Siemens TC86303

Siemens TC86303

(4.5)

662 recensioner

Pris:

990 kr.

Gå för bästa pris I samarbete med Pricerunner
Gå för bästa pris
kaffebryggare med sensorstyrt värmesystem

Siemens TC86303 kaffebryggare är en av de bästa kaffebryggarna i Sverige, liksom i Danmark och Tyskland, tack vare sin förmåga att snabbt brygga god kaffe. Den har dessutom blivit utsedd till testvinnare av den tyska konsumentorganisationen Stiftung Warentest. Kaffebryggarens dubbla värmeelement säkerställer en optimal bryggning, vilket återspeglas i slutresultatet. Vi uppskattar särskilt enhetens förmåga att hålla kaffet varmt och dess AromaSensePlus-funktion för mindre bryggningar. Siemens TC86303 är enkel att rengöra och erbjuder en automatisk avstängning.

  • Sensorstyrt värmesystem
  • Mångsidiga praktiska funktioner
  • Svängbart filter för enklare och snabbare kaffe
I samarbete med Pricerunner

Dagens priser

Vi är läsarfinansierade och får provision på köp som görs via länkar i våra artiklar.

Specifikationer

Vattenbehållarens kapacitet 1,25 L
Effekt 1160 W
Mått 26 x 25 x 35,5 cm
Vikt 2,8 kg
Automatisk avstängning check-icon

För-och nackdelar

Fördelar

  • Minnesfunktion och automatisk standby
  • Mycket stabil filterhållare
  • Avtagbar vattentank
  • Brygger mycket gott kaffe
  • Utrustad med timer

Nackdelar

  • Timern för den automatiska avstängningen är något kort

FAQ

Vad är kapaciteten hos kaffebryggaren Siemens TC86303?
Kapaciteten hos kaffebryggaren Siemens TC86303 är 1,25 liter.
Vilken effekt har kaffebryggaren Siemens TC86303?
Kaffebryggaren Siemens TC86303 har en effekt på 1 160 Watt.
Vilka ytterligare funktioner och program erbjuder kaffebryggaren Siemens TC86303?
Kaffebryggaren Siemens TC86303 erbjuder en rad användbara och praktiska funktioner, bland annat en vattentank på 1,25 liter och en effekt på 1 160 Watt. Kaffebryggaren mäter 26 x 25 x 35,5 centimeter och väger 2,8 kilogram. Den inkluderar en automatisk avstängning, vilket garanterar säker användning och optimal energieffektivitet.
Vad säger användare och experter om kaffebryggaren Siemens TC86303?
Användare och experter ger kaffebryggaren Siemens TC86303 höga betyg. Den har blivit utsedd till testvinnare av den tyska konsumentorganisationen Stiftung Warentest samt fått 4,6/5 stjärnor på Google Shopping och 4,4/5 stjärnor på Amazon. Detta indikerar stark tillfredsställelse bland såväl användare som experter med enhetens prestanda och kvalitet.

Recensioner och tester av Siemens TC86303

Vår recension

Högt rankad på Testberichte.de

Kaffebryggaren Siemens TC 86303 är välkänd för dess intelligenta funktioner, däribland en minnesfunktion och ett automatisk standby-läge, som garanterar bekväm kaffebryggning. En annan aspekt som är omtyckt är apparatens stabila filterhållare som garanterar simpel och säker användning. Vidare anser vi att den avtagbara vattentanken är en praktiskt detalj eftersom den underlättar såväl påfyllning som rengöring.

Siemens TC 86303 har lovordats för smaken på kaffet den brygger, vilket således är den viktigaste aspekten av en kaffebryggare. Med timern kan du ställa in bryggtiden i förväg och på så sätt vakna upp till doften av nybryggt kaffe.

Trots att timern på auto-off-funktionen kan upplevas som något kort, anser vi att funktionens energisparande fördel kompenserar för detta. Vi tycker även att Siemens TC 86303:s andra funktioner gör den till ett utmärkt alternativ för dig som letar efter en kaffebryggare som kombinerar funktionalitet med bekvämlighet.

Milana Cvijanovic-Kajkut Recension av: Milana Cvijanovic-Kajkut

4.5

Baserat på 662 recensioner

Användarrecensioner

Google Shopping presenterar en sammanställning av produkter från olika återförsäljare samt ger en omfattande översikt av tidigare användares erfarenheter. Användarna kan även betygsätta produkterna på en skala mellan 1 och 5.


Amazon är världens största e-handelsplattform med ett sortiment som omfattar miljontals produkter inom nästan alla tänkbara kategorier. Amazon tillhandahåller även ett praktiskt system för användarrecensioner där användare kan lämna stjärnbetyg och detaljerade kommentarer om produkterna de köpt.


Siemens TC86303 jämfört med andra kaffebryggarna

Se hela tabellen

Läs mer i artikeln