OBH Actifry Genius 1,7 kg XL

OBH Actifry Genius 1,7 kg XL

(4.4)

88 recensioner

airfryer med diskmaskinsäker korg

OBH Actifry Genius 1,7 kg XL är en klassisk airfryer som lever upp till sitt goda rykte, och är vad vi anser vara det mest kostnadseffektiva alternativet på marknaden. Airfryern har fått högt beröm i Råd & Röns test av airfryers, särskilt för dess användarvänlighet. De fann att den var lätt att kontrollera och hantera under hela matlagningen, vilket eliminerar behovet av att slösa tid på att navigera förvirrande inställningar. Dessa fördelaktiga funktioner kommer till ett mycket rimligt pris, vilket gör denna modell till ett mer prisvärt alternativ jämfört med många andra airfryers. Om du letar efter en enkel och budgetvänlig airfryer är OBH Actifry Genius för dig.

  • Dual motion-teknik med nio förinställda program
  • Lämplig för upp till åtta portioner
  • "Min ActiFry-app" med 300 recept

Pris:

2.618 kr.

Gå för bästa pris I samarbete med Pricerunner
Gå för bästa pris
I samarbete med Pricerunner

Detaljerad beskrivning av OBH Actifry Genius 1,7 kg XL

Specifikationer

Kapacitet 1,7 kg
Effekt 1500 W
Vikt 7 kg
Mått 38 x 48,9 x 29,5 cm
Manuellt/digitalt Digitalt
Timer check-icon
Automatisk avstängning check-icon

Superenkel matlagning
En sak som Techradar.com berömmer i sin recension av Actifry Genius är maskinens användarvänlighet. De skriver att den är enkel att både använda och kontrollera eftersom den inte har några konstiga eller mystiska knappar som pekar åt alla möjliga håll, vilka annars kan orsaka förvirringar. Man behöver istället bara sätta maten i skålen, välja program och trycka på start – så enkelt är det!

Råd & Rön berömmer OBH Actifry Genius för dess goda enhetliga kvalitet tack vare materialen den är tillverkad av som tycks hålla en riktigt hög kvalitet. Det är en försäkran för dig som konsument att maskinen inte kommer att gå sönder efter bara en användning utan kommer snarare att kunna användas i lång tid framöver. Experterna berömmer även den höga säkerhetsnivån som är betryggande eftersom att man inte gärna hamnar i en knepig  situation på grund av att man var sugen på pommes frites.

Stor airfryer
Med en storlek på 26x33x48 centimeter är det här en ganska stor airfryer jämfört med andra modeller på marknaden, vilket även märks på mängden mat som kan tillagas i maskinen på en gång. Airfryern ryms nämligen upp till 1,7 kilogram mat, vilket motsvarar ungefär åtta portioner, och kan alltså mätta en hel familjen på en gång samt säkerställer att man slipper laga maten i flera satser. När man använder en airfryer kan man tillaga mat som vanligtvis är dränkta i fett på ett mer fettsnålt sätt, och tack vare detta kan man därför undvika att äta onödigt mycket fett.

Den här airfryern skiljer sig från andra modeller på marknaden eftersom den är en av klassikerna inom luftfritering; den har en klassisk konstruktion som man vet garanterat fungerar. Om du inte vill välja en modell som du inte känner dig säker på, är därför denna ett bra alternativ. En annan sak som gör att den här airfryern unik är att den är mycket enkel att använda samt är billigare än många andra modeller. Om du vill ha en prisvärd klassiker är alltså OBH Actifry Genius ett bra alternativ för dig.

För-och nackdelar

Fördelar

  • Snabb och jämn uppvärmning
  • Hög kapacitet på 1,7 kg
  • Diskmaskinsäker korg
  • Lätt att hantera
  • Digital display

Nackdelar

  • Tar ganska mycket plats

FAQ

Vad är kapaciteten för OBH Actifry Genius 1,7 kg XL airfryer?
OBH Actifry Genius 1,7 kg XL airfryer har en kapacitet på 1,7 kilogram, vilket kan tillaga cirka åtta portioner mat åt gången.
Vilken effekt (i watt) har OBH Actifry Genius 1,7 kg XL airfryer?
OBH Actifry Genius 1,7 kg XL airfryer har en effekt på 1500 W.
Erbjuder OBH Actifry Genius 1,7 kg XL olika tillagningsfunktioner och temperaturreglering? Är dess komponenter diskmaskinssäkra?
OBH Actifry Genius 1,7 kg XL är utrustad med användarvänliga kontroller för enkel hantering. Den erbjuder däremot inte olika tillagningsfunktioner eller temperaturreglering. Dess komponenter, inklusive tillagningskorgen, är diskmaskinssäkra.
Vilket är det övergripande betyget för OBH Actifry Genius 1,7 kg XL enligt Råd & Rön?
OBH Actifry Genius 1,7 kg XL fick ett bra betyg från Råd & Rön.

Recensioner och tester av OBH Actifry Genius 1,7 kg XL

4.4

Baserat på 88 recensioner

Vår recension

Mest prisvärda airfryer

OBH Actifry Genius 1,7 kg XL-frys är ett bra alternativ för dem som söker en luftfrys med större kapacitet och superenkel matlagning med avancerade funktioner. Med sin Dual motion-teknik och nio förinställda program och app med 300 recept erbjuder den användarvänlighet och mångsidighet. Maskinen har fått beröm för sitt användarvänliga gränssnitt och högkvalitativa material från välrenommerade källor.

OBH Actifry Genius har en stor storlek som gör att upp till 8 portioner kan tillagas samtidigt, vilket gör den lämplig för familjer. Den ger ett fettsnålt tillagningsalternativ, vilket bidrar till att minska onödig fettförbrukning. Även om luftfrysaren kan vara lite skrymmande, står den ut som ett klassiskt och pålitligt val på marknaden för luftfrysning. Dessutom erbjuder den ett prisvärt alternativ jämfört med andra modeller.

Med tanke på dess bekvämlighet och mångsidiga funktioner tycker vi att OBH Actifry Genius 1,7 kg XL-frysen är ett bra alternativ för dem som söker en effektiv och pålitlig luftfrys för sina matlagningsbehov.

Milana Cvijanovic-Kajkut Recension av: Milana Cvijanovic-Kajkut

OBH Actifry Genius 1,7 kg XL jämfört med andra airfryers

Se hela tabellen

Läs mer i artikeln