapacitet på 6,2 liter och tysta drift på 55 dB såväl som dess innovativa design och enkla rengöring är andra noterbara funktioner.

  • 11 matlagningsfunktioner
  • "Clear-Cook"-fönster
  • ADAPTIQ-teknik
I samarbete med Pricerunner

Detaljerad beskrivning av Cosori Premium II Plus

Specifikationer

Kapacitet 6,2 L
Effekt 1700 W
Vikt 5,7 kilo
Mått 37,2 x 30 x 32,1 cm
Manuellt/digitalt Digital
Automatisk avstängning check-icon

Passar för familjer och större hushåll

Med en generös kapacitet på 6,2 liter tillgodoser denna fritös behoven hos familjer med mellan tre och sex medlemmar. Det innebär att du kan tillaga en hel kyckling, en stor omgång krispiga pommes frites eller tillräckligt med grönsaker till din huvudrätt. Med 11 tillagningsfunktioner som inkluderar: skaldjur, nötkött, pommes frites, räkor, grönsaker, bacon, baka, steka, grilla, förvärma och frysta varor eliminerar du behovet av att gissa dig till tids- och temperaturjusteringar. Trots att enheten saknar timer har den en automatiserad design som gör matlagningen enkel.

Tyst drift och smarta funktioner

Istället för den sedvanliga kakofonin från köksapparater arbetar Cosori med en ljudnivå på endast 55 dB, vilket är betydligt tystare än traditionella fritöser. Det innebär att du kan laga frukost tidigt på morgonen eller snacks sent på kvällen utan att störa friden i ditt hem. Dessutom gör integrationen med VeSync-appen att du kan fjärrstyra din airfryer, få tillgång till en uppsjö av Cosori-recept och till och med spara dina personliga favoriter.

Innovativ design för enkel användning och rengöring

Slutligen vill vi nämna den enkla övervakningen av tillagningsprocessen via “Clear-Cook”-fönstret samt det enkla underhållet och rengöringen. Med non-stick aluminiumkorgen, fri från PFOA och BPA som Cosori försäkrar, tar rengöringen bara några minuter. Den tål även maskindisk, så att du kan ägna mindre tid åt rengöring och mer tid åt att njuta av den goda mat du har lagat.

För-och nackdelar

Fördelar

  • Enkel rengöring
  • Låg ljudnivå
  • Idéer till recept och ytterligare funktioner via VeSync-appen
  • Lutande pekskärm för enkel kontroll
  • Stor kapacitet för familjer

Nackdelar

  • Pekskärm känslig för fingeravtryck
  • Saknar timer

FAQ

Vilken kapacitet har airfryern Cosori Premium II Plus?
Airfryern Cosori Premium II Plus har en kapacitet på 6,2 liter. Denna generösa kapacitet passar familjer med mellan tre och sex medlemmar eftersom det finns plats att tillaga en hel kyckling, en stor sats krispiga pommes frites, eller tillräckligt med grönsaker för en huvudrätt.
Hur påverkas matlagningshastigheten och temperaturkapaciteten av effekten hos Cosori Premium II Plus?
Effekten hos airfryern Cosori Premium II Plus påverkar i stor grad dess tillagningshastighet och temperaturkapacitet. Produkten är utformad med elva matlagningsfunktioner, vilket eliminerar behovet av gissningar vid tid- och temperaturjusteringar. Dess kapacitet passar familjer och större hushåll, vilket garanterar effektiv matlagning.
Vilka funktioner, till exempel temperaturkontoll och timer, erbjuder airfryern Cosori Premium II Plus? Är dess komponenter diskmaskinssäkra?
Airfryern Cosori Premium II Plus erbjuder en stor mängd matlagningsfunktioner för olika typer av mat. Den har en tyst drift på 55 dB och kan fjärrstyras via VeSync-appen. Dess non-stick aluminiumkorg är diskmaskinssäker samt PFOA- och BPA-fri.

Recensioner och tester av Cosori Premium II Plus

Vår recension

Bra airfryer med tyst drift

Efter vår omfattande forskning anser vi att Cosori Premium II Plus frityrkokare verkligen höjer ribban för köksapparater. Den stora kapaciteten på 6,2 liter är en välsignelse för familjer, med plats för 3-6 personer samtidigt som de 11 tillagningsfunktionerna hjälper dig att effektivisera den kulinariska processen. Integrationen med VeSync-appen är en höjdpunkt, vilket gör det enkelt att spåra och anpassa recept.

Vi måste dock påpeka att pekskärmen drar till sig fingeravtryck, vilket är vanligt bland pekskärmsapparater. Denna lilla olägenhet kompenseras dock av den övergripande rengöringsvänligheten. En snabb avtorkning med en trasa är allt som krävs för att bibehålla dess eleganta utseende. Enligt vår uppfattning kombinerar Cosori Premium II Plus funktionalitet med användarvänlig design och funktioner.

Milana Cvijanovic-Kajkut Recension av: Milana Cvijanovic-Kajkut

4.9

Baserat på 18 recensioner

Cosori Premium II Plus jämfört med andra airfryers

Se hela tabellen

Läs mer i artikeln