AIVIQ AEM-101S

AIVIQ AEM-101S

(0)

0 recensioner

En kapabel espressomaskin med dubbla värmekällor

AIVIQ AEM-101S är en kostnadseffektiv espressomaskin med en stor perkskärm på 7 tum som erbjuder en intuitiv navigeringsupplevelse. Det vi särskilt gillar med denna produkt är dess integrerade mjölkskummare, som gör att du kan brygga inte bara espresso utan också latte och cappuccino. Med pekskärmen kan du justera temperaturen och skumvolymen för att specialanpassa din kopp kaffe. Dessutom låter dess smarta justerbara kaffekvarn dig ändra malningsgraden på ditt kaffe för precis rätt mängd koffein.

  • Minimalistisk design
  • Stor 7-tums pekskärm
  • Automatisk mjölkskummare

Dagens priser

Vi är läsarfinansierade och får provision på köp som görs via länkar i våra artiklar.

Specifikationer

Ström 1250 W
Vattentankens kapacitet 1,8 L
Tryck 19 bar
Mått 46,3 x 28,3 x 36,5 cm
Inbyggd kaffekvarn check-icon
inbyggd mjölkskummare check-icon

För-och nackdelar

Fördelar

  • Justerbar, exakt espressokvarn
  • Smarta funktioner
  • Tillverkad av högkvalitativa komponenter
  • Möjlighet till skräddarsydda inställningar för egna kaffedrycker
  • Lägre prisklass

Nackdelar

  • Behållaren för espressobönor en aning liten

FAQ

Har AIVIQ AEM-101 en kaffekvarn?
Ja, AIVIQ AEM-101 kommer med en kaffekvarn som kan justeras för önskad malningsgrad.
Hur fungerar tryck- och temperaturkontrollfunktionen i AIVIQ AEM-101 för att säkerställa optimal prestanda?
Tryck- och temperaturkontrollfunktionen på AIVIQ AEM-101 fungerar genom dess pekskärm, vilket gör att användare kan justera temperaturen och mängden skum för att anpassa sitt kaffe. Dess smarta, justerbara kaffekvarnmekanism möjliggör anpassning av kaffets grovhet, vilket garanterar optimalt koffeininnehåll baserat på personliga preferenser.
Vilka ytterligare funktionerna erbjuder AIVIQ AEM-101SK?
AIVIQ AEM-101SK erbjuder enkel navigering med sin stora pekskärm, vilket gör att användare kan justera temperatur och skummängd. Den kan brygga en mängd olika kaffesorter, inklusive espresso och latte. Maskinen har också en automatisk mjölkskummare med flera inställningar för olika kaffedrycker.

Recensioner och tester av AIVIQ AEM-101S

Vår recension

Espressomaskinen AIVIQ AEM-101S erbjuder en lovvärd balans mellan funktionalitet och värde. Den justerbara espressokvarnen ger exakt kontroll över malningsgraden för att passa dig som bryr sig om hur du vill ha ditt kaffe. De smarta funktionerna ger ett lager av modern bekvämlighet, medan de högkvalitativa komponenterna talar för maskinens hållbarhet.

Maskinens justerbara inställningar säkerställer att du kan skräddarsy kaffeupplevelsen efter din personliga smak, ett stort plus för dig som verkligen älskar kaffe. Även om kvarnbehållaren är i minsta laget och det kan bli irriterande att ofta behöva fylla på, kan påfyllning med färska bönor faktiskt förbättra kaffets smak. Med tanke på det låga priset är AIVIQ AEM-101S ett utmärkt val för dig som vill ha en espressomaskin med många funktioner till ett bra pris.

Milana Cvijanovic-Kajkut Recension av: Milana Cvijanovic-Kajkut

0

Baserat på 0 recensioner

AIVIQ AEM-101S jämfört med andra helautomatiska espressomaskiner

Se hela tabellen

Läs mer i artikeln