Braun KF7020 

Braun KF7020 

(4.4)

248 recensioner

kaffebryggare med timer

Braun KF7020 kaffebryggaren har det unika OptiBrewSystemet, justerbar bryggstyrka och en användarvänlig LCD-skärm som nyckelfunktioner. Som en av de bästa kaffebryggarna i testet utmärker den sig med sin eleganta design och förmågan att brygga upp till 12 koppar per kanna. Kaffebryggaren erbjuder också en timer för bekvämlighet och en Aroma Carafe-funktion för att bibehålla värmen, och har en traditionell känsla som samtidigt ger ett modernt inslag i ditt kök.

  • Unikt OptiBrewSystem
  • Val av bryggstyrka
  • Användarvänlig LCD-skärm med enkla kontroller

Pris:

918 kr.

Gå för bästa pris I samarbete med Pricerunner
Gå för bästa pris
I samarbete med Pricerunner

Detaljerad beskrivning av Braun KF7020 

Specifikationer

Vattenbehållarens kapacitet 1,5 L
Automatisk avstängning check-icon
Mått 20 x 20 x 36 cm
Vikt 2,8 kg
Effekt 1000 W

Elegant kaffebryggare
Braun KF7020 är en av marknadens traditionella kaffebryggare som brygger klassiskt, älskat bryggkaffe. Rent designmässigt är det här däremot en väldigt modern modell med ett elegant utseende. Kaffebryggaren har nämligen en läcker svart färg samt en enkel och minimalistisk design utan särskilt många avbrott.

Högst upp på maskinen sitter det en modern LCD-skärm med tillhörande kontrollpanel. På den här skärmen kan man enkelt välja och justera olika inställningar för kaffet. Nedanför kontrollpanelen har kannan sin diskreta placering.

Justerbar styrka
Braun KF7020 ger användaren flera olika valmöjligheter. Kaffebryggaren har bland annat en smart timer som kan ställas in på skärmen.

Timern går upp till 24 timmar och kan till exempel ställas in så att kaffet är färdigbryggt när man kliver upp på morgonen.

Den här modellen har även en så kallad Coffee Strength Selector. Detta är ett reglage för kaffestyrka som gör det möjligt att välja precis hur starkt man vill ha sitt kaffe.

Tolv koppar per bryggning
Braun KF7020 är en rymlig kaffebryggare som kan brygga upp till tolv koppar per tank. Om man inte vill ha så mycket kaffe är det dock inga problem att brygga till exempel en eller tre koppar heller.

Om man brygger en full kanna som inte ska drickas upp på en gång finns det även en värmehållningsfunktion. Denna funktion kallas för Aroma Carafe och kan hålla kaffet varmt länge.

För att kaffebryggaren ska tillverka ett så gott kaffe som möjligt är Braun KF7020 även utrustad med OptiBrewSystem. Detta system ser till att kaffet blir tillräckligt varmt och att kontakttiden mellan vattnet och kaffebönorna varken är för lång eller för kort.

För-och nackdelar

Fördelar

  • Stilren och elegant design
  • Användarvänlig
  • Aroma Carafe-funktion som håller kaffet varmt
  • Optimal balans av tid och temperatur vid bryggning
  • Kan brygga tolv koppar vid en bryggning

Nackdelar

  • Tenderar att vara något högljudd
  • Den automatiska avstängningen aktiveras ibland för fort

FAQ

Vad är kapaciteten för Braun KF7020?
Kapaciteten på Braun KF7020 kaffebryggare är 1,5 liter, vilket gör att den kan brygga upp till tolv koppar kaffe per kanna.
Vad är effektkapaciteten för Braun KF7020?
Effektkapaciteten för Braun KF7020 kaffebryggare är 1000 Watt.
Vilka extrafunktioner och program erbjuder kaffebryggaren Braun KF7020?
Braun KF7020 erbjuder olika funktioner, inklusive en elegant design med en modern LCD-skärm för inställningar. Den har en styrkeregulator för kaffe, en 24-timmars timer och kan brygga upp till 12 koppar per kanna. Den har också en aromakanna-funktion för värmepreservation och ett OptiBrewSystem för optimal bryggning.
Vad är några av användar- och expertrecensionerna om Braun KF7020 enligt KDMF?
Braun KF7020 har fått positiva recensioner både från användare och experte och var till och med testvinnare hos en ansedd konsumenttestorganisation. Dessutom har den ett imponerande betyg på 4,4 av 5 stjärnor på Google Shopping, vilket indikerar hög kundnöjdhet.

Recensioner och tester av Braun KF7020 

4.4

Baserat på 248 recensioner

Vår recension

Bäst i test kaffebryggare enligt Råd & Rön

Braun KF7020 har blivit utnämnd som bäst i test kaffebryggare av Råd & Rön. Detta bekräftar att den är en elegant kaffebryggare som smidigt kan integreras i de flesta moderna kök. Det användarvänliga gränssnittet tillhandahåller en problemfri användning och gör apparaten tillgänglig för alla. Aroma Carafe-funktionen är ett prisvärt tillskott som effektivt bevarar kaffets värme och smak. Samtidigt levererar kaffebryggaren optimala bryggförhållanden för att utvinna kaffe med fyllig smak, vilket åstadkoms med en optimal balans av tid och temperatur.

KF7020 har en kapacitet att brygga tolv koppar kaffe per bryggning, vilket gör apparaten väl lämpad för större hushåll eller för dig som ofta har gäster – eller för dig som bara älskar att dricka kaffe. Trots att kaffebryggaren avger ett märkbart ljud under användning, anser vi att detta är en mindre olägenhet när det vägs mot dess övergripande prestanda.

Avslutningsvis vill vi framhålla apparatens snabba aktivering av den automatiska avstängningsfunktionen som en utmärkt säkerhetsåtgärd, som dessutom är energibesparande. Sammantaget är Brauns KF7020 en kaffebryggare för dig som letar efter en simpel apparat som är enkel att rengöra och som brygger gott kaffe utan komplikationer.

Milana Cvijanovic-Kajkut Recension av: Milana Cvijanovic-Kajkut

Användarrecensioner

Google Shopping presenterar en sammanställning av produkter från olika återförsäljare samt ger en omfattande översikt av tidigare användares erfarenheter. Användarna kan även betygsätta produkterna på en skala mellan 1 och 5.


Braun KF7020  jämfört med andra kaffebryggarna

Se hela tabellen

Läs mer i artikeln