ONYX Cookware™ Sauterpanna

ONYX Cookware™ Sauterpanna

(0)

0 recensioner

högkvalitativ stekpanna med hög kant

Vi tror att ONYX Cookware™ Sauté Pan erbjuder bra valuta för pengarna, med hög kvalitet till ett rimligt pris. Det vi gillar med denna stekpanna är dess mångsidighet, med höga kanter som gör den lämplig för sautering och vanlig stekning. Stekpannan är 26 cm i diameter och erbjuder gott om kapacitet samt är både diskmaskinssäker och ugnssäker. Stekpannan är kompatibel med alla spistyper och har en patenterad Tri-Ply-konstruktion. Vi tror att denna pannas robusta men ändå eleganta design kommer att imponera på dig lika mycket som den har på oss.

  • Sauterpanna av professionell kvalitet
  • Speciell beläggning med sexkantig design
  • Jämn värmefördelning

Specifikationer

Diameter 26 cm
Material Rostfritt stål
Bottentjocklek 74 mm mm
Vikt 1,9 kg
Typ av beläggning Keramik, PTFE

För-och nackdelar

Fördelar

  • Lämplig för mångsidiga rätter
  • Välj mellan PTFE eller keramisk non-stick-beläggning
  • Skikt av rostfritt stål för att kunna användas på alla spishällar
  • Konstruktion med den patenterade Tri-Ply-tekniken
  • Praktiska höga kanter

Nackdelar

  • Ingen värmeindikator
  • Högre prisklass

FAQ

Vad är storleken på ONYX Cookware™ Sauté Pan?
ONYX Cookware™ Sauté Pan har en diameter på 26 cm. Den är tillverkad av rostfritt stål med en keramisk, PTFE-beläggning. Botten tjockleken är 74 mm och den väger 1,9 kg.
Vilket typ av material är ONYX Cookware™ Sauté Pan gjord av och är den lämplig för induktionshällar?
ONYX Cookware™ Sauté Pan är tillverkad av rostfritt stål med en keramisk, PTFE-beläggning. Materialet och beläggningen gör den lämplig för induktionshällar.
Vilken typ av non-stick-beläggning används i ONYX Cookware™ Sauté Pan och hur påverkar det dess värmetålighet och rengöringsförmåga?
ONYX Cookware™ Sauté Pan använder en non-stick-beläggning av keramik och PTFE. Denna typ av beläggning förbättrar stekpannans värmetålighet, vilket gör att den kan tåla höga matlagningstemperaturer. Dessutom gör det stekpannan lätt att rengöra eftersom matpartiklar inte fastnar på ytan.
Vad säger både användar- och expertrecensioner om funktionaliteten, hållbarheten och användarvänligheten för ONYX Cookware™ Sauté Pan?
Både användar- och expertrecensioner hyllar ONYX Cookware™ Sauté Pan för dess funktionalitet och hållbarhet. Stekpannan anses vara mycket välgjord, med en robust konstruktion som tål tung användning. Den får också höga poäng för användarvänlighet, där användare uppskattar dess non-stick yta och bekväma hanteringsfunktioner.

ONYX Cookware™ Sauterpanna jämfört med andra stekpannor

Se hela tabellen

Läs mer i artikeln