Få till perfekt skivade grönsaker med hjälp av marknadens bästa mandoliner 2023

Enligt vår research och analys Vi har valt ut produkter som har fått höga betyg i de parametrar som vi utvärderat dem på, och tillhandahåller alltså inte en komplett lista bestående av alla produkter på marknaden.

SENAST ÄNDRAD: januari 24, 2024.
Annons
Anonns

Artikeln är baserad på undersökningar, men innehåller sponsrade element, inklusive annonslänkar, och bör därför betraktas som en annons.

Få till perfekt skivade grönsaker med hjälp av marknadens bästa mandoliner 2023

Urvalet av produkter i artikeln baseras på analys och undersökning..., men innehåller endast produkter som våra samarbetspartners tillhandahåller. Artikeln är därför en annons. Läs här hur sponsrade partnerskap påverkar ordningsföljden av våra produkter. I regel innehåller våra artiklar externa tester och recensioner, snarare än tester utförda av oss själva. Läs mer

För dig som dras till kulinariska aktiviteter som kräver en nivå av finess som inte ens din finaste kockkniv klarar av, är en mandolinhyvel den ultimata apparaten för uppgiften. Med hjälp av en mandolin kan du få till sallader med tunt skivade grönsaker, som ger dina måltider en touch av elegans. Mandoliner briljerar dessutom vid tillagning av vissa specifika rätter, när de utan förvandlar ett berg av kål till perfekta strimlor till coleslaw, eller när du vill ha jämnt skivade potatisar till en potatisgratäng så att varje skiva blir färdig vid exakt samma tidpunkt.

Marknaden är dock överhopad av olika typer av mandolinhyvlar, och det är därför viktigt att förstå skillnaderna mellan de olika modellerna för att kunna välja den bästa apparaten för just dina matlagningsbehov. För att göra det enkelt för dig har vi samlat några av marknadens bästa mandoliner för olika ändamål så att du kan hitta en lämplig och kostnadseffektiv mandolin som passar dig.

test-guiden

En test-guide är en artikel likt den här, där vi analyserar produkter genom att undersöka t.ex. recensioner och tester.

De 5 bästa mandolin bäst i test i test-guiden 2024:

Så bedömer vi och väljer ut produkter

Vi jämför en rad erkända produkter och varumärken. Vi har partnerskap med många stora återförsäljare, och även om detta kan påverka urvalet av produkter till våra artiklar bygger våra rekommendationer på redaktionens professionella bedömning av vilka produkter som presterar bäst.

Vårt research-team bedömer produkterna utifrån parametrar som exempelvis:

  1
 • Produkttester från olika expertkällor och konsumentmagasin
 • 2
 • Kundrecensioner av produkten
 • 3
 • Produktens funktioner och specifikationer
 • 4
 • Återförsäljarens garantier, kundservice och omdömen
 • 5
 • Kunskap och data kring våra läsares preferenser

Ovanstående parametrar jämförs sedan med produktens pris och kvalitet. Det är viktigt att nämna att ordningen inte representerar en rangordning av produkter, utan snarare en genomgång av några av de bästa produkterna för olika behov.

Våra beteckningar som "Bästa budgetval", "Bästa trådlösa alternativ", "Prisvärd" etc. är framtagna enligt individuella, oberoende bedömningar utförda av forskningsledare, och är baserade på samma metod som nämnts ovan.

5 saker att tänka på innan du köper

 • Bladtyp

  Bladtypen spelar stor roll när du köper en mandolin är avgörande eftersom den typ av blad som används kan ha stor inverkan på hyvelns kvalitet, din säkerhet när du använder hyveln och verktygets mångsidighet. Mandoliner finns i olika stilar och mönster för att tillgodose olika skärpreferenser och kulinariska behov. Här är några vanliga stilar på mandolinhyvlar:

  Mandoliner med justerbara blad: Detta är den vanligaste typen av mandolinhyvel. Den har ett justerbart blad som kan ställas in på olika tjocklek. Detta gör att du kan skapa skivor med olika tjocklek genom att justera bladets position.

  Mandolin med bräda: Denna mandolin liknar en platt skärbräda med ett inbyggt skärblad. Du skjuter maten över bladet medan du håller i handtaget för att få till jämna skivor.

