Melitta Aroma Signature Deluxe 

Melitta Aroma Signature Deluxe 

(4.3)

820 recensioner

Pris:

1.409 kr.

Gå för bästa pris I samarbete med Pricerunner
Gå för bästa pris
kaffebryggare med LED-belyst vattentank

Melitta Aroma Signature Deluxe är en högkvalitativ kaffebryggare som inte kostar skjortan. Som en av de bästa kaffebryggarna är den välkänd för sin förmåga att brygga smakfullt kaffe tack vare dess integrerade aromkontroll som garanterar optimal smak oavsett mängden koppar som kokas. Kaffebryggaren erbjuder enkel avkalkning och ett tre-i-ett-kalkskydd med programmerbar vattenhårdhet. Vidare har Melitta Aroma Signature Deluxe en justerbar uppvärmningstid som inte kompromissar med smaken samt en stilren design i rostfrittt stål som gör att den ser dyrare ut än vad den är.

  • Programmerbar varmhållningsfunktion
  • LED-ljus i vattentanken
  • Elegant rostfritt stål med glaskanna
I samarbete med Pricerunner

Detaljerad beskrivning av Melitta Aroma Signature Deluxe 

Specifikationer

Vattenbehållarens kapacitet 1,25 L
Effekt 1800 W
Vikt 2,8 kg
Mått 32,5 x 15,5 x 35,5 cm
Automatisk avstängning check-icon

Dyr design i en billig maskin
En av de saker maskinen också generellt lovordas för är formgivningen som får bryggaren att se ut som en betydligt dyrare maskin än den egentligen är. Den är tillverkad i rostfritt stål, vilket får den att indikera att kvaliteten är lika bra på utsidan som inuti med avseende på dess goda förmåga att brygga kaffe.

Maskinen har även inbyggt droppstopp i filtret som ser till att det inte droppar kaffe på värmeplattan när du avlägsnar kannan. Den är även, som de flesta andra nya kaffebryggare, försedd med automatisk avstängning som försätter maskinen i standby om du glömmer att stänga av den.

Maskinen kan brygga 1,25 liter kaffe i en kanna (tio koppar), och får beröm av experterna för förmågan att brygga kaffet snabbt och att bibehålla den optimala värmen när kaffet står i kannan. Den har dessutom automatisk aromkontroll så att du är garanterad den bästa smakupplevelsen varje gång du brygger en kopp kaffe.

För-och nackdelar

Fördelar

  • Utmärkt droppstopp-system
  • Användarvänlig
  • Effektiv kaffebryggning
  • Hållbar och konsekvent även över tid
  • Enkel avkalkning
  • Praktisk timer

Nackdelar

  • Filter- och kaffesumpbehållaren är något liten

FAQ

Vad är kapaciteten hos kaffebryggaren Melitta Aroma Signature Deluxe?
Kaffebryggaren Melitta Aroma Signature Deluxe har en kapacitet på 1,25 liter, vilket motsvarar cirka tio till tolv koppar kaffe.
Vilken effekt har kaffebryggaren Melitta Aroma Signature Deluxe?
Kaffebryggaren Melitta Aroma Signature Deluxe har en effekt på 1 800 Watt.
Vilka ytterligare funktioner och program erbjuder kaffebryggaren Melitta Aroma Signature Deluxe?
Melitta Aroma Signature Deluxe erbjuder en stilren design, tillverkad av rostfritt stål, som ger intrycket av en högkvalitativ maskin. Den har en droppstopp-funktion och automatisk avstängning för bekvämlighet och säkerhet. Kaffebryggaren kan snabbt brygga 1,25 liter kaffe samtidigt som den bibehåller optimal temperatur. Kaffebryggaren har också automatisk aromkontroll för utsökta resultat vid varje bryggning.
Vad säger användare och experter om kaffebryggaren Melitta Aroma Signature Deluxe?
Både användare och experter menar att Melitta Aroma Signature Deluxe:s håller en hög prestanda och berömmer kaffebryggarens utmärkta förmåga att brygga kaffe. På PriceRunner har Melitta Aroma Signature Deluxe ett betyg på 4,5/5 stjärnor.

Recensioner och tester av Melitta Aroma Signature Deluxe 

Vår recension

Perfekt för bryggning av intensivt kaffe

Enligt oss är Melitta Aroma Signature Deluxe en prisvärd kaffebryggare tack vare dess effektiva droppstopp-system. Apparatens användarvänliga gränssnitt, i kombination med dess praktiska timer, möjliggör en problemfri kaffebryggning. Kaffebryggaren har en mycket effektiv drift, vilket kan vara särskilt fördelaktigt under hektiska morgnar innan du beger dig till jobbet.

Melitta Aroma Signature Deluxe levererar en hållbar och konsekvent bryggning, även över tid, vilket tyder på att enheten tål frekvent användning. Vidare underlättar den smidiga avkalkningen underhållet av kaffebryggaren, samtidigt som det säkerställer att apparaten förblir i toppskick.

Behållaren för filtret och kaffesumpen är något liten, vilket å ena sidan begränsar möjligheten att brygga starkare kaffe. Å andra sidan anser vi att detta är ett mindre problem med tanke på maskinens övergripande effektivitet och funktionalitet.

Är du en kaffeälskare som letar efter en apparat som kombinerar effektivitet, enkelhet och hållbarhet, är Melitta Aroma Signature Deluxe en utmärkt kaffebryggare för dig.

Milana Cvijanovic-Kajkut Recension av: Milana Cvijanovic-Kajkut

4.3

Baserat på 820 recensioner

Användarrecensioner

Amazon är världens största e-handelsplattform med ett sortiment som omfattar miljontals produkter inom nästan alla tänkbara kategorier. Amazon tillhandahåller även ett praktiskt system för användarrecensioner där användare kan lämna stjärnbetyg och detaljerade kommentarer om produkterna de köpt.


Expertrecensioner och tester

Melitta's coffee machine is everything a coffee machine should be: well-built, beautiful and affordable. Melitta also brews really good coffee. If you prefer a fresh and vibrant aroma, then the Melitta Aroma Signature DeLuxe will be your obvious choice.''


Videorecension

Melitta Aroma Signature Deluxe  jämfört med andra kaffebryggarna

Se hela tabellen

Läs mer i artikeln