Cosori Pro

Cosori Pro

(4.7)

26386 recensioner

airfryer med ljudnivå på endast 55 decibel

Om du letar efter en airfryer som erbjuder både modern design och betydande kapacitet är Cosori Pro värd att överväga. Cosori Pro har snabbt blivit en av Europas mest populära airfryers på grund av sina imponerande funktioner. Med nio förinställda matlagningsprogram och möjligheten att förvärma och hålla maten varm är denna airfryer lämplig för både små och stora middagar. Dess kompakta storlek ger mer utrymme i köket jämfört med många konkurrenter, men den har fortfarande en generös kapacitet på 4,7 liter, perfekt för att förbereda en middag för fyra personer.

  • Nio förinställda matprogram
  • App med hundratals recept
  • Överlägsen Air Crisp-teknik

Pris:

1.839 kr.

Gå för bästa pris I samarbete med Pricerunner
Gå för bästa pris
I samarbete med Pricerunner

Detaljerad beskrivning av Cosori Pro

Specifikationer

Kapacitet 4,7 L
Effekt 1500 w
Vikt 4,54 kg
Mått 27,4 x 30,2 x 27,2 cm
Manuellt/digitalt Digital
Timer check-icon

En airfryer för stora som små middagssällskap
Cosori Pro är en airfryer som är kompakt och därmed ger dig mer plats i köket jämfört med många konkurrenter. Trots detta har den en imponerande kapacitet på 4,7 liter, tillräckligt för att laga en god middag för fyra personer. Samtidigt som den upptar lite plats på din köksbänk kan den hjälpa dig att förbereda en ansenlig mängd mat till både vänner och familj vid behov. Denna varmluftsfritös levereras med nio olika färdigprogrammerade matlagningsprogram.

Med ett enkelt tryck med fingret kan du enkelt justera temperatur eller tid på den maträtt du för tillfället lagar. På köpet får du även ett spännande recepthäfte som innehåller 30 unika recept som du enkelt kan laga hemma. Oavsett om det är skaldjur, bacon, pommes frites, grönsaker, fryst mat, kyckling eller nötkött som du har placerat i din airfryer kommer det bli smakrikt och gott. Du får även tillgång till en egenutvecklad app vid namn VeSync som ger dig åtkomst till ett hundratal recept speciellt anpassade till en Cosori Pro airfryer.

Tillaga hälsosam mat med ett knapptryck
I en Cosori Pro säkerställer du enkelt att maten tillagas jämnt och därmed även blir både gyllenbrun och krispig genom den så kallade Air Crisp-tekniken. Samtidigt går det snabbt att laga sin mat. Cosori Pro är 20 procent snabbare än likvärdiga airfyer-modeller när det kommer till förvärmning och den tillagar maten 1,5 gånger snabbare jämfört med en traditionell ugn i ett kök. Temperaturkapaciteten på 230 grader celsius är marknadsledande och är en bidragande orsak till den korta tillagningstiden och den krispiga konsistensen som är slutresultatet.

Varmluftsfritösen har nio stycken inbyggda matlagningsfunktioner som alla är utformade med användarvänlighet i fokus med program som är enkla att både förstå och att välja. Maten är trots sin krispighet dessutom väldigt hälsosam.

Eftersom du använder mindre fett vid matlagningen kan du med gott samvete äta gott. Maten får samma goda smak som man är van vid men med betydligt mindre olja eller ingen olja alls. Passa på att bjuda släkt och vänner på välsmakande och populära rätter likt kycklingvingar, vårrullar eller varför inte klassikern pommes frites!

Högteknologisk produkt som passar i alla kök
Med en Cosori Pro är du garanterad en av marknadens bästa airfryers som man kan få till sitt kök. Den har inte bara många olika funktioner utan erbjuder även en reducerad volym vid användning där hemma. En varmluftsfritös av märket Cosori Pro har en ljudnivå på endast 55 decibel vilket är bland det lägsta som du kan hitta på marknaden idag när man jämför med andra modeller som har en likvärdig kapacitet. Varmluftsfritösen olika delar är tillverkade i material som är icke-häftande.

Denna non-stick-beläggning innebär att det är enkelt att rengöra sin Cosori Pro på diskbänken eller i diskmaskinen. De tillhörande korgarna korgarna och lådorna kan tvättas på bara några få sekunder och det går även bra att ställa dem med andra köksredskap i diskmaskinen.