  Mandolin med V-blad: Istället för ett rakt blad har den här modellen ett V-format blad. Den V-formade designen hjälper till att skapa tydligare snitt och minskar friktionen när du skivar.

  Japansk mandolin: Dessa mandolinhyvlar är inspirerade av japanska köksredskap och har ofta vassa blad av hög kvalitet och är utformade för exakt skärning.

  Vertikal mandolin: Till skillnad från traditionella horisontella mandoliner kan du med en vertikal mandolinhyvel skiva ingredienser medan de hålls vertikalt. Denna design kan vara till hjälp för vissa typer av hyvling.

  Elektrisk mandolin: Elektriska mandolinhyvlar automatiserar skivningsprocessen, och levereras ofta med olika tillbehör och blad, vilket gör dem till mångsidiga köksredskap som går att anpassa till olika skärstilar.

 • Byggmaterial och inställningar [bgp] När du väljer en mandolinhyvel spelar byggkvaliteten och materialvalet en avgörande roll, både för hållbarheten, stabiliteten samt för apparatens övergripande prestanda. En mandolin med överlägsen byggkvalitet konstruerad i tillförlitliga material ger ett köksredskap som står sig över tid och som alltid ger exakta skärresultat.
 • Rengöring och underhåll [bgp] Att välja en mandolin med användarvänlig design, intuitiva kontroller och enkel montering förenklar din upplevelse i köket. Mandolinens användarvänlighet börjar med dess design. Leta efter intuitiva reglage som gör att du enkelt kan justera bladhöjden för att välja önskat reslutat. Detta säkerställer att även de som är nya med mandolinhyvlar kan uppnå exakta resultat. Monteringen bör även vara enkel, så att du snabbt kan ställa in din mandolin och börja arbeta. Lika viktigt är att mandolinhyveln är lätt att rengöra. Bekvämligheten med att hålla ett städat kök sträcker sig till de verktyg du använder, så försäkra dig om att avtagbara delar enkelt kan demonteras för rengöring, så att du kommer åt alla skrymslen och vrår där matpartiklar kan samlas. Vissa mandoliner har även diskmaskinssäkra komponenter, vilket gör rengöringen till en barnlek.
 • Pris [bgp] När du överväger mandolinhyvlar är det viktigt att komma ihåg att det mest budgetvänliga valet kanske inte alltid ger fullgoda resultat. När det gäller mandolinhyvlar kan priserna variera kraftigt, från mer prisvärda alternativ till premiummodeller. Denna variation i kostnad påverkas av faktorer som skärkapacitet, ergonomisk design, ytterligare funktioner och varumärkets rykte. Mandolinhyvelpriser i kan vanligtvis delas upp i tre kategorier: budgetvänliga alternativ som sträcker sig från 100 till 300 SEK, mellanklassalternativ mellan 300 och 600 SEK, och avancerade eller specialmodeller som börjar på 600 SEK och högre. Med lite efterforskningar är vi övertygade om att det finns en mandolinhyvel som passar vem som helst, med anpassade funktioner och en prisklass som stämmer överens med alla enskilda individers önskemål.
 • Användar- och expertrecensioner [bgp] När du överväger att köpa en mandolinhyvel är det bra att skaffa sig omfattande kunskap för att göra ett välgrundat val. Ett strategiskt tillvägagångssätt kan vara att noggrant undersöka insikter från både experter och tidigare användare. Expertutvärderingar ger värdefulla perspektiv på olika alternativ för mandolinhyvlar, med jämförelser mellan varumärken, tekniska bedömningar och funktionsanalyser. Feedback från användare ger förstahandsuppgifter om hur individer interagerar med mandolinhyvlarna, inklusive användarvänlighet, tillförlitlighet och eventuella begränsningar. Genom att noggrant utvärdera både expertutlåtanden och användarupplevelser får du alla förutsättningar att kunna välja en mandolinhyvel som exakt passar dina krav och kökspreferenser, som också optimerar de potentiella fördelarna för att förbättra din kulinariska precision och din övergripande köksupplevelse.

arrow-more

Vänligen observera att vi i nuläget inte har kunnat hitta några opartiska tester inom detta ämne, utan vi har i första hand analyserat kundernas egna omdömen av produkten i jämförelse med produktdata och pris.

