Philips HD9867/90

Philips HD9867/90

(4.8)

2101 recensioner

airfryer med Smart Sensing-teknik

Enligt vår mening håller airfryern Philips HD9867/90 en klass för sig, och lämnar bakom sig dagarna med underkokt eller överkokt mat och sladdriga pommes frites. Med sin nya och unika Smart Sensing-teknologi justerar airfryern både tid och temperatur automatiskt, vilket garanterar perfekt tillagade måltider varje gång. Denna funktion är särskilt fördelaktig för dig som vill njuta av problemfri matlagning utan att ständigt behöva övervaka din mat.

  • XXL-kapacitet - rymmer upp till 1,4 kilogram mat
  • Smart detektionsteknik
  • Rapid Air-teknik

Pris:

3.939 kr.

Gå för bästa pris I samarbete med Pricerunner
Gå för bästa pris
I samarbete med Pricerunner

Detaljerad beskrivning av Philips HD9867/90

Specifikationer

Kapacitet 7,3 L
Effekt 2225 W
Vikt 7,9 kg
Manuellt/digitalt Manuellt
Timer check-icon
Automatisk avstängning check-icon
Mått 32,2 x 43,3 x 31,6 cm

Unik och smart matlagning
Tack vare tekniken denna modell erbjuder slipper du testa om maten är färdig genom att smaka eller sticka den med en gaffel. När du väljer Smart Sensing-programmet sätter maskinen istället igång den anpassade tillagningen så att du kan slappna av och vänta med spänning på att maten ska bli klar.

Bättre matlagningsresultat
PHILIPS HD9867/90 kan förbättra din matlagning avsevärt med bland annat dess Rapid Air-teknik som gör att luftflödet genom maskinen är upp till sju gånger snabbare än i andra modeller. Den har även en konstruktion som en sjöstjärna som även den bidrar till en jämnare tillagning och ett mer krispigt resultat.

Tack vare maskinens fettreduceringsteknik kan du dessutom njuta av maten med gott samvete eftersom den här tekniken fångar upp överflödigt fett så att du inte får i dig mer än nödvändigt. Den gör nämligen att fettnivån i råvaror som vanligtvis innehåller väldigt mycket fett reduceras vilket kan vara fördelaktigt om du försöker gå ner i vikt eller bara helt enkelt vill försöka leva lite mer hälsosamt. PHILIPS HD9867/90 är alltså en bra partner i kampen om en sundare vardag.

PHILIPS HD9867/90 skiljer sig från andra airfryers på marknaden på grund av dess storlek som är större än de flesta andra modeller, vilket bland annat märks på mängden mat den kan tillaga på en enda gång. I gengäld märks det dock även på priset.

En annan sak som skiljer denna modell från andra alternativ på marknaden är den unika Smart Sensing-tekniken som gör att du slipper besväret med att vakta maten under hela tillagningen; maskinen justerar nämligen både tid och temperatur automatiskt. En annan smart egenskap är dess inställbara knapp som gör att man kan laga sin favoriträtt med en enda knapptryckning.

För-och nackdelar

Fördelar

  • Fem smarta förinställda program
  • Exklusiv design
  • Praktiska och användarvänliga funktioner
  • Perfekt för större familjer

Nackdelar

  • Skrymmande design vilket kräver större bänkskiva

FAQ

Vad är kapaciteten för Philips HD9867/90 airfryer?
Kapaciteten för Philips HD9867/90 airfryer är 7,3 liter.
Vad är effektkapaciteten för Philips HD9867/90 airfryer?
Philips HD9867/90 airfryer har en effektkapacitet på 2225 W.
Vilken är den unika funktionen hos Philips HD9867/90 airfryer som skiljer den från andra modeller på marknaden?
Den unika funktionen hos Philips HD9867/90 airfryer är dess Smart Sensing-teknologi, som automatiskt justerar både tid och temperatur och gör det möjligt för användarna att laga sina favoriträtter med bara en knapptryckning.
Vad är det övergripande betyget för Philips HD9867/90 baserat på användar- och expertrecensioner?
Det övergripande betyget för Philips HD9867/90 baserat på användar- och expertrecensioner är 4 av 5.

Recensioner och tester av Philips HD9867/90

4.8

Baserat på 2101 recensioner

Vår recension

Konsumentmagasinet recommends

Även om HD9867/90 har liknande egenskaper som de andra Philips-modellerna när det gäller funktioner, effekt och kapacitet, har den här modellen ett något högre pris och manuell hantering. Det som då gör den här modellen speciell är dess Smart Sensing-teknik som automatiskt anpassar sig efter din matlagning.

Tack vare dess förmåga att automatiskt reglera tid och temperatur under matlagningen kommer den att ge bekvämlighet och underlätta ditt arbetet i ditt kök och därför tycker vi att den förtjänar en plats på vår lista och anser att den är ett lämpligt alternativ för dem som är villiga att betala ett lite högre pris för en praktisk airfryer med smarta och användarvänliga funktioner.

De små nackdelarna vi snubblade över under vår undersökning var att några av användarna inte uppskattade rengöringen av värmeelementet eftersom de ansåg att det var en ganska tidskrävande process. Liksom andra Philips-airfryer:s av nyare modeller har den dessutom en skrymmande design som tar upp mer plats, så se till att mäta ditt tillgängliga utrymme i ditt kök innan du genomför ett köp.

Milana Cvijanovic-Kajkut Recension av: Milana Cvijanovic-Kajkut

Användarrecensioner

Google Shopping presenterar en sammanställning av produkter från olika återförsäljare samt ger en omfattande översikt av tidigare användares erfarenheter. Användarna kan även betygsätta produkterna på en skala mellan 1 och 5.


Expertrecensioner och tester

Tom's Guide är en webbplats som testar och recenserar en mängd olika produkter, bland annat TV-apparater, elsparkcyklar, smartphones och vitvaror. De använder olika testmetoder för olika typer av produkter och kombinerar laboratorietester med praktisk användning. Syftet med deras tester är att kontrollera huruvida produkter lever upp till tillverkarnas anspråk. För att göra detta granskar de produkternas design, användarvänlighet och funktionalitet samt pris jämfört med liknande produkter. Philips HD9867/90 har fått 4 stjärnor på Tom's Guide.


T3.com är en ansedd webbplats för teknikrecensioner som utvärderar och testar ett brett utbud av konsumentelektronik och prylar. Deras rigorösa testprocess omfattar praktiska bedömningar, expertanalyser och omfattande benchmarking. Detta tillvägagångssätt ger värdefulla insikter till köpare och hjälper dem att fatta välgrundade köpbeslut genom att erbjuda opartiska och detaljerade recensioner. T3.coms engagemang för grundlig produktutvärdering säkerställer att konsumenter kan lita på deras rekommendationer för de senaste teknikprodukterna. Philips HD9867/90 har fått 4 stjärnor på T3


Philips HD9867/90 jämfört med andra airfryers

Se hela tabellen

Läs mer i artikeln