För-och nackdelar

Fördelar

  • Kombinerar modern design med rejäl kapacitet
  • Lagar maten 1,5 gånger snabbare än en ugn
  • Ljudnivå på endast 55 decibel
  • Enkel att rengöra
  • Temperaturkapacitet på 230 grader

Nackdelar

  • Lätt att kontrollera märken i glas

FAQ

Vad är kapaciteten för Cosori Pro airfryer?
Cosori Pro airfryer har en kapacitet på 4,7 liter.
Vad är effektkapaciteten för Cosori Pro airfryer?
Effektkapaciteten för Cosori Pro airfryer är 1500 W.
Vilka är funktionerna hos Cosori Pro airfryer?
Cosori Pro airfryer har nio inbyggda matlagningsfunktioner, inklusive alternativ för skaldjur, bacon, pommes frites, grönsaker, fryst mat, kyckling och nötkött. Den levereras också med en VeSync-app som ger tillgång till hundra recept speciellt utformade för Cosori Pro airfryer.
Vad är det övergripande betyget för Cosori Pro baserat på användar- och expertrecensioner?
Cosori Pro har fått höga betyg, med en 5/5-stjärnig rating på BBCgoodfood och en 4,7/5-stjärnig rating på Amazon.

Recensioner och tester av Cosori Pro

4.7

Baserat på 26386 recensioner

Vår recension

Bland de bäst designade air fryer

På Konsumentmagasinet fångar Cosori Pro snabbt vår uppmärksamhet, särskilt om estetik är av största vikt.  För det första kompletterar dess moderna design dess rejäla kapacitet och balanserar funktionalitet med stil. Vi uppskattar det kompakta fotavtrycket som ger extra utrymme i köket, en välsignelse för dem med utrymmesbegränsningar. För det andra ger dess nio förinställda matprogram och inkluderingen av VeSync-appen en bred kulinarisk horisont. Å andra sidan är en mindre nackdel som vi noterade att glaskontrollen lätt märks. Men med tanke på de imponerande funktionerna som Air Crisp-teknik, snabba tillagningstider och hälsomedveten matlagning, bleknar detta lilla estetiska problem i jämförelse. Slutligen anser vi att Cosori Pro, med sin enkla rengöring och tysta drift, är ett bra alternativ för dem som prioriterar design och effektivitet.

Milana Cvijanovic-Kajkut Recension av: Milana Cvijanovic-Kajkut

Användarrecensioner

Amazon är världens största e-handelsplattform med ett sortiment som omfattar miljontals produkter inom nästan alla tänkbara kategorier. Amazon tillhandahåller även ett praktiskt system för användarrecensioner där användare kan lämna stjärnbetyg och detaljerade kommentarer om produkterna de köpt.


Expertrecensioner och tester

TechRadar, med avdelningar i USA, Storbritannien och Australien, levererar omfattande nyheter och recensioner av de senaste teknikprylarna. De fokuserar på praktiska utvärderingar och detaljerade analyser, och erbjuder tillförlitliga insikter om tekniktrender och produkter. Den internationella profilen ger aktuellt och relevant innehåll för teknikintresserade världen över – oavsett om intresset är för den senaste utvecklingen eller produktrecensioner. Cosori Pro har fått 4 stjärnor på TechRadar.


Ideal Home.co.uk är en online-återförsäljare som specialiserar sig på heminredning och möbler. De testar noggrant sina produkter för kvalitet, hållbarhet och säkerhet för att säkerställa kundnöjdhet. Deras rigorösa testprocess inkluderar bedömning av material, konstruktion och funktionalitet. Detta engagemang för produktkvalitet garanterar att konsumenter får pålitliga och långvariga artiklar, vilket ger sinnesro och värde för deras investering. Cosori Pro har fått 5 stjärnor på IdealHome


BBCGoodFood är en känd kulinarisk tidning som rigoröst testar och granskar livsmedelsprodukter för kvalitet och smak. Deras expertpanel utvärderar produkter genom blinda smaktester, näringsanalyser och granskning av ingredienser. Denna noggranna process säkerställer att konsumenter kan fatta välgrundade beslut och välja högkvalitativa och smakrika produkter. BBC Good Foods engagemang för grundliga tester ökar förtroendet för köpare och hjälper dem att fatta tillfredsställande och hälsomedvetna köpbeslut. Cosori Pro har fått 5 stjärnor på BBCGoodFood


Cosori Pro jämfört med andra airfryers

Se hela tabellen

Läs mer i artikeln