Kyocera Julienne Mandolin 27,7 cm - Mandolinhyvel med keramiska blad med ergonomiskt handdtag

En av marknadens bästa handhållna mandoliner

Dessa beteckningar är individuella, oberoende bedömningar utförda av forskningsledare, och är baserade på samma metod som nämnts ovan.

test-guiden

Dagens bästa priser och erbjudanden på Kyocera Julienne Mandolin 27,7 cm:

 • 3,5 tum fyrkantigt blad
 • Fyra tjockleksinställningar
 • Handskydd ingår

Konsumentmagasinets omdöme

Kyocera Julienne Mandolin imponerar med sitt 3,5-tums fyrkantiga blad, som ger konsekventa skivor som passar även de mest precisionsfokuserade av kockar. Medan det medföljande handskyddets storlek kan kräva tillfällig omplacering för större ingredienser, tycker vi att mandolinhyvelns övergripande skärpa och mångsidighet väger upp för denna begränsning. Det keramiska bladet behåller sin skärpa och ger oöverträffad skärprestanda som bevarar ingrediensernas färg och smak. Den justerbara ratten ger plats för olika skärtjocklekar, vilket förvandlar skärmaskinen till ett anpassningsbart köksverktyg. Vi gillar också den ergonomiska designen som enkelt förbättrar kontroll, medan den kompakta utformningen säkerställer bekvämlighet. Mandolinen är tillverkad av Kyoceras egenutvecklade Zirconia-material och kombinerar exceptionell kvalitet med ett medföljande handskydd, vilket gör skivningen enkel och säker.

Fördelar

 • Ergonomisk design
 • Vassa och hållbara keramiska blad
 • Bra för jämn, enhetlig skivning

Nackdelar

 • Något litet handskydd

Kyocera Julienne Mandolin är konstruerad med ett 3,5-tums blad med fyrkantig form. Detta resulterar i konsekventa skivor, vilket säkerställer att varje bit frukt eller grönsak får samma tjocklek, vilket är särskilt användbart för dig som värdesätter exakthet när du förbereder mat.

En detaljerad recension av Kyocera Julienne Mandolin 27.7cm

Specifikationer

 • Antal delar: 1
 • Material: Zirkonia och keramik
 • Mått: 26,9 x 9,1 x 1 cm
 • Vikt: 110 g

Skarp och effektiv mandolinhyvel med keramiska blad

Kyocera Mandolin är utrustad med vassa keramiska blad som överträffar traditionella stålblad och som behåller sin egg upp till tio gånger längre, vilket säkerställer oöverträffad skivningsprestanda. Den här mångsidiga grönsaksskäraren bevarar ingrediensernas naturliga färg och fräschör, vilket låter de rena smakerna lysa igenom. Med en justerbar ratt som erbjuder fyra skärtjocklekar blir denna mandolin ett mångsidigt kökstillbehör som möjliggör släta och jämna skivor som tillgodoser olika kulinariska behov. Kyocera Mandolin är konstruerad med skåror längs kanten gör att mandolinen håller sig stilla under användning över olika skålar, och det medföljande handskyddet ger extra säkerhet under användning.

Ergonomisk keramisk mandolinhyvel för exakta skivor och effektiv kontroll

Kyoceras keramiska skärblad har en ergonomisk design som ger exakt kontroll oavsett om den används över en plan yta eller över ett förvaringskärl. Vi gillar den lätt böjda designen och det vinklade bladet, eftersom det ger bättre balans för effektiv skärning. Skivarens kompakta form gör den till ett praktiskt köksredskap, som enkelt kan staplas vid förvaring och som lätt går att stuva undan i en kökslåda. Den japansktillverkade justerbara keramiska mandolinhyveln är tillverkad av Kyoceras egenutvecklade zirkoniumdioxidmaterial, vilket garanterar exceptionell kvalitet och precision i varje skiva. Genom att behålla de naturliga färgerna hos frukt och grönsaker, samt genom att erbjuda exakta resultat förhöjer Kyocera Mandolin din köksupplevelse.

Vad säger användare och experter om Kyocera Julienne Mandolin 27.7cm?

