Bosch TKA6A041

Bosch TKA6A041

(4.6)

2124 recensioner

Pris:

629 kr.

Gå för bästa pris I samarbete med Pricerunner
Gå för bästa pris
kaffebryggare med 24-timmarstimer

Kaffebryggaren Bosch TKA6A041 är utrustad med funktioner som dropp-stopp och automatisk avstängning, vilket både ökar säkerheten och energieffektiviteten. Det som gör denna kaffebryggare unik och till en av de bästa kaffemaskinerna i testet är dess “Aroma+”-knapp för intensiv kaffesmak, enkel avkalkning tack vare det integrerade programmet, samt roterbara filterhållare som möjliggör enkel påfyllning. Enheten indikerar dessutom när det är dags för avkalkning, vilket garanterar en smidig drift. Bosch TKA6A041 erbjuder en anständig standard för bryggning, vilket gör den till en pålitligt kaffebryggare för dina vardagliga kaffebehov.

  • Aroma+-knappen för intensivt kaffe
  • Enkel avkalkning med integrerat avkalkningsprogram
  • Vridbar filterhållare för bekväm påfyllning
I samarbete med Pricerunner

Dagens priser

Vi är läsarfinansierade och får provision på köp som görs via länkar i våra artiklar.

Detaljerad beskrivning av Bosch TKA6A041

Specifikationer

Vattenbehållarens kapacitet 1,25 L
Effekt 1200 W
Mått 35,5 x 28,5 x 23 cm
Vikt 2,1 kg
Automatisk avstängning check-icon

Enkel avkalkning
Avkalkningssystemet fungerar som så att en LED-signal ger besked när maskinen bedömer att det är dags att kalka av den. Du kan göra med hjälp av det integrerade avkalkningsprogrammet, som gör det enkelt och snabbt att kalka av bryggaren.

Vattenbehållaren har en total kapacitet på 1 liter, vilket motsvarar ungefär fyra koppar kaffe på en kanna.

Allt som allt är detta en bra standard-kaffebryggare. Du får inte det ultimata inom kaffebryggning, vilket man kan förvänta sig när man ser prisnivån, men du får en solid kaffebryggare som brygger riktigt gott kaffe och är lätt att rengöra.

För-och nackdelar

Fördelar

  • Automatisk avstängning
  • Kannan med stor öppning och den avtagbara vattentanken möjliggör enkel rengöring
  • Praktisk utformning
  • Programmerbar 24-timmars timer
  • Kan brygga starkt kaffe

Nackdelar

  • Glaskannan är något mindre
  • Något bullrig drift

FAQ

Vad är kapaciteten hos kaffebryggaren Bosch TKA6A041?
Kaffebryggaren Bosch TKA6A041 har en kapacitet på 1,25 liter, vilket motsvarar cirka åtta till tio koppar kaffe.
Vilken effekt har kaffebryggaren Bosch TKA6A041 enligt KDMF?
Kaffebryggaren Bosch TKA6A041 har, enligt KDMF, en effekt på 1 200 Watt.
Vilka ytterligare funktioner och program erbjuder kaffebryggaren Bosch TKA6A041?
Kaffebryggaren Bosch TKA6A041 erbjuder ett automatiskt avkalkningsprogram som indikerar med en LED-lampa när det är dags för avkalkning. Vidare har kaffebryggaren en kapacitet på 1,25 liter, vilket motsvarar ungefär tio koppar kaffe. Den har dessutom en automatisk avstängning och är enkel att rengöra.

Recensioner och tester av Bosch TKA6A041

Vår recension

Bästa kaffebryggare i budgetklassen

Kaffebryggaren Bosch TKA6A041 kombinerar bekvämlighet med funktionalitet. Dess automatiska avstängning garanterar säker användning, medan dess konstruktion, bestående av en kanna med stor öppning och en avtagbar vattentank, underlättar rengöringen. Den programmerbara 24-timmars timern är en annan fördelaktig detalj för dig som uppskattar att ha kaffet klart vid en viss tidpunkt. Apparaten kan dessutom brygga starkt kaffe, vilket passar dig som föredrar en robust bryggning.

Bosch TKA6A041 har en något mindre glaskanna, vilket kan vara fördelaktigt för dig som tillhör ett mindre hushåll och som vill brygga färskt kaffe utan överflöd. Ljudnivån, som ofta är märkbar under drift, anser vi vara en mindre olägenhet jämfört med maskinens övergripande funktionalitet och effektivitet.

Om du letar efter en simpel och pålitlig kaffebryggare som kan producera en riktig kopp kaffe tycker vi att Bosch TKA6A041 är ett utmärkt alternativ för dig.

Milana Cvijanovic-Kajkut Recension av: Milana Cvijanovic-Kajkut

4.6

Baserat på 2124 recensioner

Användarrecensioner

Amazon är världens största e-handelsplattform med ett sortiment som omfattar miljontals produkter inom nästan alla tänkbara kategorier. Amazon tillhandahåller även ett praktiskt system för användarrecensioner där användare kan lämna stjärnbetyg och detaljerade kommentarer om produkterna de köpt.


Google Shopping presenterar en sammanställning av produkter från olika återförsäljare samt ger en omfattande översikt av tidigare användares erfarenheter. Användarna kan även betygsätta produkterna på en skala mellan 1 och 5.


Bosch TKA6A041 jämfört med andra kaffebryggarna

Se hela tabellen

Läs mer i artikeln