Recensionerna på Amazon för Kyocera Mandoline Slicer lyfter fram dess exceptionella skärpa, användarvänlighet och förmåga att skapa tunna och enhetliga skivor för olika livsmedel. Användare uppskattar dess kompakta design, justerbarhet och bekväma rengöringsprocess. Medan vissa recensenter betonar vikten av att använda skyddshandskar och det medföljande handskyddet på grund av det keramiska bladets skärpa, berömmer andra enhetens hållbarhet och varaktiga skärpa över tid.

Kyocera Mandoline Slicer får beröm av GoodHousekeeping.com för dess praktiska enkelhet, och expertpanelen lyfter fram mandolinens ensamma, raka blad med justerbara tjockleksinställningar från 0,5 mm till 3 mm som ett utmärkt val för effektiv skivning av grönsaker. Det hållbara keramiska bladet håller skärpa över tid, och det ergonomiska handtaget ger ett bekvämt grepp samtidigt som det underlättar vid förvaring tack vare dess låga profil. Några experter anser att handskyddet är något något litet, anser de inte att detta överskuggar mandolinens övergripande effektivitet och användbarhet i köket.

Mer om Kyocera Julienne Mandolin 27,7 cm

Specifikationer

 • Antal delar: 1
 • Material: Zirkonia och keramik
 • Mått: 26,9 x 9,1 x 1 cm
 • Vikt: 110 g

Benriner Jumbo Mandolin 30cm - Stor mandolin med blad av japanskt rostfritt stål

En av marknadens bästa mandoliner för att skära större föremål

Dessa beteckningar är individuella, oberoende bedömningar utförda av forskningsledare, och är baserade på samma metod som nämnts ovan.

test-guiden

Dagens bästa priser och erbjudanden på Benriner Jumbo Mandolin 30cm:

 • Avsedd för större frukter och grönsaker
 • Blad i japanskt rostfritt stål
 • Lättvriden ratt för exakta snitt

Konsumentmagasinets omdöme

Benriner Jumbo Mandoline Slicer är en praktisk lösning för att effektivt skära större frukter och grönsaker som kål och melon, med ett hållbart blad i japanskt rostfritt stål och en halkfri gummibas. Dess design är skräddarsydd för raka snitt och är därför inte anpassad till invecklade skärmönster. Det breda bladet med rak kant är dock fördelaktigt för uppgifter som involverar större produkter. Skivarens effektivitet när det gäller att skapa konsekventa skivor förbättrar presentationen av maträtter och effektiviserar matlagningen, och den lättvridna ratten möjliggör exakta justeringar av skivtjockleken. Trots dess begränsningar är skärmaskinens praktiska funktioner, inklusive krokar för skålfäste och diskmaskinssäker design, ett värdefullt verktyg för både hemmakockar och professionella kockar som söker effektiv skivning av större grönsaker.

Fördelar

 • Kan diskas i diskmaskin för enkelt underhåll
 • Lätt att justera
 • Fästen för säkerhetskrokar

Nackdelar

 • Klarar endast raka snitt

Benriner Jumbo Mandolin 30 cm levereras med ett brett rakblad som är bra för större produkter som kål och melon. Detta gör den lämplig för både hemmakockar och professionella kockar som ofta förbereder måltider med fokus på större frukter och grönsaker.

En detaljerad recension av Benriner Jumbo Mandolin 30cm

Specifikationer

 • Antal delar: 1
 • Material: Plast
 • Mått: 31 x 11,9 x 5,1 cm
 • Vikt: 600 g

Enkelt att skära med Benriners Jumbo Mandolin

Benriners Jumbo Mandolin Slicer har en rad funktioner som är utformade för att förenkla skivning och matlagning. Den är tillverkad med ett handgjort blad av japanskt rostfritt stål och BPA-fri plast, vilket garanterar hållbarhet och säkerhet. Det breda bladet med rak kant gör det enkelt att skära större produkter som kål och melon, vilket resulterar i enhetliga bitar som tillagas jämnt. Den halkfria gummibasen och det stora öppna handtaget ger stabilitet och komfort under användning, medan säkerhetsskyddet säkert håller fast mindre delar för att skydda fingrar och minimera avfall.

Effektivitet och precision

En av de främsta fördelarna med Benriners mandolinhyvel är hur den effektiviserar matlagningen. Genom att snabbt och enhetligt skiva större frukter och grönsaker kortar den ned matlagningsprocessen när du förbereder allt från mindre aptitretare till sidorätter och hälsosamma snacks. Den lättvridna ratten möjliggör exakta justeringar av skivtjockleken, vilket säkerställer mångsidighet. Skivarens design har också säkra krokar som kan fästas på skålar för att samla upp skivor, vilket minskar röra i köket, och ökar bekvämligheten. Den diskmaskinssäkra designen bidrar ytterligare till att mandolinen är praktisk och enkel att underhålla.

Vad säger användare och experter om Benriner Jumbo Mandolin 30cm?

Amazonrecensionerna för Benriners mandolinhyvel lyfter fram dess exceptionella skärprestanda, skärpa och användarvänlighet. Användare uppskattar dess stabilitet och dess effektiva skivning av olika föremål, inklusive kål och ananas, och den bekvämlighet den ger vid matlagning. Även säkerheten i mandolinen noteras, som att enheten inkluderar en säkerhetshandske, och flera användare poängterar jumboversionens förmåga att hantera större grönsaker.

Expertrecensionen från TheSpruceEats.com berömmer Benriner Mandoline Slicer för dess tilltagna design, diskmaskinssäkra funktion, utbytbara blad och smidiga skärupplevelse. Recensionen lyfter fram mandolinens effektivitet när det gäller att hantera större grönsaker som extra stora potatisar eller kål, vilket gör den till ett perfekt val för professionella kök. I recensionen noteras avsaknaden av bladmarkeringar för exakta mätningar, men man betonar att mandolinen är effektiv när det kommer till att skära olika grönsaker jämnt och konsekvent tack vare det vassa bladet. Den breda konstruktionen och handskyddet bidrar till dess användarvänlighet. Även om skärmaskinen endast erbjuder raka snitt och saknar flera bladalternativ, hyllas den ändå för dess prestanda.

Mer om Benriner Jumbo Mandolin 30cm

Specifikationer

 • Antal delar: 1
 • Material: Plast
 • Mått: 31 x 11,9 x 5,1 cm
 • Vikt: 600 g

OXO Good Grips Chef's 2.0 Mandolin 40,6 cm - Lätt att justera för exakt tjocklek

En av marknadens bästa mandoliner för exakta snitt

Dessa beteckningar är individuella, oberoende bedömningar utförda av forskningsledare, och är baserade på samma metod som nämnts ovan.

test-guiden

Dagens bästa priser och erbjudanden på OXO Good Grips Chef's 2.0 Mandolin 40,6 cm:

 • Mjukt, halkfritt handtag för bekväm användning
 • Vinklat Japanskt skärblad
 • Exakta snitt på 0,5 mm

Konsumentmagasinets omdöme

Enligt vår mening erbjuder OXO Good Grips Chef’s 2.0 mandolinskärare en fantastisk kombination av noggrannhet och bekvämlighet. Dess displayfönster säkerställer exakta tjockleksinställningar. Även om priset kanske är lite i överkant, motiverar de japanska bladens noggrannhet och skärpa mer än väl investeringen. Det mjuka halkfria handtaget ökar användarkomforten och säkerheten, och den fjädrade matbehållaren med bred kant ger ett extra lager skydd för dina fingrar. Skivarens mångsidighet lyser igenom dess dubbelsidiga blad av japanskt rostfritt stål, som utan ansträngning kan hantera en mängd olika texturer och skärstilar. Trots priset är den här skärmaskinens noggrannhet, bekvämlighet och vassa blad ett värdefullt tillskott till alla kök som strävar efter precisionsskärning och effektiv matlagning.

Fördelar

 • Noggrann skivning
 • Säkert grepp
 • Extra skärblad

Nackdelar

 • Dyrare prisklass

För bekväm användning har OXO Good Grips Chef’s 2.0 Mandolin ett mjukt halkfritt handtag som ger ett säkert grepp, vilket minskar risken för olyckor under skivning. Oavsett om du är en erfaren kock eller en hemmakock som vill förbättra dina kulinariska kreationer, erbjuder denna mandolinhyvel precision, mångsidighet och användarvänlighet för ett brett spektrum av skäruppgifter.

En detaljerad recension av OXO Good Grips Chef's 2.0 Mandolin 40.6cm

Specifikationer

 • Antal delar: 1
 • Material: Rostfritt stål
 • Mått: 44,7 x 9,7 x 18 cm
 • Vikt: 90 g

Effektiv precision med displayfönster

OXO Chef Mandoline Slicer 2.0 levereras med ett displayfönster placerat ovanpå hyveln, vilket visar tjockleksinställningen i både tum och millimeter. Detta visuella hjälpmedel säkerställer exakta skivningsresultat, så att du enkelt kan uppnå önskad tjocklek. Den fjäderbelastade mathållaren är utrustad med en bred kant för att skydda fingrarna under användning, och förvaras bekvämt på undersidan av mandolinen för kompakt undanstuvning. Den spårade skärytan förhindrar att maten fastnar, vilket ger smidigare hyvling, och mandolinens parallella ytor garanterar jämna skivor utan att maten kilas fast eller fastnar.

Dubbelsidig precisionsskärning med blad i japanskt rostfritt stål

Skärbladet i japanskt rostfritt stål är en annan anmärkningsvärd aspekt av denna mandolin. Skärbladet är vinklat, och skär enkelt genom olika texturer, inklusive mjukare grönsaker, med lätthet och precision. Det dubbelsidiga bladet kan användas för att skära raka skivor eller i vågor, vilket gör mandolinen anpassningsbar för en mängd olika kulinariska tillämpningar. Mandolinen ger en rad olika skäralternativ med tjockleksinställningar tillgängliga i 0,5 mm intervall, både för raka och vågiga blad. Dessutom har mandolinen inbyggda skär blad för juliennehyvling och pommes frites, vilket ytterligare utökar dina matlagningsmöjligheter.

Vad säger användare och experter om OXO Good Grips Chef's 2.0 Mandolin 40.6cm?

OXO Chef Mandoline Slicer 2.0 får mycket beröm för dess precision, säkerhetsfunktioner och användarvänlighet av Amazonanvändare. Användarna uppskattar dess exakta skivning som stöds av displayfönstret, medan det rostfria, japanska skärbladets skärpa och mångsidighet sticker ut bland konkurrenter. Trots att mandolinen är i en dyrare prisklass, gör dess genomtänkta design, säkerhetsåtgärder och kvalitetskonstruktion den till ett värdefullt köksverktyg.

FoodNetworks expertrecension berömmer OXO Chefs mandolin för dess premiumkvalitet och omfattande funktioner. Trots dess högre pris, är det lätt att se hur mandolinens skärblad och en skäryta i rostfritt stål säkerställer hållbarhet, och motiverar det högre priset. Recensionen belyser hur effektivt skyddet håller fast maten, vilket gör enheten säkrare och mer effektivt att använda.

I expertrecensionen från SpruceEats.com beröms denna mandolin för dess överlägsna skärblad som gör hyvling till en barnlek, och som erbjuder 17 inställningar för justerbar tjocklek. Recensenterna understryker mandolinens mångsidighet och pekar på dess vågiga blad som gör att du kan få till både vågiga och räfflade pommes frites. De framhåller även mandolinens säkra konstruktion, men nämner samtidigt att skyddsbehållaren endast rymmer vissa typer av produkter.

Mer om OXO Good Grips Chef's 2.0 Mandolin 40,6 cm

Specifikationer

 • Antal delar: 1
 • Material: Rostfritt stål
 • Mått: 44,7 x 9,7 x 18 cm
 • Vikt: 90 g

Kyocera Mandolin 5st 30cm - Treverktygssats med plastfodral och handskydd

En av marknadens mest prisvärda mandoliner

Dessa beteckningar är individuella, oberoende bedömningar utförda av forskningsledare, och är baserade på samma metod som nämnts ovan.

test-guiden

Dagens bästa priser och erbjudanden på Kyocera Mandolin 5st 30cm:

 • Mycket värde för pengarna
 • Ergonomisk design
 • Vassa keramiska blad

Konsumentmagasinets omdöme

Vi tycker att Kyocera Ceramic Mandoline Set ger bra valuta för pengarna och är en mångsidig och budgetvänlig lösning anpassad för flera olika köksbehov. Med en justerbar mandolinhyvel, en juliennehyvel och ett grovt rivjärn prydligt förvarade i ett och samma plastfodral, tycker vi att detta set passar praktiskt sinnade individer som söker effektiva verktyg. Även om behållarens storlek kan begränsa större mängder livsmedel, gör dess övergripande funktionalitet mandolinen till ett lönsamt alternativ. Med precisionsskärning som garanteras av apparatens ergonomiska design och softgrip-handtag, tillsammans med den extra bekvämligheten med ett behållarlock som förvandlas till en uppsamlings- och mätburk, prioriterar detta set tydligt användarvänlighet. Dessutom ingår ett handskydd som ger säkerhet och som passar både erfarna kockar och hemmakockar. Kyoceras välkända keramiska blad säkerställer dessutom ren och effektiv skärning, medan den kompakta designen och kompatibiliteten med olika skålar gör den till ett sömlöst tillskott i alla kök.

Fördelar

 • Bekväm att förvara
 • Handskydd för bättre säkerhet
 • Behållare för matuppsamling ingår

Nackdelar

 • Behållaren kan vara något liten för större grönsaker

Kyocera Ceramic Mandoline Set erbjuder en rad praktiska fördelar, och ger därigenom mycket värde för pengarna. Setet består av tre verktyg: en justerbar mandolin i svart, en juliennehyvel i rött och ett grovt rivjärn i grönt – allt snyggt inramat i ett plastfodral med handskydd. Detta gör mandolinen till ett bra och mångsidigt verktyg, perfekt för dig som värdesätter praktiska egenskaper och mångsidighet i köket.

En detaljerad recension av Kyocera Mandolin 5st 30cm

Specifikationer

 • Antal delar: 5
 • Material: Keramik
 • Mått: 30 x 10,41 x 10,16 cm
 • Vikt: 454 g

Mångsidigt mandolinset med ergonomisk design och praktiska funktioner

En av de viktigaste fördelarna med detta mandolinset är dess anpassningsbara design som gör den lämplig för olika grönsaker, vilket i sin tur gör den till ett värdefullt tillskott i alla kök. Setets ergonomiska design och handtag med mjukt grepp säkerställer exakt kontroll när du skär på plana ytor eller över behållare. Verktygen kan fästas säkert på behållarens lock, så att den effektivt kan förvandlas till en matuppsamlings- och mätburk, vilket både sparar tid och minimerar kladd. Handskyddet som ingår i setet garanterar din säkerhet under användning.

Vassa keramiska blad och ergonomisk design

Kyoceras keramiska skärblad utmärker sig bland konkurrenter, och är kända för dess skärpa, hållbarhet och rostbeständighet. Detta säkerställer inte bara ren och effektiv hyvling utan bevarar också integriteten hos maten som skärs. Knivarna glider enkelt genom olika texturer, vilket resulterar i enhetliga skivor som ger textur och näring till dina rätter.

Vad säger användare och experter om Kyocera Mandolin 5st 30cm?

Kyocera Mandolin 5st 30cm får beröm från användare på Amazon för dess vassa keramiska skärblad, effektiva hyvling och mångsidiga design. Medan dess kompakta storlek, enkla förvaring och praktiska rengöringsprocess får mycket uppskattning, betonar användare även behovet av försiktighet på grund av bladens skärpa. Dess prisvärdhet, hållbarhet och förmåga att hantera en mängd olika grönsaker bidrar till dess många rekommendationer som ett värdefullt köksredskap för effektiv och säker matlagning.

Mer om Kyocera Mandolin 5st 30cm

Specifikationer

 • Antal delar: 5
 • Material: Keramik
 • Mått: 30 x 10,41 x 10,16 cm
 • Vikt: 454 g

OXO Mandolinhyvel för avokado 2,5 cm - Enkel och lättrengjord mandolinhyvel perfekt för avokado

Marknadens bästa mandolin för avokado

Dessa beteckningar är individuella, oberoende bedömningar utförda av forskningsledare, och är baserade på samma metod som nämnts ovan.

test-guiden

Dagens bästa priser och erbjudanden på OXO Mandolinhyvel för avokado 2,5 cm:

 • Kompakt handhållen avokadoskärare
 • Lätt att rengöra
 • Enkel och säker design

Konsumentmagasinets omdöme

Vi tycker att OXO 3-in-1 Avocado Slicer är ett mångsidigt och användarvänligt verktyg som är skräddarsytt för avokadoentusiaster. Dess kompakta, hållbara plastdesign, med en tilltalande grön och svart färgskala, gör den till ett praktiskt tillskott i alla kök. Även om den specialiserade designen kan begränsa dess effektivitet med andra frukter, är denna mandolin utmärkt när det kommer till avokado. Den utmärkande egenskapen är dess mångsidiga funktionalitet, vilket gör det enkelt och säkert att dela, kärna ur och skiva avokado.

Fördelar

 • Användarvänlig design
 • Enhetliga skivor
 • Enkel att rengöra

Nackdelar

 • Inte lämplig för hårda frukter

OXO 3-in-1 Avocado Slicer har en kompakt dimension som passar bekvämt i handen. Enheten är kompakt och är tillverkad av slitstark plast i ett grönt och svart färgschema. Den är därför utformad för dig som ofta lagar mat med avokado, och som letar efter ett praktiskt verktyg för att förenkla detta steg i din matlagning.

En detaljerad recension av OXO Avocado Slicer Mandolin 2.5cm

Specifikationer

 • Antal delar: 1
 • Material: Plast
 • Mått: 19,5 x 6 x 2,5 cm
 • Vikt: 104 g

Bekväm avokadoskärare för säkra och enhetliga skivor

Den utmärkande egenskapen hos OXO avokadomandolinhyvel är dess mångsidiga funktionalitet, särskilt när det kommer till att skiva avokado. Enheten är utmärkt för att dela, kärna ur och skiva avokado på ett säkert och effektivt sätt. Klyftverktyget tar bort kärnan med en enkel och säker vridrörelse, vilket eliminerar behovet av riskabla knivmanövrar eller att gräva med en sked. Hyveln ger dessutom jämnt skurna avokadoskivor, vilket förhöjer både presentationen och smaken.

Avokadoskärare som prioriterar säkerhet och enkelhet

Den genomtänkta designen hos OXO 3-in-1 Avocado Slicer är ett resultat av noggranna tester på olika former och storlekar av avokado. Detta har givit upphov till ett säkert, effektivt och användarvänligt verktyg som passar alla avokadoentusiaster. OXO 3-in-1 Avocado Slicer har utformats med användarvänlighet i åtanke och har ett mjukt och halkfritt grepp som minskar risken för olyckor. Plastbladet är utformat för att enkelt skära igenom avokadoskal och frukt utan att utgöra en risk, med ett effektivt fläktbladet som skopar ut avokadofrukten på ett snyggt och smidigt sätt. Rengöring är enkelt eftersom enheten är helt och hållet diskmaskinssäker.

Vad säger användare och experter om OXO Avocado Slicer Mandolin 2.5cm?

Amazon-recensionerna för OXO 3-in-1 Avocado Slicer är överväldigande positiva. Användare uppskattar effektiviteten och bekvämligheten hos detta köksverktyg. Plastbladet, kärnborttagaren och skärbladen får alla tre beröm, och användare nämner att verktyget gör matlagning med avokado enkelt och effektivt, särskilt för dig som konsumerar avokado regelbundet. Verktygets säkerhet, användarvänlighet och effektivitet när det kommer till att skära, kärna ur och skiva avokado lyfts fram i flera recensioner. Vissa användare med fysiska begränsningar uppskattar också hur verktyget hjälper dem att enklare hantera avokado. Trots vissa mindre problem, såsom rengöring eller skivarens effektivitet på vissa avokadostorlekar, återspeglar recensionerna en stark tillfredsställelse med produktens prestanda och dess värde för avokadoälskare.

Mer om OXO Mandolinhyvel för avokado 2,5 cm

Specifikationer

 • Antal delar: 1
 • Material: Plast
 • Mått: 19,5 x 6 x 2,5 cm
 • Vikt: 104 g

Betygsätt denna artikel

Klicka på en stjärna för att betygsätta